LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 511.272
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Evo otprilike kako to izgleda! Po meni

Jednostavno je sve ugraditi samo treba paziti da se poklopi

sa konektorima.

Intel Core™ i7
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: LG G4 - Rasprava
I to sve si dobio za 7$?
Daj mi reci jel se to lako skida? Npr ak bi htio prebacit s kožnog na obični poklopac i obrnuto?

Ajd ako ti nije problem da testiras kolko vremenski treba da napuni nekih 20-30% baterije, a može i više.
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Da na ebay-u za 7$

Gle mislim da ce biti problem to prebacivati sa poklopca na poklopac posto je sve dosta jako zaljepljeno i mislim da se pokida kod skidanja. 

Nisam testirao to punjenje jer sam mislio preko noci da puni da se ne zamaram sa kablovima ali evo nisam krenio sa tim.

Evo na slici podaci od wireles punjaca.

Intel Core™ i7
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 19:32 (mserfezi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Hmmm ja bi mozda preporucio i ovo

Original Wsken Micro USB charger cable For Android high speed
http://s.aliexpress.com/2ENFnyUj

Nije bas klasicni wireless ali se brzo i lako moze skinuti i staviti na punjenje

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 23:21 (INKOGNITO3).

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
INKOGNITO3 kaže...

Hmmm ja bi mozda preporucio i ovo

Original Wsken Micro USB charger cable For Android high speed
http://s.aliexpress.com/2ENFnyUj

Nije bas klasicni wireless ali se brzo i lako moze skinuti i staviti na punjenje

Da si se bar prije javio jer sam već naručio wireless  

Jel koristio ko to? Nekak sam skeptičan. Po komentarima nekima ne drži dobro, a mene brine da kad bi išao to vadit da ne bi sjebao utor 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 0:48 (kbenzema).
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Vise sam skeptican za ovaj wireless punjac jer neki kazu da se previse grije(ne znam jel bat ili punjac)

Al bar ima dobre ocjene na aliju ova zica. Utor nemres zeznut jer je cijelo vrijeme unutra. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Kipa iman pitanje, vjeciti sam korisnik LG mobitela, trenutno na LG L90, na ljeto planiram uzeti jaceg kalibra mobitel, se isplati uzeti G5 naspram G4, pa cak razmisljam i o Nexusu 5X...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Isplati se uzeti. G4 je već sada yesterday news a G5 će moža nešto i pojeftiniti

10 godina
odjavljen
INKOGNITO3 kaže...

Vise sam skeptican za ovaj wireless punjac jer neki kazu da se previse grije(ne znam jel bat ili punjac)

Al bar ima dobre ocjene na aliju ova zica. Utor nemres zeznut jer je cijelo vrijeme unutra. 

Ali gledaj to ovak, ti si onda potpuno ograničen na to, kao da imaš usb-c ili iphone. Ako hoću koristit powerbank i njegov kratki kabel, konektor mora van. Ako odem negdje i baterija pri kraju, a nemam svoj kabel, ne mogu punit. Opet konektor mora van. A pitanje je kolko se on lako vadi van. Vjerojatno ću na kraju i naručit pa da vidimo kak to funkcionira iako nije malo para.

igy kaže...

Isplati se uzeti. G4 je već sada yesterday news a G5 će moža nešto i pojeftiniti

Po meni ne. Nije donio ništa novo osim širokokutne kamere i dodataka koji su preskupi. Ali ko ima viška para, slobodno

14 godina
neaktivan
kbenzema kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Ali gledaj to ovak, ti si onda potpuno ograničen na to, kao da imaš usb-c ili iphone. Ako hoću koristit powerbank i njegov kratki kabel, konektor mora van. Ako odem negdje i baterija pri kraju, a nemam svoj kabel, ne mogu punit. Opet konektor mora van. A pitanje je kolko se on lako vadi van. Vjerojatno ću na kraju i naručit pa da vidimo kak to funkcionira iako nije malo para.

A slazem se ak nemas kod sebe jbg. Najbolja komba je i wireless i to haha

Kada ti dodje javi kak je i wireless i to

Mene zanima ovo: 

1. Koji micro usb to hdmi adapter da kupim ? Tj koji radi sa G4 ? (Provjereno ako moze) 

2. Gdje ima jeftino za uzeti Chromecast ili neki slican a da radi bez lagiranja itd ? Te da mi ne naplate postarinu 25$ i vise ? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 11:50 (INKOGNITO3).
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

G5 je puno skuplji od G4,a ne donosi nikakve wow novitete.Kao i s7 nasprema s6,ništa spektakularno.. Samo nabrijavanje ramova i procesora

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

s7 ima "novitet" naspram s6, sdcard, puno bolja kamera.

g5 naspram g4...samo proc i ram kao sto kazes, sve ostalo "-"

ja

2 0 hvala 0
17 godina
DuMe kaže...

G5 je puno skuplji od G4,a ne donosi nikakve wow novitete.Kao i s7 nasprema s6,ništa spektakularno.. Samo nabrijavanje ramova i procesora

Riječ spektakularno je suvišna riječ, ni jedan smartfon nije donesel niš spektakularno, pa tak neće ni budući smartfoni..

A wow noviteti su bili u početku dok su smartfoni počeli bit popularni, sad je to sve isčezlo i gledamo bildanje hardvera..

Možda je spektakularno je za onog ko prelazi sa početnih modela smartfona od prije 4-5 godina, sve poslije toga je upgrejdanje..

Inače, svaki budući model bi trebao bit bolji od prijašnjeg, teoretski, al nekad nije tak, pa dobijemo svašta, pa čak i unazade neke smartfone a primjera ima dost..

Onaj koji traži spektakularno, onda to ovdje neće nać, tj u tom segmentu industrije..

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 13:25 (zvonac).
14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Po meni je opća glupost što s6 nije imo sd card.Takve pare dat pa bit ograničen sa memorijom,jer 32 gb i nije baš dovoljno.S7 je vratio ono što nije ni trebao maknut..tako da je to glupa novost. Jedino bitno što je s7 napravio a to je veća baterija.

17 godina

@kbenzema nema smisla prelaziti s G4 na G5 ali više nema smislati kupovati G4 pogotovu kad se cijena normalizira. G5 je bolji uređaj s dužom podrškom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 14:22 (igy).
10 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

A neku prihvatljivu cijenu od 3500 kn možeš očekivati za pola godine. Pa kome se čeka, onda se sigurno isplati

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

A gle ja prelazim sa jednog mid range L90 LG-a, na ComputerUniversu je LG G4 350€ a G5 jos nema cijenu, svakako cu pricekati da objave i G5 cijenu kod njih, ako nista drugo uzet cu si Nexus 5X...

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Čuj ja sam G4 platio 3700 prije 5 mjeseci kad je uređaj bio otprilike 7 mjeseci star na tržištu. A sigurno sam mogao i jeftinije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 14:28 (igy).
14 godina
neaktivan
kbenzema kaže...

A neku prihvatljivu cijenu od 3500 kn možeš očekivati za pola godine. Pa kome se čeka, onda se sigurno isplati

Nebi baš reko da će toliko past cijena

Treba čekat recenziju i vidit neke ozbiljnije mane i prednosti u praksi naspram g4

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 14:42 (DuMe).
17 godina
Svakako. Cijena će pasti pitanje koliko. Na ljeto će sigurno biti manja.
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Taman nakon sezonskog poslica da si narucim jedan :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DuMe kaže...
bender_007 kaže...

Po meni je opća glupost što s6 nije imo sd card.Takve pare dat pa bit ograničen sa memorijom,jer 32 gb i nije baš dovoljno.S7 je vratio ono što nije ni trebao maknut..tako da je to glupa novost. Jedino bitno što je s7 napravio a to je veća baterija.

Slazem se ali kuzis oni su uzeli i sad reklamiraju na tvu kao feature :)

a

ja
13 godina
LG G4 - Rasprava

ja svoj odlucila danas nakon 4dana koristenja prodati jer kao što sam navela meni je baterij jako loša, npr. danas mi se napunio u 7h i vec ga sad puniti moram a cijeli dan sam prespavala tako da ga koristila nisam.. Inače obožavam LG i super je mob ali bateria ubija... ekipa sretno sa mobitelom :)

0 1 hvala 0
10 godina
odjavljen
To ne vjerujem nikak. Ja ako ga doslovno minimalno koristim, izdrži dan i pol do dva.
17 godina
kbenzema kaže...
To ne vjerujem nikak. Ja ako ga doslovno minimalno koristim, izdrži dan i pol do dva.

I meni traje oko 2 dana, koristim ga priručno

14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pa ocito je da ima neku gresku, baterija ne sljaka kako treba, ili je do mobitela

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

a nema smisla da nesta lazem, i ja bi volila da izdrzi toliko ali ni blizu, upravo ga prodala za 2700kn i sad trazim drugi..

0 0 hvala 0
13 godina
Miki_16 kaže...

a nema smisla da nesta lazem, i ja bi volila da izdrzi toliko ali ni blizu, upravo ga prodala za 2700kn i sad trazim drugi..

onda neku xperiu

ja
16 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Mislio sam produžiti pretplatu i uzet G4. Trenutno je nazalost dostupan samo u leather brown a taj mi je gadan samo tako. G5 ce biti brutalno skup kao i svi ostali "bolji" mobiteli na tržištu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Mali osvrt na ovo sve oko baterije: 

Imam  i G4 i S6 Edge i ako cemo secirati ta dva uredaja svaki ima svoje dobre i lose strane, salu na stranu tj. odlicni su uredaji +/- 

Baterija na G4 je slaba karika ali ne ovako kao sto neki pisu da je katastrofa itd. Ponavljamo se vec niz stranica na ovoj temi,

Ja sam isto evo gledao jace baterije i moguce je da sama ova orginal nije dorasla zahtjevnijim korisnicima ali i sama ova radi priznali ili ne dosta dobro, gledajte s druge strane pa imate 5.5" ekran odlicnu rezoluciju, hardver odlican i sve ostalo. Kameru namjerno nisam do sad spominjao jer taj segment je dotukao konkurenciju foto savrsen o videu bi se dalo pricati.

Sve u svem ovaj uredaj je odlican i trenutno po meni ulozeno i dobiveno opravdava sredstva. Za sve ostale sa viskom i znatizeljom neka isprobavaju, nije to mali novac da bi radi prestiza se vodili tom linijom i srljali na novi G5 ili S7

Mislim da samo nabrijavanje sad hardvera i nije neki odveci pomak koji bi ovo silno ulaganje opravdao.

Intel Core™ i7
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice