- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam večeras flashao normal a ne cse jer sam bio na stocl lollipopu pa ćemo vidjet sada jel sve ok radi kroz koji dan. Proces mi nije dugo trajao a pogotovo nije prvo paljenje (neki su naveli do pola sata ili 20 min). Trajalo je možda 15-ak min sve skupa.

Za sve koji još traže kako i šta napraviti za root mm-a. Skinete rar na komp i raspakirate ga, sve iz rara prebacite na mob i iz mobitela sve pokrećete.. 2min posla
Ja sam večeras flashao normal a ne cse jer sam bio na stocl lollipopu pa ćemo vidjet sada jel sve ok radi kroz koji dan. Proces mi nije dugo trajao a pogotovo nije prvo paljenje (neki su naveli do pola sata ili 20 min). Trajalo je možda 15-ak min sve skupa.
Mogu potvrditi sve što je kolega naveo. Upravo sam flashao (normal) svoj LG G3 32gb. Cijeli proces je trajao tops 15min. Pratio sam ovaj tutorial:
A upgrade sam skinuo ovdje: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW4DYI8332GOAME9EB45Q8B/D85530B_00_1217.kdz
Prvi dojmovi su iskreno isto s.... novo pakovanje, ali ajde patimo valjda od vecih brojeva :D
Kroz par dana javim kakva je baterija. Poz!
Ja sam ga punio sam jednom i to prije 40h kad sam prešao na MM, ali nisam obraćao pažnju. Sad sam na 60%, 2h SOT, WIFI ili promet stalno uključen....
Nemam se na što požaliti :):)
Meni nikako nisu jasne ove brojke. Ja od prvog dana ne mogu imati preko 3 sata SOT da ga jebem, upaljeno kao i kod tebe ili wifi ili mobilni podaci. Displej osvjetljenje na auomatski sa skalom na polovici klizača. Jutros ga skinuo sa punjača, 64% baterija i 58 min SOT. Displej mi je i najveći potrošač, ostali procesi do max 15%. Kakvo je stanje kod vas ostalih?
Fulmic ROM.
Ekran oko 60%, zatim slijedi Chrome s 10-ak posto i onda sve ostalo.

Punio sam ga sinoć oko 21h. 1h40min da se skorz napuni. Preko noći ni postotka nisam izgubio. Danas 2h Endomondo(GPS lokacija and tracking)+music player, WIFI ili data stalno uključeni, 1h SOT (vijesti, imgur) i sad sam na 76% baterije.
Tmobile 2/16, 6.0.
2 i pol h SOT..screen na automatski bio a klizac na 50% al bio je pol sata negdje i na max..u pozadini chrome, 1weather, whatsapp, gmail, amp player i jos gluposti..lokacija nista
stock rom, rootan..s par modifikacija..sad cu ga dms puknut na mm imam vremena konacno...i mislim da je ovo oke stanje za ovaj ekran kaj se mene tice..makar isto ne kuzim kak ima ekipa 4i pol sata il vise..to nezz..da sam na airplane modu stalno i brightness na min sa svime pogasenim bez neta i gledam neki film haha mozda onda

Neznam što da vam kažem. Ja sam si nekako uskladio da ga punim svakih 48 sati kad sam bio na lolli stock. Svjetlina automatic, slider na pola. Ako sam na poslu stalno je WIFI uključen dok je ostalo vijeme stalno data uključen (Viber, mail, vijesti, imgur, reddit). Svaki dan isto koristim Endomondo app (GPS and tracking)+music player kad idem s i na posao (sat vremena sve ukupno dnevno - bicikli). Jako rijetko zovem a facebook nemam ni instaliran. Prosječno mi je SOT 4h. Glupo mi je uspoređivati koliko kome baterija traje kad svi mi na različit način koristimo svoje uređaje. Moja sestra (moj G2 star 18 mjeseci) stalno zove i visi na facebooku i viberu pa uređaj puni jednom dnevno a meni je baterija trajala tri dana bez problema.
Sad sam kupio novu bateriju od 7500 mah. Pa cu vidjeti kako funkcionira.
Pa da, baterija dosta ovisi o tome kako tko koristi, puni li normalno i oko postavki svjetline. Ono što ja mogu reći iz prve ruke je slijedeće. Imam ja i sestra G3 te frend i frendica. Od nas 4 NITKO ne može doć ni blizu takvim nekim brojkama od preko 3 sata SOT. Ja ne visim stalno na mobu pa ja izvučem dan i pol ili puna dva dana bez punjenja i bude SOT do 2.5 sati. Znači normalno korištenje, svjetlina ne na automatski (jer to je UVIJEK pretamno) nego na oko 60% ili malo više STALNO. Ostali troje bez iznimke jedva izvuku dan ali ne znam koliko SOT-a točno imaju no znam da pune sigurno svaki dan i to im je na knap. Tako da ne znam odakle neki pišu da im dura tako puno. Nije moguće da je nas četvero potrefilo neke čudne G3-ojke. Jedino vidim logiku u tome da je svjetlina stalno jadna (low) i da se ne koristi youtube, net i slični potrošači puno.
Pa da, baterija dosta ovisi o tome kako tko koristi, puni li normalno i oko postavki svjetline. Ono što ja mogu reći iz prve ruke je slijedeće. Imam ja i sestra G3 te frend i frendica. Od nas 4 NITKO ne može doć ni blizu takvim nekim brojkama od preko 3 sata SOT. Ja ne visim stalno na mobu pa ja izvučem dan i pol ili puna dva dana bez punjenja i bude SOT do 2.5 sati. Znači normalno korištenje, svjetlina ne na automatski (jer to je UVIJEK pretamno) nego na oko 60% ili malo više STALNO. Ostali troje bez iznimke jedva izvuku dan ali ne znam koliko SOT-a točno imaju no znam da pune sigurno svaki dan i to im je na knap. Tako da ne znam odakle neki pišu da im dura tako puno. Nije moguće da je nas četvero potrefilo neke čudne G3-ojke. Jedino vidim logiku u tome da je svjetlina stalno jadna (low) i da se ne koristi youtube, net i slični potrošači puno.
Dobro napisano. Iskreno i korisno. Iako SOT može biti dosta različit od korisnika do korisnika, postoji neka sredina a to je izgleda upravo ovo što si rekao. Inače, kad se govori o SOT-u najbolje je prikazati GSAM ili nešto slično da vidimo prosjeke (barem par tjedana upotrebe).
Pozdrav, meni brightness bude na 0 % i(auto) preko dana a kad padne mrak iskljucim (auto) i isto ostavim na 0% pa mi baterija jedva izdrzi dan ako ga koristim.
Meni također SOT negdi oko tri i po ure i nema šanse da više izguram, i iskreno to mi je i dovoljno jer ne provedem više od tri ure na mobu.
Za sve koji još traže kako i šta napraviti za root mm-a. Skinete rar na komp i raspakirate ga, sve iz rara prebacite na mob i iz mobitela sve pokrećete.. 2min posla
Zanima me 1. stavka, install Kingroot - Rooted.., što bi to značilo? Jel to znači da instaliram kingroot na rootani mob ili? Kako?
A šta ti piše na mobu ? Uvijek izbaci neku grešku ali to samo zanemari i ništa ne klikaj ako imaš napredka na mobu (da prikazuje kako se dešava nešto).
A šta ti piše na mobu ? Uvijek izbaci neku grešku ali to samo zanemari i ništa ne klikaj ako imaš napredka na mobu (da prikazuje kako se dešava nešto).
Ne pise nikakva greska, samo stoji ono po default kada kliknem Volume Up i konektam USB
Pozdrav, instalirao sam MM na svoj G3 preko lg flash toola, instalacija je prošla bez problema. Jedina stvar je da mi sad na lock screenu piše "Service disabled" ali mreža i dalje radi. Je li tko imao ovakav problem?
Pozdrav, instalirao sam MM na svoj G3 preko lg flash toola, instalacija je prošla bez problema. Jedina stvar je da mi sad na lock screenu piše "Service disabled" ali mreža i dalje radi. Je li tko imao ovakav problem?
Čitao sam negdje na netu o tome, ne znam sad gdje. Ugasiš mob i ponovno upališ, problem onda nestane.
Na LP prosjek SOTa mi je 3,5-4h, rijetko kad manje dobijem, dan većinom izdrži bez problema, nekad i dan i pol, zavisi kako ga koristim.
Ne znam kakav primjerak G3 ja imam, ali kad vidim rezultate koje pojedini imaju, ja sam poprilično sretan. Svjetlost je 20% i auto, Messenger, Viber, Whatsapp, Instagram većinom koristim, igrica tu i tamo upalim.
SS dole je najbolji rezultat koji sam imao do sada, stock je sve i nije ni root stavljen.
Pa kako ti se da gledat u takav lijep zaslon sa samo 20% osvjetljenja ?? Meni je glupo dat tolike pare za takav telefon i onda ne uživat u zaslonu.