- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LG D802 32GB verzija
CloudyG3 1.2 + Bruce Kernel + undervolt -50mv
Isti sam koristio, i sve isprobao, ali nema do stock roma. Zaslon na 90% i ništa undervolt, normalno korištenje - 5 i pol sati. To s tim nećeš postići, osim naravno ako ne spustiš CPU na 100MHz...
pozz ljudi, nema tema za lg g2 mini pa pitam tu, mama mi ga ima i ima samo jedan problem :D
naime ono kad dugo drzis volume down se pali kamera i volume up se pali quick memo, jel postoji nacin da se do ugasi, gledam joj galeriju, prepuna slika iz torbe . haha :D
kaze da joj se nonstop pali u torbi il kamera pa slika il quick memo.
LG D802 32GB verzija
CloudyG3 1.2 + Bruce Kernel + undervolt -50mv
Isti sam koristio, i sve isprobao, ali nema do stock roma. Zaslon na 90% i ništa undervolt, normalno korištenje - 5 i pol sati. To s tim nećeš postići, osim naravno ako ne spustiš CPU na 100MHz...
Ekran mi je uvijek na 50% i auto postavkama, sa G3 Romom prije Bruce-ovog kernela i undervolta dobivao sam uredno izmedju 5-6h SOT
Vratio se ja na g2. Nakon g3, nexus 5, lumia 1020 i galaxy k... Jbg najpogodjeniji mi je g2:)))
Ekran mi je uvijek na 50% i auto postavkama, sa G3 Romom prije Bruce-ovog kernela i undervolta dobivao sam uredno izmedju 5-6h SOT
Nažalost, koristito sam ja sve od Brucea i ponaša se jako nestabilno - prvih desetak dana sve ok, ali onda počne neobjašnjivo trošenje baterije, jako zagrijavanje čak i u surfanju... I eto sam se vratio na stock F - baterija 20% bolja (čak i pri 90% svjetline!!), mobitel gotovo posve hladan... Nikad više na custom rom sa ovim mobitelom, a ruku na srce - nema ni razloga za ić na custom. Samo root i piči :-))
Danyel mislim da potpuno isto mogu reci da mi na stock 20F super radi. Evo sad sam na kombinaciji bruce rom bruce kernel i zadovoljan jesam, bateriju dobijem istu kao i na CloudyG3 i Cloudystock. Ali bas imam nekakav osjecaj da se svaki od tih romova mobitel malo grije vise nego na stocku. Najbolja kombinacija koju sam imao mi je bila stock 20F root i bruce kernel, mobitel uvijek hladan a baterija super. Vjerojatno cu se vratit na 20F i miran sam onda. Stavim si mod za kameru i g3 ui i temu i to je to sve u svemu.
Btw jel ti samo iskljucis aplikacije koje su bloatware ili ih bas obrises u titaniumu il ne znam vec sto koristis ?
Onaj LG MLT jesi to iskljucio ?
Na kojim ste operaterima da imate F nadogradnju?
Imam VIP i nemam još ništ prek LG support toola (zadnji je 220D).
Danyel mislim da potpuno isto mogu reci da mi na stock 20F super radi. Evo sad sam na kombinaciji bruce rom bruce kernel i zadovoljan jesam, bateriju dobijem istu kao i na CloudyG3 i Cloudystock. Ali bas imam nekakav osjecaj da se svaki od tih romova mobitel malo grije vise nego na stocku. Najbolja kombinacija koju sam imao mi je bila stock 20F root i bruce kernel, mobitel uvijek hladan a baterija super. Vjerojatno cu se vratit na 20F i miran sam onda. Stavim si mod za kameru i g3 ui i temu i to je to sve u svemu.
Btw jel ti samo iskljucis aplikacije koje su bloatware ili ih bas obrises u titaniumu il ne znam vec sto koristis ?
Onaj LG MLT jesi to iskljucio ?
LG MLT nisam isključio jer su iskustva korisnika pokazala da se to zapravo i ne može isključiti ni izbrisati (tj. samo izgleda da si izbrisao, ali zapravo uvijek radi u pozadini), ovog puta nisam ništa skinuo ni isključio od "bloata",
sve je stock 20F, samo sam:
1. Rootao (nisam stavio CWM ni TW, ne treba mi jer ne planiram na custom)
2. Instalirao AdAway (i uklonio reklame)
3. Instalirao G2 Xposed (i smanjio navigacijske tipke)
4. Nabacao par zanimljivih tema i pozadina
5. Instalirao modanu kameru, ali odvojeno tako da mogu koristiti i stock i mod
Ikako imam Root uninstaller, nisam još ništa maknuo jer želim vidjeti kako se F ponaša sa svime na dulje staze.
I evo, mobitel se stvarno lijepo i kulturno ponaša, ne grije se, ne cuga bateriju, sve u svemu jako sam zadovoljan. Čak i iz prve pronalazi mjesto za prognozu vremena, što mu sa D verzijom baš i nije dobro radilo. Sve skupa, F je jako dobra verzija.
PS Uskoro ću staviti screenshot potrošnje OST, zapravo već večeras ili sutra - Wifi stalno uključen, ekran stalno na 60-100% (na suncu), surfanje i mailovi po nekoliko sati dnevno, par sms-a i malo razgovora. Za sada, nakon gotovo tri sata ekrana baterija je na 60%. Vidjet ćemo još malo pa ću uslikati.
Tele 2, baš neki dan dobio. Ali probaj preko kompjutera (LG softver) ažurirati, tamo se prije i lakše skine.
Tele 2, baš neki dan dobio. Ali probaj preko kompjutera (LG softver) ažurirati, tamo se prije i lakše skine.
Jesam, automatski mi se ažurira.
Probao sam i preko LG PC Suitea i preko OTA i zasad ništa, a učinilo mi se da je netko tu sa foruma ko ima VIP dobio update.
Probao sam i preko LG PC Suitea i preko OTA i zasad ništa, a učinilo mi se da je netko tu sa foruma ko ima VIP dobio update.
Iskreno, mislim da se netko zabunio. Gledao sam službene updateove prije neki tjedan i nigdje nije spomenuta Hrvatska, a kamoli Vip.
Tele2 je dobio, što je rijetkost još uvijek i u zapadnoj Europi jer su tek neke zemlje i operateri dobili 20f (Francuska, Njemačka, Italija među prvima).
Pričekaj malo, mislim da će brzo i za vas.
Inače, uskoro dobivamo punu nadogradnju na novi Android L, neki govore da bi mogli čak do kraja godine imat ga na našem G2.
http://www.smartphonehrvatska.com/2014/08/23/lg-g2-uskoro-dobija-g3-ux/
Ovog puta LG radi punom parom (prijašnjih godina nije radio ovoliko česte i velike updateove za svoje mobitele).
Ja imam otkljucani LG G2 na Tomatu (Vip) i imam 20f.
Mob nije rootan
Kupljen u Tele2 pa od njih i otkljucan
Inače, uskoro dobivamo punu nadogradnju na novi Android L, neki govore da bi mogli čak do kraja godine imat ga na našem G2.
http://www.smartphonehrvatska.com/2014/08/23/lg-g2-uskoro-dobija-g3-ux/
Ovog puta LG radi punom parom (prijašnjih godina nije radio ovoliko česte i velike updateove za svoje mobitele).
Do kraja godine stize KK sa G3 suceljem, stock naravno.
Android L bi trebao stici do kraja sljedece godine.
@danyel
hey, vidim da koristis adaway, kako ti se ponasa mobitel, inace kad sam koristio adaway adblock plus primjeti se da se baterija puno brze trosi i veliko zauzece memorije od strane adaway ili adblock plus kao i internet preglednika.
Do kraja godine stize KK sa G3 suceljem, stock naravno.
Android L bi trebao stici do kraja sljedece godine.
Više "tweetova" govori da bi L mogao čak krajem ove godine, tj. barem beta (vjerojatno će je dati moderima na XDA da se malo "poigraju"). Službeno vjerojatno dogodine. A G3 sučelje bi moglo do kraja ove godine, da.
PLUS: Nisam primijetio da mi Adaway radi probleme. Baterija na stocku sada radi uredno, a i memorija se ponaša normalno, tj. ništa gore ili bolje nego bez adawaya.
Mob nije rootan
ha ha ha, ti si vjerojatno dobio Tele2 update (nije rijetkost, jer ti je i dalje u LG-ovom sustavu vjerojatno vezan na Tele2).
Mob nije rootan
ha ha ha, ti si vjerojatno dobio Tele2 update (nije rijetkost, jer ti je i dalje u LG-ovom sustavu vjerojatno vezan na Tele2).
Sve mi je od Vipa povuklo i aplikacije njegove itd.
Sve mi je od Vipa povuklo i aplikacije njegove itd.
Ma jest, ali tebi je i dalje brendiran na Tele2, otključavanjem si mu samo dao "slobodu" da možeš koristiti i druge aplikacije i mreže, ali on je i dalje vezan na Tele2... Kako je update za SVE, ne samo za Tele2, ti si dobio isto a Vip ti je dodao svoje.
Ja na Tele2 preko LG-a nisam dobio ništa za Tele2 - što znači da je ovo OPEN verzija za Hrvatsku, a onda operateri dodaju svoje aplikacije i linkove.
S obzirom na konfuziju koja vlada što se tiče nadogradnji, odlučio sam podijeliti svoje iskustvo ovdje s vama.
Dakle, da odmah razriješimo jednu dilemu, hrvatska verzija ovog telefona ne postoji! Svi mobiteli kod nas dolaze iz susjednih nam zemalja, bilo da su kupljeni kod operatera ili u slobodnoj prodaji.
Porijeklo vašeg moba možete ustanoviti na slijedeći način....
Otvorite ovaj link http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=vaš imei broj (pod vaš imei broj upišite svoj imei naravno)
U šestom redu bi trebalo pisati nešto poput ovog - <suffix>A6HUWH</suffix>
Ono što je vama bitno su tri znaka iza slova A - <suffix>A6HUWH</suffix>, u ovom slučaju 6HU.
Sad kad znate oznaku otvorite ovaj link, i prema tome potražite zemlju iz koje je vaš mob.
Tu je popis svih zemalja i dostupnih službenih nadogradnji za vaš mobitel.
S obzirom da G2 imam još od 11 mj. prošle godine, primjetio sam da su sve europske zemlje podijeljene u dvije skupine što se tiče nadogradnji (UK, Njemačka, Poljska, Češka.... u jednu skupinu, a Francuska, Italija, Mađarska... u drugu). Moj mob je konkretno mađarska open verzija jer je tamo kupljen, a i to se vidi iz gornje oznake.
Konkretno, mislim da Tele2 dobiva telefone iz Mađarske, dok za Vip i Tmobile nisam siguran ali mislim da dolaze iz Njemačke (pogodite zašto ).
Uglavnom, nadogradnja vam ima jedino veze iz koje zemlje je telefon i koje verzije je LG pustio za tu zemlju. Za nadogradnju vam je najbolje spojiti mob sa kompom i pokrenuti neki LG software (ja koristim LG PC Suite) umjesto da čekate OTA.
Eto, to je to, i nadam se da će bar nekome pomoći u rješavanju nedoumica oko nadogradnji...
Btw. ne dam svoj G2 ni za "šleper karamela"...
LP
n verzija jer je tamo kupljen, a i to se vidi iz gornje oznake.
Konkretn
LP
Zašto bi morali doći iz Njemačke? Vip je austrijsko-engleska firma, a T.com i inače grabi najjeftinije s tržišta (velike količine, gdje stigne). I, osim toga, Tele2 je švedska firma pa bi po toj logici prije oni trebali imati modele za europsko tržište... No, da pojednostavimo tu "konfuziju" - svi G2 su proizvedeni u Koreji, i nema ama baš nikakve razlike među njima (osim prostora za pohranu), modelima za europsko tržište. Samo ih operateri zaključavaju na svoju mrežu. A romovi koje dobivamo su podijeljeni po regijama (slično kao DVD), tj. sve je to isto samo što LG-u primat ima zapadna EU pa su prvi update dobili Talijani, Francuzi, Englezi i Nijemci.
I da, preko OTA teško da ćete išta "uloviti", pogotovo ako vam je mob rootan, no zato vam treba instalirati LG softver na računalo i preko njega raditi update. I ne samo update, LG softver je odličan za backup, pa i za popravak loše instalacije. Uglavnom, korisno ga je uvijek imati na računalu.
Kod mene je mobitel iz Vip-a i piše u tom redu "6IP" tog nema na listi xD
Btw Danyel kada budeš mogao stavi trajanje baterije..
Imam bijeli G2 i prijatelj me sad napada sa mu ga prodam. Nisam ga imao u planu rješavati ali možda bih se i mogao predomisliti, čisto da promjenim boju :)
Koja je vama boja draža?
14 | Bijeli |
---|---|
11 | Crni |
kupi sad crni lg g2 32gb, cjene padaju :D
kupi sad crni lg g2 32gb, cjene padaju :D
Koliko kekosa?
2500 kuna na mobicity, al nema u stock cinimise, narucivat ce brzo, inace oko 2900 na tia mobiteli ako se ne varam, i 3300 svijet medija.
32 gb verzija
Radi li se update preko PC Suita ili preko drugog SW-a? Radi li dobro backup i restore preko PC Suita ili ga radite na drugi način? Hvala
S obzirom na konfuziju koja vlada što se tiče nadogradnji, odlučio sam podijeliti svoje iskustvo ovdje s vama.
Dakle, da odmah razriješimo jednu dilemu, hrvatska verzija ovog telefona ne postoji! Svi mobiteli kod nas dolaze iz susjednih nam zemalja, bilo da su kupljeni kod operatera ili u slobodnoj prodaji.
Porijeklo vašeg moba možete ustanoviti na slijedeći način....
Otvorite ovaj link http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=vaš imei broj (pod vaš imei broj upišite svoj imei naravno)
U šestom redu bi trebalo pisati nešto poput ovog - <suffix>A6HUWH</suffix>
Ono što je vama bitno su tri znaka iza slova A - <suffix>A6HUWH</suffix>, u ovom slučaju 6HU.
Sad kad znate oznaku otvorite ovaj link, i prema tome potražite zemlju iz koje je vaš mob.
Tu je popis svih zemalja i dostupnih službenih nadogradnji za vaš mobitel.
S obzirom da G2 imam još od 11 mj. prošle godine, primjetio sam da su sve europske zemlje podijeljene u dvije skupine što se tiče nadogradnji (UK, Njemačka, Poljska, Češka.... u jednu skupinu, a Francuska, Italija, Mađarska... u drugu). Moj mob je konkretno mađarska open verzija jer je tamo kupljen, a i to se vidi iz gornje oznake.
Konkretno, mislim da Tele2 dobiva telefone iz Mađarske, dok za Vip i Tmobile nisam siguran ali mislim da dolaze iz Njemačke (pogodite zašto ).
Uglavnom, nadogradnja vam ima jedino veze iz koje zemlje je telefon i koje verzije je LG pustio za tu zemlju. Za nadogradnju vam je najbolje spojiti mob sa kompom i pokrenuti neki LG software (ja koristim LG PC Suite) umjesto da čekate OTA.
Eto, to je to, i nadam se da će bar nekome pomoći u rješavanju nedoumica oko nadogradnji...
LP
Pitanje, a gdje se može vidjeti lista zemalja koja su dobila update? I moj G2 A6IPBK i ne mogu ga tamo naći
Radi li se update preko PC Suita ili preko drugog SW-a? Radi li dobro backup i restore preko PC Suita ili ga radite na drugi način? Hvala
Da, LG Suite je dobar program za to, plus za još mnogo toga.