trcao po kisi s kisobranom u ruci do auta i izletio mi iz dzepa (koji je malo plici od ostalih bermuda, a opet je dubok za prosjecne pojmove) i pao na zadnje kuciste, klizao po asfaltu okrecuci se oko svoje srednje tocke, sigurno jedno 7-8 okretaja i jedno 5 metara dok ga nije trenje s kisom na cesti zaustavilo...bio sam bespomocan...gledao sam mlazove vode oko njega kako strcaju, slicno kako izgleda kad guma automobila po vodi ide...
dijagnoza: kod usb utora dvije udubine na onom srebrnom profilu, straznja strana po sredini najvise izgrebana u kruznim crtama (kako se okretao), onaj dio gdje se podmetne nokat za otvaranje kucista je sav izgreban i lagano udubljen, razne udubine na onom bocnom profilu...
da sam ga sam isao zavrtiti nebi imao takvu rotaciju, nije mi jasno kako se toliko dubre okretalo...
digo ga, posusio, radi dalje...
dodem na posao sav deprimiran ljudi pitaju koji ti je, a ja ogrebao sam mob...pa su se smijali, jer oni to ne kuze...
Ja te razumijem u potpunosti , iz takvih razloga sam si uzeo slim armor maskicu od spigena . Izgubite osjetljivost mobitela u ruci jer je maska stvarno debela i u 2 dijela dolazi . Ali maska sluzi svrsi da si ju imao vjerujem da mu nebi nista bilo . Meni padne u maski ovako i dusa me boli :(