LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.229.938
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: LG G3 - Rasprava
marsovac zemaljski kaže...

Da li se kome dogodilo da su notikacijski zvukovi pretihi unatoč tome to su postavljeni na maksimum u slideru za glasnoću zvuka.

LG G3 3GB verzija i android 6.0

itko?

15 godina
neaktivan

Da li se kome dogodilo da su notikacijski zvukovi pretihi unatoč tome to su postavljeni na maksimum u slideru za glasnoću zvuka.

LG G3 3GB verzija i android 6.0

itko?

Da, meni. Popravi se samo od sebe nekad.

10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav ekipa

Obavješten sam od strane servisa da mi mob ne mogu popraviti i da imam pravo na zamjenu.

Kako više kod Tele2 nema G3 u prodaji

uz doplatu uzeo sam Samsung S7

(mislim da sam dobro prošao)

sa G3 bio sam super zadovoljan dok je radio ali ovih mjesec dana čekanja u servisu mi je baš teško palo tako da se nadam da ću sa samsungom imati više sreće

Dok sam čekao servis naručio sam 2 rezervne baterije za G3

Od ranije imam dva Nillkin kaljena stakle u rezervi

Dakle

Imam za prodaju 2 nove novcate baterije

2 Nillkin kaljena stakla (ne kineski no name već baš nillkin)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2016 17:14 (Grangers).

0 0 hvala 0
11 godina
Grangers kaže...

Pozdrav ekipa

Obavješten sam od strane servisa da mi mob ne mogu popraviti i da imam pravo na zamjenu.

sa G3 bio sam super zadovoljan dok je radio ali ovih mjesec dana čekanja u servisu mi je baš teško palo tako da se nadam da ću sa samsungom imati više sreće

Dakle

Prošao si odlično, a na kraju krajeva, ukoliko ti se i ne svidi telefon uvijek ga možeš prodati za duplo nego što si mogao G3.

Eh kada bi i nama tako zamjenili G3 sa S7 

10 godina
neaktivan

Prošao si odlično, a na kraju krajeva, ukoliko ti se i ne svidi telefon uvijek ga možeš prodati za duplo nego što si mogao G3.

Eh kada bi i nama tako zamjenili G3 sa S7 

prvi dojam mi je da je S7 bitno manjeg ekrana i s time nisam oduševljen.

Meni na G3 mi je bio super i lako sam se snalazio - ovdje moram učiti gdje šta isključiti

i najvažnije knock knock za paljenje ekrana na LG mobačima je super rješenje i puno je bolje od Samsungovih dugmića, lozinki, otiska prsta....

12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava
Ja jos imam problema sa bluetootom i plantronics backbeat fit slusalicama... Na drugom telefonu radi, samo kod mene ne... Dobivam gresku od telefona: "Komunikacija sa uredajem PLT_BBFIT nije moguca"... a slusalice sam update, kao i telefona na zadnju verziju marshmallow
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tireN1337 kaže...
Ja jos imam problema sa bluetootom i plantronics backbeat fit slusalicama... Na drugom telefonu radi, samo kod mene ne... Dobivam gresku od telefona: "Komunikacija sa uredajem PLT_BBFIT nije moguca"... a slusalice sam update, kao i telefona na zadnju verziju marshmallow

Možda sam shvatio u čemu je tvoj problem! 

Moguće su slušalice sparene sa jednim gadgetom, pa za drugi ih treba "odpariti", obzirom i sam imam Plantronics takve slušalice lime green verziju! 

Moje su spojene na iPhone, doduše, na kutiji piše i "Made for iPod, iPhone iPad", da nije tu kvaka?!?! 

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozrdav!

Znam da se ovo pitanje sigurno ponavljalo ali je previse toga da sve idem citati...

Znaci krepala mi baterija definitivno (isprobana druga baterija iz frendovog moba i radi normalno).. e sada je jedini problem kako kupiti kvalitetnu bateriju?! gledam po ebay.u al sve te stvarcice mi se cine cudno i imam osjecaj da je kinesko smece (dati 100kn za bateriju pa da imam isti ku*ac kao i sad nije isplativo)..dali je netko narucivao kakvu bateriju da mi moze linkat i reci kakvo iskustvo ima s tom baterijom.. bio bih sretan sa baterijom priblizne kvalitete kakava je originalna pa da nemam brige barem 1-2 godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
Soto kaže...
Almin94 kaže...

Gledam prije nekoliko dana Sony-jeve TV zaslone ušminkane X-Reality i Bravia Engine čudesima. Danas čitam nesto više o tome, te naletim na mod koji spomenute efekte donosi na zaslone mnogih Android smartfona. Znači ovaj mod je bukvalno oživio display G3-ce. Koliko bolje izgleda ne mogu jos da povjerujem, pa to je strasno! Slobodno mogu reci da je QHD zaslon ovog mobitela dovelo do savrsenstva. 

http://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/recompeliren-bravia-engine-x-reality-t3141461

Ko isproba, neka pise dojmove! Pozdrav

Evo ja bi probao ali mi nije jasan postupak tj da li kad udjem u CWM/TWRP Recovery moram brisati podatke iz telefona

Kakvo brisanje podatakak? Flash navedenog zip fajla, te nakon toga wipe cache/dalvik.

Posto sam pocetnik molio bi za pomoc tj kako da flasham navedeni zip file.Hvala unaprijed

13 godina
Grangers kaže...

Pozdrav ekipa

Dakle

Poz, jesu prave, oridjidji lg g3 baterije? Ako da, please u inbox cijene, uzeo bi jednu.

LP

10 godina
neaktivan

poslao pp

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 12:07 (Grangers).
14 godina
neaktivan
Grangers kaže...

Dakle

ak je ostalo jos sto javise na pm, ja bi takoder uzeo jednu bateriju ak je original, a mozda i stakla

Accidentaly sent from my SGS i9000
10 godina
neaktivan

Uh dajte pošaljite pp za upit

da ne gušimo temu sa prodajom

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 8:52 (Grangers).
9 godina
LG G3 - Rasprava

Pozdrav,

Može li mi itko pomoći oko situacije.

Naime kupljen LG G3 prije godinu i 2 mjeseca  , ali mi od nedavno ne čita sim karticu. U početku je to samo bilo povremeno i tijekom reseta bi se popravilo , ali sada se svako 10tak dana nakon uzastopnog gašenja od jednom proradi.

Probao sam sve , stavljati nesto iza SIMa da kontakt bude jači . Mijenjao 3 sim kartice , testirao ih u drugim mobitelima , factory reset napravio.

Ima li itko ideju što raditi? Što treba popravljati uopće i je li se to isplati?

Hvala vam puno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - Rasprava

uzmi novu karticu s istim brojem, u vecini slucajeva je to problem, ako je problem i dalje tu s novom karticom, onda ga servis samo moze spasiti

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Imam lg g3 star 9 mj. i ne radi mi tipka za paljenje i gašenje uređaja,kud s njim koji servis?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Imam problem sa svojim lg g3 telefonom. Kada upalim telefon sve radi super, i posle nekog vremena neka bude jedan dan, nece da mi pusta nista preko youtube, ne znam zasto ali tako je. I restartujem ga i sve radi kako treba neko vreme, al kasnije opet isto. I to se desava i sa igricama. I da napomenem da mi se to deseva kada sam presao na android 6.0. Da li se neko susretao sa ovakvim problem i da li neko moze da mi pomogne. Unapred hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jesi odradio vraćanje na tvorničke nakon prelaska? Kako misliš da ti neće pustiti ništa? Što se događa sa aplikacijama točno? Zamrznu se, pokrenu se, dođu do glavnog menija i ne reagira?
9 godina
neaktivan
Jesam vratio sam na fabricko. Za igrice pise da nereaguju i da ih zatvorim, a za youtube da ne moze da reprodukuje klip i da kliknem ponovo. I klicem al nece da pusti. Resetujem telefon i sve normalno radi neko vreme, al to je max jedan dan i opet isto
9 godina
neaktivan
I samo da kazem da telefon savrseno radi, nema lagove. Samo one probleme sto sam naveo
14 godina
LG G3 - Rasprava

Pozdrav momci, jedno pitanje vezano za G3 16gb (kupljen nov u Saturnu u Austriji u 7mj) uzeo sam mob za ujaka, i instalirao sve OTA update-ove kaj su bili moguci i zadnji soft je 5.0 veli nema novijeg... mob mi se cini dosta spor, cukanja ima ko u prici, slider za osvjetljenje isto jako slabo reagira, ja imam G2 na 5.0.2 i mob leti, sve je fluidno bez ikakovih trzavica...

Nisam probao povuc update preko LG PC Suite-a koji bi vjerojatno ponudio nadogradnju na 6.0 pa me zanima jel su kaj ispeglali soft da to radi kak spada il je i dalje isti vrag...

tnx unaprijed 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

Pozdrav momci, jedno pitanje vezano za G3 16gb (kupljen nov u Saturnu u Austriji u 7mj) uzeo sam mob za ujaka, i instalirao sve OTA update-ove kaj su bili moguci i zadnji soft je 5.0 veli nema novijeg... mob mi se cini dosta spor, cukanja ima ko u prici, slider za osvjetljenje isto jako slabo reagira, ja imam G2 na 5.0.2 i mob leti, sve je fluidno bez ikakovih trzavica...

Nisam probao povuc update preko LG PC Suite-a koji bi vjerojatno ponudio nadogradnju na 6.0 pa me zanima jel su kaj ispeglali soft da to radi kak spada il je i dalje isti vrag...

tnx unaprijed 

6.0 je bolji ali ne toliko. Mobitel je jednostavno sranje ako je sve na fabrickim postavkama. Rootanjem, te flashanjem nekon custom kernela moze pomocu da bi izbjegao ili bolje receno, ublazio thermal throttling. Ali opet nije to to. 

10 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

tnx unaprijed 

Napravi update i hard reset

nakon toga mislim da bi morao raditi OK

9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

flumics 6.0 je vani,jel neko probao?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
4evernomana kaže...

flumics 6.0 je vani,jel neko probao?

Ja sam ga instalirao. Radi super za razliku od 5.3 verzije.

skorvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
9 godina
neaktivan

jel si primjetio kakve bugove,cito sam na redditu,neki imaju problema sa administrativnim dopustenjima,double tap to wake i sa signalom

12 godina
odjavljen

Jedini problem je bio kad sam prvi put spojio mobitel na punjac nakon instalacije ROMa mi je full sporo punio, međutim nakon nekog vremena se unormalio, vj dok se sustav kešao. A to sto si spomenuo nisam primjetio, stvarno za sada radi sve normalno.

skorvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

upravo sam dobio compatibility patch obavijest i nemogu je izbrisat/maknut,jel neko zna sta je to

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Pozdrav,

možete li mi molim vas reći koja je realna cijena da prodam svoj LG G3 32GB, mobitel sam kupio 1.8.2014. tako da je garancija istekla,otključan je na sve mreže, u međuvremenu sam izgubio kutiju (ako se to gleda prilikom kupnje), također imam original lg quick circle masku i sandisk micro sd 128gb, original slušalice samo korštene jednom za radio. Mobitel radi savršeno bez da išta trza te je posljednjih godinu dana korišten isključivo samo za slušanje muzike (sim karticu sam premjestio u iphone jer mi ios više odgovara za dnevno korištenje). Vide se tragovi korištenja i izvana nije baš očuvan, malo je napukla plastika, ekran je bez crtica ali još jednom softver radi kao prvog dana. Za koliko bi ga mogao staviti na njuskalo? Hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
1300?
Znam da se na njuskali novi prodaju po 1900-2200 kako ko.ja svog kupio prije godinu dana,nema nigdje ikakve ogrebotine i ostecenja pa nebi mogo dobit 1900

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice