LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 511.801
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: LG G4 - Rasprava

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Bok

Ovdje ima toliko stranica da ne mogu pronaci odgovor, mozda je vec bilo.

G4 od kada sam ga kupio, cca 6 mjeseci mi lose radi na wifi vezi. 4G radi odlicno ali wifi treba par sekundi da krene, kako to rijesiti?

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kod mene na LG G4 H818P Dual SIM još je verzija V20d-EUR-XX. Pitanje je hoće li za ovaj uređaj uopće biti ikakve nadogradnje.

9 godina
neaktivan
Jeli zte ruter?
10 godina
odjavljen
Imam ga sad već 8 i pol mj i mislim da mi je baterija već počela gubit kapacitet. Prije sam ga znal ostavit po pol sata duže na punjaču te je nakon tog trebalo dost vremena da baterija padne na 99%, a sad se to dogodi u roku 5min ako ga počnem odma koristit čim skinem s punjača. Inače ju punim svakak, al ispod 30% mi je baterija pala vjerojatno ne više od 10 puta, a da je komplet krepo, možda jednom, dvaput. Jedino ak joj brzo punjenje nije naštetilo. Al baterija je i ovak lošija pa ajde, donekle i kužim.

Ak niš drugo, bar još matična nije krepala :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Trebam malu pomoć.
Imam LG G4 H-815 nekih 2 mjeseca otprilike.
1.
U imenik sam si prebacio brojeve sa starog mobitela i naravno svaki broj počinje sa 091,098 itd... a ne sa +385...
E sad je problem što meni mobitel ne želi prikazati ime od osobe koja me zove ako ju ja imam memoriranu sa 098.... a ne sa +38598....
Kako riješiti taj problem da ne moram sve kontakte(a ima ih ohoho) rješavat jednog po jednog i ispravljat na +385?
2.
Imam kožnu maskicu na preklapanje,a znam da većina mobitela ima opciju da kad preklopiš mobitel maskicom, on se sam zaključa, no međutim, kod mene se to ne događa.
Ja kad preklopim maskicu, display i dalje svijetli. Može li se i taj problem riješiti i na koji način?

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
10 godina
LG G4 - Rasprava

ako imas quick circle onda je aktiviras u opcijama 

postavke/quickcircle navlaka

moze se cak simulirati ta originalna navlaka , treba ti magnetic samo, potrazi po netu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG G4 - Rasprava

Pozdrav svima. Mozete li mi recei koja je razlika izmedju lg h815 i h818 osim sto je ovaj dual sim? ima li razlike u kvaliteti? Zahvaljujem

0 0 hvala 0
13 godina

Nema nikakve razlike u kvaliteti. 

17 godina
neaktivan
digitall kaže...

moze se cak simulirati ta originalna navlaka , treba ti magnetic samo, potrazi po netu...

Je li možda znaš gdje se u Hrvatskoj (po mogućnosti u Splitu) može naći Quick Circle za LG G4 H818P Dual SIM i po kojoj cijeni?

10 godina
LG G4 - Rasprava

ne bi znao, nisam trazio, ali mislim da bi ti bilo mozda najpovoljnije na ebay-u naci

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Zupy kaže...
Jeli zte ruter?

Sta ako jest Zte router, posto se meni ista stvar dogada u jednoj birtiji di je zte router od ht-a

16 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ako itko ima boot loop problem neka provjeri temu koju sam napravio, uspio sam upaliti 2 mobitela sa istim problemom. LINK . Nadam se da ce nekome pomoci.

Moj PC  
0 0 hvala 3
9 godina
neaktivan
Apk DNSet pošto u birtiji ne možeš editirati ipv6 dnsove..
17 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Koji USB auto punjač kupiti za LG G4 H818P Dual SIM?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 14:00 (Mandak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Autopunjac brzi:
http://s.aliexpress.com/yqaUzuMj

Kome treba za doma brzi punjac:
http://s.aliexpress.com/RJ3aQr6R

Eksterna baterija brza:
http://s.aliexpress.com/FNzEzMza
12 godina
neaktivan
Nemam quick circle, tako da i dalje ne znam kako namjestiti da se mob zakljuca sam lada ga preklopim maskom.

P.s.
Nije moguce da bas nitko nije imao problema sa pokazivanjem imena dolaznog poziva ako mu broj u kontaktima nije spremljen sa +385.... vec samo sa 098... 091... itd.
17 godina
neaktivan
INKOGNITO3 kaže...
Autopunjac brzi:
http://s.aliexpress.com/yqaUzuMj

Kome treba za doma brzi punjac:
http://s.aliexpress.com/RJ3aQr6R

Eksterna baterija brza:
http://s.aliexpress.com/FNzEzMza

Da, ali problem je gdje to nabaviti.

14 godina
neaktivan
Osim aliexpressa jedino njuskalo koliko znam.
A ako sa njuskala kupis duplo ces platiti cak i troduplo.
16 godina
LG G4 - Rasprava

Da li valja ovaj QC2.0 punjač? S obzirom da je cijena samo 3$ a znam da se Aukey punjači prodaju po 10-15$ zanima me da li netko ima ovakav punjač i da li vrijedi. Hvala.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Preporučio sam već taj punjač u par tema. Koristim ga više od pola godine, zasad nikakvih problema. Brz kao i blitzwolf koji košta 8$. Neki će reći da treba bježat od jeftinih kineza pa sad kak oćeš. Mene služi i za te pare mislim da nema bolje.
13 godina
Mandak kaže...
digitall kaže...

Je li možda znaš gdje se u Hrvatskoj (po mogućnosti u Splitu) može naći Quick Circle za LG G4 H818P Dual SIM i po kojoj cijeni?

https://www.svijet-medija.hr/art/preklopne-korice-za-mobitel-lg-g4-quickcircle-cfv-100-roze/72274

17 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Eva baš danas sam nabavio Quick Circle u Splitu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

pozzz nedavno sam kupio G4 polovni star 2 tjedna. Dvoumio sam se između A5 i G4 i sad imam problem mobitel mi je potreban  svakodnevno radi posla ..Čitam da matična izgara sad me zanima šta mislite da ga se riješavam ..Hvala .Sva mišljenja dobro došla .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lanmyvu kaže...

pozzz nedavno sam kupio G4 polovni star 2 tjedna. Dvoumio sam se između A5 i G4 i sad imam problem mobitel mi je potreban  svakodnevno radi posla ..Čitam da matična izgara sad me zanima šta mislite da ga se riješavam ..Hvala .Sva mišljenja dobro došla .

Što se tiče A5 on se uopće i ne može uspoređivati s G4. G4 je hardverski kud i kamo bolji nego li A5. Ja LG G4 koristim oko 3 mjeseca i više sam nego zadovoljan, jedino bi baterija mogla biti bolja nego što je, a ostalo je, po mni, O.K. Imam 2 godine garanciju, pa u sklopu te garancije ako i pregori problem ću moći riješiti. Ako nemaš garanciju, po meni, bolje bi ga se bilo riješiti. Ipak ako pregori m. ploča, a to se često događa, ne isplati ju se mijenjati na vlastiti trošak. Barem ja tako mislim, a sad...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 14:33 (Mandak).
12 godina
neaktivan
Hvala ti... Ako se gleda matična po onim slovima s/n počinje mi sa 608.. To bi onda treba biti bez brige?
17 godina
neaktivan
Ako je 608 to znači da je proizvedena u 8. mjesecu ove godine.

Netko je ovdje pisao da mu je stara matična ploča zamjenjena novom i to sa 608 i da mu je za kratko vrijeme i ona prigorila. Malo pregledaj komentare ovdje u zadnja 2 do 3 mjeseca pa ćeš više znati.

Ako nemaš garanciju onda je to veliki rizik.
12 godina
neaktivan
Imam garanciju ali mi se neda zezati i čekati mj dana ako se to desi...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lanmyvu kaže...
Imam garanciju ali mi se neda zezati i čekati mj dana ako se to desi...

Shvaćam. A onda uradi kako misliš da je bolje.

14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Koristim G4 već skoro 15 mjeseci i prije par dana sam primjetio kako mi je baterija naglo oslabila, čak bih rekao da je trenutno neupotrebljiva jer punim mobitel 3-4 puta dnevno, a nije baš da ga intenzivno koristim. Malo mi je čudno što je tako samo odjednom otišla pa me zanima jel baterija 100% uzročnik toga?

Ako je, zanima me koliko ju se isplati naručiti s interneta, odnosno koliko mogu biti siguran da ću dobiti pravu stvar. Sigurno je već bilo priče o tome, sori.

Naručit ću si svakako ovaj brzi punjač (nekoliko odgovora gore) sa alija pa bih odmah i bateriju ako nađem

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice