LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.239.473
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava

@R36

Ok sve stoji al nisam znao da trebam odmah u agram poslati uredaj. Agent iz tele 2 mi je sve to savjetovao sta da napravim. Ja sam ga samo poslusao i trazio zamjenu tako sto sam ga poslao u web shop, a oni su ga nakon toga proslijedili u agram i odbili zamjenu pretpostavljamo zbog toga sto si ti naveo. I ja bi da sam poslao direktno u agram al nisam to tada znao. Cek hoces reci da sam napravio pogresku nisam razumio? i da stvarno postoji mogućnost da mi ga nevrate iz vukovarske? Iz agrama mi ga nemogu vratit jer me nemaju evidentiranog ko posaljioca vec moraju vratit u vukovarsku pa onda oni iz tele 2 dalje.

ps. Netrazi me agram broj na koji je kupljen vec samo ovi u tele 2 kao da mogu napravit detaljnu provjeru

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 13:12 (THilfiger).
13 godina
neaktivan
THilfiger kaže...

@R36

Ok sve stoji al nisam znao da trebam odmah u agram poslati uredaj. Agent iz tele 2 mi je sve to savjetovao sta da napravim. Ja sam ga samo poslusao i trazio zamjenu tako sto sam ga poslao u web shop, a oni su ga nakon toga proslijedili u agram i odbili zamjenu pretpostavljamo zbog toga sto si ti naveo. I ja bi da sam poslao direktno u agram al nisam to tada znao. Cek hoces reci da sam napravio pogresku nisam razumio? i da stvarno postoji mogućnost da mi ga nevrate iz vukovarske? Iz agrama mi ga nemogu vratit jer me nemaju evidentiranog ko posaljioca vec moraju vratit u vukovarsku pa onda oni iz tele 2 dalje.

ps. Netrazi me agram broj na koji je kupljen vec samo ovi u tele 2 kao da mogu napravit detaljnu provjeru

Pa Agram će vratit Tele 2 jer su im oni poslali. Tele 2 mora vratit pošiljatelju...nema govor da će vratit kupcu...

13 godina
neaktivan
Netko je reko da na 5.0 ne radi maxtv app, evo isprobo upravo i radi bez greske.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
10 godina
neaktivan
R36 kaže...

Pa Agram će vratit Tele 2 jer su im oni poslali. Tele 2 mora vratit pošiljatelju...nema govor da će vratit kupcu...

Hvala puno na trudu i iscrpnim odgovorima. Nije trebalo doci do ovoga svega ali eto na greskama se uci.

11 godina
neaktivan
THilfiger kaže...
Akira kaže...

Kakve su sanse za garanciju i gdje nositi uredaj, u agram ili u tele2?

Garancija ti vrijedi. Trebao bi ga odnesti u telefuturu ili kontaktirati agram. Ali mislim da ga mozes odmah u agram poslati to ti je moj savjet. Kada si uzeo mob i u cemu je problem?

Mobitel je kupljen 11.10. Dakle prije 6 dana. (Na racunu tako pise, ja sam ga od tipa kupio isti dan)

Gasi se tokom noci. Ostavim ga upaljenog ali ugasim internet. Ujutro je mrtav. Upalim ga, baterija je 2-3 posto manja nego kada sam ga ostavio. Vec 4 noc mi se ista stvar dogada. Ali samo preko noci kad miruje par sati. Hard reset nije pomogao. Nemam nikakve aplikacije osim tvornickih.

Jedino sto je otkljucan na sve mreze putem koda. Sve ostalo je stock.

Neznam vise sta da probam osim da ga nosim na garanciju dok imam vremena.

I Don't Give A Damn
13 godina
neaktivan
Evo koristim 5.0 skoro jefan dan, nikakve probleme i nedostatke nisam uocio, vidi se napredak spram KK. Jacina mobilnog signala na istim lokacijama je bolja i ujednacenije, dakle nisam primjetio da malo bude pun signal pa onda 2 crtice. Kamera radi kolko sam isprobo ko i prije, svih 48 aplikacija koje imam instalirane rade normalno. Baterija je trenutno na 70% i ima 1 h i 5 min SOT-a. Za sad sam zadovoljan. S tim da ja nisam flasho onu verziju sto je bila na MEGA vec dosla je sluzbena poljska verzija gdje se KDZ skida s LG servera i nosi drugi build i drugi datum kreiranja .kdz datoteke.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
10 godina
neaktivan
Akira kaže...

Mobitel je kupljen 11.10. Dakle prije 6 dana. (Na racunu tako pise, ja sam ga od tipa kupio isti dan)

Gasi se tokom noci. Ostavim ga upaljenog ali ugasim internet. Ujutro je mrtav. Upalim ga, baterija je 2-3 posto manja nego kada sam ga ostavio. Vec 4 noc mi se ista stvar dogada. Ali samo preko noci kad miruje par sati. Hard reset nije pomogao. Nemam nikakve aplikacije osim tvornickih.

Jedino sto je otkljucan na sve mreze putem koda. Sve ostalo je stock.

Neznam vise sta da probam osim da ga nosim na garanciju dok imam vremena.

Znaci identicna stvar i meni se dogadala..samo ga nadem ugasenog i jedino se moze upalit ako izvadim bateriju pa ponovo stavim ili ga spojim na punjac..Otkupio sam ga od tipa 2 dana nakon sto ga je on sam dobio.

14 godina
LG G3 - rasprava

nadogradili ste softver? navodno se na zadnim verzijam ne gasi više mob

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kod mene je nadograden software.

3 puta sam radio hard reset uz wipe cache svaki put.

Nakon reseta nisam radio recovery nego sam kretao od nule da nepovuce sa recoverya neke krive postavke.

Nije pomoglo.

Drugih ideja nemam osim nositi na garanciju. Sto mi nije ni malo drago ali nemam izbora.

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
11 godina

Meni se nikada nije ni gasio, a kupio sam ga pocetkom 7 mjeseca cim je dosao, a imao je onu prvu verziju fw v10a...samo je imao neki bug kamere, a to je rijeseno kasnijim nadogradnjama...sada sam na Lolipop 5.0 i nema nikakvih problema, a mob radi ljepse nego ikad...mozda i zato sto nemam vise one t-šrot aplikacije...sada mi radi identicno kao zenin Nexus 5.

11 godina
neaktivan

Može link na taj offical poljski build :) ? hvala

13 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Primjetio sam u ovih tjedan dana koliko koristim G3, da mi je signal slabiji nego na prijašnjim mobitelima, i da mi na dosta mjesta sada hvata Edge, gdje mi je hvatao HDSPA .... :( Ima li netko kakvih iskustava, inače sam na HT-u ...

Samsung Galaxy Note II :)
13 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Primjetio sam u ovih tjedan dana koliko koristim G3, da mi je signal slabiji nego na prijašnjim mobitelima, i da mi na dosta mjesta sada hvata Edge, gdje mi je hvatao HDSPA .... :( Ima li netko kakvih iskustava, inače sam na HT-u ...

Može bit...tako je nekako i meni...čini mi se da mi je G2 bolje hvatao signal...

15 godina
neaktivan

Netko možda primjetio kakav pomak na Lolipopu u vezi toga ??

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Isti problem. Na VIPu sam. Cak mi je i wifi signal slabiji a ne samo 3G i 4G.

WiFi mi je slabiji za jednu do dvije crtice u odnosu na galaxy s5.

Nadam se poboljsanju na lolipopu.

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nema nikakvih pomaka uvezi signala na Lollipopu.Sve je to isto.

Nisu to neki veliki problem s signalom, više neko nejasno prebacivanje između 3g i 4g...ali osobno meni to ne smeta.

Čak sam uspoređivao s Iphoneom,Huawei, Samsungom....sve je to tu negdje.,ali nekako je to bolje složeno na ostalima nego na LG.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
R36 kaže...

Nisu to neki veliki problem s signalom, više neko nejasno prebacivanje između 3g i 4g...ali osobno meni to ne smeta.

Čak sam uspoređivao s Iphoneom,Huawei, Samsungom....sve je to tu negdje.,ali nekako je to bolje složeno na ostalima nego na LG.

Meni baš i nije samo stvar u prebacivanju, ja redovito na nekim mjestima imam 2-3 crtice manje signala...

Ne vezano za to, kad flasham Lollipop da li se briše unutarnja SD kartica ili ostaje ??

15 godina
goranbm kaže...
R36 kaže...

Meni baš i nije samo stvar u prebacivanju, ja redovito na nekim mjestima imam 2-3 crtice manje signala...

Ne vezano za to, kad flasham Lollipop da li se briše unutarnja SD kartica ili ostaje ??

Naravno da ostaje, flashas telefon (interna memorija) a ne sd karticu!

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
15 godina
neaktivan

Ok, tnx. Da linetko odmah zna gdje mogu skinuti službeni FW, ako se poželim vratiti sa lolipopa ??

13 godina
LG G3 - rasprava

http://lg-firmware-rom.com/  ovdje ukucas tvoj imei :)

ja

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Koju metodu za root G3 preporučate ? 10L je FW ....

17 godina
14 godina
LG G3 - rasprava

Poceo mi je biti ekran zuckast uz desni rub, nije puno, al dovoljno da primjetim. Jel to neka greska u hardveru ili softveru? Mislim ga prebacit na lolipop sad pa jel bi se to ispravilo?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

A probaj. Nemas sta izgubit.

sent via LG G3

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Cini se hardwerski. meni se prije par dana ista stvar pojavila na G2
uredaju. Nekad se  se jace vidi a nekad se jedva vidi, biot ce red 
slati na garanciju, jel ima tko iskustva i saznanja u vezi toga...

17 godina
LG G3 - rasprava

Danas sam gledao par modela mobiela između ostalog i g3....

na prvu sam vidio da nije fludian i reko wtf.. pa ovo cudo ima bolestan hw i 3 gb rama, zar je moguce da u listanju obicnih aplkacija on laga? Navodno je ovo boljka lg-a te se tu i tamo mora napraviti hard reset? Sa druge strane z3 leti mislim da su usporedivi vise manje...

psn id: mNik987
Moj PC  
3 2 hvala 0
11 godina
toxic kaže...

Danas sam gledao par modela mobiela između ostalog i g3....

na prvu sam vidio da nije fludian i reko wtf.. pa ovo cudo ima bolestan hw i 3 gb rama, zar je moguce da u listanju obicnih aplkacija on laga? Navodno je ovo boljka lg-a te se tu i tamo mora napraviti hard reset? Sa druge strane z3 leti mislim da su usporedivi vise manje...

Moj G3 2GB rama na Lolipopu je potpuno lag free...nema ga ni u tragovima.

13 godina
LG G3 - rasprava

Eto, stiglo i drugo kaljeno staklo od Nillkin-a, ovaj put za samo 6 i nešto dolara(trenutna cijena je ispod 6$) pa ako nekog zanima, evo trgovine:

http://www.aliexpress.com/item/Nillkin-9H-Hardness-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-LG-G3-D850-Free-shipping-wholesale/1910974063.html

S tim da sam ja uzeo Nillkin Amazing H, dok je Amazing H+ skuplji nekih 4-5 dolara, sad jel ima neke bitne razlike stvarno ne znam...

A kad već spominjem Nillkin, evo jedan zanimljiv video(H+) :

http://m.youtube.com/watch?v=61fnJu3HZKg

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 23:48 (Chriss).

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

ja nemam srece sa nillkinom...proslo staklo mi puklo kad sam ga otvarao, ovaj put doslo za G3 beat, koji ima manji ekran, gledam wtf, na kraju sam ja narucio krivi, nisam vidio BEAT u naslovu na ebayu...

trazim iskljucivo H+

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice