jel to onaj stari?
na kojem se ne vidi poziv na cekanje, i ne dobijes povratnu inf da te netko zvao, takve izbjegavam takav mi je bio i najdrazi PCfighter, al krenilo me zivcirat strasno
jel to onaj stari?
na kojem se ne vidi poziv na cekanje, i ne dobijes povratnu inf da te netko zvao, takve izbjegavam takav mi je bio i najdrazi PCfighter, al krenilo me zivcirat strasno
Jedno glasanje, za sve korisnike LG GT540.
- Svi custom romovi su donijeli? (Kad se sve sabere i oduzme)
1 | Mučenje oko uštimavanja |
---|---|
2 | Uvijek neki kvar |
0 | tip-top |
11 | Dosta bolji mobitel |
donili su sve ovo navedeno, ali činjenica da je mob puuuuuuno bolji od stocka nadglasava sve ostalo + zabavno je :D
Poz,
Stavio sam swiftdroid 2.0 cyangenmod 7.1 gingerbread 2.3.7 rom od muraika sve radi kako treba osim sto je kalibracija toucha malo zeznuta(je li to čest problem?), da li postoji nekakva aplikacija za to srediti?
I zanima me da li je pametno raditi overclockanje u smislu samog cpu postoji li opasnost od pregaranja, i koje su uopce prednosti i mane overclockanja?
Unaprijed zahvaljujem
Poz,
Stavio sam swiftdroid 2.0 cyangenmod 7.1 gingerbread 2.3.7 rom od muraika sve radi kako treba osim sto je kalibracija toucha malo zeznuta(je li to čest problem?), da li postoji nekakva aplikacija za to srediti?
I zanima me da li je pametno raditi overclockanje u smislu samog cpu postoji li opasnost od pregaranja, i koje su uopce prednosti i mane overclockanja?
Unaprijed zahvaljujem
swiftdroid2.0 radi posao samo tako, mislim da na marketu ima aplikacija za kalibrisanje ili malo proguglaj sigurno ces naci. mozes malo da klokujes, pa svi to rade, ja recimo idem 320 - 744 i radi stabilno, ako stavis preveliku frekvenciju (recimo 800 ili vise) sami mob ti nece raditi, pa smanji mada dobro radi i na default-u.
Brate sve sam pritrazio nista, zadnja dva dana se zafrkajem s tim nikako da nadjem... prvo sam imao 2.3.5, tu je touch bio nemoguc , sad je nesto bolji al opet kad radim test touch screena ne valja u gornjem dijeli je najgore bizi po pola cm.
AOSP v.1.0 Final by miroslav
Youtube sredjen; (zelena linija)
Wi-Fi-tethering popravljen;
LiveWallpapers popravljen;
Reboot prilikom WiFi-on & Screen-off popravljen;
Error sa WiFi-on posle deep-sleep popravljen;
Novi I/O Schedulers dodani u kernel;
HW-detection SD sredjen; (sredjen problem sa mount/unmount sd kartice)
Dodan KSM, zRam podrska;
Dodano 5 precica u notification bar; (WiFi/BT/GPS/Data/Sound)
Slide notification u notification baru;
Dodana neka performance podesavanja; (CPU/Schedulers/Memory/Display)
Mozda popravljen BT-headset, treba isprobati.
Potrebna particija od 170-180mega i nema potreba za swapom.
Fastboot verzija:
http://depositfiles.com/files/rd4cztmka
link za recovery download?
danas cu ga probati pa javim. hvala.
Znači: Koristim clockworkMod Recovery v2.5.1.8 i do sada mi je sve stimalo kako triba. Isao sam danas napravit backup za instalaciju novog moda kad ono - u recoveryu volume tipke sta sluze za gore/dolje u meniju Ne rade! sta sada? ideje??
Znači: Koristim clockworkMod Recovery v2.5.1.8 i do sada mi je sve stimalo kako triba. Isao sam danas napravit backup za instalaciju novog moda kad ono - u recoveryu volume tipke sta sluze za gore/dolje u meniju Ne rade! sta sada? ideje??
Hahahahah. Pošto sam ja okorjeli android user, to mi se desavalo 100 puta jer mnogo flasham. Ništa, izvadiš bateriju, probaš ponovno. I tako stalno dok ne proradi
Jel ti inaće rade u ROM-u za pojačat/smanjit?
Ako jesu:
Provaj flashat novi recovery (možeš provat isti)
Ako nisu:
Provaj flashat onaj Touch recovery (nisam ga provao, niti planiram dok mi ne crknu tipke na mobu)
Ili pričekaj (BOLJI) odgovor od ostalih forumaša :)
EDIT: Za svaku sigurnost gornji odgovor od prilike ti je ok ako nisi siguran kad flashanja.
Stavi recovery 6.0.1.0! Što se tiče Volume UP tipke, nekad ne radi odnosno tehnički je ispravno međutim ne prepozna ju. Tipka Volume DOWN uvijek mora raditi kao i tipka kamere za izbor.
OK. Kako promijeniti recovery? :D
Ne radi niti jedna volume tipka, tocnije u recoveryu niti jedna, dok je mob u funkciji Volume up uopce ne radi, a vise mi ne radi ni Call tipka (ona bivsa zelena). j**em ti oxygen final. jedva ga cekam prominit.
također link za recovery_clockwork_6.0.1.0_swift ti ne radi :P
recovery_clockwork_6.0.1.0_GT540.zip
Postupak je isti kao da flash-aš (: novi ROM u CWM-u.
Znas li di je problem? Meni je mob flashao Najbrzi preko teamviewera
Spremiš .zip datoteku (link^) u root SD kartice u mobu (ne stavljaš u nikakvu mapu), restartaj mob u CWM, odaberi "install zip from SD card", odaberi "recovery_clockwork_6.0.1.0_GT540.zip" potvrdi, pričekaj koju sekundu dok ne završi i to je to, imaš CWM 6.0.1.0 (:
Naravno, za svaki slučaj prvo napravi backup.
Ako misliš da nećeš znati onda zamoli Najbržeg da ti on opet napravi, pretpostavljam da ti je on to radio fastboot "metodom".
Spremiš .zip datoteku (link^) u root SD kartice u mobu (ne stavljaš u nikakvu mapu), restartaj mob u CWM, odaberi "install zip from SD card", odaberi "recovery_clockwork_6.0.1.0_GT540.zip" potvrdi, pričekaj koju sekundu dok ne završi i to je to, imaš CWM 6.0.1.0 (:
Naravno, za svaki slučaj prvo napravi backup.
Ako misliš da nećeš znati onda zamoli Najbržeg da ti on opet napravi, pretpostavljam da ti je on to radio fastboot "metodom".
da se vratim na prethodne svoj postove: Volume up and down tipke ne reagiraju.. ne mogu doc do filea unutar CWM što povlači da ne mogu napravit backup :D
da se vratim na prethodne svoj postove: Volume up and down tipke ne reagiraju.. ne mogu doc do filea unutar CWM što povlači da ne mogu napravit backup :D
Onda ćeš morati preko fastboot-a.
Jesi probao neku drugu tipku, mislim da se i s tipkom za uspostavu poziva možeš kretati po izbornicima (nemam sad mob kod sebe da provjerim)?
AIO aka ALL IN ONE - download
Skini sve verzije da ih imaš, kasnije ću ažurirati link za pojedinačne recoverije.
STAVLJANJE: preimenovati skinutu datoteku u "recovery" i staviti via fastboot:
cd C:\tools
fastboot flash recovery recovery.img NAPOMENA: preuzeti recovery preimenujte u "recovery" i prebacite u folder C:\tools
fastboot reboot
Simple as that :)
AIO aka ALL IN ONE - download
Skini sve verzije da ih imaš, kasnije ću ažurirati link za pojedinačne recoverije.
STAVLJANJE: preimenovati skinutu datoteku u "recovery" i staviti via fastboot:
cd C:\tools
fastboot flash recovery recovery.img NAPOMENA: preuzeti recovery preimenujte u "recovery" i prebacite u folder C:\tools
fastboot reboot
Simple as that :)
moga si me napomenit da moram prvo bit u fastbootu. e. :P
OK. znaci. CWM 6.0.1 je tu preko fastboota, ali jos uvijek ne rade volume tipke i call tipka. Ajmo moji vrli cyber prijatelji. sta sada? :D
OK. znaci. CWM 6.0.1 je tu preko fastboota, ali jos uvijek ne rade volume tipke i call tipka. Ajmo moji vrli cyber prijatelji. sta sada? :D
Neispravne ti tipke i u ROM-u?
Touch recovery TWRP v2.2 - download
Teme prebaciti u /sdcard/TWRP/theme
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
STAVLJANJE preko fastboot: preimenovati skinutu datoteku u "recovery" i staviti via fastboot:cd C:\tools
fastboot reboot
tako je. U Romu su neispravne "call" i "volume up", u recoveryu i "volume down"
sve mi smrdi na hard reset.
tako je. U Romu su neispravne "call" i "volume up", u recoveryu i "volume down"
sve mi smrdi na hard reset.
Najlogičnije mi se onda čini (ako ti već ne rade tipke) flashaj TWRP (touch recovery) Najbrži ti je stavio link 2 post iznad, onda stavi novi ROM pa vidi jel ti rade tipke volume up i call, al mi se ne ćini softverki problem, više fizički.
fizički nije 10000000000000000%.
fizički nije 10000000000000000%.
nesto je BILO softverski. Dok sam cekao odgovor proradilo samo od sebe?? Pa ti budi pametan. Nikad dosadno s rootanim i flashanim Optimusom haha
znam da nije ni mjesto ni vrijeme, ali ovo je jedina aktualna tema
pa cu iskoristit priliku i pitat ovdje
naime prije par dana ekran mi je poceo otkazivat poslusnost, od jucer, to je katastrofa, ne prima ne reagira, tu i tamo proradi ali u 99% slucajeva ne valja, ne moguce je koristiti mobitelom, bilo koji dodir na ekranu pali se kao da sam stisnio tipku menu
sta kupiti ekran ili digitizer, da se mene pita digitizer :) nisam neki strucnjak pa da ne kupujem bzvz
hvala
znam da nije ni mjesto ni vrijeme, ali ovo je jedina aktualna tema
pa cu iskoristit priliku i pitat ovdje
naime prije par dana ekran mi je poceo otkazivat poslusnost, od jucer, to je katastrofa, ne prima ne reagira, tu i tamo proradi ali u 99% slucajeva ne valja, ne moguce je koristiti mobitelom, bilo koji dodir na ekranu pali se kao da sam stisnio tipku menu
sta kupiti ekran ili digitizer, da se mene pita digitizer :) nisam neki strucnjak pa da ne kupujem bzvz
hvala
Hahahahahahh.... što ti je sudbina.. meni danas na predavanju.. cura zove, a meni ekran zablokira, ne mogu ni prekinuti zvonjavu niti bilo šta.. profesorka gleda, kao i svi ostali, dok nakon skoro jedne minute nisam mu izvadio bateriju i opsovao sto se opsovati da.
Dosta muke oko ovog optimusa, uvijek neki kvar, priznajte...