Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.674.229
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Android borbeni komplet

Istekao mi je trial za Grooveshark, a ne želi mi u browseru otvoriti punu verziju stranice već me redirecta na mobilnu verziju.

Ima li kakvo legalno rješenje, ako ne postoji li kakva slična aplikacija?

Nekako mi je idiotski da stranica koja se promovira kao besplatna na desktop računalima, traži plaćanje na OS-u koji promovira free aplikacije.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Ljudi, vi prečesto zaboravljate da je Desire ipak samo mobitel i ništa više, i to jako dobar mobitel. HTC Desire nije kompjuter pa da na njemu možete vrtiti igre kakve hoćete. Probao sam neke igre na Desireu gdje je problem multitouch, izbrisao ih. Ako vam se igraju ove zahtjevnije igre, igrajte ih na kompjuteru, a što se tiče ostalih igara, ja sam prezadovoljan i nadasve oduševljen sa Desireom, a zašto? Zato što sam prije njega imao Nokiju E55 koja je bila izvrstan mobitel i na njoj sam igrao podosta igara, a kad sam prešao prije par mjeseci na Desire, ostao sam paf, ali paf u pozitivnom smislu. Igara ima koliko hoćete, a da se na Desireu puno toga igrat, a kvaliteta igranja je na velikoj razini. Oni zahtjevniji korisnici nek si kupe HD ak ima smeta, a ne bezveze pljuvati po Desireu. Budite zadovoljni onim što imate. Sjetite se samo prije cca. 10 godina. Ja sam prvi puta dobio mobitel u 8. razredu, danas djeca prvih razreda, čak i ona u vrtiču imaju iPhonove, vauuuuuu! Katastrofa, s čim će ona uspoređivati mobitele kad su već sad na vrhu? Ja sam imao prvi mobitel neki Siemens, s onim crnim ekranom pa kad sam igrao onu zmijicu ili tako nešto, bio sam oduševljen! a sad kad imam Desire, imam ga, hvala Bogu, s tim usporedit, i ja sam oduševljen. Nađalost, tehnika i tehnologija prebrzo napreduje i prečesto ne znamo cijeniti stvari koje imamo, samo želimo još još i još. Mislim da je problem u nama. samo sam htio reći da sam se preporodio sa Desireom i ne bih ga mijenjao za nijedan mobitel, dobro, kasnije ću ga zamijeniti, ali za još neki tamo bolji HTC, u skorijoj budućnosti! Pozdrav, živjeli! Ugodan dan.

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

da ne otvaram temu (koja možda i postoji, ali je ne mogu naći :-)):

od updatea na froyo, mob (HTC Wildfire) ima problema sa GPS fixom. Traži satelite po 20 minuta, našao sam par priručnih rješenja na forumima, (uglavnom se sve svodi na uključivanje a-gpsa pa reset podataka). Dakle, moja pitanja:

1. Jel ovaj problem čećša pojava?

2. Jel postoji trajno riješenje?

iddqd

0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Ja ne pljujem da je desire loš, nego da ima propuste koje uređaj od 4500kn nebi imao. Jer to pokvareni multitouch je nešto što uređaj od 4500kn ne bi smio imati i to je propust na kubik, i imam pravo pljuvati po njemu ako se HTHC odjednom 4 mjeseca kasnije sjeti izbaciti HD model, u kojem sve te mane ispravljaju, i tako bi sada mene tjerali da nakon 4 mjeseca opet keširam 4500kn samo da imam normalan multitouch? I onda netko pljuje kako iphone krade lovu na svakom modelu, a izbacuju jedan model godišnje, a ne svaka 4 mjeseca...

Isprike za offtopic...

Ako niste znali izašao je hungry shark 2, još zabavniji od prethodnika{#} Imate demo besplatan na marketu a za full verziju se snađite kao i dosada.

Također smoke a bowl vam je smiješna aplikacija u kojoj pušite virtualnu travu. Zagarantiran smijeh i zabava u društvu{#}

Stoja
Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
RE: Android borbeni komplet
Stoja kaže...

Ja ne pljujem da je desire loš, nego da ima propuste koje uređaj od 4500kn nebi imao. Jer to pokvareni multitouch je nešto što uređaj od 4500kn ne bi smio imati i to je propust na kubik, i imam pravo pljuvati po njemu ako se HTHC odjednom 4 mjeseca kasnije sjeti izbaciti HD model, u kojem sve te mane ispravljaju, i tako bi sada mene tjerali da nakon 4 mjeseca opet keširam 4500kn samo da imam normalan multitouch? I onda netko pljuje kako iphone krade lovu na svakom modelu, a izbacuju jedan model godišnje, a ne svaka 4 mjeseca...

Isprike za offtopic...

Ako niste znali izašao je hungry shark 2, još zabavniji od prethodnika{#} Imate demo besplatan na marketu a za full verziju se snađite kao i dosada.

Također smoke a bowl vam je smiješna aplikacija u kojoj pušite virtualnu travu. Zagarantiran smijeh i zabava u društvu{#}

Ufff, šta bi mi sa X10 tek onda trebali reći lol XD Mi tek nakon ne znam koliko mjeseci dobivamo update koji će omogučiti isti takav "pokvareni" multi-touch hahaha... Jbga... Ali to je ionako do šroteks čipa koji nije u stanju podržati pravu stvar tako da bolje išta nego ništa...

3D Designer
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Ajd molim vas neka mi netko na PM pošalje ADW Launcher EX koji radi tako da ga mogu staviti na svoj Tattoo.Bio bih jako zahvalan!

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA!

0 0 hvala 0
15 godina
Stoja kaže...

Stoja, to ti je uvijek tako bilo. Mi smo naivni kupci koji kupujemo uređaje, a dobimo na kraju ono što i dobimo - zadovoljne i nezadovoljne kupce. Još je žalosnije to što je sve ispravljeno u HD - u, a mob je izašao, kao što si rekao, ppar mjeseci kasnije. to je sve mafija koja igra na dobitak, mi kupujemo misleći da imamo nešto, a oni stavljaju unutra i dobro i loše. Na kraju smo naivni. No, ima i zadovoljnih kupaca, kao što sam ja. Istina, ne eksperimentiram previše s mobitelom, nije mi rootan jer ga imam par mjeseci, radije ću čekati da mi završi garancija pa ću onda nešto više raditi.
Tko zna, možda nam izbace i Gingerbread, ako ćemo biti te sreće pa nam poprave ovaj multitouch, kaj ti veliš? Ima li uopće kakvih novosti o Gingeru ili će ga imati samo Nexus?

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zar nije netko rekao da ne mogu popraviti ovaj nas multitouch na Desireu zbog hardwarea a ne softwarea :D tako da ako je to tocno mozes se pozdraviti s njim :D Anyway ne koristim cesto to cudo pa mi ne fali :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jazzer kaže...
crux01 kaže...
el sam ja glup, ali kako se gase aplikacije??igre imaju opciju exit no npr. opera, preglednik, power amp i jos tisucu drugih app. na svojoj xperiji ima samo gumb back i onda ide back....sve mogu samo minimizirati i onda mi zauzima ram

Ne gase se i ne zauzimaju RAM na način da bi te to trebalo brinuti. Android to handla sam i da sad ne ulazim u detalje nek ti bude dovoljno to što ako nema opcije za exit onda je valjda netko to tako učinio s razlogom, a ne zato da bi svak ko ovaj tren padne s kruške imao što za pitati ;). Bez uvrede ali postaviti takvo pitanje ne daje puno opcija za usporedbu osim pada s kruške {#}

Postoje apovi koji se daju ugasiti ako je to izričito potrebno zbog načina na koji app funkcionira, npr TweetDeck ili Skype (kod Skypea nemaš klasični exit nego napraviš sign Off tj. odlogiraš se...) ali za veliku većinu za to nema potrebe,

Vezano uz tvoje pitanje prije, ako baš želiš imati legalnu verziju aplikacije koja se inače plaća Market sustav se da i prevariti appom koji se zove Market Enabler, ali funkcionira isključivo ako imaš root-an uređaj. Postoje i alternativni marketi koji nemaju ograničenja s obzirom na zemlju iz koje dolaziš, npr. SlideME, Yamm, AndAppStore ili LEaf OpenMarket (Google: alternative android market ili slično za pretragu).

Eto opcija ko u priči, a za gašenje appova ne brini :).

gase se sa task killerom. A ti Jazzer ne glupiraj se i ne pametuj bezveze, potrebno ih je gasit jer neke trose promet, a sta je jos vaznije zauzimaju ram i usporavaju mobitel sto rezultira i u vecoj potrosnji baterije.

17 godina
neaktivan
FX_09 kaže...
Jazzer kaže...
crux01 kaže...
el sam ja glup, ali kako se gase aplikacije??igre imaju opciju exit no npr. opera, preglednik, power amp i jos tisucu drugih app. na svojoj xperiji ima samo gumb back i onda ide back....sve mogu samo minimizirati i onda mi zauzima ram

Ne gase se i ne zauzimaju RAM na način da bi te to trebalo brinuti. Android to handla sam i da sad ne ulazim u detalje nek ti bude dovoljno to što ako nema opcije za exit onda je valjda netko to tako učinio s razlogom, a ne zato da bi svak ko ovaj tren padne s kruške imao što za pitati ;). Bez uvrede ali postaviti takvo pitanje ne daje puno opcija za usporedbu osim pada s kruške {#}

Postoje apovi koji se daju ugasiti ako je to izričito potrebno zbog načina na koji app funkcionira, npr TweetDeck ili Skype (kod Skypea nemaš klasični exit nego napraviš sign Off tj. odlogiraš se...) ali za veliku većinu za to nema potrebe,

Vezano uz tvoje pitanje prije, ako baš želiš imati legalnu verziju aplikacije koja se inače plaća Market sustav se da i prevariti appom koji se zove Market Enabler, ali funkcionira isključivo ako imaš root-an uređaj. Postoje i alternativni marketi koji nemaju ograničenja s obzirom na zemlju iz koje dolaziš, npr. SlideME, Yamm, AndAppStore ili LEaf OpenMarket (Google: alternative android market ili slično za pretragu).

gase se sa task killerom. A ti Jazzer ne glupiraj se i ne pametuj bezveze, potrebno ih je gasit jer neke trose promet, a sta je jos vaznije zauzimaju ram i usporavaju mobitel sto rezultira i u vecoj potrosnji baterije.

Sad ti lupas gluposti. Ako je aplikacija ucitana u ram ne znaci da ista radi. Obicno i ne radi. Googlaj sta je prefetch na windowsma. ANdroid nije windows i na drugaciji nacin rukuje sa ram memorijom i ostalim resursima. Uostalom i na win 7 se aplikacije ucitavaju u ram i zato prividno imas veliko zauzece rama. Trosenje prometa se rjesava na drugi nacin.  Prvo se informisi prije nego pametujes.

:)
17 godina
Android borbeni komplet

pozdrav imam xperiu x10  android 2.1 i instaliran appplanet 2.6.3 ali kad ga upalim nista se ne louda samo stoji prazan bijeli ekran

novi sam u androidu i zato molim pomoc ,fala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kolko znam server mu je down vec neko vrijeme pa ne radi

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
15 godina
Pozdrav! Nije ti do mobitela vec do aplikacije, koja u zadnje vrijeme ima problema i stalno se rusi. Svako malo probaj, mozda bude sto navecer. Svi imaju s tim problema.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zanima me kako sve aplikacije prenijeti na mem. karticu, jer mi kod instalacije nfs:shifta kaže da nemam dovoljno memorije. Izbrisao sam sve aplikacije i pokušao instalirati nfs opet i opet mi je prikazivao isti problem. Koristim Sony Ericsson Xperia X8.

Unaprijed hvala na odgovoru i molim da dođe što prije.

iCOOKIE

Range (R)over
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 16:43 (iCOOKIE).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ajme u svakom postu al u svakom postu vezanom za android dojde jedn koji pita za applanet xD al uzasno da procitate par stranica iza dobili bi odgovor il koristite search function jer dosadni ste mi vise :D ako vam ne radi applanet server im je down il gotovo idite na official page i procitajte tamo sto su napisali a ne spamat vise s tim smecem :S

edit:

Kolega iz slavonije sam i ne pricam s n i kaj i to a ono je bilo pogresno slovo, ali i da pricam tako to je jedno od hrvatskih narijecja i ne znam sto bi ti to smetalo. :)

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 17:46 (Keiichi).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Sve je to u redu i slazem se, Keichii. Ali isto kao sto si ti opomenuo, tako bi isto i tebe mogao netko opomenuti da na forumu pricas STOkavski, a ne da pricas ovako kao sto pricas, razumijes? Dajte se vec jednom naucite izrazavati, a ne ko neki zatucanci pa da samo pricate po svoN! Pa, po Bogu, nisi sam ovdje.
15 godina
neaktivan
Kako znas da umIsto M nije stisnIA N, jedno je pravopis a drugo je to stA neko ne koristi Search. P.S. milijun ih pise KAJ i niko se ne zali, onda moze on pricat po svoN...
17 godina
wyks kaže...

Istekao mi je trial za Grooveshark, a ne želi mi u browseru otvoriti punu verziju stranice već me redirecta na mobilnu verziju.

Ima li kakvo legalno rješenje, ako ne postoji li kakva slična aplikacija?

Nekako mi je idiotski da stranica koja se promovira kao besplatna na desktop računalima, traži plaćanje na OS-u koji promovira free aplikacije.

Hah kako li je lijepo kad imaš roze naočale na očima. Groveshark stranica se financira oglašavanjem i s obzirom na količinu glazbe i način na koji ju nudi je više nego odlična. Međutim streamanje na mobitel je ipak drugi par postola (cipela) i ne možeš očekavati da će ti netko autorsku glazbu ponuditi besplatno samo zato jer ti imaš Android koji promovira (?!?) besplatne aplikacije i zato jer je tebi to glupo.

Dakle malo si pobrkao lončiće, aplikacija jest besplatna, ali ti plaćaš prava na izvođenje pjesama po želji, zaštićenih autorskim pravima, i to prilično jeftino (ako se ne varam 3USD mjesečno). Idiotski je pomisliti kako je to glupo i nepravedno.

Last.fm je nešto razvikaniji, sofisticiraniji i detaljniji, a opet ograničenij kad se radi o playlistama po želji i opet traže 3USD mjesečno čak i za desktop aplikaciju, a mobilna, u slučaju pretplate, je dostupna samo u određenim zemljama zbog glupavih copyrighta - naravno ne i za HR tržište.

Od besplatnih alternativa imaš Pandora ili DoubleTwist (radi se zapravo o velikoj bazi internet radio stanica razvrstanih po kategorijama glazbe)... 

Nema para, nema ni muzike...

17 godina
jurica_m kaže...
Sve je to u redu i slazem se, Keichii. Ali isto kao sto si ti opomenuo, tako bi isto i tebe mogao netko opomenuti da na forumu pricas STOkavski, a ne da pricas ovako kao sto pricas, razumijes? Dajte se vec jednom naucite izrazavati, a ne ko neki zatucanci pa da samo pricate po svoN! Pa, po Bogu, nisi sam ovdje.

Nikad nisam na forumu primjetio da je netko uputio prigovor za kajkanje koje je gotovo uobičajena pojava, ali kad netko počne pisat po 'svom', a taj 'svoj' nije kajkanje, evo ti jezičnih čistunaca i štokavaca.

Č i ć nikom ne smeta, to je već viša matematika.... BLjUV

17 godina
4mal kaže...

pozdrav imam xperiu x10  android 2.1 i instaliran appplanet 2.6.3 ali kad ga upalim nista se ne louda samo stoji prazan bijeli ekran

novi sam u androidu i zato molim pomoc ,fala unaprijed :)

Strpljenja, čovjek sam financira (ilegalni) server i ne može sve uvik bit tip top.

16 godina

A kad bi uopće Gingerbread(2.3) Android trebao izaći?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
Android borbeni komplet

I?? Ne kužim, nemogu staviti iste reklame i u mobilnu verziju(kako dosta developera radi) i ponuditi besplatnu aplikaciju? Jednostavno su gadure pohlepne jer znaju da ljudima nije bed dati par dolara za aplikaciju na mobitelu.

Na istu foru se i wolfram alpha plaća, dok je na desktopu(odnosno ako na mobitelu pristupiš preko browsera)poptuno besplatan. Također i onaj akinator(onaj što pogađa osobe) se također na mobitelima plaća a stranica je besplatna. Siguran sam da ima još primjera ali ovi su par sa kojima sam se ja susreo. Takve appove mi zguštom dođe da skinem piratske verzije i koristim ih đaba kako bi i trebalo biti...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Jazzer kaže...

Nikad nisam na forumu primjetio da je netko uputio prigovor za kajkanje koje je gotovo uobičajena pojava, ali kad netko počne pisat po 'svom', a taj 'svoj' nije kajkanje, evo ti jezičnih čistunaca i štokavaca.

Č i ć nikom ne smeta, to je već viša matematika.... BLjUV

Pa ti imaš odgovor na sve, bravo!

17 godina
FX_09 kaže...
Jazzer kaže...
crux01 kaže...

Gledaj, s obzirom na tvoj odgovor, nemaš pojma o tome kako Android funkcionira i što se tiče Androida vrtićke si dobi. Task killeri su totalni nonsens - a u mnogo slučajeva i kontraproduktivni i štetni. Laički opisano: zamisli to kao da svoje računalo stalno gasiš vađenjem utikača iz struje... Ako želiš svoju memoriju radnu memoriju držati pod kontrolom koristi(te): AutoKiller - on ne gasi aplikacije nasilno već mijenja standardne Android postavke za upravljanje memorijom. Ovo sam naučio isto tako pogrešno predspotavljajući da niti ta aplikacija nema smisla, a da nije bilo Stoje sa foruma ko zna kad bi i ako bi uopće znao za to. Dozvoli da ima pametnijih od tebe kad se radi o nekim stvarima.

Za one koji žele znati više (ti ako i ne želiš definitivno bi trebao pročitati ovo prije nego počneš tuđe znanje nazivati glupavim, a svoje gluparije savjetom):

http://android-developers.blogspot.com/2010/04/multitasking-android-way.html

http://forum.ppcgeeks.com/htc-droid-incredible/122809-another-look-android-memory-management-why-task-killers-not-bad.html

AutoKiller:

http://andrs.w3pla.net/

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 18:20 (Jazzer).
14 godina
emerik kaže...

A kad bi uopće Gingerbread(2.3) Android trebao izaći?

pa izasao je...

p.s. zna mozda netko zasto applanet ne radi ? {#}{#}{#}{#}

17 godina
Igor666 kaže...

Tisuću puta je spomenuto već... čovjek sam financira server... iza besplatnih aplikacija ne  stoji korporacija... tu i tamo zašteka... budite strpljivi te zahvalni i veseli da uopće postoji.

16 godina
Android borbeni komplet

A vidiš da prca, pogledaj koliko je smajlića stavio što se belje...{#}

E da ljudi, također izašli su wormsi za android! Trk na vaš izbor aplikacija i skinite ga{#}

Evo i jedan video da vidite kako to izgleda u akciji

Stoja
Moj PC  
4 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nisam dugo bio tu i sad vidim ima 5 stranica novih i mislim možda koja nova aplikacija korisna.

I otvorim i samo prepucavanja, raspravljanja o romovima, raspravljanje ko kak priča, dal neko veli nisaN ili KAJ...

stvarno bezveze.

3 0 hvala 0
14 godina
Jazzer kaže...
Igor666 kaže...

Tisuću puta je spomenuto već... čovjek sam financira server... iza besplatnih aplikacija ne  stoji korporacija... tu i tamo zašteka... budite strpljivi te zahvalni i veseli da uopće postoji.

hahahahaha !! pa ne kuzis da se salim ? {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice