Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.675.712
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Android borbeni komplet
EZY-E kaže...

Proz0r, znam da si govorio da si imao FV 1.5 na svom herou, pa me zanima ima li znacajnijih promjena na 1.6 verziji u odnosu na 1.5?

Btw, izasao je FV 1.7 temeljen na cyanogen-u 6.1 final ;)

Ispričavam se na kasnom odgovoru, nije me bilo na forumu. Updateat ću na 1.7 čim budem mogao pa javim dojmove. 1.6 mi je toliko bolji od 1.5 jer se 1.5 jako, jako, jako, jako, odvratno bolesno jako uspori nakon nekog vremena, na razinu official Cupcake ROM-a. 1.6 nema taj problem. To je po meni najznačajnija promjena, ostalog baš i nema.

:D
14 godina
neaktivan

Hvala! Ali nisam uspela! {#} Opera ne vidi taj file!{#} Smatram da sam bar toliko pametna da znam kad treba odustati...i zato ODUSTAJEM!!!!

15 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav, forumasi!

Ima li koja stranica s božićnim wallpaperima za HTC Desire? Trenutno nisam u mogućnosti ići na Market odnosno s mobitelom na net pa da skinem prek kompa. Zahvaljujem

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

pretpostavljam da vec znate ali ako ne evo... tricorder

app

,  da, onaj iz zvjezdanih staza-napokon mozemo reci da ga imamo i cak ocitat neke gluposti... na marketu

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 18:30 (skank666).
Moj PC  
1 0 hvala 6
15 godina

kvragu nisam znao di da ovo stavim pa cu plesnuti ovdje.

volite hladnoću? volite biti na otvorenom po zimi i puno piketat po svom kapacitivnom ekranu (bez obzira na uređaj) ali vam se prsti smrzavaju jer to radite golim rukama? ne očajavajte jer rješenje je tu!

http://www.dotsgloves.com/shop

za mizernih 20.00$ (bez postarine) dobijete par rukavica koje su dizajnirane specijalno da vašim kapacitivnim ekranima pruže dodir jednak vašem golom prstu koji se u isto vrijeme nalazi siguran i zaštićen ispod najnježnije (zaboravio koji materijal je uopce...)

ali to nije sve!

http://www.instructables.com/id/Making-A-Glove-Work-With-A-Touch-Screen/

za sve vas koji se osjećate spremnim za iglu i fildešpanju.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 2:25 (LIX).
16 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

APN on/off - mali widget koji pali gasi 3g/edge ili koji vec podatkovni prijenos.. malo, jednostavno, super

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Android borbeni komplet

Fora igra NinJump

... i jos jedna

Droid Odyssey BETA

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 10:57 (djigibao).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sad kad si spomenuo Ninjump

Imam igru City Jump vec nekoliko tjedana i ona je 90% ista kao i ta Ninjump! Jedino po cemu su razlicite gl. lik i teksture. Sve ostalo je isto...
A ista stvar je i kod onih Fruit Slice igara! Ima ih 3-4 istih!

Kako je to moguce?
To je isto kao da ja uzmem Super Mario, promijenim gl. lika, pozadinu, par tekstura i nazovem igru Super Ante
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
16 godina
Android borbeni komplet

Pa kopiraju jedne druge, welcome to open source{#} Pa ima i nekoliko verzija pacmana pa onih whack-a-mole i da ne nabrajam dalje...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav, ekipa!

Zanima me aplikacija Applanet, kakvi su vaši dojmovi, koliko je bolja od Market? Htio bi ju instalirat pa dajte me malo uvjerite. Ima li koji link? Hvala, pozdrav!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Hehe , pogledajte i City Jump - Xmas season :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sto bi tebe uvjeravali u bilo sta ;)

Da se placa pa ajd al posto je free...

:)
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Evo mene nes zanima: kako sam napravio particiju na sd kartici za sve appove, zanima me ako wipe-am sve, hoce li se zbrisati ta particija ili samo sve sto je na memoriji od mobitela? Mislim isprobati samo neki rom, pa kasnije sve vratiti kako je prije bilo sa nandroidom..

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

Evo mene nes zanima: kako sam napravio particiju na sd kartici za sve appove, zanima me ako wipe-am sve, hoce li se zbrisati ta particija ili samo sve sto je na memoriji od mobitela? Mislim isprobati samo neki rom, pa kasnije sve vratiti kako je prije bilo sa nandroidom..

particija ti ostaje samo se sve na njoj obriše

15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

A mobu li onda sve to vratiti sa nandroid backupom? Imam vazne stvari na mobu pa ne zelim nista od toga izgubiti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

A mobu li onda sve to vratiti sa nandroid backupom? Imam vazne stvari na mobu pa ne zelim nista od toga izgubiti..

Tu ti ne mogu pomoći jer to nisam nikad radio i ne znam točno kako to ide...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 13:25 (Kordy).
15 godina
Android borbeni komplet
koristim ADW Launcher na Xperii X8 i zanima me moze li se i kako promijeniti onaj izbornik na dnu?sad mi stoji onaj precac za glavni izbornik i dvije ikonice sa strane,ali ja hocu da bude razduzen preko cijele sirine ekrana na dnu....nadam se da ste me razumjeli ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
Pa dobro, jel moze onda koji link za Applanet?

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
idi na 4shared.com i u search upisi applanet.apk
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Android Market 2.2.6

Download

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 14:52 (djigibao).
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Menu tipka na homescreenu, udjes u ADW settings, udjes Dock(ili slicno) i tu bi trebala biti opcija(valjda znas eng. P.S. preporucujem ti LauncherPro, prije njega sam koristio ADW al ovaj je brzi i bolji(po meni).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
koristim ADW Launcher na Xperii X8 i zanima me moze li se i kako promijeniti onaj izbornik na dnu?sad mi stoji onaj precac za glavni izbornik i dvije ikonice sa strane,ali ja hocu da bude razduzen preko cijele sirine ekrana na dnu....nadam se da ste me razumjeli ;)

lijeva tipka - ADW setings - UI settings - main dock style i izaberi 5 icons - zatvoris i prevuces icone aplikacija koje zelis na tim tipkama.

:)
16 godina
odjavljen

pitanje tebi,

mislim da sam negdje procitao tvoj post u kome spominjes neku aplikaciju koja ti omogucuje da radis foldere u koje uredno mozes spremat svoje precace.. ako sam dobro shvatio to bi mi posluzilo za malo bolju organizaciju app-ova.. hvala

edit:

nasao

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 15:12 (skank666).
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Koliko znam, u Clockword Recoveryu imas Nandroid + ext opciju, pa je to vjerojatno obican Nandroid koji backupa jos i aplikacije s ext particije. Nisam siguran, al bar neku informaciju da imas.

15 godina
Android borbeni komple
evo jedna preporuka od mene...Adobe Reader za citanje pdf datoteka.sve radi super i brzo,bas kao i adobe za pc...aplikacija je dostupna na marketu i besplatna je.isprobano na Xperia X8 za prepisivanje lektire =)
Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
Android borbeni komplet
ako vam se sviđa onaj mali widget za paljenje/gasenje prometa podataka koji je predlozio skunk666 par postova iznad,na marketu mozete pronaci jos nekoliko widgeta istog izgleda,ali za paljenje i gasenje drugih stvari (wifi,gps,bluetooth i sl.),pa to sve skupa izgleda lijepo kad se postavi na isti screen,ali je i dosta korisno...za pronalazenje tih widgeta samo na marketu upisite "onoff" i naci cete ih...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Proz0r kaže...
EZY-E kaže...

Koliko znam, u Clockword Recoveryu imas Nandroid + ext opciju, pa je to vjerojatno obican Nandroid koji backupa jos i aplikacije s ext particije. Nisam siguran, al bar neku informaciju da imas.

Evo nasao sam u amon-ra recovery-u istu opciju. SAmo se nadam da ce mi ostat sve kako je i prije bilo. Sad se backupa, pa budem isprobao FV 1.7 :)

14 godina
EZY-E kaže...

Evo nasao sam u amon-ra recovery-u istu opciju. SAmo se nadam da ce mi ostat sve kako je i prije bilo. Sad se backupa, pa budem isprobao FV 1.7 :)

ostat ce ti..to je backup cijelog roma. a samo aplikacije (da ih poslje ne moras zasebno instaliravat na drugi rom) mozes napraviti sa titanium backupom.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Par pitanja vezanih za sigurnost.Mobilni interent je postao svakodnevnica i sve vise se vremena provodi na netu s pomocu mobitela.Mene zanima par stvari:

-Dali i koji antivirus koristiti na Androidu(vidio sam da ih ima par)

-kakav je slucaj sa sigurnoscu maila,facea,twitera i njihovih pasworda....

blalablalbla,uglavnom antivirusno firewall pitanje{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Osobno ne koristim nikakav antivirus i nemam problema.

Od aplikacija, koristio sam samo one službene i one koje su mi došle s ROM-om u paketu gapps i nisam imao problema. A koliko znam, nema baš mnogo aplikacija koje kradu podatke. Mislim da su ti šanse za to (ako provjeravaš ratingse i komentare) jednake kao da dobiješ virus na Linux sustavu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice