LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.234.454
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
ssax kaže...

Dakle definitivno je provjereno, u Tcom tarifi L flat 135kn, dobio sam čist i otključan uređaj.

Sam uređaj me dođe na w4mj. 1700kn plus 3600 za tarifu.

Bilo pa proslo, neki za,eb u Tcoma.

Moj je vjerojatno neki testerski, sudeći prema broju predinstaliranih aplikacija. :(

15 godina
Bakaluar kaže...
ssax kaže...

Dakle definitivno je provjereno, u Tcom tarifi L flat 135kn, dobio sam čist i otključan uređaj.

Sam uređaj me dođe na w4mj. 1700kn plus 3600 za tarifu.

Bilo pa proslo, neki za,eb u Tcoma.

Moj je vjerojatno neki testerski, sudeći prema broju predinstaliranih aplikacija. :(

vjerojatno je bio izložen pa je klinčadija svašta na njega instalirala. i dirali ga nakon wc-a. bez pranja ruku.

Potpis!
15 godina
LG G3 - rasprava

Ha, valjda.

Nego još samo nešto, i takav prazan ima lag, samo da se zna.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ssax kaže...

Ha, valjda.

Stavi drugi launcher, ukljuci art i radit ce ko zmaj!

15 godina
LG G3 - rasprava

Najvjerojatnije

0 0 hvala 0
14 godina
Bakaluar kaže...
ssax kaže...

Ha, valjda.

Ovo je zalosno da na jednom flagshipu kao G3 moras dirat po postavkama i prilagodavat se da nebi bilo lagga. Inace neki moj osobni dojam za G3 je da nije nista posebno kakav je bio hype nakon predstavljanja i po meni osobno se u nekoliko vaznijih stvari otisli korak u nazad:

- da, opet su ugurali veliki ekran u "malo kuciste", ali opet je osjetno veci nego G2 i ja se pitam do kad ce tako

-ekran po meni losiji nego na G2 jer se ta rezolucija zapravo ni ne osjeti, a sa sobom vuce mnoge nedostatke tipa grijanje, losiji kontrast...

-baterija takoder korak unazad u odnosu na G2

-dizajn ljepsi, ali po meni kopija One M8

Istina mora se priznat da je i bilo poboljsanja u vidu vadljive baterije i utora za sd karticu.

Sve u svemu jos jedan flasghip za birat ove godine, slican, a razlicit od drugih.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
15 godina
gamer34 kaže...
Bakaluar kaže...
ssax kaže...

Ha, valjda.

Ovo je zalosno da na jednom flagshipu kao G3 moras dirat po postavkama i prilagodavat se da nebi bilo lagga. Inace neki moj osobni dojam za G3 je da nije nista posebno kakav je bio hype nakon predstavljanja i po meni osobno se u nekoliko vaznijih stvari otisli korak u nazad:

- da, opet su ugurali veliki ekran u "malo kuciste", ali opet je osjetno veci nego G2 i ja se pitam do kad ce tako

-ekran po meni losiji nego na G2 jer se ta rezolucija zapravo ni ne osjeti, a sa sobom vuce mnoge nedostatke tipa grijanje, losiji kontrast...

Istina mora se priznat da je i bilo poboljsanja u vidu vadljive baterije i utora za sd karticu.

Sve u svemu jos jedan flasghip za birat ove godine, slican, a razlicit od drugih.

Ma da , je to lag al ništa strašno, mislim da mi radi puno ugodnije od S4, i imam neki utisak da će ti sitni lagovi s vremenom prestati.

Ako ne prije, onda sa update-ima.

Grijanje je sasvim u granicama, kao i kod Samsunga.

14 godina
ssax kaže...

Ma da , je to lag al ništa strašno, mislim da mi radi puno ugodnije od S4, i imam neki utisak da će ti sitni lagovi s vremenom prestati.

Ako ne prije, onda sa update-ima.

Grijanje je sasvim u granicama, kao i kod Samsunga.

Ma gle veliki ili mali lag, meni je to u danasnje vrijeme jendostavno neprihvatljivo. Ako Google, HTC i Sony mogu napravit dobar software ne razumijem sto je Samsungu i Lg-u to toliki problem. Vjerojatno jer onda nemaju toliko bespotrebnih featura koje reklamiraju.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Ha gle, onda vozdra. Neš ga kupit i tjt.

- da veći je od G2 i da nekome to paše, a neki bi još veći. oni kojima to ne paše nek gledaju nešto manje tipa Z1c ili nešto drugo..

- zaslon je bolji od G2, kažem iz prve ruke kao trenutki korisnik G3 i bivši G2. bolji je u svakom pogledu, pa i u kontrastu čak. a da se grije, nebi rekao nešto više od ostalih flagshipa, tu je sve to negdje.. podnošljivo

- baterija na G2 je bila vrhunska, stvarno dobra bez greške. na G3 je odlična, ali vjerojatno to nije dovoljno nekima. nebi rekao korak unazad, možda malo lošija, ali svakim danom se sve više stabilizira i skoro mi jednako traje kao i na G2

- dizajn kopija M8? a iz kojeg to kuta točno? M8 je izdužen ko iPhone 5s, ovaj je širi, plosnatiji, drugačiji u svaku ruku. zaslon dominira prednjom stranom ono ohoho... nigdje veze? ako bi mogao nacrtati možda di se poklapaju to

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
15 godina

Slažem se s navedenim, točno se vidi (osjeti)  da je to jedan od najnovijih uređaja, po svemu, ne bih ga mogao usporedit sa prijašnjim LG, Samsung modelima.

Ako je i mali napredak, ipak je napredak.

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Sad kad su zeznuli onu tarifu, bolje u Xl uzet i 270kn mjesečno iako je to malo puno..

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 19:29 (Games55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

Samsung S5 LTE-A (prime) vs. LG G3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Games55 kaže...

Sad kad su zeznuli onu tarifu, bolje u Xl uzet i 270kn mjesečno iako je to malo puno..

To je njima i bio cilj. 270 mjesečni i puno lijepše se zaradi na kraju ugovora, a navuku te na mob atraktivnom cijenom..

Sad iz principa ne bi kod njih uzeo da mi šalju emmu watson s njime. Dobro zapravo lažem emmi watson bi stan pripisa al ajd.. razumili ste me.

Live and let live.
11 godina
Games55 kaže...

Nemoj biti lud vezati se ugovorom i placati preskupu tarifu 2 godine sada kada imas toliko jeftinih tarifa kao npr bonbon pretplatu gdje za 85 on imas 5gb interneta u 4g mrezi, 500/700 minuta+jos dodatnih 1000 minuta prema bonbonu za samo 1kn i 150 sms-a...propustili ste kupiti jeftino mobitel i sta sad...to sada mozete jedino nadoknaditi  tako da ga kupite na njuskalu sto povoljnije i uzmete neku najjeftiniju tarifu poput ove koju sam naveo...sw ovom tarifom 270kn sigurno neces dobro proci.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 21:40 (ocean77).
14 godina
EchoOne kaže...

Ha gle, onda vozdra. Neš ga kupit i tjt.

- da veći je od G2 i da nekome to paše, a neki bi još veći. oni kojima to ne paše nek gledaju nešto manje tipa Z1c ili nešto drugo..

- zaslon je bolji od G2, kažem iz prve ruke kao trenutki korisnik G3 i bivši G2. bolji je u svakom pogledu, pa i u kontrastu čak. a da se grije, nebi rekao nešto više od ostalih flagshipa, tu je sve to negdje.. podnošljivo

- baterija na G2 je bila vrhunska, stvarno dobra bez greške. na G3 je odlična, ali vjerojatno to nije dovoljno nekima. nebi rekao korak unazad, možda malo lošija, ali svakim danom se sve više stabilizira i skoro mi jednako traje kao i na G2

- dizajn kopija M8? a iz kojeg to kuta točno? M8 je izdužen ko iPhone 5s, ovaj je širi, plosnatiji, drugačiji u svaku ruku. zaslon dominira prednjom stranom ono ohoho... nigdje veze? ako bi mogao nacrtati možda di se poklapaju to

Ne planiram kupit ni jedan ovogodisnji flagship tako da mi je zapravo svejedno, samo iznosim svoje misljenje i zapazanja.

-Naravno da nekom pase, ali taj netko bi trebao onda ciljat na phablet, a ne mobitel. Eto po meni je 5" super velicina za mobitel i preko tog nikako nebi, ako nije spakirano u stvarno malo kuciste tipa na G2.

-Onda ti je to placebo efekt jer je panel na G3 losiji i to je cinjenica. Max. svjetlina je manja, crna je svijetlija, kontrast puno nizi, saturacija jos izrazenija... Uglavnom u prakticki svemu je losiji od onog na G2. Naravno ovo ja nisam mogao izmjerit, ali Dolazi od Anandtecha kojem poprilicno vjerujem.

-Koliko ja vidim tu se po temi javljaju ljudi sa 4-4:30h SOT, a to ja postizem sa Nexusom 5 kojem je baterija mozda i najveca mana. I iako je baterija i dalje dobra, definitivno je korak unazad.

-Ne znam, odozada su mi jako slicni (pogtovo jer LG jos koristi taj fake metal finish)

13 godina
neaktivan

Za ostatak mi se neda prepirat, al ja imam oba, jedan do drugog i kažem ti sto vidim.

Oni su imali preproduction korejsku verziju i moguce je da je zbog tog nesto drugacije. Ali gledao sam reviewe nekih novijih modela i svi su nahvalili i kontrast i vidljivost na suncu.

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
15 godina
LG G3 - rasprava

Zaslon je odličan i vani na otvorenom.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo kupio i ja G3. Jedno pitanje, zasad

Kako dodat treci prozor na glavnom ekranu?

0 0 hvala 0
15 godina

Pinch to zoom, sa dva prsta kao da želiš odzumirati početni ekran.

Pojavit će ti se sve stranice, možeš dodat ili oduzet koju.

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

čitam malo sve i što manje znam što odabrati. Dvoumim se između G2 ili G3 što preporučujete kada bi uzimali

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja sam ima dilemu G3, S5, Z2 i M8 i odlucija sam se za G3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja sam imao dilemu izmedu g3 i z2 i uzeo sam g3. Jer z2 nisam nikako mogao iskombinirat povoljnije. Sad mi je tek prvi dan koristenja pa ne mogu jos reci kakav ali zasad pozitivni dojmovi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
visokos kaže...

čitam malo sve i što manje znam što odabrati. Dvoumim se između G2 ili G3 što preporučujete kada bi uzimali

Pricekaj jos 2 dana pa ce bit moja kako pisana tako i video recenzija :)

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kako upalit vibraciju slova dok tipkam?

Kod zakljucavanja mobitela, jel se može promjenit onaj tip kao televizija?

Usput, još mi se nije ugasija, lag-a nemam nikakvog. Grije mi se ali i kao S4.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 21:04 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
11 godina

G3 definitivno...bio sam vrlo skeptican u pocetku, ali sada je sve doslo na svoje i nikakvih zamjerki nemam.

14 godina
LG G3 - rasprava

Nikako da pronadjem na G3 kako da se vidi koliko je slobodno RAM-a u sustavu...?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mkexx kaže...

Nikako da pronadjem na G3 kako da se vidi koliko je slobodno RAM-a u sustavu...?

Sto manje to bolje :)

16 godina
LG G3 - rasprava

Koji bi bio najjeftiniji nacin za otkljucavanje G3 na sve mreze?

http://valid.canardpc.com/mmxzhs
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

Zasto govoris da imas g2 i g3 i da g3 ima bolji ekran kad to nije tako? Imam sad u ruci oba modela. G3 ima ostriji ekran, ali g2 ima svijetliji ekran i na njemu je bijela boja bas bijela, a na g3 je zuckasta. G2 na suncu puno bolji. 

G3 ima dobar ekran ali g2 ima bolji.

Moj PC  
0 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice