LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 510.902
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LG G4 - Rasprava
EchoOne kaže...
Nikad čuo za tog proizvođača iskreno, ali svakako ću malo izguglat. Kolko para, di si kupio? Javi rezultate ;)

Nasao sam preko ebay ugl. Trgovina iz Njemacke. Porijeklo se vidi na slikama. (Made in china) Cijena je bila 130kn po komadu uzeo sam 3kom tako da i viska imam ;) Link sa ebay-a 

Neznam tocan link ali ugl. to je to i postarina je visoka na te baterije cca 10-12$

Intel Core™ i7
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2016 15:30 (mserfezi).
13 godina
neaktivan

ha ne znam što bih mislio iskreno.

zvuči mi predobro da bi bilo istinito, ali toplo se nadam da griješim.

Svakako javljaj kakvo je stanje, a pogotovo nakon mjesec dana kad se malo slegne.

youtube.com/mislavbusic
10 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

E ljudi, jel ko koristi power bank za punjenje? Imam xiaomi od 10k i moram priznat da se mob poprilično grije

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2016 15:54 (kbenzema).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Imam ja i nisam primjetio razliku  imam i onaj od 10400 i ovaj od 10000 xiaomi i meni zasad na oba uredaja rade super.

LG G4 i Galagy S6 Edge.

Mislim da je normalno da se zagrije malo ipak se puni, e sad u kojoj je to dopustenoj granici nezz. Meni je to normalno.

Intel Core™ i7
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
mserfezi kaže...

Evo otprilike kako to izgleda! Po meni

Jednostavno je sve ugraditi samo treba paziti da se poklopi

sa konektorima.

Jesi ti to uspio od prve potrefit s konektorima? Ja evo stalno pomičem, mijenjam ali nikak da pogodim. Probal sam i skinut, i opet stavit, i nikak i nikak. Jebo LG, ko da nisu mogli ugradit to

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 14:56 (kbenzema).
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ja sam prije ljepljenja gledao na you tube i tako sam prvo prije ljepljenja, trakom ljepljivom preljepio i onda sredinu njegove naljepnice otvorio tako da kad poklopac stavim da se zaljepi.

I onda poklopac skinio traku njezno odljepio i skinio zastitnu trakicu sa org naljepnice od sredine prema van i zaljepio. Sve je radilo. Tesko je potrefit na blef... Kod konektora treba nesta stavit da ih izdigne jer kao da nema dobar kontakt pa sam stavio tanku spuzvicu ljepljivu sa obje strane.

Intel Core™ i7
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

A stvarno nisam na blef, gledo sam i youtube, i ovak stalno gledam i mislim da kontakti sjedaju. Probal sam i stavit još neke trake ispod kontakata. I poklopac se teže stavlja, tak da je očito dobro stisnuto. Kad stavim mob na punjač upali se plava lampica na njemu, ali ne puni. Ne znam di je problem. 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Planiram kupiti LG G4. ali vidim da neki modeli sa serijskim brojem 505, 506,507... i tako dalje, imaju određene probleme.

Zanima me gdje je većina mobitela kupljena, pa da ima taj problem. Da li je to Tele 2, Ht, Vip?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 9:21 (sandro4).

0 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

Pa ako kupis novi iz ducana, kod operatera vjerojatno nece biti 505

ja

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ma da, imam frenda sto radi u ht-u kao menađer pa cu preko njega nabaviti..hehe. Znam da Tele 2 zna imati nesto losije mobitele. Zato sam pitao da znam.

9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

I zanima me koji su još nedostaci Lg G4, osim što mu baterija nije bas bajna..?

Ne znam jel bolje uzeti Samsung s6 ili Sony Z5...

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Nema ih. Možda prilikom otključavanja, zna se desit da mi tek od treće primi, bilo da tapkam, bilo na tipku. To je softverski problem. Al to se desi jednom u 100 slučajeva.
Plus ako ti treba brzo punjenje, moraš kupit punjač. Ako ti treba wireless, također moraš kupit punjač i instalirat si receiver na masku. Eto to je to kaj ti možda može smetat ili falit

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 10:53 (kbenzema).
17 godina
LG G4 - Rasprava

Još par nedostataka...

1. Nije predviđen za korištenje kad je polegnut na ravnu površinu (zaobljena pozadina)

2. Relativno slaba podrška na XDA (dva, tri dobra stock based ROM-a, AOSP - loša kamera, xposed dosta problematičan)

3. Gubitak jamstva kad se otključa bootloader

4. Nije za zahtjevne igre (Asphalt 8 - trzanje na sve strane, neigrivo)

5. Nešto lošija kvaliteta zvuka na izlazu za slušalice od konkurencije (subjektivni dojam naravno)

6. Loše slušalice u paketu (opet moje mišljenje... meni nikako ne odgovaraju)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru.

Koji bi onda mobitel bio za preporučiti. Sony z5 ili Samsung s6..

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 9:36 (sandro4).
10 godina
odjavljen
Ja bi opet uzeo G4. Dvoumio sam se oko Z5 i G4, al je presudila kamera. Samsung mi nije bio uopce u planu.

Ovo sve nabrojano i jesu i nisu nedostaci, jer ovisi kome kaj treba. Jedina veća mana je baterija al i ona opet ovisi o samom korisniku.
17 godina
sandro4 kaže...

Hvala na odgovoru.

Koji bi onda bio mobitel bio za preporučiti. Sony z5 ili Samsung s6..

Baš ideš na prošlogodišnje modele u ovom trenutku kad izlazi hrpa modela sa SD820? Ako baš inzistiraš, onda bi također uz sve nabrojane nedostatke preporučio G4 (sa kožnom pozadinom po mogućnosti).

9 godina
neaktivan

Znam da izlazi i izašlo je dosta novih modela, ali novi G5 mi i nije nesto. A G4 sam mislio uzeti, ali vidim da ljudi imaju sve vise poteškoća sa njime. Sad sam bas bio gledao Samsung S6+, ipak mu je nešto cijena pala otkako je izašla sedmica.

9 godina
sandro4 kaže...

Planiram kupiti LG G4. ali vidim da neki modeli sa serijskim brojem 505, 506,507... i tako dalje, imaju određene probleme.

Zanima me gdje je većina mobitela kupljena, pa da ima taj problem. Da li je to Tele 2, Ht, Vip?

Ja sam svoj kupio u VIP-u 17.3. Black leather/Gold. Serijski broj 509.

Odmah treći dan se sam od sebe rebootao ali od tad nemam nikakvih problema (knock on wood :))

Valjda će tako i ostati.

12 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

iskreno, koji god da upikneš uvijek postoji šansa da nešto ne valja, ili baterija curi ili se reboota sam od sebe (ista stvar je i na Xperia M5 pa je hejt) ili se pregrijava ili nešto pukne samo od sebe, npr. staklo, its. kužiš poantu. Najvažnije je da uzmeš uređaj koji se TEBI sviđa jer mi na forumu isto nismo uvijek objektivni, pa što se nekome tu sviđa drugome se ne sviđa (npr. LG UI ili TW...).

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
LG G4 - Rasprava

Meni je danas stigao LG G4 silver grey titanium, ovi sa kožnom pozadinom su mi ruzni.

Imam par pitanja:

1. ponudio mi je update softwera, da updateam ili ne?

2. gdje pogledam taj broj (505,506,507...) i koji od tih nevaljaju?

3. Gdje kod nas ima dobrih zastitnih maski, sto ekrana, sto samog mobitela?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Lucidius kaže...

Meni je danas stigao LG G4 silver grey titanium, ovi sa kožnom pozadinom su mi ruzni.

Imam par pitanja:

1. ponudio mi je update softwera, da updateam ili ne?

2. gdje pogledam taj broj (505,506,507...) i koji od tih nevaljaju?

3. Gdje kod nas ima dobrih zastitnih maski, sto ekrana, sto samog mobitela?

Gdje si uzimao? U VIP-u su imali samo kožne (crna i narančasta)...

1. Ja sam odmah prešao na MM. Pošto nisam imao mob na 5.1, ne primjećujem da je baterija lošija :) :)

2. "Problematični" su sa serijskim brojevima 505 - 509. Imaš na kutiji i ispod baterije na uređaju.

3. Većina uzima s aliexpressa/amazon.de/ebay, jer kod nas za kvalitetnu masku trebaš dati barem 250kn.

9 godina
protjeran
LG G4 - Rasprava

Ovdje sam uzeo klik

Jos uvjek nevidim di pise koji ja imam broj.... jel moze neki link gdje tocno da pogledam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Ovdje sam uzeo klik

Jos uvjek nevidim di pise koji ja imam broj.... jel moze neki link gdje tocno da pogledam?

Pa eto pise na linku da je H815.

9 godina
Lucidius kaže...

Ovdje sam uzeo klik

Na jednoj od kraćih stranica kutije u kojoj dođe mob imaš naljepnicu: tip (npr H815) pa ispod IMEI i onda ispod serijski broj (S/N). Vako nešto.

Bar je tako kod mene. Vidim da je tvoj iz slobodne prodaje, ali mislim da bi trebala biti naljepnica na istom mjestu jer je kolega moj kupovao iz Sancta Domenice i ima naljepnice na kutiji i ispod baterije, kao i ja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 23:10 (aleng3).
9 godina
protjeran
aleng3 kaže...
Lucidius kaže...

Ovdje sam uzeo klik

Na jednoj od kraćih stranica kutije u kojoj dođe mob imaš naljepnicu: tip (npr H815) pa ispod IMEI i onda ispod serijski broj (S/N). Vako nešto.

Bar je tako kod mene. Vidim da je tvoj iz slobodne prodaje, ali mislim da bi trebala biti naljepnica na istom mjestu jer je kolega moj kupovao iz Sancta Domenice i ima naljepnice na kutiji i ispod baterije, kao i ja.

Da imam tu naljepnicu ispod baterije, al nigdje nevidim nikakav kod tipa 505, 507, 510...

EDIT:

Pise isto LG-H815 kao na linku koji si ti zaljepio, znaci ja imam dobar model?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 23:22 (Lucidius).
9 godina
LG G4 - Rasprava

"Kod" su ti prve 3 znamenke serijskog broja (S/N) gdje prvi broj, recimo 5, označava da je mob proizveden 2015. godine, ako je prvi broj 6 onda je proizveden 2016. godine. Sljedeća dva broja su mjesec proizvodnje, 01=siječanj, 02=veljača itd itd. Dakle, moj serijski broj počinje s 509 a to mi znači da je mob proizveden u rujnu 2015. godine...

Edit: H815 mislim da znači samo da je mob za europsko tržište. Da, 601 je dobar serijski broj. Ne bi trebao imati problema s uređajem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 23:25 (aleng3).

1 0 hvala 1
9 godina
protjeran
aleng3 kaže...

"Kod" su ti prve 3 znamenke serijskog broja (S/N) gdje prvi broj, recimo 5, označava da je mob proizveden 2015. godine, ako je prvi broj 6 onda je proizveden 2016. godine. Sljedeća dva broja su mjesec proizvodnje, 01=siječanj, 02=veljača itd itd. Dakle, moj serijski broj počinje s 509 a to mi znači da je mob proizveden u rujnu 2015. godine...

E pa tako reci covjece  moj je 601, jel to dobro?

13 godina
Lucidius kaže...
aleng3 kaže...

E pa tako reci covjece  moj je 601, jel to dobro?

Sve ok :)

ja
14 godina
neaktivan

V

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 12:11 (cveletdi).
14 godina
neaktivan

V

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 12:09 (cveletdi).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice