LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.073.983
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: LG G2 tema
anonymous_Zg kaže...

evo uspio sam hvala ti puno jos samo trebam ovo sa flashtoolom idem ga skinut :)

Skidas ovaj ;)

samo prati upute dalje.

Ubuduce, gdjegod te pitaju za model - d802 . Imas srece sto nisi na xda pitao jer vidim da svi rade pogresno. Otisao bi mob na garanciju odmah.

A autor teme je i autor freegee'a koji je poslao 1000 i vise mobitela na popravak :/

pitanje: jesi probao bootati ? Zato sto sam ti originalne particije poslao..trebas moci bootati. Ako ne onda download mode.

ja
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 0:01 (bender_007).
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
anonymous_Zg kaže...

evo uspio sam hvala ti puno jos samo trebam ovo sa flashtoolom idem ga skinut :)

Skidas ovaj ;)

samo prati upute dalje.

Ubuduce, gdjegod te pitaju za model - d802 . Imas srece sto nisi na xda pitao jer vidim da svi rade pogresno. Otisao bi mob na garanciju odmah.

A autor teme je i autor freegee'a koji je poslao 1000 i vise mobitela na popravak :/

pitanje: jesi probao bootati ? Zato sto sam ti originalne particije poslao..trebas moci bootati. Ako ne onda download mode.

evo sad mi sve radi noramlno samo jel mi mozes jos autorec poslat link koji mi treba :)

13 godina
Prvi post ove teme ima autorec za nas d802.
ja
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
Prvi post ove teme ima autorec za nas d802.

evo instaliram al sad trazi nekakav looki tool da rucno instaliram joj hahaha

13 godina
Da. Nisi rootao.
ja
13 godina

Preko moba pa mi dvostruki odgovor javlja.

1. rootaj

2. instaliraj autorec - pokreni - daj dopustenja - klik na DA, klik na flashaj.

To je to.

ja
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 9:41 (bender_007).
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

evo opet sam nesto sjebo :( isprobavo sam neke romove i onda sam htio cm pa me trazio ca stavim cwm recovery i kad sam ga stavio opet mi je bio crn ekran sa onim slovima al sam to sredio ko i prosli put, onda sam flasho onaj frimaware a sad na mobu nemogu nis radit izbacuje mi neki error kao com.android,phone je zaustavljen i slicno :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Micro USB to HDMI

Ekipo jel zna netko ili ima netko ovo i dal radi :

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=350956004235&alt=web 

I ak ima nesta drugo za preporuciti slobodno ;)

0 0 hvala 0
13 godina
anonymous_Zg kaže...

evo opet sam nesto sjebo :( isprobavo sam neke romove i onda sam htio cm pa me trazio ca stavim cwm recovery i kad sam ga stavio opet mi je bio crn ekran sa onim slovima al sam to sredio ko i prosli put, onda sam flasho onaj frimaware a sad na mobu nemogu nis radit izbacuje mi neki error kao com.android,phone je zaustavljen i slicno :/

Moras factory reset..

ja
13 godina
LG G2 tema

Na koji način bi mogao pokušati dobiti veću brzinu na 2g mreži?

Imam stock 220d.

Dali bi se situacija mogla poboljšati promjenom ROM-a ili možda samo neki kernel?

Značajno je sporiji nego neki drugi smartphon-ovi.

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
anonymous_Zg kaže...

Moras factory reset..

da ali kako, probavo sam otic u recovery al nezeli mi uc :/

13 godina
Mislim da ne volis citati. Znam, muski smo itd, upute du za papucare blabla..ali trebas citati. Drzi volume down i power dok se ne pojavi lg logo. Kratko pustis i onda stisnes i drzis volume down i volume up. 3put potvrdis. To je na stock. Na autorecovom bootloaderu je volume down i power ponovno.
ja
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
Mislim da ne volis citati. Znam, muski smo itd, upute du za papucare blabla..ali trebas citati. Drzi volume down i power dok se ne pojavi lg logo. Kratko pustis i onda stisnes i drzis volume down i volume up. 3put potvrdis. To je na stock. Na autorecovom bootloaderu je volume down i power ponovno.

jesam, sve sam napravio kako si reko al evo opet isto ono :/ 

13 godina
anonymous_Zg kaže...
bender_007 kaže...

Onda drug kdz flash :), nema druge.

ja
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
anonymous_Zg kaže...
bender_007 kaže...

Onda drug kdz flash :), nema druge.

a neznam koji haha, mozes mi ti neki preporucit?
evo probo sam neki al neznam zasto nece 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 0:17 (anonymous_Zg).
13 godina
LG G2 tema

Taj F sto si downloadao.

+ ovo

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Taj F sto si downloadao.

+ ovo

ovaj svoj sto sam prvi put skino ili neku drugi F ?

15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Je li svima stigao V20D update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

jel radi kome onaj LG Smartworld?

Probao sam se registrati i nema RH na popisu pa sam stavio United Kingdom. Ali kad hoću skinuti neku temu/font mi piše da usluga nije dostupna...

Jel to uopće radi ili da "disejblam" aplikaciju?

Nije da su teme nešto posebno, no htio sam isprobati...

edit. radi samo užasno sporo skida...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 21:12 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Je li ovo V20C verzija? Je li mi trebala doci novija do sada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

E jebo ga ja sam izbrisao taj LG Smart World cim sam dobio mob, nisam uopce zna da se mogu teme skidat... Sta mi je sad radit posto ga na marketu nema?

EDIT: Rijeseno !!!

EUNE: RayzCRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 20:18 (Rayz00).

0 0 hvala 0
17 godina
Rayz00 kaže...

E jebo ga ja sam izbrisao taj LG Smart World cim sam dobio mob, nisam uopce zna da se mogu teme skidat... Sta mi je sad radit posto ga na marketu nema?

ma teme su katastrofa, samo 1 autor, sve jadnjikave neke.

zna tko gdje ima dobrih tema za ovaj mob?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 21:13 (lllnuclearlll).
16 godina

Imaju neke na XDA-u, pregledaj ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 21:52 (Godra).
16 godina
neaktivan
Godra kaže...

Imaju neke na XDA-u, pregledaj ovdje.

Osobno mi je najbolja Samsung 5 tema, imam je već mjesec dana. 

Inače se planiram vratiti na original firmware, jer ovaj custom (v. D) i Dor. kernel se nisu pokazali osobito kvalitetnim (veliko je zagrijavanje mobitela a ponekada se baterija troši nenormalno, bez ikakvog razloga).

Koji je najlakši način vraćanja na original, i moram li se opet vraćati na 4.2?

Ako tko ima link za neki lakši način, hvala. 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
13 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...
bender_007 kaže...

Taj F sto si downloadao.

+ ovo

ovaj svoj sto sam prvi put skino ili neku drugi F ?

evo isprobo sam svakakve al i dalje mi ono isto pokazuje, neznam sta da radim mozda je najbolje da ga na servis odnesem...

17 godina
Danyel kaže...

Osobno mi je najbolja Samsung 5 tema, imam je već mjesec dana. 

S5 Natural?

Ja tu koristim već duže vrijeme, al mi je malo već dosadila.

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

I dalje tvrdim da rootanje nije za svakoga...a i nepotrebno je za prosjecnog korisnika.

Osim ako je netko geek pa neka ga roota.

Ja sam S3 roota barem 10-15 puta,imao isto toliko romova,radio cuda.I to je na samsungu sve jednostavno.

Na Lg je kao da branis doktorat.,po meni katastrofa napravljeno.

G2 sam podigao na 20d preko one skripte,jer preko Lg toolsa nije islo nikako. Roota ga nisam htio jer sam znao da se sranja mogu dogodit.

Sad imam G3 i ne pada mi na pamet ista radi po njemu.,jer mi je Lg nekako nesiguran za takvu vrstu zajebancije.

Samsung je po meni najbolji za kemijanje...tamo kakav god ti se problem dogodit uvjek ga mozes rijesit preko Odine (vratis sluzbeni rom).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
R36 kaže...

I dalje tvrdim da rootanje nije za svakoga...a i nepotrebno je za prosjecnog korisnika.

Osim ako je netko geek pa neka ga roota.

Ja sam S3 roota barem 10-15 puta,imao isto toliko romova,radio cuda.I to je na samsungu sve jednostavno.

Na Lg je kao da branis doktorat.,po meni katastrofa napravljeno.

G2 sam podigao na 20d preko one skripte,jer preko Lg toolsa nije islo nikako. Roota ga nisam htio jer sam znao da se sranja mogu dogodit.

Sad imam G3 i ne pada mi na pamet ista radi po njemu.,jer mi je Lg nekako nesiguran za takvu vrstu zajebancije.

Samsung je po meni najbolji za kemijanje...tamo kakav god ti se problem dogodit uvjek ga mozes rijesit preko Odine (vratis sluzbeni rom).

Što se tiče roota i recoverya, LG je poprilično jednostavan, kao i stavljanje custom roma-a (masu ih dolazi sa lakom Aromom). Jedini problem je ovo što ja sada trebam, vraćanje na staro i na original rom. Tu je Samsung definitivno lakši.

Međutim, Samsung ima jedan veliki problem koji se javlja prilikom roota i stavljanja drugog roma - KNOX.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
Rayz00 kaže...

ma teme su katastrofa, samo 1 autor, sve jadnjikave neke.

zna tko gdje ima dobrih tema za ovaj mob?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2575385

S5 tema je dobra, ali meni osobno AOSP najbolja.., zgodne ikone :D

btw.ako je tko probal LG Weather theme optimus, da javil dal mu radi?

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

jel mogu nekako unrootat mob u download modu? hitnoo

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice