LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.125
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: LG G2 baterija
NevjerovatnoPametan kaže...
bik kaže...

.... ekran, glasovni pozivi i stanje mirovanja je jedino koristilo bateriju, ništa drugo.

Kako to misliš ništa drugo, od kud ti sad to?

Pa nisam skrolao skroz na svaku stavku, nebitno je to. Kliknuo sam samo na Zaslon i Glasovne pozive, pogledaj scrollbar i vidjet ćeš da smo na vrhu popisa, hrpa stvari je koristila bateriju. Sve aplikacije koji si naveo su korištene osim e-novine.

Tu je i barem 1 sat Glazbe i  Tunein-a, Tapatalk stalno u pozadini.

No da skratimo priču, baterija mi je na H verziji roma značajno bolja nego što je bila, a bila je izvrsna.

To je onda revolucija, baterija ti traje 4 dana s normalnim korištenjem 

Jel se popravilo šta po pitanju loše kamere ?

Van ove rasprave, našao sam nešto zanimljivo tko želi oslobodit nešto memorije i vjerovatno poboljšat bateriju može isključit jedan servis u hidden menu:

http://mobilecon.info/disable-mlt-application-on-lg-smartphone.html#sthash.pwM15J6e.dpbs

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 22:12 (bik).
14 godina
neaktivan
bik kaže...
NevjerovatnoPametan kaže...
bik kaže...

.... ekran, glasovni pozivi i stanje mirovanja je jedino koristilo bateriju, ništa drugo.

Kako to misliš ništa drugo, od kud ti sad to?

Pa nisam skrolao skroz na svaku stavku, nebitno je to. Kliknuo sam samo na Zaslon i Glasovne pozive, pogledaj scrollbar i vidjet ćeš da smo na vrhu popisa, hrpa stvari je koristila bateriju. Sve aplikacije koji si naveo su korištene osim e-novine.

Tu je i barem 1 sat Glazbe i  Tunein-a, Tapatalk stalno u pozadini.

No da skratimo priču, baterija mi je na H verziji roma značajno bolja nego što je bila, a bila je izvrsna.

To je onda revolucija, baterija ti traje 4 dana s normalnim korištenjem 

Jel se popravilo šta po pitanju loše kamere ?

Van ove rasprave, našao sam nešto zanimljivo tko želi oslobodit nešto memorije i vjerovatno poboljšat bateriju može isključit jedan servis u hidden menu:

http://mobilecon.info/disable-mlt-application-on-lg-smartphone.html#sthash.pwM15J6e.dpbs

Hmm bas citam: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2187920&page=11 (zadnji post)

ima jos netko iskustva sa time ?

13 godina
Iskljucio sam i dobio 140mb RAM-a vise. Koliko citam, sprema podatke GPSa i razne logove o koristenju moba u /mtl ali lokalno.
16 godina
LG G2 tema

Meni crasha hidden menu kada idem na MLT Test..

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 0:28 (Reedy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Isključio MLT Test, prije toga sam pogasio sve taskove i imao zauzeće/slobodno 1005mb/850mb. Nakon restarta, za cca 10 minuta sam pogasio sve taskove i stanje memorije je bilo 1019mb/834mb.

Dakle gotovo nikakav dobitak.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

bok,kako da maknem da nemam 3-4 istih kontakata.. cim sam stavio viber to je doslo? maknem prikaz,al svejedno dodje cim udjem u viber..

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Jel itko probo ovaj najnoviji cyanogenmod od danas

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ja probao, dobar rom, brz ko metak, nema nekih značajnijih bugova.

Imaš par stranica prije par postova o tome i antutu test (41100).

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Sam bi te htio pitat kak si isključio da se ekran sam upali.Kad ga probam ugasit i kad odbroji 2 min ugasise i opet upali.

Nikak se neželi ugasit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 18:04 (jozagloza123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Nisam imao taj problem, ali svaki dan izlazi nova verzija tako da su mogući random bugovi.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Imam osjećaj da se sam upali zbog nekog smart screen.Svaki put kad ga podignem i jace pomaknem dok je ugasen,upali se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Evo maknou sam lift to wake i sad se vise ne pali.XD

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 19:04 (jozagloza123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Sad imam drugi problem.Spojio sam ga na komp i mob se skroz smrzo i ne reagira na dodir.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema

I meni isto sve ostalo mogu otvorit sam to ne.. Jel zna netko uas??

13 godina
Jel tko koristi CM12? Kakva je baterija? Jel postoje kakvi veci bugovi?
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Baterija je odlična.Jednaka kao na CloudyG2 2.2.Ponekad samo malo cukne ali to jako rijetko.Ima jos par bagova,ali su nevažne.Valjda će bit riješeni u novom update-u.

I kad staviš ugasi si u setting,displey lift to wake,jer će ti se stalno kad ga god podigneš upalit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
siljo90 kaže...
Jel tko koristi CM12? Kakva je baterija? Jel postoje kakvi veci bugovi?

Par postova iznad čovjek pita to isto, ja mu odgovorim i sad opet ti pitaš potpuno isto, ne kužim.

15 godina
LG G2 tema

Bok društvo.

Zanima me, kolika bi bila cijena za taj mobitel da je nov i nekoristen (kupujem preko njustala)

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja kupio za 2000kn novog prije 2 tjedna, to je ok cijena

14 godina
neaktivan
bik kaže...

Ja kupio za 2000kn novog prije 2 tjedna, to je ok cijena

Cak mozes naci i jeftinije cca 200-300 kn jeftinije ako si te srece. 

14 godina
odjavljen
LG G2 tema

Ja sam jučer prodao G3 32Gb, sa tempered glassom i tri maskice, ko nov kupljen u 12mj. Bilo mi hitno i dao ga za 2200kn, ne pitajte :D

Mislim da G2 vrijedi od 1700/1800Kn

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Tako sam i nasao na njuskalu. Za 1800kn - nov, prakticki zapakiran. Kaze covjek da ima racun, jamstvo, uglavnom sve. Malo me frka jer prodaje brdo zapakiranih mobitela isto sa racunima itd. Ne znam od kud mu to. Cuo sam se telefonom sa njime i prilicno je bezobrazan... 

Na sto da pripazim kod kupnje? Je li dovoljno da je IMEI na svim papirima isti?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 12:18 (Idealist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G2 tema

Pogledaj IMEI, nemoj se žuriti jer kupuješ mob koji nije jeftin, sjedi i pogledaj i bateriju, jezik ima korozije da vidiš da nije u vodi bilo i sl. I naravno ubaci svoju karticu i isprobaj poziv, kameru itd

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

to jamstvo nek bude od nekog operatera 2 godine a ne neko tamo lijevo koje vrijedi godinu dana 

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Navodno je iz vipa, 24 mjeseca. Evo oglas pa pogledajte: http://www.njuskalo.hr/lg-g2/lg-g2-bijeli-crni-racun-garancija-24mj-oglas-14160460

Dosta drugih dobrih mobitela prodaje. Sto li radi da moze imati toliko mobitela?

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Netko online pomoc!! Preznojojavam se vec sat vremena nemrem nis rijesit..

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
stefzgXXX kaže...

Netko online pomoc!! Preznojojavam se vec sat vremena nemrem nis rijesit..

U čemu je problem?

11 godina
neaktivan

Znaci probo sam stavit cyanogenmod i nes sam zeznuo uglavnom idem ga vratit na cloudy g3 koji mi je bio prije (prek beckupa) i uglavnom prvi put mi pisalo fail drugi put kao oke..i ja stisnem reboot kad ono zapne na lg loogu..nemrem uc sad opet u recovery mogu u download..sad sam skinuo prek lg toola onaj upgrade recovery gigu i nes uglavnom nezz ni sam vise kaj sad radi instalira se to..preotrnuo sa vec 10 puta jos kaj mi se skidalo 100 god umro sam cekajuc..sad cu vidjet ka jce bit dok zavrsi

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Dobro je ziv jeee!!! ufff

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

ipak nije dobro pas mater..izbacuje errore..

Na žalost, proces
com.android.systemui je 
zaustavljen.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice