LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.085.910
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: LG G2 tema
GrimReaperKC kaže...

hvala puno momci, oboje ste mi puno pomogli :)

ma nije to komplicirano, imam iskustva s time samo na samsungu koji ima drugacije programe,al zapravo se sve svodi na isto :)

budem odmah sutra probao se malo pozabavit.

taj cloudy g2 3.0 je aosp ili stock rom?

na s2 sam vecinom koristio neat koji je bio stock rom. uparen sa dobrim kernelom dobivao sam odlicne rezultate.

aosp su bili bogatiji,ali sa uvijek losijom baterijom i kamerom. neznam kakvo je tu stanje?

Pardon, poceo samti ponovno pisati ali mi nije poslalo.

Poslusaj onaj savjet koji ukljucuje cloudyg3 , ipak je za djevojku pa da se ne pati puno ona, sve joj radi, stabilno je, kamera je super itd itd

ja
16 godina
LG G2 tema

Evo nekih rezultata baterije sa Cloudy 2.1 Rom-om i Dorimanx 9.8 kernel-om, iako sam vidio na netu i boljih rezultata, ali nije loše niti ovo :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Se isplati na cloudy 2.2 stavit dorimax kernel...koje su prednosti ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
siljo90 kaže...
Ja koristim Validus 5.0.2. već par dana i jako sam zadovoljan. Izdrži 6-7h SOT-a, jako fluidan ROM te mi u kameri vise nema stekanja na losijoj svjetlosti. U biti sam jako zadovoljan.

Kako si zadovoljan s vanjskim zvucnikom, je li dovoljno glasan? Takoder kvaliteta poziva, da li imas problema s pucketanjem tj gubitkom na sec sugovornika, mozda echo? Kakva je kvaliteta kamere?

13 godina
Što se tiče vanjskog zvučnika, jedini problem je kad ga se pojača do kraja, počne pucketati. E sad, da li je to do ROM-a ili do mog zvučnika, ne bih znao jer mi je bio sumnjiv i na stocku a glasnoća mi je otprilike kao i na stocku ali opet imaš AudioFX s kojim se možeš igrati. Na slušalicama je definitivno bolja kvaliteta zvuka. Pozivi su bez ikakvog pucketanja, prekidanja ili bilo čega sličnog. Kamera slika odlične fotke i nema više lagga i fokusiranja od 5 sekundi u uvjetima lošijeg osvjetljenja i to mi je zapravo najbitnije. Jedino mi je ružan onaj default launcher jer je dark tema ali ništa što Nova Launcher ne može riješiti. Probaj svakako ROM.
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Imam mogućnost uzeti G2 od 16GB uz 18 mjeseci garancije od strane bh telecoma ili nešto jeftinije verziju od 32GB bez garancije oba su korištena nekih 5-7 mjeseci
Ne mogu da se odlučim nikako 16GB i garanciju i 32GB bez garancije.
Šta vi mislite i kako bi vi postupili da ste u ovoj nedoumici ?

Razmišljam da mi 10-11GB (koliko je i slobodno na verziji 16GB) neće biti malo, ne bih imao igrice na njemu jer ih i ne igram ali zato volim da imam više memorije radi snimanja videa i slika .

Znate li kolika dužina video snimaka može biti na nekih 8GB u fullhd rezoluciji ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 3:35 (jigsaw5063).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Video od 8GB u full rezoluciji je cca 55 minuta.

2 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Eto da se javim, stavio sam cloudy 2.2 i doriman, kojeg sam sve do apola i osobno koristio na samsungu s2.

hvala dečkima na pomoci :)

rom doslovno leti,sve glatko radi,kamera puno bolja od stocka... mobitel mi se zaista svidio i teske ruke cu ga dati djevojci, a ja se vracam svom noteu 4 za koji jos uvijek cekam da probiju knox da ga mogu rootati i poceti s igranjem :)

zanima me na kojoj svjetlini drzite mobitel?

znam da dolazim sa super amoled ekrana,tamo drzim osvjetljenje na 30-35% i slika je jaca nego ovdje na 50%. pa me zanima na kojim postavkama vi drzite svjetlinu?

kod svakog reboota mobitel se pali na 100% svjetla,se moze to kak regulirati npr u kernel postavkama od dorimana ili nesto slicno,da mi se kod reboota mob dize na npr 50% ili kak vec stavim?

hvala unaprijed

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Skini app lux autobrightness, njega smo prije na jb koristili, na kk je problem loseg autobrightnessa sredjen(ili ublazen)

ja

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

E sad sam ja na stocku i stavio onaj dorimanx kernel i zauzima 10% manje rama,ali ne sad zanima.Procito sam da se mogu sakrit gumbi ovi touch na nekim aplikacijama i da mogu zamjenit menu sa recent apps,ali kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jigsaw5063 kaže...

Imam mogućnost uzeti G2 od 16GB uz 18 mjeseci garancije od strane bh telecoma ili nešto jeftinije verziju od 32GB bez garancije oba su korištena nekih 5-7 mjeseci

Razmišljam da mi 10-11GB (koliko je i slobodno na verziji 16GB) neće biti malo, ne bih imao igrice na njemu jer ih i ne igram ali zato volim da imam više memorije radi snimanja videa i slika .

Znate li kolika dužina video snimaka može biti na nekih 8GB u fullhd rezoluciji ?

13 godina
odjavljen
jigsaw5063 kaže...
jigsaw5063 kaže...

Ja bi uzeo 16GB s garom .

Meni osobno 16 GB je sasvim dosta a druga opcija meni nebi prosla. Ipak garancija je vrlooo bitna stavka.

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

sta to znaci kad mob nema garanciju, ukraden?

nemoj mi samo reci da je istekla

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
16OR kaže...

Da li je za mene upućeno ovo pitanje ili.?

14 godina
neaktivan
jozagloza123 kaže...

Kako se update na 4.4.Radi mi stock ali je na 4.2.2

100x vec receno

OTA, uđi u postavke - O telefonu -- Centar za azuriranje - Nadogradnja softvera

il spoji mob sa kompom pa nadogradi preko lg pc sute-a

il rucno flashaj kdz preko lg flash toola 2014

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

il najbolje pricekaj koji tjedan/mjesec dok ne izbace lollipop

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 18:28 (16OR).
14 godina
neaktivan
jigsaw5063 kaže...
16OR kaže...

Da li je za mene upućeno ovo pitanje ili.?

ne nuzno, opcenito :)

13 godina
LG G2 tema

delete

Luc
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 20:28 (Luc989).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Imam problem sa mobitelom pa ako je netko ima isto iskustvo neka ogdovori kako ga riješio.

Ekran je sam od sebe počeo gubiti sliku.Touch i dalje radi jer se po zvuku čuje da i dalje radi te se 

vidi da radi pozadinsko osvjetljenje.Mobitel je bio u agramu na servisu te je zamjenjen ekran, ali nakon 

par sati korištenja počela se dešavati ista stvar.

Nekad dođe slika natrag kad samo ugasim/upalim ekran, nekad je potreban reset,a nekad uopće ne želi doči natrag.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Prijatelju tu ti nema spasa,ak imas garanciju odnesi ga na servis ili pitaj na xda mozda sam trebas prek ebaya narucit ekran.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jozagloza123 kaže...

Prijatelju tu ti nema spasa,ak imas garanciju odnesi ga na servis ili pitaj na xda mozda sam trebas prek ebaya narucit ekran.

Ekran je zamjenjen putem jamstva, ali mene zanima u čemu je greška da ih upitim u tom smjeru jer mi se neda slati mobitel svakih par tjedana u ZG

pa biti bez njega tjedan dana.

Ja osobno sumljam na konektor izmeđe ekrana i matične.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 20:38 (Yamacha).
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ovako, imam novi g2 kupljen u vipu i gore je rom od vipa V20D, sad me zanima dal ja mogu stavit rom Europe open isto V20D bez problema i dal gubim jamstvo time?

I koja je razlika između V10A,V10B,V20D....

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 21:38 (silasara2).

0 0 hvala 0
13 godina
Oznake v10 su ti JellyBean 4.2. android a v20 je 4.4. kitkat. Ja bih ti preporucio da stavis v20h jer sam na njemu imao najbolju bateriju. Ne gubis jamstvo dok flashas njegove stock romove a ako stavis i custom rom (moja preporuka je opet Validus rom jer nema lagga u kameri te je jako fluidan), i ako se sta dogodi, samo ga vratis na stock prije predaje na servis i neces imati problema sa garancijom.
14 godina
neaktivan
siljo90 kaže...
Oznake v10 su ti JellyBean 4.2. android a v20 je 4.4. kitkat. Ja bih ti preporucio da stavis v20h jer sam na njemu imao najbolju bateriju. Ne gubis jamstvo dok flashas njegove stock romove a ako stavis i custom rom (moja preporuka je opet Validus rom jer nema lagga u kameri te je jako fluidan), i ako se sta dogodi, samo ga vratis na stock prije predaje na servis i neces imati problema sa garancijom.

Znaći bez obzira što nije vipov rom sa onim njihovim glupostima ne gubim garanciju?

Znači mogu stavit v20h europe bez ikakvih posljedica?

13 godina

S obzirom da je official neces imati problema. Te VIPove gluposti ce ti se pojaviti i na v20h u aplikaciji Update Centar ali ih ne moras skinuti i instalirati. Samo obavezno pazi koju ces verziju instalirati jer imas i za 16GB i za 32GB mob.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 22:41 (siljo90).
17 godina
NevjerovatnoPametan kaže...

Par postova iznad čovjek pita to isto, ja mu odgovorim i sad opet ti pitaš potpuno isto, ne kužim.

Radi se o tome da nitko ne želi čitati i pratiti tematiku pogotovo ako ima stotine postova niti koristiti tražilicu... lakške je postaviti pitanje

13 godina
LG G2 tema

:) u jednu ruku istinito. Ali onda bi trebali umjesto threada imati samo shoutbox gdje bi svatko svoje rekao.

Treba se skupiti pa postove koji su od vaznosti za q/a pokupiti i strpati u prvi post threada.

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
silasara2 kaže...

Ovako, imam novi g2 kupljen u vipu i gore je rom od vipa V20D, sad me zanima dal ja mogu stavit rom Europe open isto V20D bez problema i dal gubim jamstvo time?

I koja je razlika između V10A,V10B,V20D....

sta mislis postic s tim eu 20d, ako bi vec stavljao stavi g ili h

17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Postovani!

Dogada mi se problem kada spajam svoj g2 kako bi prevacio razne datoteke na laptop s instaliranim driverima (lg united mobile driver). Mobitel mi se samo pocme puniti a windows 7 javlja gresku da se driveri (radi se o mtp driveru) ne mogu instalirati. Provao sam naime vise usb portova, ali opet nista. Laptop je star oko 2 godine, a na kompu starom 10 godina sve uredno radi. U cemu je problem.

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Molim pomoc.Iman G2 i one crte između ruba i ekrana su mi se odjednom povecale tj. otisle u sirinu.Zna li itko u cemu je problem?

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

@riba

Stvar je ocito u laptopu :)

probaj deinstalirati drivere i instaliraj ove 

@lg....

jel imas sliku kako to izgleda ?

ja
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 23:27 (bender_007).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice