Da li se kome dogodilo da su notikacijski zvukovi pretihi unatoč tome to su postavljeni na maksimum u slideru za glasnoću zvuka.
LG G3 3GB verzija i android 6.0
itko?
Da li se kome dogodilo da su notikacijski zvukovi pretihi unatoč tome to su postavljeni na maksimum u slideru za glasnoću zvuka.
itko?
itko?
Da, meni. Popravi se samo od sebe nekad.
Pozdrav ekipa
Obavješten sam od strane servisa da mi mob ne mogu popraviti i da imam pravo na zamjenu.
Kako više kod Tele2 nema G3 u prodaji
uz doplatu uzeo sam Samsung S7
(mislim da sam dobro prošao)
sa G3 bio sam super zadovoljan dok je radio ali ovih mjesec dana čekanja u servisu mi je baš teško palo tako da se nadam da ću sa samsungom imati više sreće
Dok sam čekao servis naručio sam 2 rezervne baterije za G3
Od ranije imam dva Nillkin kaljena stakle u rezervi
Dakle
Imam za prodaju 2 nove novcate baterije
2 Nillkin kaljena stakla (ne kineski no name već baš nillkin)
Pozdrav ekipa
Obavješten sam od strane servisa da mi mob ne mogu popraviti i da imam pravo na zamjenu.
sa G3 bio sam super zadovoljan dok je radio ali ovih mjesec dana čekanja u servisu mi je baš teško palo tako da se nadam da ću sa samsungom imati više sreće
Dakle
Prošao si odlično, a na kraju krajeva, ukoliko ti se i ne svidi telefon uvijek ga možeš prodati za duplo nego što si mogao G3.
Eh kada bi i nama tako zamjenili G3 sa S7
Prošao si odlično, a na kraju krajeva, ukoliko ti se i ne svidi telefon uvijek ga možeš prodati za duplo nego što si mogao G3.
Eh kada bi i nama tako zamjenili G3 sa S7
prvi dojam mi je da je S7 bitno manjeg ekrana i s time nisam oduševljen.
Meni na G3 mi je bio super i lako sam se snalazio - ovdje moram učiti gdje šta isključiti
i najvažnije knock knock za paljenje ekrana na LG mobačima je super rješenje i puno je bolje od Samsungovih dugmića, lozinki, otiska prsta....
Možda sam shvatio u čemu je tvoj problem!
Moguće su slušalice sparene sa jednim gadgetom, pa za drugi ih treba "odpariti", obzirom i sam imam Plantronics takve slušalice lime green verziju!
Moje su spojene na iPhone, doduše, na kutiji piše i "Made for iPod, iPhone iPad", da nije tu kvaka?!?!
Pozrdav!
Znam da se ovo pitanje sigurno ponavljalo ali je previse toga da sve idem citati...
Znaci krepala mi baterija definitivno (isprobana druga baterija iz frendovog moba i radi normalno).. e sada je jedini problem kako kupiti kvalitetnu bateriju?! gledam po ebay.u al sve te stvarcice mi se cine cudno i imam osjecaj da je kinesko smece (dati 100kn za bateriju pa da imam isti ku*ac kao i sad nije isplativo)..dali je netko narucivao kakvu bateriju da mi moze linkat i reci kakvo iskustvo ima s tom baterijom.. bio bih sretan sa baterijom priblizne kvalitete kakava je originalna pa da nemam brige barem 1-2 godine.
Gledam prije nekoliko dana Sony-jeve TV zaslone ušminkane X-Reality i Bravia Engine čudesima. Danas čitam nesto više o tome, te naletim na mod koji spomenute efekte donosi na zaslone mnogih Android smartfona. Znači ovaj mod je bukvalno oživio display G3-ce. Koliko bolje izgleda ne mogu jos da povjerujem, pa to je strasno! Slobodno mogu reci da je QHD zaslon ovog mobitela dovelo do savrsenstva.
http://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/recompeliren-bravia-engine-x-reality-t3141461
Ko isproba, neka pise dojmove! Pozdrav
Evo ja bi probao ali mi nije jasan postupak tj da li kad udjem u CWM/TWRP Recovery moram brisati podatke iz telefona
Kakvo brisanje podatakak? Flash navedenog zip fajla, te nakon toga wipe cache/dalvik.
Posto sam pocetnik molio bi za pomoc tj kako da flasham navedeni zip file.Hvala unaprijed
Pozdrav ekipa
Dakle
Poz, jesu prave, oridjidji lg g3 baterije? Ako da, please u inbox cijene, uzeo bi jednu.
LP
poslao pp
Dakle
ak je ostalo jos sto javise na pm, ja bi takoder uzeo jednu bateriju ak je original, a mozda i stakla
Uh dajte pošaljite pp za upit
da ne gušimo temu sa prodajom
Pozdrav,
Može li mi itko pomoći oko situacije.
Naime kupljen LG G3 prije godinu i 2 mjeseca , ali mi od nedavno ne čita sim karticu. U početku je to samo bilo povremeno i tijekom reseta bi se popravilo , ali sada se svako 10tak dana nakon uzastopnog gašenja od jednom proradi.
Probao sam sve , stavljati nesto iza SIMa da kontakt bude jači . Mijenjao 3 sim kartice , testirao ih u drugim mobitelima , factory reset napravio.
Ima li itko ideju što raditi? Što treba popravljati uopće i je li se to isplati?
Hvala vam puno
uzmi novu karticu s istim brojem, u vecini slucajeva je to problem, ako je problem i dalje tu s novom karticom, onda ga servis samo moze spasiti
Imam lg g3 star 9 mj. i ne radi mi tipka za paljenje i gašenje uređaja,kud s njim koji servis?
Imam problem sa svojim lg g3 telefonom. Kada upalim telefon sve radi super, i posle nekog vremena neka bude jedan dan, nece da mi pusta nista preko youtube, ne znam zasto ali tako je. I restartujem ga i sve radi kako treba neko vreme, al kasnije opet isto. I to se desava i sa igricama. I da napomenem da mi se to deseva kada sam presao na android 6.0. Da li se neko susretao sa ovakvim problem i da li neko moze da mi pomogne. Unapred hvala
Pozdrav momci, jedno pitanje vezano za G3 16gb (kupljen nov u Saturnu u Austriji u 7mj) uzeo sam mob za ujaka, i instalirao sve OTA update-ove kaj su bili moguci i zadnji soft je 5.0 veli nema novijeg... mob mi se cini dosta spor, cukanja ima ko u prici, slider za osvjetljenje isto jako slabo reagira, ja imam G2 na 5.0.2 i mob leti, sve je fluidno bez ikakovih trzavica...
Nisam probao povuc update preko LG PC Suite-a koji bi vjerojatno ponudio nadogradnju na 6.0 pa me zanima jel su kaj ispeglali soft da to radi kak spada il je i dalje isti vrag...
tnx unaprijed
Pozdrav momci, jedno pitanje vezano za G3 16gb (kupljen nov u Saturnu u Austriji u 7mj) uzeo sam mob za ujaka, i instalirao sve OTA update-ove kaj su bili moguci i zadnji soft je 5.0 veli nema novijeg... mob mi se cini dosta spor, cukanja ima ko u prici, slider za osvjetljenje isto jako slabo reagira, ja imam G2 na 5.0.2 i mob leti, sve je fluidno bez ikakovih trzavica...
Nisam probao povuc update preko LG PC Suite-a koji bi vjerojatno ponudio nadogradnju na 6.0 pa me zanima jel su kaj ispeglali soft da to radi kak spada il je i dalje isti vrag...
tnx unaprijed
6.0 je bolji ali ne toliko. Mobitel je jednostavno sranje ako je sve na fabrickim postavkama. Rootanjem, te flashanjem nekon custom kernela moze pomocu da bi izbjegao ili bolje receno, ublazio thermal throttling. Ali opet nije to to.
tnx unaprijed
Napravi update i hard reset
nakon toga mislim da bi morao raditi OK
flumics 6.0 je vani,jel neko probao?
flumics 6.0 je vani,jel neko probao?
Ja sam ga instalirao. Radi super za razliku od 5.3 verzije.
jel si primjetio kakve bugove,cito sam na redditu,neki imaju problema sa administrativnim dopustenjima,double tap to wake i sa signalom
Jedini problem je bio kad sam prvi put spojio mobitel na punjac nakon instalacije ROMa mi je full sporo punio, međutim nakon nekog vremena se unormalio, vj dok se sustav kešao. A to sto si spomenuo nisam primjetio, stvarno za sada radi sve normalno.
upravo sam dobio compatibility patch obavijest i nemogu je izbrisat/maknut,jel neko zna sta je to
Pozdrav,
možete li mi molim vas reći koja je realna cijena da prodam svoj LG G3 32GB, mobitel sam kupio 1.8.2014. tako da je garancija istekla,otključan je na sve mreže, u međuvremenu sam izgubio kutiju (ako se to gleda prilikom kupnje), također imam original lg quick circle masku i sandisk micro sd 128gb, original slušalice samo korštene jednom za radio. Mobitel radi savršeno bez da išta trza te je posljednjih godinu dana korišten isključivo samo za slušanje muzike (sim karticu sam premjestio u iphone jer mi ios više odgovara za dnevno korištenje). Vide se tragovi korištenja i izvana nije baš očuvan, malo je napukla plastika, ekran je bez crtica ali još jednom softver radi kao prvog dana. Za koliko bi ga mogao staviti na njuskalo? Hvala