ljudi, sad me vec stvarno jako nervira ovaj problem sa double tap to wake-om..odnosno KNOCK code, kako ga vec zovu
ugl, znaci od 10 puta sto ga otkljucavam, 8 puta prihvati iz prve...
al da bi stvar bila slađa, najcesce kad mi je u džepu i kad sam negdje vani u nekoj guzvi pa zelim napravit nes na brzinu, on ne zeli iz prve se otkljucat
primjecujem da G2 ima istih problema (što sam uzeo od par frendova G2 u ruku i probao) dok G3 SAVRŠENO RADI ali SAVRŠENO! bas je jako fluidan oko tog double tap to wake!
nisam imao priliku od nikoga posudit G4 (jer ne poznajem nikoga da ga ima) i da probam, ali evo, ja sam videić snimio pa da vidite
dao sam ga ne servis izmedju ostalog i radi one dvije crte koje su mi se pojavile na ekranu (nekoliko postova ranije u ovoj temi)
kažu na servisu "promjenjen prednji dio kucista" (dakle staklo, digitizer, ekran)
i opet isti problem sa tim double tap to wake...znaci nije do hardware-a (ne vjerujem da postoji nesto na maticnoj sto moze utjecat)
jel imate i vi takvih problema ili? imam osjecaj koda samo ja pi**im na to, al sta cu kad me uzasno nervira!
ako sam te lupio 2 puta po ekranu, pa probudi se