LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 511.298
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: LG G4 - Rasprava

Upravo o tome se radi. Ako mu i je baterija slabija karika, onda treba iskoristit činjenicu da je izmjenjiva pa kupit rezervnu i kombinirati. Isto sam čitao i za S6, jedni su pisali da je baterija odlična dok su ju drugi popljuvali. Nakon tjedan dana korištenja G4 mogu reći da sam prezadovoljan (rezervna baterija je već na putu).

16 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

https://www.computeruniverse.net/products/90604733/lg-g4-h815.asp

Jel ima ko iskustva sa ovom stranicom? Dostava u HR i sl?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Da sve uredno salju u HR i nemas nikakvih davanja jer unutar EU su!

Vecinom forumasi kupuju komponente u CU...

Intel Core™ i7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nema problema a njima, ja sam svoj pc uzeo od njih, namjeravam i mobitel preko njih
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Još se mislim uzeti G4 ili nešto slično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cijena mu je vrh kod njih, nezmam da ces negdje jeftinije naci, ipak 2700kn za ovakav mob 😍
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
A ima i jeftinije od ovog koji je on stavio, mislim 335€, također crni. E sad jel ima kakva razlika...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hmm msm da je jedino zbog ovih caseova drukcija cijena
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

pozdaravljam se sa klubom bilo mi je drago tipkati sa vama jer sam otisao u samsung vode ...bdw prodajem isti pa me mozete slobodno kontaktirati za isti l,p

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pitanje za milju kuna, apgrejdati na MM ili ostaviti na LP?

0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Ostavi na l.p jer mm drejna batku i lose je optimiziran 

Moj PC  
1 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Poz ekipo, znaci imam problem s wfi-om  kad sam spojen na njega nekad mi poruke na viberu ili fb ne dolaze. Koda nemam neta a spojen sam.

Radi se o softferu 6.0 v20d. 

Dok sam na mobilnoj mrezi sve radi super. Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
podravec01 kaže...

Pitanje za milju kuna, apgrejdati na MM ili ostaviti na LP?

Nemoj update, imam dva frenda sa g4 oba nisu nimalo zadovoljna s mobom nakon updatea

17 godina
LG G4 - Rasprava

Bolje radi na MM (fluidniji) ali je autonomija lošija nego na LP (oko 20%). Pa tko što voli... :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja bi updejto al pošto nosim uvijek eksterni punjač sa sobom bilo bi mi svejedno 

Sredit će oni to nekim sljedećim updateom vjerujem, a do tada malo se strpit, vrlina koju najbolje naučite na Sonyju 

14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Jel ovaj okvir na g4 plastika ili metal?

http://mob.hr/blog/wp-content/uploads/noviupload/532.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 12:46 (DuMe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Jel ovaj okvir na g4 plastika ili metal?

http://mob.hr/blog/wp-content/uploads/noviupload/532.jpg

Plastika

16 godina
neaktivan
Yolo swageri, jučer kupio mob, pila i pol. Nego jel ima netko preporuku za gel masku s obzirom da mi se ne mjenja ekran nakon prvog pada
X

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

Imam ove dvije: 

http://www.aliexpress.com/item/New-VERUS-V5-Housing-Case-Neo-Hybrid-Tough-Slim-Armor-Silicone-TPU-Back-Cover-For-LG/32469434930.html

Dosta robusna i mislim da može kvalitetno zaštitit ekran prilikom pada, mob dosta težak kad je u toj masci

http://www.aliexpress.com/item/for-LG-G3-G4-Silicon-Cases-Durable-Phone-Cover-for-LG-Optimus-G3-D855-F400k-F400/32417954426.html

Ova nije toliko robusna pa samim tim i mobitel puno bolje izgleda. Al vjerojatno ne štiti ekran kao ova gornja

Obadvije maske sam uzeo u pola cijene, sad su skuplje. Pa ako se odlučiš za neku, prvo pretraži aliex ili ebay, sigurno ima jeftinije 

http://www.aliexpress.com/item/G4-case-MultiFunction-Shell-Slim-Lightweight-Design-Three-anti-case-Waterproof-Drop-Resistance-Dustproof-PC-cover/32415137356.html?spm=2114.30010308.3.21.Q11p5f&ws_ab_test=searchweb201556_2,searchweb201644_2_505_506_503_504_301_502_10014_10001_10002_10017_10010_10005_10006_10011_10003_10004_10009_10008,searchweb201560_2,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6448&btsid=200a5804-b35a-4d4e-9a60-9b9d5789613f

Ovo mi se čini najbolja opcija, iako još nisam uzeo. 

http://www.aliexpress.com/item/NILLKIN-Amazing-H-Nano-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-LG-G4-H810-H815/32347730090.html

Preporuka i za tempered glass, obavezno uzmi. Također pretraži aliex i ebay, ima sigurno jeftinijih Nillkina

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 11:25 (kbenzema).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Hvala.

X

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

pozdrav raja, htio bi sebi kupiti novi telefon i odlucio sam se za lg g4, pa me zanima ako mozete da mi kazete kakav je telefon, da li je fluidan, kakva je kamera, kako rade aplikacije na njemu. Ako neko koristi taj telefon ako moze mišljenje svoje da napiše bio bi mu zahvalan

I da li u njega moze stati nano sim??? hvala unaprjed

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Koristim ga dva mj. i zasad sve leti. Nema problema s aplikacijama, sve fluidno, kamera odlična. Jedino je baterija mana, al izdrži od jutra do sutra, al sve ovisi koliko ga koristiš.

Kaj se tiče kartice inače ide micro sim. Mislim da ne bi trebalo bit problema sa nano sim, ali za svaki slučaj nabavi adapter.

S obzirom da mu je cijena u zadnjih mjesec dana dosta pala te ga npr u computer universe možeš naći već za 340€ plus dostava. Ili u neutrino mobile za 3000 kn.

A na njuškalu ima svakakvih ponuda, od 2200 pa na više, ovisno o starosti
16 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Evo i meni crkao g4. Boot loop. Predao ga sinoc na servis. Koliko cu cekati? Ako ima netko s iskustvom da mi kaze.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Hvala na podjeljenom islustvu.
Sto se tice kartice imam iphone 5 a u njemu je nano sim pa sam zato pitao

Ja sam iz BiH i cijena novog je 330€ dakle blizu kao i kod vas
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Uzeo sam jučer LG G4 mogu ga samo pohvaliti, baterija meni barem meni nije toliko crna. fluidan stroj, lagan za upotrebu brzo se navikneš ako si imao android prije i tjt. veliki skok sa Galaxy-a S4 na ovaj!  

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ja ga imam 2 i pol tjedna i prezadovoljan pogotovo sa kamerom.

Baterija je malo slabija, ali zato imam dvije pa mijenjam ako zatreba. Kupio sam i punjač za drugu bateriju.

Kupio sam na ebayu i kaljeno staklo i zaštitnu gumenu masku.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozz svima, danas sam izvadio mob iz zastitne torbice i vidim ravnu pukotinu na plasticnom rubu (isto kao sto je bio problem sa G3 i pucanjem kucista), mob mi nije padao niti ista, jednostavno se pojavila ravna pukotina, da li je jos netko imao takav problem i da li priznaju jamstvo kao sto je bilo sa G3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Evo stigle baterije od 3800mAh za LG G4

Sve isto kao i Orginal baterija po dimenzijama za kapacitet

cu vidjeti nakon par dana upotreba.

Intel Core™ i7
Moj PC  
6 0 hvala 3
9 godina
neaktivan
Svakako podijeli s nama rezultate nove barerije. Ak nije problem daj link na shop.
13 godina
neaktivan
Nikad čuo za tog proizvođača iskreno, ali svakako ću malo izguglat. Kolko para, di si kupio? Javi rezultate ;)
youtube.com/mislavbusic
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice