[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 603.058
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS

meni se ne gasi

17 godina

Instalirao sam nanovo SDSL i napravio restore podataka. Sad ću vidjeti hoće li raditi.

Nadopuna: radi sada bez problema. Imao sam problema zbog restoranja ROM-a te sam imao neke greške

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 22:18 (Najbrži).
14 godina
neaktivan

Jel moze neko da mi uploaduje pcf 2.2 rc3 sa fiksevima negde? Izgleda da su linkovi mrtvi. :(

Evo novi update od miroslava.

SDSL v.1.1

Updates from the SM;
Removed a bug with the freezing of the status bar (tested 6 times, everything seems OK!)
ro.telephony.call_ring.delay = 0 - senks lenikwav for the test;
Added a new menu item SD Card Cache;
Improved performance 3D (+ 100 balls in Antutu);
Who wants more parrots in 2D we can add debug.gr.swapinterval = 0 or 1 - build.prop to enable / disable vertical sync so to speak, but there may be artifacts in the interface;
New libaudio (something altered, added support for EVRC and QCELP, I do not know why this is but a native libaudio.so it was from 2.1);
BT headsets are working 50/50, (Thanks to all testers!) (Who does not plow, put a cap on the patch with RC4)
Changes in the core (something else suffered from 32go).

Download:
for rekaveri (the most reliable and proven way):
http://depositfiles.com/files/kf1ehfxkm

0 0 hvala 1
17 godina

Stavio sam SDSL 1.1 i ne vidim baš nekakve vidljive razlike osim što nema usporenosti kod ulaska u "menu" izbornik. Ažurirao sam tutorial odmah čim sam vidio da si objavio link.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Azuriran je cm7, sad imas u podesavanjima da podesis sd card cache size, zatim ispravljen je bug sa zamrzavanjem status bara (mada meni se ovo ni pre nije desavalo) malo bolje 3d performanse, itd...

Jel isprobao neko Lewa OS od miroslava? Evo link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1535478 a kasnije kad budem imao vremena cu da okacim slike i prevedem na srpski (osim ako me neko ne pretekne) :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja ga koristim i super mi je. samo mi ne radi music apk i neće da updejta superuser (radi ali neće na novu verziju, zanemariva greška).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Momci ja ubacio android 2.3.7 oxygen onaj sto ste vi izbacili i radi vrhunski,nema problema,bar za sada... nego me zanima kada ce izaci ICS RC1 i da li ce imati nekih bagova i jel cete izbaciti objasnjenja za ubacivanje?? :D

Stefan18+

0 0 hvala 0
17 godina

Vidio sam taj Lewa OS i skinio sam ga, ali nisam ga stigao testirati danas jer nisam bio uopće doma. @Pana18+ Oxygen RC3 je super ROM, ali preporučam SDSL Final 1.1 jer sam koristio RC3 duže od mjesec dana i mogu reći da je SDSL puno bolji.

13 godina
neaktivan
Zanimljivo izgleda samo di su kakve karakteristike..?
Da li j to recovery zip ili?
17 godina

Preko recovery stavljaš. Nisam još testirao, budem sutra tokom dana.

17 godina

Stavio sam Lewa OS - DOWNLOAD Nisam stigao tokom dana testirati jer mi je baterija krepala, nisam bio doma. Napravio sam neke SS-ove i budem još detaljno testirao te javim dojmove.

Spare Parts - End Button Behaviour - Go to sleep

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 20:36 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
[Tutorial] Lewa OS

Lewa OS:

Zadnja verzija:DOWNLOAD
Stara verzija:DOWNLOAD

Prednost: izgled sličan MIUI ROM-u

Mana: ROM sam zauzima dosta RAM-a

2.3.7 | CM7 | Lewa OS by mm

Wifi         BT         GPS        ZVUK   SLUŠALICE

o     o      o        o       o

1. RECOVERY MODE >> HOME + POWER 
  2. Wipe data/factory reset 
  3. Wipe cache 
  4. Advanced >> wipe dalvik cache 
  5. Install zip from sd card >> Lewa-CM7-En.zip
  6. Reboot system now

Što se tiče unlock-screena, na dnu travu povucite ulijevo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 18:18 (Najbrži).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: [Tutorial] Lewa OS

Super mi izgleda..tek sam ga stavil..dosta je brz sve u svemu zanimljivo ;))

15 godina

Dali je neko probo staviti ubuntu na svoj mob? evo vidim da su ljudi  uspjeli pa me zanima kako i gdje skinut? 

Ako ko zna  nek pomogne :) 

Zagorje u srcu
14 godina
neaktivan

Bilo je nešto o tome. Max je stavljao, ali zapravo ne služi ničemu, nego je to samo bio pokušaj stavljanja linuksa na mob, pošto je i Android zapravo linuks. Na našem forumu nije bilo ništa konkretno baš radi neupotrebljivosti. Probaj na XDA potražit, pa se igraj.

13 godina
neaktivan

Evo samo da malko podijelim s ostalima o Lewa OS-u..ljudi se žale na FC kod music app i kod tipkovnice,ja s njima nemam problema,a sad sa čime imam to je nakon punjenja kad isključim punjač mob se ugasio..baterija nije napunjena na 100 posto nego na 90..U postavkama pod manage application nalazi se spare parts al u njega ne mogu ući..sad sam nakndano skinuo neki apk file..eto inače čini se za daily use prilično ok..

0 0 hvala 0
17 godina

Ne koristim music app već winamp i nisam uopće imao FC aka Force Close.

Što se tiče tipkovnice, nema isto problema samo sam isključio rječnik i automatski završavanje riječi.

Kod punjenja nemam problema, naravno kada skineš s punjača padne na 90%, a što se tiče trajanja, baterija mi je trajala 28+ sati.

Što se tiče zaključavanja zaslona, povucite status bar (ono skroz gore) prema dolje i na dnu imate lockscreen (ikona lokota) i samo na to kliknite.

Za šta ti treba spare parts?

13 godina
neaktivan

Meni na pocetku instalacije izbacuje installation aborted,naravno pre toga sam odradio full wipe i dalvik cache.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivan95manic kaže...

Koji ROM, koji recovery?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 19:28 (Najbrži).
13 godina
neaktivan

ROM je Lewa,a recovery je onaj sa plavim slovima,msm da je 5.

13 godina
neaktivan

Nije da mi za nešto treba..eventualno pogledam info o bateriji i usage..al ono bude kao u aplikacijama a nema ikone nigdje u izborniku da uđem u spare parts pa sam naknadno skinuo apk i instalirao..

13 godina
neaktivan

Radi rom,predhodni koji sam ubacio se nije lepo skinuo :)

samo imam problem,nece da se zakljuca kada pritisnem crvenu slusalicu,nego moram preko not.bara,ima li neke resenje ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 1:02 (ivan95manic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivan95manic kaže...

nece da se zakljuca kada pritisnem crvenu slusalicu,nego moram preko not.bara,ima li neke resenje ?

Isti problem imam, ali ja to preko notification bara napravim. Nema spare parts da se može namjestiti da na "end" tipku ode u deep sleep.

17 godina
Najbrži kaže...
ivan95manic kaže...

nece da se zakljuca kada pritisnem crvenu slusalicu,nego moram preko not.bara,ima li neke resenje ?

Isti problem imam, ali ja to preko notification bara napravim. Nema spare parts da se može namjestiti da na "end" tipku ode u deep sleep.

Ma ima, pokreneš Spare Parts, skrolaš do "End button behavior" i odabereš "Go to sleep".

17 godina

@Eyekool Nema spare parts u zadnjem Lewa OS!?!

17 godina
Najbrži kaže...

@Eyekool Nema spare parts u zadnjem Lewa OS!?!

Aha...

Ja imam prvu verziju. Nisam baš zadovoljan (iako mi se čini da problem nije do OS-a već do mobitela).

17 godina

Večeras stiže ICS Beta 7, changelog pogledajte ovdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Najbrži kaže...

Večeras stiže ICS Beta 7, changelog pogledajte ovdje

Mislim da ću se vratiti na stock ROM, već sam "umoran" od isprobavanja svih tih ROM-ova  {#}

17 godina
Eyekool kaže...

Mislim da ću se vratiti na stock ROM

Čemu, kada su ROM-ovi dobri za daily use. Najviše mi se sviđa SDSL premda sam koristio Mur4ik RC5 i ASIS, PCF-ov v5, Oxygen RC3, a sada koristim Lewa OS.

17 godina
Stalno neki problemi, u zadnje vrijeme mi se mob svako malo restarta ili se ugasi, bez obzira koji ROM koristio. Iako sam sad skoro pa siguran da je problem u mobitelu, danas sam primjeto pukotinu na bateriji. Vratit cu ga na stock da vidim kako ce se "ponasati", a za mjesec dana mi istice ugovor pa cu mozda kupit i novi mob.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice