odes u galeriju, drzis prst na folderu od whatsaapa dobit ces onaj meni gore desno stini i pise sakrij
Android aplikacije, igre i problemi
- poruka: 3.283
- |
- čitano: 1.448.286
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
odes u galeriju, drzis prst na folderu od whatsaapa dobit ces onaj meni gore desno stini i pise sakrij
Nista mi se ne pojavi kad drzim prst na folderu, niti ima kakvog menija.
trebala bi mi aplikacija znanstvenog kalkulatora za android. treba imati funkcionalnosti kao ovi kalkulatori:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3d/Casio-fx115ES-5564.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-INOIW3sGXaU/TVkqodI2QII/AAAAAAAAAJM/mgO5psRLZvE/s1600/calculator_fx_85es.jpg
dakle da mogu pisati matematicke izraze i da ima prikaz kao kad ih pisem na papiru (npr. razlomacka crta i onda u brojnik i nazivnik da mogu pisati nove izraze) i ako nesto krivo utipkam da mogu ispraviti bez da obrisem cijeli izraz. kalkulator jednako dobar ili bolji od ovih na slici.
aplikacija ne mora biti nuzno besplatna, ali ako postoji neki tako dobar besplatni kalkulator s navedenim svojstvima onda mi recite.
dakle, sto vi preporucate?
Neznam, meni je ovako
To sam i ja tražio, nisam mogo nać.
Doduše, trenutno me dobro služi mobicalc. https://play.google.com/store/apps/details?id=my.android.calc
Nema baš zapis ko ovi bijesni casiovi, ali ful je precizan na hrpu decimala i iako je zapis u jednoj liniji, prati redoslijed operacija i može se nestati hrpa operacija.
To sam i ja tražio, nisam mogo nać.
Doduše, trenutno me dobro služi mobicalc. https://play.google.com/store/apps/details?id=my.android.calc
Nema baš zapis ko ovi bijesni casiovi, ali ful je precizan na hrpu decimala i iako je zapis u jednoj liniji, prati redoslijed operacija i može se nestati hrpa operacija.
ma stvar je u tome sto na faksu imamo ogromne formule i onda stalno moram paziti kako sve zapisujem u jednu liniju. npr. ako imam razlomak onda i brojnik i nazivnik trebam staviti u zagradu, ili ako imam razlomak u eksponentu... zato bih volio neki bolji kalkulator, cisto da ne moram gubiti vrijeme na to zapisivanje u liniji.
trebala bi mi aplikacija znanstvenog kalkulatora za android. treba imati funkcionalnosti kao ovi kalkulatori:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3d/Casio-fx115ES-5564.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-INOIW3sGXaU/TVkqodI2QII/AAAAAAAAAJM/mgO5psRLZvE/s1600/calculator_fx_85es.jpg
dakle da mogu pisati matematicke izraze i da ima prikaz kao kad ih pisem na papiru (npr. razlomacka crta i onda u brojnik i nazivnik da mogu pisati nove izraze) i ako nesto krivo utipkam da mogu ispraviti bez da obrisem cijeli izraz. kalkulator jednako dobar ili bolji od ovih na slici.
aplikacija ne mora biti nuzno besplatna, ali ako postoji neki tako dobar besplatni kalkulator s navedenim svojstvima onda mi recite.
Ovaj kalkulator je upravo ono što tražite jer je i meni trebalo takvo nešto. HandyCalc ne samo da vam omogučuje zapisivanje formula na sve moguće načine nego ima i brdo drugih mogučnosti kao crtanje grafova, traženje točaka i sl
Ja koristim uprvo iz toga razloga QuickPic da sakrijem neke slike, a i brže ih otvara.
Meni u meniju ima samo throw, izbrisi, dodaj geooznaku i slideshow.
A sto se tice ovog quickpica on nema opciju da prikaze sve slike skupa bez obzira u kojem su folderu?

Koji program za uređivanje slika preporučujete?Imam PicsArt,jel ima koji bolji?
Koristim Pixlr Express i bez zamjerki.
Zanima me dali postoji kakva aplikacija koja bi pratila kud sam se sve vozio, koliko sam kilometara napravio i koja mi je potrošnja goriva?
Koristim Pixlr Express i bez zamjerki.
Dosta sam ih isprobao al ova je stvarno svemoguca! Big llike i thnx!
Instaliro sam si life reminder aplikaciju i stavio sam si widget.. Sad kad gledam pokrenuti procese i pozadinske nema je tamo.. Kako sad da saznam koliko mi zapravo rama trosi, jer vidim da ima dosta manje slobodnih
nekad se sa ES File Menagerom moglo skidati sa facebooka video sad nije moguce nego direktno ucitava video..
Zna neko neki program za skidanje ili rijesenje?
Vjerovatno nakon novog updatea facebooka nije moguce vise skidati
nekad se sa ES File Menagerom moglo skidati sa facebooka video sad nije moguce nego direktno ucitava video..
probaj sa easy downloader-om
ne ide ni s njim..s ES File Menagerom je bila opcija kad si kliknuo na video dobio si opciju download ili da pokrenes odma a sad nema opcije za download nego odmah pokrene
ne ide ni s njim..s ES File Menagerom je bila opcija kad si kliknuo na video dobio si opciju download ili da pokrenes odma a sad nema opcije za download nego odmah pokrene
Pokreni na operi mini taj video clip i odmah ce ga poceti skidati
imam sony xperia m i sad skinuo sam app koja mi stane na mob. (copy s pc-a). al onda nemam mjesta da se instalira, pa bi trebao neki program za komp. da mogu instalirat igru s pc-a na mob.
dal postoji neki probao s pc suit i pc siny companion, al ništa samo mogu stavit (copyrat) na mob.?
Zanima me dali postoji kakva aplikacija koja bi pratila kud sam se sve vozio, koliko sam kilometara napravio i koja mi je potrošnja goriva?
Navier HUD Navigation Free -> https://play.google.com/store/apps/details?id=idv.xunqun.navier&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dnavier+hud+navigation
Osobno ju nisam probao, ali to bi trebalo biti to.
Recite mi da li se s aplikacijom viber može zvat uređaju koji nemaju instaliran viber ili pozivi idu samo s viber na viber?
imas viber out...
dakle mozes zvati sa vibera kao sto mozes i sa skypea mobove, i fiksne, ali trebas kupiti credit...
Ima tko neku aplikaciju/launcher/mod koji omogućuje da cijelo sučelje bude prozirno ili barem zblurano??
Što se bi dogodilo s mob. kad bi izbrisao sve aplikacije koje su mi služile za rootanje mobitela?
Što se bi dogodilo s mob. kad bi izbrisao sve aplikacije koje su mi služile za rootanje mobitela?
Reci na sto tocno ciljas...
eto rootal sam xperiu m radi same interne memorije (inače katastofa samo 2GB). pa tipa app framarooto itd.... te sve programe na mobu mogu deinstalirat osim Superuser. inače ne smetaju mi samo ono "odma se skuži da je rootan".
i još jedno pitanje dal je moguče i ako izađe novi frimware za xiperiu (a ona rebootana), updejtat?
haha tebi je katastrofa 2gb, sta bi ja dao da imam 2gb na svom :(
Imam problem na tabletu Huawei MediaPad lite 7. Kad uključim wifi i spojim se na mrežu ikona od wifia na traci mi svjetli sivo umjesto plavo. On prikaže da je spojen ali ta ikona promjeni boju i zapravo nije spojen na internet. Je li zna neko do čega je to ili će morat na servis?
Može pomoć...Ovako, instalirao sam novi ROM na mobitel Zte V967s i sada kada idem na Google play prepoznaje ga kao Galaxy Nexus.
Kako promijeniti ,ispraviti ime mobitela!