LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.240.823
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
LG G3 - rasprava

Najvjerovatnije do pucanja dode jer ga se dosta ''tvrdo'' spusta na stol, pod i ostale povrsine. Moj nikad nije pao, nikad nije bacen na stol i nemam nikakvu pukotinu. Sad ce bit vec pola godine.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Moj je nacika u slimpack (tipa spigen, 130kn) masci i kaljenom staklu. Tako da nema veze maska, bez maske, cirle maska,....

sent via LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozz, koliko je vama memorije slobodno odnosno koliko vam je zauzeto u datoteci pod "razno" ?meni razno zauzima9,46 gb od čega je navigon 1,9, a ostalo sva neke sitne datoteke....ugl nije mi normalno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: LG G3 - rasprava
acerbis kaže...

Pozz, koliko je vama memorije slobodno odnosno koliko vam je zauzeto u datoteci pod "razno" ?meni razno zauzima9,46 gb od čega je navigon 1,9, a ostalo sva neke sitne datoteke....ugl nije mi normalno..

Razno mi je 9,41 GB sve ostalo sitno navigon 752 MB. Jos 17 gb slobodno, system je 7,1 GB. To je normalno!

13 godina
neaktivan
brkan83 kaže...
acerbis kaže...

Razno mi je 9,41 GB sve ostalo sitno navigon 752 MB. Jos 17 gb slobodno, system je 7,1 GB. To je normalno!

Btw postoji li način da se navigon prebaci na sd.znam za onu opciju prebaci na karticu, al to prebaci sa,o 46 mb app, a mape ostanu gdje jesu...ispada da je 32 model potrebniji zbog memorije nego zbog rama..:/

14 godina
LG G3 - rasprava

Eto i meni pukao na mikrofonu nakon 3 mjeseca što ga imam, baš bezveze :(

Music for life!!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Poštovani,

dakle imam Lg G3 s 32 gb/3gb rama, e sada ono što mene muči od kako sam kupio mob, je to što jednostavno mi mob trza na pokrete po početnim screenovima.  Jedino mi ne trza kada se pomićem s prvoga na zadnji tj. dakle suprotno. Ne kužim do čega je to? Mob je inaće tek star oko mjesec dana, i još ono što je možda bitno napomenuti da sam ja slabovidna osoba, pa imam uključen onaj Talkback i poteze povečavanja, ali probao sam i to isključiti i Također sam izvadio i memorijsku karticu da vidim da možda ona ne usporava mob, ali nula bodova.  opet je situacija ista. Samo ću reči da sam imao prije Sony experiu T koja je imala 1 gb rama i kod nje nije ništa štekalo, pa mi sada stvarno ništa nije jasno.

Svaka ideja je dobro došla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Zanima me dali ovi kojima su u LG servisu stavili nove maske dolazi ponovno do pucanja ili to bude sa novom maskom OK :)

vtc

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
hrcfaca kaže...

Poštovani,

dakle imam Lg G3 s 32 gb/3gb rama, e sada ono što mene muči od kako sam kupio mob, je to što jednostavno mi mob trza na pokrete po početnim screenovima.  Jedino mi ne trza kada se pomićem s prvoga na zadnji tj. dakle suprotno. Ne kužim do čega je to? Mob je inaće tek star oko mjesec dana, i još ono što je možda bitno napomenuti da sam ja slabovidna osoba, pa imam uključen onaj Talkback i poteze povečavanja, ali probao sam i to isključiti i Također sam izvadio i memorijsku karticu da vidim da možda ona ne usporava mob, ali nula bodova.  opet je situacija ista. Samo ću reči da sam imao prije Sony experiu T koja je imala 1 gb rama i kod nje nije ništa štekalo, pa mi sada stvarno ništa nije jasno.

Kolko sam vidio po temi najbolji (najfluidniji) softver je 20h, no posto nemam G3 cekaj nekog jos da ti potvrdi.

Poznata je stvar da je LG malo uprsko kaj se tice optimizacije G3.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
12 godina
neaktivan
Edge kaže...
hrcfaca kaže...

Poštovani,

Kolko sam vidio po temi najbolji (najfluidniji) softver je 20h, no posto nemam G3 cekaj nekog jos da ti potvrdi.

Poznata je stvar da je LG malo uprsko kaj se tice optimizacije G3.

Možeš mi objasniti to malo bolje, kakav je to softver 20 h, meni je mob se ažurirao na 5.0 lolipop,.

13 godina
neaktivan
5.0 je verzija androida, a 20h je oznka modifikacije od strane LG-a,
Dakle 20h je LG modifikacija androida 5.0, dodan njihov ui itd.
I verzije idu redom 20A pa na dalje svakom sljedecom pokusaju sto vise optimizirat samo sucelje i procese da mob radi bilje.
Ali neznam ocit ili neznaju ili imaju neke druge probleme jer im nikad neuspijeva napraviti to savrseno glatko.
Najjverojatnije je problem do ekrana prevelike rezolucije, gdje onda i grafie moraju biti velike rezolucije kako bi izgledale ljepo a to sve treba procesuirat i onda eto problema.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
5.0 je verzija androida, a 20h je oznka modifikacije od strane LG-a,
Dakle 20h je LG modifikacija androida 5.0, dodan njihov ui itd.
I verzije idu redom 20A pa na dalje svakom sljedecom pokusaju sto vise optimizirat samo sucelje i procese da mob radi bilje.
Ali neznam ocit ili neznaju ili imaju neke druge probleme jer im nikad neuspijeva napraviti to savrseno glatko.
Najjverojatnije je problem do ekrana prevelike rezolucije, gdje onda i grafie moraju biti velike rezolucije kako bi izgledale ljepo a to sve treba procesuirat i onda eto problema.

Aha, shvatio sam više - manje. Da imam 5.0 tako da ću pričekati sljedeču nadogradnju, kad več bude. Mislim inaće nije to neki problem, ali ono malo me smeta.

17 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

i mene je to smetalo dok se nisam odlučio na root i instalaciju custom roma, stavio gore CloudyG3 2.2 i sad me više nema što smetat .

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Stigao original quick circle case. Prelepo izgleda :)

https://flic.kr/p/rVJSVh

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 17:53 (LG G2).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Vi koji tvrdite da je CloudyG3 2.2 dobar za bateriju, možete biti malo konkretniji? Sad sam na ChupaChups 4.2, imam oko 3.5h-4h SoT. Mogu li očekivat da ću sa Cloudyem dobit više SoT-a ili je bolje da se uopće ne trudim flashat nego da ostanem na ChupaChups? Išao bih na Cloudy primarno zbog baterije.

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

neznam reč jer nisam probao nijedan osim cloudya, samo znam da mi na njemu baterija gura daleko više nego na stocku. Isprobaj, napravi backup trenutnog roma u twrpu, pa ako nisi zadovoljan lako napraviš restore

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kakve su vam slike po noći/indoor - low light. Meni je svaka ko k**ac. g3 android 5.0 20h

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
korg11 kaže...

i mene je to smetalo dok se nisam odlučio na root i instalaciju custom roma, stavio gore CloudyG3 2.2 i sad me više nema što smetat .

Dakle da se to rješiti? Reci jer to neki teški postupak, mislim dali bi si ja to mogao sam napraviti ili bi bilo bolje da nekoga stručnog zamolim?

I da dali tad gubim pravo na jamstvo uređaja?

11 godina
neaktivan
kenan.M kaže...

Kakve su vam slike po noći/indoor - low light. Meni je svaka ko k**ac. g3 android 5.0 20h

Evo kakve su slike

https://flic.kr/p/rid4Ft

https://flic.kr/p/qQnoac

https://flic.kr/p/rmhcFG

https://flic.kr/p/qG58jT

https://flic.kr/p/qFRRLJ

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav, da li se desavalo nekom da kada se protrese telefon ili lagano udara prstom po gornjim kutovima, nesto mucka kao da se saraf odvrnuo ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo preuzeo mob sa servisa. Okvir i ekran kao i kad je bio kupljen, sa naljepnicama. Zasad sve kao i kakav je bio. Taman zaljepio tempered glass i stavio novu masku cruzerlite bugdroid.

:)

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 12:21 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

pros i cons od LG G3? koje mane su mu najvece, javite se ljudi koji ga imate vec duze vrijeme i pomognite da odlucim da li da ga uzmem ili ne, jer ova godina nije nista posebna s novim telefonima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Iron13 kaže...

pros i cons od LG G3? koje mane su mu najvece, javite se ljudi koji ga imate vec duze vrijeme i pomognite da odlucim da li da ga uzmem ili ne, jer ova godina nije nista posebna s novim telefonima.

Bang for buck sigurno. Mana ? tu i tamo laggav OS... no sve u svemu odlican mobitel. Neces pogrijesiti ako ga uzmes.

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Uzimaj i ne razmisljaj. Sluzit ce te, i vise nego ocekivano dobro. Ja ga imam oko mjesec i pol i jako sam zadovoljan. Inace da se razumijemo uvijek sam bio samsung & iphone fun i otkad imam mobitel (zadnjih 18g.) iskljucivo furam galaxy s modele najajce sto te firme nude u datom trenutku. Ovaj put u firmi dobio G3 i puko kad sam vidio ali nisam mogao mjenjati. Imao ga dva tjedna neotvorenog i razmisljao, prodati ili ne, i onda reko ma ko ga hebe i otvorio. Ni sekunde nisam pozalio. Bas sam zadovoljan. Svako svoga konja hvali ;)).

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

razmisljam izmedu M8 i G3, nego zanima me kvaliteta audio izlaza tj slusalica jel, u sadasnjem htc-u imam od beats audio kao neko pojacalo sam za slusalice.

sam dalje ostali pucajte pros i cons sta vise to bolje, da li je nekom mob pao i onako da je ostao citav sam mozda malo ogrebotina ostalo je bilo oke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Iron13 kaže...

razmisljam izmedu M8 i G3, nego zanima me kvaliteta audio izlaza tj slusalica jel, u sadasnjem htc-u imam od beats audio kao neko pojacalo sam za slusalice.

sam dalje ostali pucajte pros i cons sta vise to bolje, da li je nekom mob pao i onako da je ostao citav sam mozda malo ogrebotina ostalo je bilo oke?

Kakve slusalice imas takav ces zvuk imat... Moj meni nikad nije pao za sad, tako da ti na to ne mogu odgovorit.

14 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...
Iron13 kaže...

Kakve slusalice imas takav ces zvuk imat... Moj meni nikad nije pao za sad, tako da ti na to ne mogu odgovorit.

Not true, kvaliteta DAC-a je bitna, džaba ti dobre sluške ako nema dobar konverter, M8 prednjači tu, ali G3 nije loš dapače

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Moj kum ima HTC One M8 nekih godinu dana i eto ja LG G3 nekih mjesec i pol. Velicinom su jednaki ali G3 ima veci display. Meni je moj bolj, njemu naravno njegov. Ja dajem prednost vecem displayu. Meni lakse raditi. G3 ima bolju kameru.Baterija je mozda cak i nastrani htc zbog rezolucije displaya. Obojica koristimo za posao mobitele i dosta pricamo i kad ne surfamo po netu vec cisto poslovno koristenje u mail,sms,viber,whats up i razgovore izguramo obojica po dva dana. Inace kad se uhvatim kamere i neta onda ga do navece zakoljem. Meni sasvim dovoljno. Kumov M8 bio do sada tri puta na popravku. Samo odjednom display u gornjem dijelu prestane raditi tj. ne reagira na dodir. To je i bio razlog sto ga nisam htio. Imao sam ponudu na M8 ili LG G3 od firme i onda pao izbor na G3. Inace da sam birao uzeo bih ili iPhone6+ jer ima i mac racunalo pa da ih uparim ili galaxy s5. Mislim da je ovako zapravo ispalo najbolje. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Meni su sve prednosti m8 pale u vodu kad sam stavio m8 i g3 jedan pored drugog i tad primjetio odvratne bezele/okvire oko ekrana. Mobiteli su iste veličine a g3 ima 0,5 inchi veći ekran.

Moj PC  
3 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice