@goranbm
Ma nisam nemam snage za nista vise tolko su me izmucili. Kad ga dobijem i ako ga dobijem natrag onda cu mozda takvo nesto ic pokusat rijesit. A oni su mi sami predlozili i rekli da imam pravo na novi bez obzira na kupca i sad se prave mutavi. Jedna agentica mi je rekla da sam u pravu i da se zalim na sve ovo ali moram priloziti presliku osobne kupca i broj na koji je mob kupljen, a ja nemam ni jedno ni drugo. Servisirali su mi mobitel star 10 dana doslovno je imao tvornicku foliju na sebi vjerujem da su ju oni genijalci skinuli u agramu. Nebi me cudilo da ostecen dode iako su samo softver mijenjali. Lijepa nasa hrvatska. Pa vidis moj ti da je doslo do toga da me strah da cu uredaj uopce dobit nazad. Nijednu informaciju nemogu dobit jer nisam njihov korisnik i neznam broj na koji je mob kupljen.
@PC - stručnjak
Ma da kuzim to inače tako ide kad kupis mob u dućanu. Ovaj moj je kupljen preko web shopa i to je drugacija procedura svasta mi mogu uvalit, a da je u ducanu kupljen prodavac bi mi sve rijesio. Zabrinuo sam se samo oko toga oce li mi mob vratiti natrag na moju adresu koju sam stavio na posiljci prilikom slanja, a ne da ga vrate kupcu posto je kupljen na produljenje ugovora u web shopu i na racunu imaju njegov oib i to. Jer ja vise u nista nisam siguran nazalost