LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.229.040
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: LG G3 - rasprava
Moby-Split kaže...
galinjo24 kaže...

V20i bliski istok....v20k europe....xda g3

Jel problem link?

Evo LINK. Samo ja ne vjerujem u to kao ni ostatak ljudi s tog topica.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 13:56 (Dardevil).
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ljudi dali je tko instalirao XBMC tj. KODI na LG G3...Sad gledam na njihovim stranicama pa vidim da se nudi ARM i x86 verzija. Koja je prava verzija za ovaj mob. Eto dobio jucer mob pa sam novi u svijetu LG Smartphonea. Do sada bi Samsung korisnik. Treba mi app koji podrzava IPTV ali da prihvaca user i pass acount. Koliko znam to jedino dobro radi na KODI-ju ako se ne varam. Probao sam vise drugih app ali nece ni da krenu sa streamom.

Hvala na pomoci !

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Presao bi sa G2 na G3. Imam par pitanja koje sam uocio kao nedostatak na G2,pa da vidim kakvo je stanje sa G3 modelom.
1. Da li G3 mora uz lice da se drzi u toku razgovora? G2 je imao taj problem,cim se malo mrdne,sagovornik ne cuje lepo
2. Da li se telefon sa LL greje i koliko?
3. Kakav je zvuk prilikom snimanja vide-a u low light situacijama gde nije previse bucno? G2 je imao problem sa noise audio.
4. Koristi neko xdabbeb 6.0 fix? Isti clan je na G2 odlicno uradio fix,pa me zanima kako ste vi zadovoljni kamerom?
Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Ja bi ti savjetovao da čekaš g4, ne isplati se prelaziti sa g2 na g3

Moj PC  
1 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Vrlo je mala doplata,bas prihvatljiva.

Zato bi voleo da cujem odgovore na ova moja pitanja.

0 0 hvala 0
15 godina

Sve sto si naveo bolje radi na g3 i ispravljene su greske sa g2

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

E hvala. Najvise me zanimalo kako se ponasa tokom razgovora. Na G2 sam morao telefon u jedan polozaj da drzim i uz lice kako bi me drugi dobro culi.

U suprotnom,bilo je dosta muka

1 0 hvala 0
15 godina
LG G2 kaže...

E hvala. Najvise me zanimalo kako se ponasa tokom razgovora. Na G2 sam morao telefon u jedan polozaj da drzim i uz lice kako bi me drugi dobro culi.

U suprotnom,bilo je dosta muka

Ja isto imam show sa tim, čak nekad moram razglas palit da bi me neki bolje čuli, dok drugima bude još gore.

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

^ Cini mi se da i ti imas G2? Meni je to bas smetalo,i zato sam ga prodao. Nadam se da na G3 nema tog problema

0 0 hvala 0
15 godina

Imao sam G2 i imao sam taj problem...odkad sam prešao na G3 zaboravio sam na to...

13 godina
LG G3 - rasprava

Ako je mala razlika u doplati onda se isplati, jedini problem koji sam imao sa g2 je nedostatak memorije i odvratno ružan ui, te mi je nedostajala recent apps tipka umjesto menu tipke. Vjerojatno će to ispraviti sa lolijem

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Mala razlika je u doplati. Kamera na G3 nema pad frejma u low light uslovima? Vidim da xdabbeb vredno radi,kako na G2,tako i na G3 :)

Sta je ubacio za G3?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
acerbis kaže...
Dardevil kaže...

Okvir nije crn, nego proziran, postoje svjetlosni efekti oko sata koji se onda kroz njega vide. Ja imam potpuno isti sa slike, na ebayu ti je to par dolara.

Je, al hocu bas original, ti po par dolara nemaju wireless charging a neki cak ni nfc:) a iplastika je ko od npr. kalkulatora.

Imam ja original i super je.

Samo pazi imaš dva modela: samo CCF-340A podržava NFC i wireless charge.

Naručio i ovaj punač što je ekipa preporučila - Itian A6 QI. Kad dobijem javim dojmove.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 16:21 (Persona non grata).
17 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Čisto jedna mala opservacija - zbog servisa G3, tjedan dana sam koristio zamjenski Nexus 4 sa 5.0 softverom. Znači čisti android. Imao je nekih nedostataka (ne bugova), tj bilo mi je dosta stvari teško naći u meniju.

Kad sam se vratio na G3, shvatio sam koliko ima prostora za povećanje fluidnosti. Nakon Nexusa jednostavno se čini spor. Ne služi ovaj post da se žalim i blatim, samo da naglasim da uvijek može i ima prostora za bolje :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Moze li neko da proveri i kaze da li G3 ima brightness opciju u podesavanjima? Na G2 je toga bilo. Jako korisna opcija za slikanje gde ima previse svetla.

http://www.dodaj.rs/f/14/11T/2AZtOzhn/2015-03-06220753.jpg

Ako je nema o podesavanja,da li neko moze da ubaci xcam aplikaciju od xdabbeba i potvrdi mi da li tu postoji ta opcija?

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/app-xcam-lg-v5-1-0-t2873604

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 22:18 (LG G2).

0 0 hvala 0
17 godina

ja sam skinuo 20i , javim kad fleshnem i istestiram

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 1:51 (4mal).
15 godina
4mal kaže...

ja sam skinuo 20i , javim kad fleshnem i istestiram

Bolje cekaj 20k za europu...ovo je rom za bliski istok...

17 godina
LG G3 - rasprava

evo ja ga koristim vec par stai i sve je ok , primjetio sam samo da brze ulazi u imenik i telefon 

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
4mal kaže...

evo ja ga koristim vec par stai i sve je ok , primjetio sam samo da brze ulazi u imenik i telefon 

Neznam po cemu ce se razlikovat EUR 20K koja nam stiže sljedeći tjedan? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 14:28 (galinjo24).
17 godina
LG G3 - rasprava

k je 5.0.1 dok 5.0.2 koji se nalazi u s6/edge ce bit tek z , lg g4 ce imat 5.0.3 navodno

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 14:42 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma mi na G3 dobivamo 5.1 sigurno prije predstavljanja G4

17 godina
LG G3 - rasprava

Sot je odlican na V20i stime da mi je bt upaljen cijelo vrijeme radi smart watcha 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
4mal kaže...

Sot je odlican na V20i stime da mi je bt upaljen cijelo vrijeme radi smart watcha 

:D

Gotovo za ne povjerovati ako je uistinu tako...

BTW, koji smartwatch koristis?  Vidio sad u opisu tvog PC, i periferije... :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 16:28 (Wh1T3L10n).
10 godina
Wh1T3L10n kaže...
4mal kaže...

:D

Gotovo za ne povjerovati ako je uistinu tako...

BTW, koji smartwatch koristis?  Vidio sad u opisu tvog PC, i periferije... :D

sto je tu za ne povjerovati??

meni je to normalno ili ispod normalnog..

na 20h imam 4-5 sati sot

17 godina
LG G3 - rasprava

Bogami i ja dosta često imam par minuta preko 4h SOT-a.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kako mogu gledat streamove?

sent via LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Sutra mi dolazi lg g3 i zanima me koje je najbolje kućište(case) ili skin za njeg, razmišljam naručit za 5-6 dolara imitaciju oficijalnog "circle" case-a od lgija.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
kenan.M kaže...

Sutra mi dolazi lg g3 i zanima me koje je najbolje kućište(case) ili skin za njeg, razmišljam naručit za 5-6 dolara imitaciju oficijalnog "circle" case-a od lgija.

Ako uzimas uzmi original... 

Najbolje je bez casea jer je mobitel lijep :D Ako bas mora,s uzmi neki prozirni gumeni case.. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 23:56 (SimeKZ).
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Da li je bezbedno sa root privilegijom da azuriram telefon preko OTA na 5.0? I da li ostaje root tada?

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 kaže...

Da li je bezbedno sa root privilegijom da azuriram telefon preko OTA na 5.0? I da li ostaje root tada?

Možeš slobodno napravit update na 5.0 sa root-om...ali root ti se nakon update-a gubi..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice