LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.087.190
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel koristi ko Nillkin 9H Tempered Glass foliju za G2? Taman sam ju narucio preko ebaya, pa me zanima da li mobitel gubi na osjetljivosti, jer je folija stvarno debela? 

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
16 godina
Re: LG G2 tema
Rayz00 kaže...

Jel koristi ko Nillkin 9H Tempered Glass foliju za G2? Taman sam ju narucio preko ebaya, pa me zanima da li mobitel gubi na osjetljivosti, jer je folija stvarno debela? 

Ja ju imam i nema prevelike razlike u osjetljivosti.

13 godina
neaktivan
sokios kaže...
Rayz00 kaže...

Ja ju imam i nema prevelike razlike u osjetljivosti.

Ja na G3 istu takvu i ugodno ostao iznenađen. Skoro koda je pravo staklo.

15 godina
Rayz00 kaže...

Meni stiglo staklo prije tri dana. Ni ne primjetim da je gore. Nikakavog gubitka osjetljivosti nema. Trojica na poslu isto imaju G2 i kad su vidjeli to odmah su i oni naručili. :)

BF Nick: Xtream_Switch
13 godina
odjavljen
Switch kaže...
Rayz00 kaže...

Meni stiglo staklo prije tri dana. Ni ne primjetim da je gore. Nikakavog gubitka osjetljivosti nema. Trojica na poslu isto imaju G2 i kad su vidjeli to odmah su i oni naručili. :)

Ajd molim te baci link odakle si uzeo.

I mene zanima.

Tnx.

16 godina
Rayz00 kaže...

ja je imam ali je ne koristim jer mi touch ne radi bas najbolje.

nesto poput ovog:

15 godina
Alien 22 kaže...
Switch kaže...
Rayz00 kaže...

I mene zanima.

Tnx.

Evo ovo su oni uzeli. Ja kad sam uzimao platio sam 10$.

BF Nick: Xtream_Switch
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 21:20 (Switch).
13 godina
neaktivan
Switch kaže...
Alien 22 kaže...
Switch kaže...
Rayz00 kaže...

I mene zanima.

Tnx.

Evo ovo su oni uzeli. Ja kad sam uzimao platio sam 10$.

E ja sam narucio istu stvar ko ti, sa tog linka. Nadam se da nece biti ovih problema i da ce raditi kao u tebe! 

EUNE: RayzCRO
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav, htio bih rootati svoj LG G2 pa me zanima da li je link iz prvog posta updatean odnosno jos vazec, a ako nije, bi li me neko mogao uputiti kroz rootanje. Inace mobitel je kupljen u Zagrebu u vipu i model je D802. Pa ako netko zna, slobodno neka kaze kako sigurno rootati G2 :)

Get laid, get paid, gatorade

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

https://towelroot.com/

one click root. skineš na mob pokreneš i to je to. ;) 

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ROXX kaže...

https://towelroot.com/

one click root. skineš na mob pokreneš i to je to. ;) 

provjereno?

15 godina
LG G2 tema

Da,ja sam svoj tako rootao. Isto Vip, D802.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Zahvaljujem se kolegi na usmjeravanju na stranicu s root-om, sve proslo bez problema!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 23:05 (piopiospy).
15 godina
LG G2 tema

Nema na čemu :) Obavezno si uzmi nekakvu zaštitu za njega pa makar i onu najobičniju za 10kn sa ebaya. Ja imam onu što pokriva samo rubove i ne mjenja izgleda mobitela tako da preporučam.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jos samo jedno pitanje, u slucaju da zelim unrootat towelroot u buducnosti, kako da to napravim?

15 godina
neaktivan
LG G2 tema
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
piopiospy kaže...

Jos samo jedno pitanje, u slucaju da zelim unrootat towelroot u buducnosti, kako da to napravim?

Nema načina osim povratka(flešanja) na original firmware.

nicknino kaže...

Sory ali prestrašno, bilo bi me sram to izvadit u javnosti. Čemu takva zaštita, misliš ga koristiti vječno ili je cilj dobiti 150 kuna više za dvije godine kad ga prodaješ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 12:58 (NevjerovatnoPametan).
15 godina

trebam g2 nosit na garanciju...rootan je i cloudy 2.1 je gore...kako najbezbolnije unrootat i koji je orginal tele 2 firmware za njega..hvala

13 godina
galinjo24 kaže...

trebam g2 nosit na garanciju...rootan je i cloudy 2.1 je gore...kako najbezbolnije unrootat i koji je orginal tele 2 firmware za njega..hvala

Netrebas flashat Tele2 firmware, skines bilo koji Europe kdz i flashas ga preko LG Flash Toola a s time automatski ga i unrootas.

15 godina
neaktivan

@NevjerovatnoPametan pa zaštita ko zaštita, štiti i ekran i mobitel, a ak bi te to bilo sram izvadit u javnosti onda imaš nekih problema

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 21:23 (nicknino).
11 godina
neaktivan
nicknino kaže...

@NevjerovatnoPametan pa zaštita ko zaštita, štiti i ekran i mobitel, a ak bi te to bilo sram izvadit u javnosti onda imaš nekih problema

Da, stvarno štiti ekran, toliko štiti da nema ekrana već je presvućen kožom. Nemam problema već mi je to smiješno i narušava funkcionalnost uređaja.

I to zašto...da se slučajno ne bi pojavila crtica na mobu, jer crtica je bauuukaaač.

13 godina
galinjo24 kaže...

U lg support toolu ides na upgrade recovery. Onda on skine.

ja
15 godina

Tocno tako sam i napravio{#}

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav ekipa, zanima me da li je ovaj mobitel još isplativa kupnja? Nemam neki preveliki budžet, jedva ću se skrpat i za novi ovakav, no zanima me da li se još uvijek isplati dat novce za navedeni i koliko po vašem mišljenju vrijedi novi sa garancijom? I da ima li netko 16 gb model? Da li ima problema sa prostorom? Hvala !

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo i moj je stigao, super zadovoljan ! 

I odmah cu si narucit case i tempred glass i zanima me kakav je potupak stavljanja tempred glassa ? Isti kao i folija ili, nism imao iskustva sa njim. 

I odakle Vi narucijete maske, ja a e-bayu nemogu nista zanimljivo pronaci, a da nije 30-50$

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 18:18 (TheMenstalist).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
molnyi kaže...

Pozdrav ekipa, zanima me da li je ovaj mobitel još isplativa kupnja? Nemam neki preveliki budžet, jedva ću se skrpat i za novi ovakav, no zanima me da li se još uvijek isplati dat novce za navedeni i koliko po vašem mišljenju vrijedi novi sa garancijom? I da ima li netko 16 gb model? Da li ima problema sa prostorom? Hvala !

Naravno da je isplativa, po mnogima i bestbuy do 2000 kn..

A memorije ovisi koliko ti treba, meni je bilo malo, al nemora znacit da ce tebi bit malo..

Novi s garancijom, realno 2000 kn plus minus 100 kn jel. Sve ispod toga sto nadjes je super mada ih ima i po 2500 novih na njuski hrpu, samo trebaš malo pratit situaciju jednom kad imas novce i odma se zaletit i kupit ga ;)

13 godina
neaktivan

Hvala ti na odgovoru. Budem pratio stanje na njušci pa javim kad piknem jednoga. Još nešto, što je deep sleep? Pošto će mi ovo biti prvi pametni telefon pa nisam upoznat sa tim izrazom. Hvala! 

15 godina

ja sam svoj g2 dao za 1400kn..bio je star godinu dana,bez večih ostečenja..imao je samo žutu crtu na ekranu koja se dosta vidjela kad se uređaj malo više zagrije..nije mi se dalo zezat sa garom...korektna cijena

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel netko mozda probao ovo : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2479892

I ako je kako mu radi na jacim igricama

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ja neznam da li su ljudi nerealni ili što... G2 bez gare po 1800-2000, sa garom po 2100 a novi su po 2300... A gledam sad G3 i nađem ih po 2300 sa god i pol garancije... svašta.. sry na offtopicu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2014 13:45 (molnyi).
Moj PC  
0 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice