stigla napokon pila nakon mj.dana.
nova ploca 611 i novi ekran i okvir, stari je bio malo izgreban..
radi kao zmaj
stigla napokon pila nakon mj.dana.
nova ploca 611 i novi ekran i okvir, stari je bio malo izgreban..
radi kao zmaj
Bok!
Jel netko probao LG V10 kameru(ne znam jel ima od V20) na LG G4 preko apk-a?
Jel stoji kao izdvojena aplikacija ili mijenja postojeću/originalnu?
Opća iskustva?
btw. Kad sam već kod kamere, jel netko isto probao mod za G4(veći bitrate, 60fps-a, korištenje blica ispod 15% baterije,...)?
Hvala!
Da li netko ima link sa jasnim uputama kako instalirat onaj custom rom koji poboljsava bateriju? Ja nekada imam čak ispod 2h SOTa, do maksimalno 3, nekad zna bit i sat i pol tako da bi probao drugi rom mozda je do toga.
Bok!
Jel netko probao LG V10 kameru(ne znam jel ima od V20) na LG G4 preko apk-a?
Jel stoji kao izdvojena aplikacija ili mijenja postojeću/originalnu?
Opća iskustva?
btw. Kad sam već kod kamere, jel netko isto probao mod za G4(veći bitrate, 60fps-a, korištenje blica ispod 15% baterije,...)?
Hvala!
Stoji kao izdvojena aplikacija. Kvaliteta fotografija je po meni slicna, odlicna je stvar sto ima snimanje 60fps. Za blic ti ne znam, a jedini nedostatak po meni je sto ne mozes spremati slike i videa na sd.
Muchas Gracias!
Najviše me i zanimalo radi 60fps...
60fps-a bez stabilizacije ili je ovdje ima?
Gdje se može naći LG V10 kamera?
Gdje se može naći LG V10 kamera?
Izvolis
http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/root-v10-camera-ported-to-g4-t3366878
.
Baci oko na youtube pa vidi jel možeš sam. Ako ne, nosi na servis. Ekran i cila plastika ne dođe baš skupo koliko se sjećam, tako da možeš naručit pa to sam odradit jer nije problem ko samo ekran minjat.
Išao sam stavljati genisys rom, uspio sam ga instalirati i pokrenuti ali dok sam namjestao sve na mobu i instaliravao aplikacije odjednom se crashao i vise se nije htio paliti, ako ga upalim valjda ide u bootloop, prikaze se lg logo i onaj nekakav android covjeculjak i tako se izvrti 2-3 puta pa se ekran zacrni/ugasi, ako zelim ponovo upaliti onda moram izvaditi bateriju te onda opet ide u bootloop. Svasta sam probao i nista mi neradi, nadam se da nisam izgubio garanciju stavljanjem onog ROMa?
Imate vi mozda neku ideju? Mob mi vise ne prepoznaje niti kada udem u firmware update, nista nemogu neznam sta da radim vise, 100 kombinacija sam isprobao i uvijek kaze da mob nije spojen.
Zna li netko, koliko otprilike kosta promjena maticne van jamstva ??
Ne znam cijenu, ali s obzirom da se kod matičnih radi o tvorničkoj greški, nebi li zamjena morala i nakon isteka garancije biti besplatna?
Pozdrav, pojavio mi se tzv burn in screen, urezana je notifikacijska traka primjeti se na sivim pozadinama. Interesuje me je li imao neko slican problem kako ga rijesiti je li ide zamjena ekrana i da li se vremenom povecavaju te sjene..
Oprostite što uletavam kao padobranac ali imam par pitanja vezanih uz mobitel (velike su mogućnosti da si ga kupim, osoba od koje kupujem je pouzdana i ima od početka kaljeno na njemu tak da je siguran)
Unaprijed hvala
- super, ionako nema pojma za koliko para bi ga dao pa cu poceti od ove cijene
- vidim ima custom nougat, no jos moram vidjeti o tome (custom ROM)
- provjerim ispod baterije sutra s/n
- sad me frka postati u teme sa noguat custom romovima dal radi irrc (IR senzor za QuickRemote app) jer je to jedna od stvari koja je dobrodošla kod mene (G2 mini to ima, znam al ne mrdam sa 7.1.1 Nougata zbog toga)
Tnx unaprijed i nadam se da neču uletavati u temu sa bootloop problemima ili nekim drugim problemima već da ću hvaliti mobitel (bit će mi 4-ti LG smartphone u uporabi, do sad nisam imao većih problema s LG mobitelima)
Ako otključaš bootloader, gubiš jamstvo. Svi custom rom-ovi imaju bitno lošiju kvalitetu fotografija. Baterija je loša na stocku, i nešto malo bolja na custom.
Ako otključaš bootloader, gubiš jamstvo. Svi custom rom-ovi imaju bitno lošiju kvalitetu fotografija. Baterija je loša na stocku, i nešto malo bolja na custom.
Vezano cijenu - još traju dogovori, možda upadne i jeftinije uz neke kompenzacije ;)
Bootloader - za jamstvo je lagano svejedno svi mobiteli koje sam imao su bili rootani tako da je sigurno u mojim rukama (nikad problema da kucnem u drvo). Kvaliteta slika se može srediti uz tweakove ili camera2 api podržane aplikacije, dok bateriju ću pokušati držati na 1 dan korištenja 2-4h SOT (što je trenutni avg na svim mobitelima, iznimka je LG Spirit sa tweakovima da drži po 6h SoT a držao je i 8h SoT jednom).
S/N matične mobitela je 511 dakle 11/2015 što mi se čini dobra serija matičnih (osoba nikad nije imala problema s mobitelom, poznam ju)
Kod garancije ti nije bitno oćeš li ti nešto zeznuti sa root-om i sličnim kad otključaš bootloader, bitno je da ti se nedogodi bootloop ili ovi problemi sa ekranom. Onda se ne možeš osloniti na garanciju jer ti je bootloader otključan.
Ja bi na svom davno otključao bootloader da nema ovih problema sa matičnom i ekranom. A imao sam dva bootloopa...Na ovoj 2016oj verziji sve pet do sada.
Ekipa trebam savijet,imam image retention,mjenjali su mi matičnu ploču i tad ga nije bilo a sad je tu i dosta se vidi,dali bi ja to mogao reklamirati u servisu da mi stave novi ekran?Stime da je garancija od tmobile istekla al maticnu su mjenjali u garantnom roku prije 4mj u MR servisu...hvala na pomoći
Pozdrav ,jeli se zna od kojeg s/n broja su maticne sigurne od bootloop problema ?Ili to nikad nisu rješili?
Hvala,znaci bolje da ga ne kupujem.