Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.685.130
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Android borbeni komplet

Evo jedne super aplikacije, idisplay. Aplikacija vam omogućava da vaš android smartphone/tablet pretvorite u dodatan monitor sa kojim možete proširiti radni prostor, dali za stavljanje im programa ili nečeg trećeg sasvim svejedno.

Program izgleda super(barem što sam vidio po iphone aplikaciji) međutim osim keširanja 5$ za nju nisam našao alternativno rješenje da ju nabavim pa ju nisam još isprobao{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Ljudi ne znam za vas ali ja upravo izluđujem s ovim PowerAMP-om -.-".

Ne radi mi ovo šta bi ga iz trial verzije tribalo prebacit u punu verziju... Ma neće i gotovo... Stalni mi govori "NOT_LICENSED"...to nakob šta probam sa tim piratskim unlockom...

Zna li itko rješenje?
HOĆU NOVI NICK!
15 godina
protjeran
Stoja kaže...

Evo jedne super aplikacije, idisplay. Aplikacija vam omogućava da vaš android smartphone/tablet pretvorite u dodatan monitor sa kojim možete proširiti radni prostor, dali za stavljanje im programa ili nečeg trećeg sasvim svejedno.

Program izgleda super(barem što sam vidio po iphone aplikaciji) međutim osim keširanja 5$ za nju nisam našao alternativno rješenje da ju nabavim pa ju nisam još isprobao{#}

ako nades javi  {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
Ljudi ne znam za vas ali ja upravo izluđujem s ovim PowerAMP-om -.-".

Ne radi mi ovo šta bi ga iz trial verzije tribalo prebacit u punu verziju... Ma neće i gotovo... Stalni mi govori "NOT_LICENSED"...to nakob šta probam sa tim piratskim unlockom...

Zna li itko rješenje?

Naravno da ne radi!

Taj unlocker je za staru verziju aplikacije...

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
15 godina
neaktivan
@Šef, a ne znam, ja sam skinia zajedno unlocker i aplikaciju... dakle u jenom downloadu, u istoj mapi.
HOĆU NOVI NICK!
17 godina
Stoja kaže...

imaš je na pp

Can you count, suckers? I say, the future is ours... if you can count!
16 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
Stoja kaže...

imaš je na pp

Može i meni?

16 godina
Android borbeni komplet

Aha sada sam isprobao taj idisplay i izbrisao sam ga, jednostavno vuće se ko krepani puž, neznam jeli to zbog konekcije ili šta. Ali ono prođem sa strelicom preko ekrana na mobu a ja je vidim sa jedno par sekundi zakašnjenja, pokušao staviti speedfan i riva tuner da pratim temperature dok igram i izludio dok sam namjestio 2 prozora da stanu u ekran...Odlično je sve, samo da nije tog delaya bilo bi savršeno...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
redrum781 kaže...
Stoja kaže...

imaš je na pp

moze i meni?

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
16 godina
Android borbeni komplet

Nego, ima li koji poweramp da radi? Ako netko ima, molim na pp. Hvala

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa skini s official stranice, odnosno marketa jer onaj License na Applanetu radi do verzije 293, ili 283, a sad je na 326 tako da... I onda samo Titanum Backupom ili Updateom produzis trial.

14 godina
neaktivan

Hej, jel mi možeš reći kako radi MoreLocale 2,instalirala sam ga al ne kužim razliku. I još nešto, ne radi mi eSpeak for Android, jel si isprobao?

Inaće,super aplikacije!{#}

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Treba mi savijet za video zapise na lg gt540. Točnije koji alat koristite za konvertiranje videa, da bude tečan i normalan u recimo qqplayer-u? U koji format konvertirate, koja rezolucija i sl?

0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Ima li koji video player da ima bookmarke - da mogu nastaviti gledati na mjestu gdje sam stao?

I koji browser cita .mht file-ove?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

qqplayer

17 godina
neaktivan

Jel iko isprobao spb mobile shell. Meni na dell streak izbacuje da uredjaj nije podrzan.

:)
16 godina
Android borbeni komplet

Vidi na prošloj stranici, ja sam bio komentirao u vezi njega što sam probao na desire-u...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Jel iko isprobao spb mobile shell. Meni na dell streak izbacuje da uredjaj nije podrzan.

Odakle si skinuo?

Imas na ipmartu verziju koju su fix-ali, pa ne izbacuje poruku da nije podrzan uredjaj. 

Ugl. ima zgodne animacije (onaj rotary) i ono s dodavanjem widgeta, ali osim toga nista posebno i generalno mi je losiji taj Launcher od LP+ ili GO EX.  Postavke su slabe ili nikakve, ali za neki show-off bi posluzio :)

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Na Marketu se pojavio i Zimly player, jako zgodan i dobrim se cini. Jedina mana je da nema EQ... Ali svakako ga isprobajte!

I, nakon ovih malwarea, i malwarea koji su se pojavili u aplikacijama s foruma, mozda bi bilo pametno da instalirate nesto tipa Lookout.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
logic kaže...

Odakle si skinuo?

Imas na ipmartu verziju koju su fix-ali, pa ne izbacuje poruku da nije podrzan uredjaj. 

Ugl. ima zgodne animacije (onaj rotary) i ono s dodavanjem widgeta, ali osim toga nista posebno i generalno mi je losiji taj Launcher od LP+ ili GO EX.  Postavke su slabe ili nikakve, ali za neki show-off bi posluzio :)

Nemam pojma ;)

Daj mi link na pp.

16 godina
Motorna Testera kaže...

Ima li koji video player da ima bookmarke - da mogu nastaviti gledati na mjestu gdje sam stao?

I koji browser cita .mht file-ove?

Rock player može nastaviti tamo di je stao.

14 godina
Šef kaže...
Na Marketu se pojavio i Zimly player, jako zgodan i dobrim se cini. Jedina mana je da nema EQ... Ali svakako ga isprobajte!

I, nakon ovih malwarea, i malwarea koji su se pojavili u aplikacijama s foruma, mozda bi bilo pametno da instalirate nesto tipa Lookout.

Rečite što hoćete, ali kao da sam imao hanch pa sam čisti iz radoznalosti prije oko 7 dani instalirao baš Lookout, i da jaaaaako sam zadovoljan, u startu je sve na mobu ispreskakao, i sve što instaliram, i sve je bilo i je OK!!

Naime gledao sam čini mi se na Engadget stranici jedan video i nanjušio stvar, a lik je konkretno demonstrirao što se dpgađa ako vam mob bude ukraden; postoji mogućnost da se na vaš potez vjerojato preko poziva mob počne derat kao da ga kolju 100 vragova, a lopov ga nemre stišati jer se mob za njega zblokira, by Lookout!!

Vruće preporuke za instalaciju Lookout Mobile Security by Lookout, Inc.  

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Ljudi jel bi mi mogo ko dati link od Navigon navigacije 2,6 ili 3,5 verzije, 

nemogu nikak pronca pravi link :S

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
14 godina
Android borbeni komplet
Ako nekog interesira, Fngadget najavljuje kako RIM (svi znate tko je i što RIM, zar ne?), svoj BBM, oli BlackBerryMessenger kani prilagoditi i Android OS-u a i IOS-u, s intencijom prije Android verziju obzirom su u Apple-u malo kapriciozni pa razvlače, odugovleče i kaj god još. Aplikacija za Android je u najavi ove godine, za Aple valjda iduće.

Pitanje; koliko će to nama na Android OS-u bitno značiti i koristiti??!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Na iPmartu se pojavio i Xperia Arc Launcher. Sad sam ga bas instalirao i prvi dojam je jako dobar. Izgleda jako lijepo, ima jako lijepe animacije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Evo link na moj dropbox, pa da skinete file.
Dropbox sam napravio prije 5 minuta, pa nisam siguran da li ce radit, ali trebalo bi... :)
http://db.tt/fonWUeE
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Android borbeni komplet
Radi ;) bas idem isprobati. :D
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Za stock launcher je jako dobar, radi brzo i na Milestoneu. Ali naravno ADW i LP ga sisaju...
http://www.vcbux.com/?r=n3n00
17 godina
neaktivan

ADW ex je moj favorit. Brzina, fleksibilnost i jedini za sada mi nudi 6x6 raspored. Ako neko zna neki drugi koji mi to nudi neka se javi. Na HS I draweru.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Koristi li tko  remote rdp lite? Kako se spojiti sa laptopom?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice