LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.230.073
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
Evo da javim dokle sam doguro s unlockom, kontaktiro sam lika s njuskala koji otkljucava LG objasnio o cem se radi, kaze da moj g3 32 gb je prva serija g3 i da je te ht zakljuco nekim svojim kodom i da ih nije moguce otkljucat na ovaj klasican nacin, nego samo da HT da kod za otkljucavanje. Zato mi i mobitel ne broji pogresan kid vec je uvijek na 1 od 10 pokusaja i nista se ne zbiva.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
10 godina
neaktivan

prvo ti pricas gluposti, usporedivat ferrari koji u startu znas da jede gorivo sa mobitelom za koji u startu znas da za jednu igricu od 45min dnevno i wpp 1h dnevno triba izdrzat minimalno 24h je apsurdno. Tako da molin te..

druga stvar, gledaj da se svi zale na bateriju, znaci nije da ni drugi nisu ocekivali  bolju ili da su u startu znali da je g3 isti ferrari pa da mu je potrosnja sjebana ;) 

p.s. ja sam trazio pomoc, a posto je nemos dat zadrzi svoje zadovoljstvo za sebe :)

14 godina
LG G3 - rasprava

jel se lg popravio? znam da je prije bio dosta los sto se tice toucha itd... oni cookie itd :D... dal su ove g2 g3 ista bolji?

0 7 hvala 0
14 godina
odjavljen
exer1234 kaže...

jel se lg popravio? znam da je prije bio dosta los sto se tice toucha itd... oni cookie itd :D... dal su ove g2 g3 ista bolji?

Kako moš uspoređivat LG Cookie koji vjerojatno tada nije imao kapacitivni ekran sa G2 i G3? hehe prika zastao si u prošlom stoljeću :D G2 i G3 su odlični mobiteli

14 godina
LG G3 - rasprava

ma zajebavam se.. samo od tog vremena sam se uvijek nekako bojao LG ..  :D . jer je bio katastrofa

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ante73 kaže...

prvo ti pricas gluposti, usporedivat ferrari koji u startu znas da jede gorivo sa mobitelom za koji u startu znas da za jednu igricu od 45min dnevno i wpp 1h dnevno triba izdrzat minimalno 24h je apsurdno. Tako da molin te..

druga stvar, gledaj da se svi zale na bateriju, znaci nije da ni drugi nisu ocekivali  bolju ili da su u startu znali da je g3 isti ferrari pa da mu je potrosnja sjebana ;) 

p.s. ja sam trazio pomoc, a posto je nemos dat zadrzi svoje zadovoljstvo za sebe :)

Karikiram s Ferrarijem...nebitno moglo je bit bilo šta. Objasni mi gdje piše da bi mob trebao izdržat cijeli dan uz jednu igricu 45min dnevno i poruke,pozive,surfanje i več šta 1h dnevno. To si ti sam sebi kao i mobitelu postavio uvjete. Baljezgaš...to je moje mišljenje.

Ako si htio dužu bateriju, fulao si mobitel. Kažeš tražiš pomoć, tu nema pomoći...

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Sto se tice usporedjivanja s Cookiem... 
Ja doslovno zamracim kad netko kaze "Jooooj, pa kud bas LG... Pa to su katastrofa mobiteli... Kupi Samsung oni su najbolji"... ili nedaj Boze iPhone... 

Cinjenica je da netko tko prati svijet mobilne tehnologije zna da je LG sa g2 i g3 (po mom skromnom misljenju) veliku vecinu mobitela "visoke klase", a za sve one ostale, LG je ostao u nekom vremenu od prije 5-6 godina... 

G3 je odlican mob, ali naravno, ne i savrsen... 

Meni osobno S4 ima predivane ekran... (kada bi im rezolucija bila ista, mogao bi reci da je ekran od S4 bolji)

S obzirom da je rezolucija na S4 niza od G3, LG ekran mi je super... Ali ne savrsen... Jer, prikaz crne boje na S4 je daleeeko bolji... 

Necu sad razglabat o tehnologijama koje su koristili i zasto je to tako... 

Da ne idem u sirinu... Meni je LG G3 najbolji mobitel koji sam imao... A i usudio bi se reci, koji sam drzao u rukama... (Jedina 2 mobitela koja su prilicno blizu G3 su HTC One m8 i Galaxy S4)

Sony i iPhone (da se vlasnici ne uvrijede) jednostavno ne dozivljavam... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
exer1234 kaže...

ma zajebavam se.. samo od tog vremena sam se uvijek nekako bojao LG ..  :D . jer je bio katastrofa

bojao sam se i ja radi tog istog razloga...uvijek sam sr*ao po LG-u, dok nisam uzeo u ruke G3...

15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav, nabavio sam g3 jucer i odmah stavio 5.0 gore. Nakon Nexusa S i 4 malo me buni postupak roota na G3. Koliko sam skužio moram se vratit prvo na KK rootat ga i onda flashat rootani Lollipop. Buni me koji .kdz file KK-a odabrati za Tele2 32 GB model sa ovog linka http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G3%2FStock%2F ?

I još jedno pitanje rootanjem i stavljanjem custom recoveria ne gubi se garancija tj. može se vratit natrag sve na stock u slucaju peljanja moba na garanciju?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ali kako ces vratiti na stock ako ti vrisne mob? 😁

16 godina
LG G3 - rasprava

Tako je, jedino Nexus 5 se moze flashat na stock bez da uredaj radi...ako ti vrisne kontakt s baterijom, maticna ili nesto sl. Nema ti pomoci

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
13 godina
Wh1T3L10n kaže...

Sto se tice usporedjivanja s Cookiem... 
Ja doslovno zamracim kad netko kaze "Jooooj, pa kud bas LG... Pa to su katastrofa mobiteli... Kupi Samsung oni su najbolji"... ili nedaj Boze iPhone... 

Cinjenica je da netko tko prati svijet mobilne tehnologije zna da je LG sa g2 i g3 (po mom skromnom misljenju) veliku vecinu mobitela "visoke klase", a za sve one ostale, LG je ostao u nekom vremenu od prije 5-6 godina... 

G3 je odlican mob, ali naravno, ne i savrsen... 

Meni osobno S4 ima predivane ekran... (kada bi im rezolucija bila ista, mogao bi reci da je ekran od S4 bolji)

S obzirom da je rezolucija na S4 niza od G3, LG ekran mi je super... Ali ne savrsen... Jer, prikaz crne boje na S4 je daleeeko bolji... 

Necu sad razglabat o tehnologijama koje su koristili i zasto je to tako... 

Da ne idem u sirinu... Meni je LG G3 najbolji mobitel koji sam imao... A i usudio bi se reci, koji sam drzao u rukama... (Jedina 2 mobitela koja su prilicno blizu G3 su HTC One m8 i Galaxy S4)

Sony i iPhone (da se vlasnici ne uvrijede) jednostavno ne dozivljavam... 

Kad skines masku ( ako je imas ), stvarno imas taj premium feel, bezeli su mali, ekran bas onako upada u oci... i onda kad izalzim van zao mi ga nosit bez te gumene maske :D

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
bik kaže...

Ali kako ces vratiti na stock ako ti vrisne mob? 😁

Mitch kaže...

Tako je, jedino Nexus 5 se moze flashat na stock bez da uredaj radi...ako ti vrisne kontakt s baterijom, maticna ili nesto sl. Nema ti pomoci

Dobro spreman sam preuzet rizik, I nexus S i 4ka  od prvog dana imaju otkljucani bootloader tako da sam cool oko tih stvari.

Btw upravo sam se spustio nazad na KK i spremam se napravit root i otkljucat bootloader jedino nemogu naci nigdje zadnji stock rooted 5.0 za D855? 

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Bitno da se ti bojiš LG, ali ovog svoj Jiake jk12 se ne bojiš . Mob ti ispravno nije radio ni 5min.

Pa LG chocolate je bolji od ovog Jiake jk12. 

12 godina
LG G3 - rasprava

Postavih prije pitanje u drugom threadu. Zanima me da li je 2 GB dovoljno za LG G2 ili je to presporo s obzirom na visoku rezoluciju od 2554x1440. Ima li smisla verzija od 2 GB ili je za normalan rad bez sporosti neophodno 3 GB?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 15:22 (DrTony).

0 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - rasprava

3 gb je nepotrebno za mob.. preseravanje,al od viska glava ne boli

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kakva su vam iskustva sa pucanjem kučišta na G3? vidim da se ljudi masovno bune oko toga... osobno sam vidio par uredaja od prijatelja i svi imaju napukotinu kod IR blastera.. Razmisljam o kupovini G3 ali mi je nepojmljivo da bi ga morao nositi na servis za par mjeseci itd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
user3468 kaže...

Kakva su vam iskustva sa pucanjem kučišta na G3? vidim da se ljudi masovno bune oko toga... osobno sam vidio par uredaja od prijatelja i svi imaju napukotinu kod IR blastera.. Razmisljam o kupovini G3 ali mi je nepojmljivo da bi ga morao nositi na servis za par mjeseci itd..

KOd mene vec vise od pola godine i nikad nista. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
SimeKZ kaže...
user3468 kaže...

KOd mene vec vise od pola godine i nikad nista. 

Nemoj brinuti oko toga ljudi uvijek traže neke greške....moj star 3mj nema nikakvih puknuća

12 godina
exer1234 kaže...

Pisalo je na nekom portalu za recenzije da G3 od 2 GB rama ima problem sporosti jer ima preveliku rezoluciju pa da navodno rezolucija jede memoriju i da je zato bolje uzeti verziju sa 3 GB.

15 godina
LG G3 - rasprava

zasto bi ga nosio na servis radi pukotine od par mm?

doduse, meni se ta pukotina rasirila i na prednje kuciste, dakle ne samo onaj dio od pol cm gdje su IR i 3,5mm, nego i prema masci napred

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DrTony kaže...

Postavih prije pitanje u drugom threadu. Zanima me da li je 2 GB dovoljno za LG G2 ili je to presporo s obzirom na visoku rezoluciju od 2554x1440. Ima li smisla verzija od 2 GB ili je za normalan rad bez sporosti neophodno 3 GB?

LG G3 bolje uzmi s 3GB rama nego s 2GB. 2GB je po meni premalo. 

user3468 kaže...

Evo ja imam crticu (kao puknuće) ali na doljnoj strani kod mikrofona.Meni to osobno ne smeta. Mikrofon radi ispravno. Jučer sam prodao zlatni G3 i taj nije imao nikakva puknuća nigdje a isto je star kao i moj negdje cca oko 6mj.Šanse su ti 50%*50% da imaš ili nemaš puknuće. 

13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

zasto bi ga nosio na servis radi pukotine od par mm?

doduse, meni se ta pukotina rasirila i na prednje kuciste, dakle ne samo onaj dio od pol cm gdje su IR i 3,5mm, nego i prema masci napred

Dok je mikro pukotina to se ni ne primjeti dok se netko ne zagleda u to, al je problem šta to dalje puca..

15 godina
neaktivan

Ima netko neki link za skinuti stock firmware ? Htio bih se vratiti na KitKat. Hvala.

Samsung Galaxy Note II :)
15 godina
DrTony kaže...
exer1234 kaže...

Pisalo je na nekom portalu za recenzije da G3 od 2 GB rama ima problem sporosti jer ima preveliku rezoluciju pa da navodno rezolucija jede memoriju i da je zato bolje uzeti verziju sa 3 GB.

Evo ti pa čitaj, razlika je 8% u korist 3gb verzije, pa ako ti možeš vidjet/doživjet tu razliku moj naklon do poda...

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 9:12 (BOGDO).
15 godina

Ma kakvih 8%, ima reviewa nekoliko i na youtubeu, di je realno nekih 3-5% razlika, trenutno to ne znači ništa, no pitanje je za 2-3 godine ili možda prije, budemo vidjeli.

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
U ovom trenutku 3gb netrebaju. Jer jos uvjek nema puno modela sa 3gb. Da trebaju onda 80% mobitela nebi bilo ok. 2gb je skroz dobro. Ja nevjerujem da ce jos dugo dugo 3gb bit potrebno
sent via LG G3

1 0 hvala 0
12 godina
Moby-Split kaže...
U ovom trenutku 3gb netrebaju. Jer jos uvjek nema puno modela sa 3gb. Da trebaju onda 80% mobitela nebi bilo ok. 2gb je skroz dobro. Ja nevjerujem da ce jos dugo dugo 3gb bit potrebno

Da, znači 2 GB je sasvim u redu. To je neki novinar isprobao LG G3 sa 2 GB pa je napisao da mu radi sporo, da kad čita stranice onda mu skrolanje zapinje. To objašnjava da je 2 GB premalo za mobitel sa Quad HD rezolucijom, tj. da taj veliki broj pixela jede memoriju. A ustvari, tko zna što je on sve instalirao, biće je ima razno smeće na mobitelu pa mu je zato radio sporo.

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Mali OT... Ali samo maaaali...

Prodajem dvije nove, ne koristene maske za G3.

Jedna je DualLayer maska (tvrda+meka plastika/guma) - Crna boja...

Druga je Slim Bumper Armor - Nilkin - Crna

Uzeo sam si vise maski i bumpera pa su mi ove dvije visak... 

Cijena dogovor - INBOX... 

Sve zajedno Sve zajedno
Maske Maske
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goranbm kaže...

Ima netko neki link za skinuti stock firmware ? Htio bih se vratiti na KitKat. Hvala.

http://cafe.mobil.hr/threads/79737-LG-G3-D855-Tutoriali-ru%C4%8Dna-nadogradnja-custom-romovi....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice