LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 440.536
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
LG G4 - Rasprava

stigla napokon pila nakon mj.dana. 

nova ploca 611 i novi ekran i okvir, stari je bio malo izgreban..

radi kao zmaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G4 - Rasprava

Bok!

Jel netko probao LG V10 kameru(ne znam jel ima od V20) na LG G4 preko apk-a?

Jel stoji kao izdvojena aplikacija ili mijenja postojeću/originalnu?

Opća iskustva?

btw. Kad sam već kod kamere, jel netko isto probao mod za G4(veći bitrate, 60fps-a, korištenje blica ispod 15% baterije,...)?

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
LG G4 - Rasprava

Da li netko ima link sa jasnim uputama kako instalirat onaj custom rom koji poboljsava bateriju? Ja nekada imam čak ispod 2h SOTa, do maksimalno 3, nekad zna bit i sat i pol tako da bi probao drugi rom mozda je do toga.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: LG G4 - Rasprava
Chriss kaže...

Bok!

Jel netko probao LG V10 kameru(ne znam jel ima od V20) na LG G4 preko apk-a?

Jel stoji kao izdvojena aplikacija ili mijenja postojeću/originalnu?

Opća iskustva?

btw. Kad sam već kod kamere, jel netko isto probao mod za G4(veći bitrate, 60fps-a, korištenje blica ispod 15% baterije,...)?

Hvala!

Stoji kao izdvojena aplikacija. Kvaliteta fotografija je po meni slicna, odlicna je stvar sto ima snimanje 60fps. Za blic ti ne znam, a jedini nedostatak po meni je sto ne mozes spremati slike i videa na sd.

12 godina

Muchas Gracias!

Najviše me i zanimalo radi 60fps...

60fps-a bez stabilizacije ili je ovdje ima?

16 godina
neaktivan

Gdje se može naći LG V10 kamera?

11 godina
Mandak kaže...

Gdje se može naći LG V10 kamera?

Izvolis

http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/root-v10-camera-ported-to-g4-t3366878

8 godina
neaktivan
Pozz dali netko prodaje g4 sa neispravnom maticnom. A da je ostalo ocuvano

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

.

I am spoderman
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2016 22:18 (lena spody).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav. Imala sam G4, a sada G5. Znam da ovo nije topic za G5, ali tamo nisu ljudi aktivni na forumu i nitko ne odgovara kad se nesto posta... Moze li mi netko pomoci? Mobitel mi je stvarno zasada savrsen, ali sam primjetila da kad snimam video, na najboljoj kvaliteti slike, da se kada micem kameru lijevo desno, vide kao pixeli na svijetlijim tonovima, ne znam kako da objasnim pa cu staviti link videa kojeg sam snimala. U tom videu se ti "pixeli" koji kao da su zamagljeni, vide na nebu, i oblacima... Pa ako netko zna sto bi to bilo, molim da mi javi...Image stabilization nije bila ukljucena tijekom snimanja, ne znam ima li to veze. Fotke inace ispadaju odlicno. Hvala lijepa :) Ovo je moj video:
I am spoderman

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ne znam zasto je objavljen dvaput isti post, evo jos jedan video, ista stvar problem, nebo, oblaci....

I am spoderman

0 0 hvala 0
12 godina
Dakle nekom fantasticnom igrom slucaja mi je u firmi na stroju odrezan gornji vrh srednjeg kucista, znaci ona rubna plastika na vrhu

Nastradala je maska iz kine i zastitno staklo ali osim toga nema drugih oštećenja pa me zanima jel tko mjenjao to i koliko je zajebano?

Imam nekog iskusta s takvim stavrim pa znam da moze bit prilicno nemoguce u kucnim uvijetima skinuti display i digitizer.

Jel tko to radio?

0 0 hvala 0
12 godina
Srkee kaže...
Dakle nekom fantasticnom igrom slucaja mi je u firmi na stroju odrezan gornji vrh srednjeg kucista, znaci ona rubna plastika na vrhu

Nastradala je maska iz kine i zastitno staklo ali osim toga nema drugih oštećenja pa me zanima jel tko mjenjao to i koliko je zajebano?

Imam nekog iskusta s takvim stavrim pa znam da moze bit prilicno nemoguce u kucnim uvijetima skinuti display i digitizer.

Jel tko to radio?

Baci oko na youtube pa vidi jel možeš sam. Ako ne, nosi na servis. Ekran i cila plastika ne dođe baš skupo koliko se sjećam, tako da možeš naručit pa to sam odradit jer nije problem ko samo ekran minjat.

12 godina
Manje vise su svi zamjena digitizera i displaya, nisam nasao nijedan za kuciste na youtubeu.

Budem jos potrazio.

Ako ne mogu sam koristit cu ga tako, ne mislim pljunut pare njima za malo estetike :)

0 0 hvala 0
15 godina
LG G4 - Rasprava

Išao sam stavljati genisys rom, uspio sam ga instalirati i pokrenuti ali dok sam namjestao sve na mobu i instaliravao aplikacije odjednom se crashao i vise se nije htio paliti, ako ga upalim valjda ide u bootloop, prikaze se lg logo i onaj nekakav android covjeculjak i tako se izvrti 2-3 puta pa se ekran zacrni/ugasi, ako zelim ponovo upaliti onda moram izvaditi bateriju te onda opet ide u bootloop. Svasta sam probao i nista mi neradi, nadam se da nisam izgubio garanciju stavljanjem onog ROMa?

Imate vi mozda neku ideju? Mob mi vise ne prepoznaje niti kada udem u firmware update, nista nemogu neznam sta da radim vise, 100 kombinacija sam isprobao i uvijek kaze da mob nije spojen.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G4 - Rasprava

Zna li netko, koliko otprilike kosta promjena maticne van jamstva ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ne znam cijenu, ali s obzirom da se kod matičnih radi o tvorničkoj greški, nebi li zamjena morala i nakon isteka garancije biti besplatna?

11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pozdrav, pojavio mi se tzv burn in screen, urezana je notifikacijska traka primjeti se na sivim pozadinama. Interesuje me je li imao neko slican problem kako ga rijesiti je li ide zamjena ekrana i da li se vremenom povecavaju te sjene..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Oprostite što uletavam kao padobranac ali imam par pitanja vezanih uz mobitel (velike su mogućnosti da si ga kupim, osoba od koje kupujem je pouzdana i ima od početka kaljeno na njemu tak da je siguran)

• Kolika je realna cijena za mobitel, ima još garanciju 12 mjeseci, sva oprema dolazi plus od prijatelja dobivam na poklon wireless charger (original LG, ne neki Samsung ili drugi)
  • Koja je posljednja verzija Androida SLUŽBENO izašla za mobitel
  • Vezano uz cijenu - mobitel ima kožni poklopac tako da se zna ;) ;)
  • Kako provjeriti koja je verzija matične na mobitelu prije kupovine (koja app da skinem da provjerim)
  • Isplati li se unlockati bootloader ili ne (službenom metodom  jer je to H815 varijanta mobitela koju gledam)
  • Custom ROM-ovi i kerneli - isplati li se stavljati neki ili ne (AOSP alike ako je moguće i Android 7.x)

Unaprijed hvala

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
- pa recimo 1800 kn max
- android 6.0
- obično su ovi s kožom u trgovini skuplji 100 kn, a pitanje je u kakvom je stanju taj poklopac jer se već nakon par mjeseci koža počne guliti
- s/n: npr 509 znači da je 2015. mjesec rujan, 605 znači da je 2016. mjesec svibanj. To možeš provjeriti na kutiji ili ispod baterije
- kaj se tiče romova mislim da se ne isplati previše, točnije bio je jedan, provjeri kojih par stranica prije, al nisam ga isprobavao.
15 godina
neaktivan
kbenzema kaže...
- pa recimo 1800 kn max
- android 6.0
- obično su ovi s kožom u trgovini skuplji 100 kn, a pitanje je u kakvom je stanju taj poklopac jer se već nakon par mjeseci koža počne guliti
- s/n: npr 509 znači da je 2015. mjesec rujan, 605 znači da je 2016. mjesec svibanj. To možeš provjeriti na kutiji ili ispod baterije
- kaj se tiče romova mislim da se ne isplati previše, točnije bio je jedan, provjeri kojih par stranica prije, al nisam ga isprobavao.

- super, ionako nema pojma za koliko para bi ga dao pa cu poceti od ove cijene

- vidim ima custom nougat, no jos moram vidjeti o tome (custom ROM)

- provjerim ispod baterije sutra s/n 

- sad me frka postati u teme sa noguat custom romovima dal radi irrc (IR senzor za QuickRemote app) jer je to jedna od stvari koja je dobrodošla kod mene (G2 mini to ima, znam al ne mrdam sa 7.1.1 Nougata zbog toga)

Tnx unaprijed i nadam se da neču uletavati u temu sa bootloop problemima ili nekim drugim problemima već da ću hvaliti mobitel (bit će mi 4-ti LG smartphone u uporabi, do sad nisam imao većih problema s LG mobitelima)

9 godina
odjavljen
Pa nemoj kretat od 1800, kreni od manje, to je moja procjena kolko max vrijedi jer se novi mogu nabavit za 2300 (100 manje više). Neki dan sam ja pitao za svoj pa mi neko odg da mogu dobit oko 1600, isto godinu dana star, ima garanciju ali je malo komplicirano oko nje. Možda se još neko u međuvremenu javi sa svojim mišljenjem oko cijene pa ćeš vidjet.
16 godina
LG G4 - Rasprava

Ako otključaš bootloader, gubiš jamstvo. Svi custom rom-ovi imaju bitno lošiju kvalitetu fotografija. Baterija je loša na stocku, i nešto malo bolja na custom.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kbenzema kaže...
Pa nemoj kretat od 1800, kreni od manje, to je moja procjena kolko max vrijedi jer se novi mogu nabavit za 2300 (100 manje više). Neki dan sam ja pitao za svoj pa mi neko odg da mogu dobit oko 1600, isto godinu dana star, ima garanciju ali je malo komplicirano oko nje. Možda se još neko u međuvremenu javi sa svojim mišljenjem oko cijene pa ćeš vidjet.

Sil kaže...

Ako otključaš bootloader, gubiš jamstvo. Svi custom rom-ovi imaju bitno lošiju kvalitetu fotografija. Baterija je loša na stocku, i nešto malo bolja na custom.

Vezano cijenu - još traju dogovori, možda upadne i jeftinije uz neke kompenzacije ;)

Bootloader - za jamstvo je lagano svejedno svi mobiteli koje sam imao su bili rootani tako da je sigurno u mojim rukama (nikad problema da kucnem u drvo). Kvaliteta slika se može srediti uz tweakove ili camera2 api podržane aplikacije, dok bateriju ću pokušati držati na 1 dan korištenja 2-4h SOT (što je trenutni avg na svim mobitelima, iznimka je LG Spirit sa tweakovima da drži po 6h SoT a držao je i 8h SoT jednom).

S/N matične mobitela je 511 dakle 11/2015 što mi se čini dobra serija matičnih (osoba nikad nije imala problema s mobitelom, poznam ju)

12 godina

Kod garancije ti nije bitno oćeš li ti nešto zeznuti sa root-om i sličnim kad otključaš bootloader, bitno je da ti se nedogodi bootloop ili ovi problemi sa ekranom. Onda se ne možeš osloniti na garanciju jer ti je bootloader otključan. 
Ja bi na svom davno otključao bootloader da nema ovih problema sa matičnom i ekranom. A imao sam dva bootloopa...Na ovoj 2016oj verziji sve pet do sada.

12 godina
Meni je baterija pala na kapacitetu kad sam ga prosle godine imao i nadogradio na android 6.0
Ali inace mi baterije uvijek pada na kapacitetu kad mi je mob u hladnoj sobi koji god da mob imao.
Jedino da nije slicna situacija i kod tebe.
Samsung Galaxy S7 32GB black onyx
14 godina
LG G4 - Rasprava

Ekipa trebam savijet,imam image retention,mjenjali su mi matičnu ploču i tad ga nije bilo a sad je tu i dosta se vidi,dali bi ja to mogao reklamirati u servisu da mi stave novi ekran?Stime da je garancija od tmobile istekla al maticnu su mjenjali u garantnom roku prije 4mj u MR servisu...hvala na pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pozdrav ,jeli se zna od kojeg s/n broja su maticne sigurne od bootloop problema ?Ili to nikad nisu rješili?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Događa se na svim serijama al 505-509 su najkritičnije.
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Hvala,znaci bolje da ga ne kupujem.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice