LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.079.222
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
Srkee kaže...

Na pretplatu onu prije bozica 75+75 i 200kn keša, curi dao pretplatu a ja otkljucao jer sam na vipu

Prije god i pol negdje sam isto uzeo na pretplatu, pa otkljucao mob i presao na VIP jos nista od lolipopa. Tele 2 kaze u  jednoj poruci za mjesec dana, druga poruka do 2 tjedna. (to je bilo prije 5 dana tako nesta)

Ostaje nam samo da cekamo i to je to :) 

16 godina
neaktivan
LG G2 tema

jel još nekome osim meni "šteka" na lollipop-u ona animacija kada se mob zaključava tj kada ima onaj prijelaz na crno bijelo i kada se ugasi ekran ??

Jednako je zaključavam li preko gumba ili double tap-om. Nije da je problem u RAM-u ili pokrenutim aplikacijama jer i reboot tu ne pomogne.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da li netko zna gdje je nestala Slide Aside funkcija? Dosta sam je koristio na KitKatu, ali na Lollipopu je više nema (ili je ne mogu pronaći).

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

da li je itko od vas imao problema sa svojom g2 oko spajanja na pc. jednostavno nece da ga prepozna dok se phone normalno puni

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Nije mi vrag dao mira pa sam i ja svog flashao na HU kdz. Odlično se ponaša,nema laga, Slide aside više ne nalazim, glupo je napravljeno stišavanje svih zvukova(jer stiša i alarm).
Oko fotića se još nisam pozabavio kako treba, al čini mi se da su poboljšali omjer svijetlo/tamno... 

Stavljen je i search engine kod skrolanja kroz aplikacije.

0 0 hvala 0
10 godina
LG G2 tema

A jeste nestrpljivi. tele2 će pustiti najkasnije do kraja ovog tjedna, mogu se kladiti u to... par dana čekanja ne vidim problem neki

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

gdje se nalazi opcija art iili dalvic tako nesta i dali je uopce ima
na lollipopu mislim

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

@fikos 94 - evo MSN Query

Requested Command: check_model
--------------------------------
Query Status: OK

Phone Model: LGD802
Region Suffix: A6HUKR
IMEI / ESN: 35863505XXXXXXX
Mfg. Serial No. (MSN): 405KPKNXXXXXX
IMEI / ESN Date: 20140502
IMEI / ESN Live Date: 20140503
Buyer: 6HU
Buyer Name: HUNGARY
CSN: LG0000633333913

Meni buyer name piše Hungary :D - očito Tele2 povlači sa nekih lagera okolo telefone

@marko1103

ne šteka ništa sve je savršeno glatko

@SIII Deny

ART je default runtime u Lollipopu, to i je jedna od bitnijih promjena, DALVIK se napušta

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Ma nije s lagera, na kutiji nam obojici piše 6HU, samo što su mog brendirali, a tvog zaobišli...

13 godina

Dakle sada imamo odgovor zasto netko dobija update a netko ne. Nekome povlaci madarski otvoreni, a oni koji su prosli branding cekaju tele2. Eto, imadoh srece :)

10 godina

na koji način si to provjerio? tj na kojem linku?

11 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=XXXXX

XXXX ove zamjeni sa IMEI-om

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
10 godina
LG G2 tema

znam za to, samo što meni je dosta toga neispunjeno, samo piše status chek-ok i moj imei i sve drugo je prazno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marko1103 kaže...

jel još nekome osim meni "šteka" na lollipop-u ona animacija kada se mob zaključava tj kada ima onaj prijelaz na crno bijelo i kada se ugasi ekran ??

Jednako je zaključavam li preko gumba ili double tap-om. Nije da je problem u RAM-u ili pokrenutim aplikacijama jer i reboot tu ne pomogne.

mislis na efekt iskljucenog zaslona, izbljeđivanje, crna rupa i retro tv

meni steka, cak mi je stekalo u pocetku i na KK, al sam ga kao nekako isforsirao, prebacivao s jednog na drugi pa pregledaj pa potvrdi i proradilo mi, ovdje to nece

sve ostalo radi kak spada na vip roomu 30d upucanog preko flash toola

antutu pokazao 41271, dok je na KK 40230

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 20:16 (16OR).
13 godina
TheMenstalist kaže...
matrix777 kaže...

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=XXXXX

XXXX ove zamjeni sa IMEI-om

Evo ti aplikacija za to:

https://www.dropbox.com/s/wxh4b9vjhjqxcjr/LG%20CSMG%20Tool.rar?dl=0

15 godina
16OR kaže...
marko1103 kaže...

mislis na efekt iskljucenog zaslona, izbljeđivanje, crna rupa i retro tv

meni steka, cak mi je stekalo u pocetku i na KK, al sam ga kao nekako isforsirao, prebacivao s jednog na drugi pa pregledaj pa potvrdi i proradilo mi, ovdje to nece

Također meni isto to šteka. Ali zaboli me ona stvar za to. Rom radi fenomenalno i baš sam super zadovoljan.

BF Nick: Xtreme_Switch
14 godina
neaktivan
Srkee kaže...

@fikos 94 - evo MSN Query

Requested Command: check_model
--------------------------------
Query Status: OK

Region Suffix: A6HUKR
IMEI / ESN: 35863505XXXXXXX
Mfg. Serial No. (MSN): 405KPKNXXXXXX
IMEI / ESN Date: 20140502
IMEI / ESN Live Date: 20140503
Buyer: 6HU
Buyer Name: HUNGARY
CSN: LG0000633333913

Meni buyer name piše Hungary :D - očito Tele2 povlači sa nekih lagera okolo telefone

@marko1103

ne šteka ništa sve je savršeno glatko

@SIII Deny

ART je default runtime u Lollipopu, to i je jedna od bitnijih promjena, DALVIK se napušta

Evo u mom slučaju 

Region Suffix: A6HTBK
IMEI / ESN: 354198..........
Mfg. Serial No. (MSN): 501KP...........
IMEI / ESN Date: 20150105
IMEI / ESN Live Date: 20150106
Buyer: 6HT
Buyer Name: BH TELEKOM_16G
CSN: LG0000697732574

šta znači ovo ?

Buyer: 6HT  (kojem ja regionu pripadam, iako mi na kutiji piše 6HU)
IMEI / ESN Date: 20150105
IMEI / ESN Live Date: 20150106  (šta znače ovi datumi)

10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pripadas bh telekomu, dakle brendiran na bh telekom a mob je iz madjarske..datumi ti znace kad je mob napravljen..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ma kakva idiotarija je ovaj "ne smetaj" mod......

Kako namjestit da viber ne vibrira a da led svijetli? Zna itko?

Dakle da ne gasim rucno vibraciju..vec da ko na kitkatu samo stavim bez zvuka i vibracija se pogasi i led svjetlo i dalje radi....

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Samo da javim da mi update na lollipop, te factory reset nisu pomogli rijesiti fucking "phantom touch"!!!

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Idem u Madjarsku uskor, sta mislite jesu li tamo LG mob jeftiniji nesto s obzirom da se tamo prave??? sklapaju, svejedno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

I kod mene je kupljen u BH Telecom-u. Ja sam na njega sasvim normalno flashao open HU kdz i sve radi ko podmazano.

17 godina
fikos_94 kaže...

Ma kakva idiotarija je ovaj "ne smetaj" mod......

Kako namjestit da viber ne vibrira a da led svijetli? Zna itko?

Dakle da ne gasim rucno vibraciju..vec da ko na kitkatu samo stavim bez zvuka i vibracija se pogasi i led svjetlo i dalje radi....

Pa isto kao na KK u postavkama Vibera valjda. Tu postavku sam mobitel nikad nije ni radio...

Dakle u određenom viber razgovoru stisneš na mute.

edit.

Ček, kad staviš mob na silent više nema LED svijetla???

To je glupo jako ako je tak.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 11:28 (lllnuclearlll).
13 godina
Instalirao lollipop prije par dana. Iskustvo je zapravo jako pozitivno. Bio sam na cloudy 2.2, i lollipop radi brze i fluidnije. Baterija je solidna, i u rangu sa prijasnjim romom. Instalirao sam baltic na 32gb model cse metodom koja brise sve podatke sa moba. To je preduvjet da mob radi dobro i bez bugova koje su neki prijavljivali.
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Sve u svemu nadogradnja je ok, ima par sitnica koje su mogle bolje npr. "smart lock" , blesavo je sto nisu ubacili da se mob otkljuca kad je spojen na odredeni WLAN, nema logike sto su stavili samo NFC i BT.

Od ostalih promjena smeta mi sto kod poruke/propustenih poziva LED svijetlo daje signal svakih 10 sec, za razliku od KK verzije koja je imala na svakih 5 sec....sva sreca pa postoje app za takve probleme.

Sto se tice brzine, ja na svom G2 ne primjecujem nikakve pomake u odnosu na KK. Ali defititivno su zakomplicirali sa kontrolom glasnoce zvuka, koji se idtiot tog sjetio

@ lllnuclearlll 

svijetlo radi u bilo kojem modu zvuka

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 13:26 (dr.jazz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dr.jazz kaže...

Sve u svemu nadogradnja je ok, ima par sitnica koje su mogle bolje npr. "smart lock" , blesavo je sto nisu ubacili da se mob otkljuca kad je spojen na odredeni WLAN, nema logike sto su stavili samo NFC i BT.

Od ostalih promjena smeta mi sto kod poruke/propustenih poziva LED svijetlo daje signal svakih 10 sec, za razliku od KK verzije koja je imala na svakih 5 sec....sva sreca pa postoje app za takve probleme.

Sto se tice brzine, ja na svom G2 ne primjecujem nikakve pomake u odnosu na KK. Ali defititivno su zakomplicirali sa kontrolom glasnoce zvuka, koji se idtiot tog sjetio

@ lllnuclearlll 

svijetlo radi u bilo kojem modu zvuka

@dr.jazz
svjetlo ne radi, odnosno LED kao notifikacija ako imas uključenu opciju "do not disturb". Možeš postaviti priority mode, ali onda ti je uključena i vibracija što ne želim. Ako si otkrio neki bolji način, a da vibracija ne radi možeš napisati, iako sumnjam. 
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 14:10 (misho_hrnjak).
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

nemam sta lagat kod mene radi svijetlo nebitno u kojem je modu zvuk, radi cak i straznje led svijetlo, za vibraciju neznam jer je inace ne koristim

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 14:33 (dr.jazz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
krowo kaže...

da li je itko od vas imao problema sa svojom g2 oko spajanja na pc. jednostavno nece da ga prepozna dok se phone normalno puni

16 godina
krowo kaže...
krowo kaže...

Imaš li instalirane drivere?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
marko1103 kaže...

kod mene ista stvar, steka na sve tri animacije. i jos jedan fail (sto se mog G2 tice) kad upalim ekran, odnosno kad se pojavi screen lock cesto se dogodi da ga ne mogu iskljucit knock opcijom tj. samo na gumb...znaci navedeno se dogada samo kod zakljucanog ekrana, iako knock funckija je znala opccenito zezat i na KK

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 16:30 (dr.jazz).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice