- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji bi bio najjeftiniji nacin za otkljucavanje G3 na sve mreze?
Meni na kraju nije trebalo, al sam našao na ebay ua 1-2 funte
Danas je postavljen izlozbeni primjerak u t centru na iblerovom trgu (importane galerija) pa ga se moze pogledati uzivo, ali cim ga je zaposlenik t centra stavio vec je bio nakrcan aplikacijama tipa endomodo, shazam, swift trial i kojekakvim glupostima tako da nije odavao bas neku brzinu i fluidnost jer je velika vjerojatnost da ga je netko od njih koristio
ekipa, sta je stvarno toliki problem taj lag?
da li ima netko tko je presao sa M8 na G3, jel stvarno velika razlika?
24 | ostani na M8 |
---|---|
7 | uzmi G3 |
Ja sam mišljenja da mob sad kupljen i npr. u turi prije nije isti. Ja nemam nikakvih problema, al baš nikakvih, zasad. Ja sam prešao sa i9505 na g3, i nije mi žao.
Tako i jest. Ali barem što se ekrana tiće, to je potvrđeno. U prvoj "turi" je bijela imala žučkastu nijansu.
Tako i jest. Ali barem što se ekrana tiće, to je potvrđeno. U prvoj "turi" je bijela imala žučkastu nijansu.
Moja nema baš nikakvu žutu, baš je bijela bijela...
Zato jer vjerojatno nisi dobio prvu "turu", a i koliko vidim nemaju svi ekrani iz prve "ture" žučkastu bijelu, nego nekih 10%, što je puno.
Da li je itko od vas otključavao ovaj tel koji je zaključan na neku od mreža. Na koji način i vaša iskustva....
Hvala
Ako netko slučajno hoće mijenjati G3 za G2, dobrovoljno se javljam. Vidim da ih ima kojima je G2 draži pa reko da spojimo ugodno s korisnim :D
Naravno, moja doplata :)
Aj dajte malo batery statsa
Aj dajte malo batery statsa
Par stranica prije imaš.
Koliko sam vidio, cca. 4h SOTa kroz cijeli dan, znaći nešto kao što i ja na Z dobim.
Sta je na kraju s ovim gasenjem, kakva su sad iskustva?
kolko vidim na xda, jos uvijek kaos, lg nije nista poduzeo.
Evo na sta mislim kad kazem da g3 ima zuckaste nijanse bijele u odnosu na g2
Kad izadju prvi kerneli koji imaju ukljuceno mijenjanje kcal_ postavki moci ces kalibrirati svoj g3(screen calibration).
Ja sam svog taman rootao, i pobrisao sveee šta mi je smetalo
Moj g3 se gasi kao i svaki drugi - kad stisneš power off ili kad ti se potroši baterija. :)
Za sada nema nikakvog spontanog gašenja. Mob imam od petka.
Moj g3 se gasi kao i svaki drugi - kad stisneš power off ili kad ti se potroši baterija. :)
Za sada nema nikakvog spontanog gašenja. Mob imam od petka.
Potpisujem.
Ja ga imam dva tjedna
Koje verzije imate i u koga ste ih uzeli?
Super, izgledat ce ti kao termosica.