LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.228.118
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava

u jednom danu od jutra do mraka uspio sam oko 6,6 i pol sati izvuc ako se dobro sjecam i jos je ostalo oko 15-20 posto nemogu sto posto potvrdit ali tolko se otprilike sjecam

15 godina
YoYo4 kaže...

u jednom danu od jutra do mraka uspio sam oko 6,6 i pol sati izvuc ako se dobro sjecam i jos je ostalo oko 15-20 posto nemogu sto posto potvrdit ali tolko se otprilike sjecam

Ma daj molim te na čemu to, G2 sa spojenim akumulatorom. Pa ti si onda jedini živući koji je uspio toliko SOT-a izvući.

Meni je standard na G3 oko 3 sata SOT-a na ekranu sa 40% osvjetljenja, s time da ja pretežno igre na njemu igram.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2015 21:26 (MasterOfDisaster).
12 godina
neaktivan

Nikad ne igram igre, samo koristim whatsapp i rijetko kad facebook i tu i tam tokom dana provjerim mail, a gle freezo sam sve kaj ne koristim, greenify isto sve iskljuci, svjetlina mi je uvijek na 0 jedino kad sam u centru grada onda stavim na 50% a to je mozda svega 20 minuta u danu, znam da sam izduro oko 6h minimalno, velika je razlika izmedu g3 i g2, pa procitaj si malo po netu za g2 je cak 6h i mali rezultat, neki duraju ponekad i duze

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2015 20:43 (YoYo4).
10 godina
LG G3 - Rasprava

kod mene je situacija da na g3 imam oko 4-4,5 h sot, a na g2 oko sat vise sa istim koristenjem..

sto se tice g3 - svjetlina 75% na auto, svakih 10% vise svjetline ekrana oduzima sat vremena sot-a vise, pa sad racunaj.. znaci na 100% mozes dobit mozda 2h sot.. ali sve ovisi jesi vani na dnevnom svijetlu ili u sobi u mraku, ako si na dnevnom svijetlu i ekran ti je na auto 75% ili vise, tesko da mozes imat vise od 2-2,5, a ako si unutra u tamnijem okruzenju sa istom postavkom mozes imat lagano preko 5h, sto sam imao puno puta..

ne igram igre i sl. gluposti, uglavnom surfanje, mail, dopisivanje, fotic..

znaci ne mozete usporedivati koji mob ima koliko sot-a, jer nisam upoznao 2 covjeka koji koriste mob jednako..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Dobro veliš da je teško to uspoređivat kad ne znaš kako tko drži što se tiče svjetline i kako ga koristi. Samo da te isravim. Ako je na Auto svjetlina onda nije na 75% nego varia a zicer je da je i puno manje. Ja imam G3, sestra mi ima i dva frenda pa imam solidnu bazu aparata za usporedbu i nitko nema puno SOT-a.

10 godina
itomic009 kaže...

Dobro veliš da je teško to uspoređivat kad ne znaš kako tko drži što se tiče svjetline i kako ga koristi. Samo da te isravim. Ako je na Auto svjetlina onda nije na 75% nego varia a zicer je da je i puno manje. Ja imam G3, sestra mi ima i dva frenda pa imam solidnu bazu aparata za usporedbu i nitko nema puno SOT-a.

naravno da varira, ali kad stavis na auto onda isto mozes podesit od 0 do 100%, tako da nije isto ako je na auto 50% ili auto 100%, drugacije varira

14 godina

Kad je na auto onda NE podešavaš ništa nego je AUTO, odnosno sam mob ti podešava.

10 godina
LG G3 - Rasprava

apsolutno ne razumijes sto govorim.

kad postavis na auto, on sam podesava ALI U ODNOSU NA TO KAKO SI SAM PODESIS! dakle imas 100 mogucnosti postavke auto od 0-100, i 100 postavki bez auto.

probaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
digitall kaže...

apsolutno ne razumijes sto govorim.

kad postavis na auto, on sam podesava ALI U ODNOSU NA TO KAKO SI SAM PODESIS! dakle imas 100 mogucnosti postavke auto od 0-100, i 100 postavki bez auto.

probaj

Da, u pravu si.

13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ja sam neki dan dosao na 2,5h SOT i bio sam sretan ko djete kad dobije lizaljku...

inace 1,5-2...

V10j

meni je SOT uvijek oko 3 i po do 4h,vecinom ga drzim na 70% svjetlosti i na stock 5.0 sam

ne znam kako mozete bit zadovoljni sa 2h SOT...

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
15 godina
LG G3 - Rasprava

zato jer je uvijek takav bio ;)

meni je osvjetljenje na automatski...i nemoze ti biti stock 5.0, kad je stock 4.4.2, onaj koji ja imam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Stock ne znači verzija softwarea s kojim je mobitel kupljen, već originalna verzija (bez roota i sl.). Nemoj miješati kruške i jabuke.

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nije druze nikakav hate ali ne smijes bit zadovoljan sa time.pa to je telefon sa 3000mAh, sat i po SOTa nema smisla.
Ja bi mijenjao bateriju ili pokusao neki drugi softwer.
Ja ne koristim cak ni stednju baterije jer mi je to glupost.
et postavio sa sliku danasnjeg SOTa
nisam ga mnogo koristio.sat vremena slusao muziku preko BT speakera.facebook i dopisivanje sa curom i 45 minita gledao twitch na njemu.

objasnio ti je covjek sta znaci stock da u to ne ulazimo.
BiH__Snowflake BF4,CS:GO
15 godina
neaktivan

Valjda dodje i nama ubrzo 5.1.1 na nase D855.

17 godina
neaktivan
Mislim da ga nećeš vidjeti jer je to update za Verizon!!!
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
lol... Nije namjerno postano 4 puta...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Dobit ce svi ubrzo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa što će nam kad je već najavljen kolačić.

15 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Pa što će nam kad je već najavljen kolačić.

Nema veze, bolje i 5.1.1 samo da se rijesimo ove prve mrtve verzije lollipopa. Pa onda je lako cekati kolacic. :D

9 godina
neaktivan
oštovani,imam problem.Koristim G3,već god i pol,kupljen je u Tele2.Sve do neki dan nisam imao nikakvih problema,radio je savršeno. Međutim,prije par dana se počeo gasiti kada se uključi Wi-Fi.Resetira se sam od sebe nekoliko puta.Kupio sam novu bateriju,vraćao 2 puta na tvorničke postavke i problem ostao i dalje.Radi se o modelu G3 32 GB,Android 5.0
Kernel verzija 3.4.0
Softwer V20t-EUR-XX

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Nosi ti to na servis.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava
Novi sam u ovome pa bi molio pomoc. Lg G3 D722 znaci mini je model i neki dan sam uspjesno rootao mobitel sa LG one click root te sam nakon toga isprobao i unroot iz Supersu ali nisam uspio te sam nasao na netu http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-unroot-ota-using-lg-pc-suite-pc-t2802286 i napravio unroot bez problema ali sada nema sanse da ga ponovno rootam.Nema sta nisam probao pa molim vas da mi pomognete.Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Link . ovo probaj. Prosli link slucajno ostao jer sam na playstore lijepio.

https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347803646

ja
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 13:19 (bender_007).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stvarno ne kuzim.Skinuo sam apk reboot i ne reagira a dole ne vidim za download moj model tj D722 pa ako moze mala pomoc
13 godina
LG G3 - Rasprava

wtf...pogresan link mi je zalijepio

prepravim

sad probaj rootati s onim

ja
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 13:19 (bender_007).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne ide ni sa ovim alatom tj odradi kao i ostali alati samo sto kaze na kraju da izvadim bateriju ali ista stvar tj nemam Supersu na kraju

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 16:41 (Soto).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice