Evo jedna panoramica
Savjet za sve, kada uplodate neke slike na Bug, bolje stavite na neki servis tipa dropbox pa link jer ovaj BOL uploader unisti sliku da je to strasno.
Evo jedna panoramica
Savjet za sve, kada uplodate neke slike na Bug, bolje stavite na neki servis tipa dropbox pa link jer ovaj BOL uploader unisti sliku da je to strasno.
Samo da podjelim svoje iskustvo s t-šljamom...
Sve papire riješio prošli tjedan(webshop), od petka(računajući petak), 4 dana do isporuke uređaja.
Danas je prošao 6ti dan, ništa...
Kontaktiram frenda u tcomu, da veli poslano 14tog city expresom
Kontaktiram frenda u city expresu, veli nema šanse, nama čim dođe šalje se isti dan, nema šanse da ode drugi dan, inače primaju jako puno mobitela od tcoma, međutim zadnjih 10tak dana ništa ne dolazi, jer ih brdo prodaju a nemaju za isporuku....
Kontakitram tcom preko maila preko chata, nitko da bi se udostojio objasniti i odgovoriti u čemu je problem.
Hebeno mi je to što sam uzeo najnoviji uređaj, potpisao sve papire, ispoštovao sve što je traženo dok međutim oni nisu, sada koristim mobitel star preko 8 godina, na net nemogu a treba mi, i pitaj boga kada ću uopće dobiti telefon...
t-com...
Evo jedna panoramica
evo na dropboxu
https://www.dropbox.com/s/2q3rqh1e1bshpkx/2014-07-18%2007.21.57-1.jpg
žale se ljudi da ne mogu napraviti update dok je uredjaj rootan.
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-unroot-ota-using-lg-pc-suite-pc-t2802286
Sve papire riješio prošli tjedan(webshop), od petka(računajući petak), 4 dana do isporuke uređaja.
Kontaktiram frenda u city expresu, veli nema šanse, nama čim dođe šalje se isti dan, nema šanse da ode drugi dan, inače primaju jako puno mobitela od tcoma, međutim zadnjih 10tak dana ništa ne dolazi, jer ih brdo prodaju a nemaju za isporuku....
Kontakitram tcom preko maila preko chata, nitko da bi se udostojio objasniti i odgovoriti u čemu je problem.
Hebeno mi je to što sam uzeo najnoviji uređaj, potpisao sve papire, ispoštovao sve što je traženo dok međutim oni nisu, sada koristim mobitel star preko 8 godina, na net nemogu a treba mi, i pitaj boga kada ću uopće dobiti telefon...
t-com...
Strpi se,
ja sam obavio kupnju 4.7. a uređaj dobio 14.7.
Da li si dobio mail od Tcoma da je poslano odobrenje službi za isporuku ?
To je bio njihov zadnji mail, no pred vikend 10.7. uređaj je stigao za 4 dana od toga.
Na dan dostave se dobija poruka od City expressa.
Ekipo jer tko dekodirao G3 na onoj starnici gdje smo dekodirali G2 tj //unlockcode247.com
t-com...
Strpi se,
To je bio njihov zadnji mail, no pred vikend 10.7. uređaj je stigao za 4 dana od toga.
I ja sam obavio kupnju preko weba 14.07., nikakav mail nisam dobio od tcoma da je odobreno, koliko sam saznao sad anaknadno da nemaju telefon uopće na stanju i da se ne zna kada će biti dostupan... za city express mi je i frend rekao da dolazi sms na dan isporuke....
t-com...
Strpi se,
I ja sam obavio kupnju preko weba 14.07., nikakav mail nisam dobio od tcoma da je odobreno, koliko sam saznao sad anaknadno da nemaju telefon uopće na stanju i da se ne zna kada će biti dostupan... za city express mi je i frend rekao da dolazi sms na dan isporuke....
Ti si obavio 14.7. a ja 4.7.
To ti i govorim, treba jedno 10-ak dana.
Znači otprilike 24.7.
Nisam znao da ga je bilo u ponudi ovaj tjedan ?
. y ispravak, i ja sam bavio preko weba u petak 04.07., u ponedjeljak dobio papire i sve tada poslao, znači 07.07., te dobio sim karticu overseasom u petak 11.07., tako da je netko nešto gadno shebao po tom pitanju... sve imam dokumentirano
copy/paste sa narudžbe " Mjesto i datum: Zagreb, 4.7.2014. "
tako da....
dodatak: u mailu su mi napisali da od 11.04. 4 radna dana dolazi uređaj, računajući 11.04.
mail:
Poštovani,
nastavno na Vaš upit, u nastavku šaljemo detaljno obrazloženje.
Kao što je dogovoreno prilikom razgovora s agentom prije slanja dokumentacije, SIM karticu šaljemo do dana prijenosa broja, a uređaj se šalje nakon prijenosa Vašeg broja u našu mrežu. Razlog tome je što Hrvatski Telekom ne može biti siguran da će se prijenos broja uistinu izvršiti, iako smo za to poduzeli sve potrebne aktivnosti, a u dogovoru s Vama. Ponekad, operater odbije prijenos broja, te u tom slučaju takav korisnik zapravo ne postaje naš korisnik, a zbog predostrožnosti se upravo zato uređaji ne šalju prije dana prijenosa broja.
Kako je datum prijenosa dogovoren za sutra, 11.srpnja 2014.godine, od sutra je rok za isporuku uređaja 4 radna dana.
U slučaju dodatnih pitanja ili nejasnoća, povratno nas kontaktirajte.
Srdačan pozdrav,
Hrvatski telekom d.d.
Odjel za e-trgovinu
HT d.d.
p.p. 526, HR-10 002 Zagreb, Croatia
Iman g3 vec 5 dana i odusevljen sam...lag je prisutan al samo kada je ram do kraja pun. A evo naša san nešto šta pomogne oko toga. Dosta pomaže i skoro laga uopce nema.
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/mod-root-rid-lag-g3-t2819365
Cisto iz znatizelje, mob uspjesno unrootan
Kako na q slide-u promjenit app koje zelim?
Postoji li kopija lg circle case-a na ebay-u iste funkcionalnosti. Moze link..
Jel mi moze netko provjerit? Blic na kameri mi nenudi opciju da ga upalim. Znaci stoji mi kao tamne sive boje i nemogu ga upalit. Sad neznam jel on detektira dovoljno svjetla pa nece da ga upali ili je problem neki
Sad sam instalirao google fotoaparat i blitz radi
Jel mi moze netko provjerit? Blic na kameri mi nenudi opciju da ga upalim. Znaci stoji mi kao tamne sive boje i nemogu ga upalit. Sad neznam jel on detektira dovoljno svjetla pa nece da ga upali ili je problem neki
Sad sam instalirao google fotoaparat i blitz radi
vjerojatno ti je HDR na ON, mora ti bit ili OFF ili Auto
btw ovo mi je zakon :D
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/super-amoled-contrast-g3-display-t2817248
Fino ukucate svoj imei broj [*#06#) i izbaci vam official rom/firmware bas za vas uređaj
uređaj
Reko sam vec u temi za S5, al posto svi ne citaju obje teme recu i tu..
Spremam usporedbu G3 vs S5 za veceras il popodne.. Imali tko kakvih posebnih zelja da na nesto obratim pozornost kod usporedbe :)
Izradu, možda je malo glupo, ali jako me zanima razlika u izradi s obzirom da su oba od plastike, ali ako se ne varam S5 škripa, a G3 ne itd.
Izradu, možda je malo glupo, ali jako me zanima razlika u izradi s obzirom da su oba od plastike, ali ako se ne varam S5 škripa, a G3 ne itd.
To ti mogu odma rec, G3 je bolje izradjen i bolje lezi u ruci definitivno. Na kraju krajeva sve to dodje na isto, polikarbonat i u jednog i u drugog, al G3 se vise doima premium amo to tako rec za zagrizene fanove 'premiuma'
Nisam pametan više...
Da uzmem G3 ili ne zbog greške gašenja na modelu od 3/32GB!!
Jer ima tko 3/32GB da mu se nije pojavila navedena greška s gašenjem uređaja!!???
Nisam pametan više...
Da uzmem G3 ili ne zbog greške gašenja na modelu od 3/32GB!!
Jer ima tko 3/32GB da mu se nije pojavila navedena greška s gašenjem uređaja!!???
Sto vise citas, naces sve vise gresaka za svaki uredjaj. To gasenje je prisutno al doslovno ako se uredjaj pregrije ono totalka. Znaci bas sunce more plaza i snimanje. S5 ima slican problem al ga mos ohladit vodom. Z2 isto.
M8 je najstabilniji u takvim slucajevima jer aluminij puno bolje odvodi toplinu.
Meni se 2GB model nije nijednom ugasio dosad...
U mene je 3/32 verzija iz tele2 i nema nikakvog grijanja/gasenja.
Neki dan mi se zblesirao knock code. Umjesto da otključa mob i upali ekran, ekran bi samo bljesnuo i ugasio se.
Nakon nekoliko pokusaja mob se zgasio i jedino ga je vađenje baterije i sima uspilo oživiti (probao izvadit samo bateriju i nije pomoglo).
Nakon ovog se je knock code deaktivirao i mob se više nije trebalo otkljucavati!? Cudna zaštita ako se ovako može deaktivirati.
Je još netko imao ovakvih problema?
Prekjucer jabio I tmobile u st I covik isprid mene uzeo G3 znaci imaju ga
Ja sam uzeo na kraju z2 jer mi je rekao ovaj da ko zna kad ce doc g3
Moj G3 se dosta grije na suncu, ali se nikad nije ugasio. Znam da na XDA ima dosta prijava za gašenje, ali čini se da su ti problemi vezani za neke mreže, odnosno SIM kartice.
Moj se grije. Mrvicu vise nego s4 al prihvatljivo. Gasenje jos nisam imao. Tele2 32/3
" S5 - trenutno je fluidniji". - Ako misliš da je "fluid friendly", to je svakako točno, ali ako metaforički misliš na izvođenje sučelja, ovo nije istina. Ni blizu. S5 toliko često laga da je to strašno. Uvreda je za LG reći tako nešto...