LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 512.941
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
LG G4 - Rasprava

ljudi, sad me vec stvarno jako nervira ovaj problem sa double tap to wake-om..odnosno KNOCK code, kako ga vec zovu

ugl, znaci od 10 puta sto ga otkljucavam, 8 puta prihvati iz prve...
al da bi stvar bila slađa, najcesce kad mi je u džepu i kad sam negdje vani u nekoj guzvi pa zelim napravit nes na brzinu, on ne zeli iz prve se otkljucat
primjecujem da G2 ima istih problema (što sam uzeo od par frendova G2 u ruku i probao) dok G3 SAVRŠENO RADI ali SAVRŠENO! bas je jako fluidan oko tog double tap to wake!
nisam imao priliku od nikoga posudit G4 (jer ne poznajem nikoga da ga ima) i da probam, ali evo, ja sam videić snimio pa da vidite 

dao sam ga ne servis izmedju ostalog i radi one dvije crte koje su mi se pojavile na ekranu (nekoliko postova ranije u ovoj temi)

kažu na servisu "promjenjen prednji dio kucista" (dakle staklo, digitizer, ekran)
i opet isti problem sa tim double tap to wake...znaci nije do hardware-a (ne vjerujem da postoji nesto na maticnoj sto moze utjecat)

jel imate i vi takvih problema ili? imam osjecaj koda samo ja pi**im na to, al sta cu kad me uzasno nervira!

ako sam te lupio 2 puta po ekranu, pa probudi se 

TiONiO

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: LG G4 - Rasprava
Tionio kaže...

ljudi, sad me vec stvarno jako nervira ovaj problem sa double tap to wake-om..odnosno KNOCK code, kako ga vec zovu

al da bi stvar bila slađa, najcesce kad mi je u džepu i kad sam negdje vani u nekoj guzvi pa zelim napravit nes na brzinu, on ne zeli iz prve se otkljucat
primjecujem da G2 ima istih problema (što sam uzeo od par frendova G2 u ruku i probao) dok G3 SAVRŠENO RADI ali SAVRŠENO! bas je jako fluidan oko tog double tap to wake!
nisam imao priliku od nikoga posudit G4 (jer ne poznajem nikoga da ga ima) i da probam, ali evo, ja sam videić snimio pa da vidite 

dao sam ga ne servis izmedju ostalog i radi one dvije crte koje su mi se pojavile na ekranu (nekoliko postova ranije u ovoj temi)

kažu na servisu "promjenjen prednji dio kucista" (dakle staklo, digitizer, ekran)
i opet isti problem sa tim double tap to wake...znaci nije do hardware-a (ne vjerujem da postoji nesto na maticnoj sto moze utjecat)

jel imate i vi takvih problema ili? imam osjecaj koda samo ja pi**im na to, al sta cu kad me uzasno nervira!

Gle gubit živce zbog toga nema smisla...meni je na G3 knock code radi čisto ok...

I dalje mi je najbolja kombinacija hardwerska tipka na prednjoj strani kao na Iphoneu i Samsungu s senzorom otiska prsta. Uvijek odradi posao iz prve...

Vidim da i ostali preuzimaju taj načun - HTC A9, neki kinezi...

I dalje su mi G4 i S6 ovogodišnji najbolji mobiteli. Šogorica si kupuje novi mob pa sam joj preporučio G4 (voli slikat) a s njim ne može fulat., ili S6 ako hoče nešto manje i praktičnije.

17 godina
LG G4 - Rasprava

zanimljiv video pola ovih featursa nisam ni znao da ih ima 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Isplati li se mijenjati Note 4 za G4? Pitam one koji su imali ili imaju jedan i drugi...

Miro

0 0 hvala 0
17 godina
pai in the ass kaže...

Isplati li se mijenjati Note 4 za G4? Pitam one koji su imali ili imaju jedan i drugi...

Sve ovisi..

N4, ima veći ekran bolje video snimanje (stabilizacija) bolju bateriju

G4 ima bolji fotić, lošiju bateriju, ergonomija mi je čak na strani G4

N4 je i dalje zvijer, al ak si foto nastrojen onda idi na G4

14 godina
neaktivan
zvonac kaže...
pai in the ass kaže...

Sve ovisi..

N4, ima veći ekran bolje video snimanje (stabilizacija) bolju bateriju

G4 ima bolji fotić, lošiju bateriju, ergonomija mi je čak na strani G4

N4 je i dalje zvijer, al ak si foto nastrojen onda idi na G4

Negdje sam pročitao da je baterija jača na N4 samo na papiru. U praksi kod iste uporabe g4 ima bolju. Stvar je da imam N4 od 2 mjeseca i sad kad bi ga prodao i kupio zapakirani G4 ostalo bi mi barem 600kn. Nislim da nije tako velika razilka u performansama ta 2 mobitela. 

Miro
12 godina
Tionio kaže...

isti problem i kod mene

LG jednostavno ignorira navedeni bug od izlaska uređaja zato čekam custom romove (i kernele).. 

17 godina
pai in the ass kaže...

Negdje sam pročitao da je baterija jača na N4 samo na papiru. U praksi kod iste uporabe g4 ima bolju. Stvar je da imam N4 od 2 mjeseca i sad kad bi ga prodao i kupio zapakirani G4 ostalo bi mi barem 600kn. Nislim da nije tako velika razilka u performansama ta 2 mobitela. 

N4 ima bolju bateriju od G4, imal sam oba moba..

A gle performanse su tu negde, na papiru je snap 808 jači, a sveukupno, to je ti je sve tu negde..

Ak ideš radi fotića onda je tu G4 pobjednik..

14 godina
neaktivan
zvonac kaže...
pai in the ass kaže...

A gle performanse su tu negde, na papiru je snap 808 jači, a sveukupno, to je ti je sve tu negde..

Hvala. Ako je fotić takav kakva kazes onda je stvarno dobar. Ja sam i s ovim na N4 prezadovoljan. Ne znam da sam bolji vidio! A baterina se vadi na G4? Jel ima nešto što te živcira na G4?

Miro
14 godina
LG G4 - Rasprava

Da ne otvaram posebnu temu, jedno pitanje ću postaviti ovdje! 

Koliko je realna fer cijena za LG G4 stylus?! 

10 Fer je 1500.00 kuna
2 Fer je 1750.00 kuna
0 Fer je 2000.00 kuna
0 Fer je 2200.00 kuna
0 Fer je 2400.00 kuna
0 Fer je i više ako se ima
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pai in the ass kaže...
zvonac kaže...
pai in the ass kaže...

Hvala. Ako je fotić takav kakva kazes onda je stvarno dobar. Ja sam i s ovim na N4 prezadovoljan. Ne znam da sam bolji vidio! A baterina se vadi na G4? Jel ima nešto što te živcira na G4?

Baterija i video, ima neuvjerljiv OIS kod snimanja videa, pa ispada ko da ga i nema (OIS)..

Ma N4 ima jako dobru kameru al G4 je tu daleko ispred..

13 godina
Ima tko za prodati punjač za LG G4?...bebač mi ga dokrajčio zubima :)
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pozz, 

Zanima me da li je ovo normalno? Svjetlina na 35%,isključen sync, bloototh, lokacije i sve ostalno što ne treba. S tim sto se tiče ove slike koristlio samo facebook massanger, ništa drugo.Mob je star tj dana.

http://s17.postimg.org/n6y7edfnz/Screenshot_2015_10_31_22_59_50.png

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Dva sata SOT-a a 19%? Nešto drugo ti gadno srče bateriju.

0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

vidim da nitko ne spominje nadogradnju. meni je došao android m i to putem lg bridgea. uglavnom djeluje sve ok, ui nije izmjenjen, više stvari je promijenjeno u postavkama, upravljanje aplikacijama itd.

druge stvari ne mogu komentirati jer je kod mene 2 dana tako da 5.1 nisam poošteno ni isprobao. nisam napravio niti reset jer sam taman sve postavio (sad mi se opet neda) onda sam imao dvije 5.1 nadogradnje i obavijest da spojim mob na računalo (lg bridge) i došao je 6.0.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 7:32 (igy).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
igy kaže...

vidim da nitko ne spominje nadogradnju. meni je došao android m i to putem lg bridgea. uglavnom djeluje sve ok, ui nije izmjenjen, više stvari je promijenjeno u postavkama, upravljanje aplikacijama itd.

druge stvari ne mogu komentirati jer je kod mene 2 dana tako da 5.1 nisam poošteno ni isprobao. nisam napravio niti reset jer sam taman sve postavio (sad mi se opet neda) onda sam imao dvije 5.1 nadogradnje i obavijest da spojim mob na računalo (lg bridge) i došao je 6.0.

Kod kojeg operatera? slobodno napisi detaljnije kada proucis sve baterija, performance itd 

17 godina
INKOGNITO3 kaže...

Kod kojeg operatera? slobodno napisi detaljnije kada proucis sve baterija, performance itd 

Nije kod operatera, kupljen je u slobodnoj prodaji. Performanse djeluju ok. Lag je možda malo primjetan sigurno manje nego primjerice Note 3. Uglavnom nema nešto da smeta.

Autonomija nije nešto. Koliko znam nije bila ni prije, ali je također niti sada ne očekujte nešto boljom. Uglavnom dan korištenja.

Testovi - e sad ne vjerujem u testove, ali za vas geekbench 1100/3550, antutu 64-bit 51000.

Što se tiče nadogradnje, otkrio sam da je u poljskoj krenula nadogradnja, e sad kupio sam u instar informatici i došao je mob s preljepljenom poljskom naljepnicom. Možda ima i do toga....

Je li netko još dobio?

15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

koliki je vas phone idle? meni se pogorsao u zadnje vrijeme, mada nisam nista ukljucivao ni instalirao nikakvu novu aplikaciju da bi pogorsalo sada je na 20% inace nije bilo tako, ali apsolutno u pozadini mi nista ne radi, ni 3g, wifi stalno gasim, gps, sync mi je sve na off, doslovno mi je sve na off i sam odjednom se pogorsao, ne koristim task killer aplikacije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 22:47 (Iron13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
A šta je sa FB rođendanima na kalendaru? Toga tu nema ili moram instalirati neki drugi kalendar?
Miro

0 0 hvala 0
13 godina
Vjerojatno zemlja poljska pa poslalo nadogradnju
ja
13 godina
Samo danas popusti na aliexpress-u

Pa ako trebate, kao ja, npr. Quick charger 2.0 isl.
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
pai in the ass kaže...
A šta je sa FB rođendanima na kalendaru? Toga tu nema ili moram instalirati neki drugi kalendar?

ja sam to isto gledao. pošto je google kalendar onda bi trebalo ubaciti link u google.com/calendar i onda bi pri sinkronizaciji trebalo štimati, ali zbog nečeg ne želi povući rođendane.

Edit: evo našao, treba ići baš u aplikaciju, ne preko widgeta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2015 13:48 (igy).
13 godina
neaktivan
Luc989 kaže...
Samo danas popusti na aliexpress-u

Pa ako trebate, kao ja, npr. Quick charger 2.0 isl.

daj neki link, koji si naručio, kolko para?

youtube.com/mislavbusic
14 godina
neaktivan
Ima neka aplikacija fb sync calendar i dobro radi. Samo se instalira i to je to! I drugacije mi je sucelje na BUG forumu nego na Note 4...
Miro
15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

da li se nekome jos pogorsao battery life? doslovno sve gasim i pazim i mazim, al baterija sam odjedanput postala prelosa, jedva dobijem 4 sata SOT s time da ga jedva koristim ni ne palim 3g ni nista, samo wifi tu i tamo, u pozadini nista ne pise da radi. Moze to proc na garanciju da dobijem novu bateriju ili sta? Nikad ne ostavljam bateriju na punjacu kad se napuni, drzim je izmedu 20%-80% nikad ju ne praznim do kraja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Iron13 kaže...

da li se nekome jos pogorsao battery life? doslovno sve gasim i pazim i mazim, al baterija sam odjedanput postala prelosa, jedva dobijem 4 sata SOT s time da ga jedva koristim ni ne palim 3g ni nista, samo wifi tu i tamo, u pozadini nista ne pise da radi. Moze to proc na garanciju da dobijem novu bateriju ili sta? Nikad ne ostavljam bateriju na punjacu kad se napuni, drzim je izmedu 20%-80% nikad ju ne praznim do kraja.

Ne znam što bih rekao. A kako dobiješ 4 SOTa ako ništa ne radiš?! Meni mob traje 3 dana (2 radno kad preračunaš s isključivanjem tijekom noći) s 3h SOTa sa konstantnim WIFI, ali meni mob služi za povremeno korištenje.

Baterija u G4 nije nešto zato mislim da ti nije do baterije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 14:13 (igy).
15 godina
neaktivan
igy kaže...
Iron13 kaže...

Ne znam što bih rekao. A kako dobiješ 4 SOTa ako ništa ne radiš?! Meni mob traje 3 dana (2 radno kad preračunaš s isključivanjem tijekom noći) s 3h SOTa sa konstantnim WIFI, ali meni mob služi za povremeno korištenje.

Baterija u G4 nije nešto zato mislim da ti nije do baterije.

a ne znam ni ja... trajalo je i meni tako, al sad doslovno curi baterija, al nisam nista dirao, kako sam dobivao prije super rezultate, sad odjednom dobivam jako lose, razumio bi da sam promijenio nesto, ali nisam i to me muci.

prije sam mogao po dva dana koristiti mob uz wifi + messanger/whatsapp, sad se moram ogranicavati i paziti.

15 godina
Cini mi se da se baterija prebrzo prazni, 1% svake minute odprilike, strah me pomislit sto ce bit kad ubacim karticu u njega i ukljucim mrezu i pocnem koristit wapp i fejs intenzivno, mob je prakticki nov, star mj i po... Zasto je veliki postotak ekrana? Svjetlina 50 % i sve tvornicki... Vidi se na slikama razlika, 48 % 10 h i 8 min a 46% 9 h i 23 min, pol sata razlike... Ovo mi je prvi android nakon z1 koju sam imao prije dosta vremena pa se mozda brinem bezveze? I mob je jutros restoran
Pi*kice derem ko sličice!

0 0 hvala 0
15 godina
Genoxxx kaže...
Cini mi se da se baterija prebrzo prazni, 1% svake minute odprilike, strah me pomislit sto ce bit kad ubacim karticu u njega i ukljucim mrezu i pocnem koristit wapp i fejs intenzivno, mob je prakticki nov, star mj i po... Zasto je veliki postotak ekrana? Svjetlina 50 % i sve tvornicki... Vidi se na slikama razlika, 48 % 10 h i 8 min a 46% 9 h i 23 min, pol sata razlike... Ovo mi je prvi android nakon z1 koju sam imao prije dosta vremena pa se mozda brinem bezveze? I mob je jutros restoran

To ti je normalno....ipak je to quad hd  ekran..

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2015 20:53 (galinjo24).
15 godina
Postoji kakvo rjesenje osim nabave drugog moba?
Pi*kice derem ko sličice!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice