LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.087.365
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: LG G2 tema
lllnuclearlll kaže...
mind_challenge kaže...

Možeš ručno flashati kdz, bez obzira na root.

Aha, ajd super onda. Budem isprobao to danas {#}

Dakle tu se radi o službenom updateu iz LGa ako se ne varam, nije nikakav mod ili nešto? Samo što ide prek tog KDZa??

Samo se nadam da taj KDZ nema nikakve veze s HDZom da mi ne počne jest megabajte i trošit pare s računa {#}

Tako je, to je službeni update. 

HDZ {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
lllnuclearlll kaže...

Zna tko kad će doći update koji donosi KnockCode??? Trenutno imam 20b, a najavljivali su nasljednika "uskoro" prije 2-3 mjeseca...

Na kojoj si mreži? Većina nas je dobila taj V20d update. Uvijek ga možeš ručno flashati ako baš želiš. Imaš upute  nekoliko postova iznad.

Jeste stvarno dobili službenim putem V20d jer meni na tele2 pokazuje skroz V20b kao aktualnu?

I na Windows 8 ne mogu flešat da se krunem...

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 18:50 (photonFUEL).
13 godina

Ja sam na 220a i rootao sam ga..dali je moguće da zato još nemam zadnju verziju..mob je nabavljen iz vana, od dobavljača?

Luc
16 godina
photonFUEL kaže...
mind_challenge kaže...
lllnuclearlll kaže...

Zna tko kad će doći update koji donosi KnockCode??? Trenutno imam 20b, a najavljivali su nasljednika "uskoro" prije 2-3 mjeseca...

Na kojoj si mreži? Većina nas je dobila taj V20d update. Uvijek ga možeš ručno flashati ako baš želiš. Imaš upute  nekoliko postova iznad.

Jeste stvarno dobili službenim putem V20d jer meni na tele2 pokazuje skroz V20b kao aktualnu?

Ja sam dobio taj OTA, ali moj uređaj nije iz Tele2.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
17 godina
photonFUEL kaže...

U čem je problem na W8?

Imam računalo s W8 i XP. Da na XPu radim onda???

16 godina
lllnuclearlll kaže...
photonFUEL kaže...

U čem je problem na W8?

Ne mogu pogledati u kristalnu kuglu da vidim koji ti je točno problem, ali pretpostaviti ću da su driveri (dosta ljudi to muči kod flashanja). Windows 8 ne dozvoljava instaliranje nepotpisanih drivera. Ako hoćeš, možeš rebootati ovako pa ih instalirati. 

14 godina
odjavljen
Jel mi mozete reci kako ste zadovoljni sa kamerom u low lightu? Cuo sam da zna slika ispast zamuceno, takoder da opticka stabilizacija ne radi posao najbolje

Posto sam ju mogao isprobati samo po danu, mozete malo u par rijeci objasniti situaciju?
*Sony Xperia Z1 Compact*
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav ljudi , dali ima kakvih novosti vezano za knock code upadate ,imam zadnju verziju kit kat 802b ,vidim da dosta ljudi je vec updejtalo na f...

Ili dali se može ručno instalirati preko lg pc suita ili postoji koji rugi način.

Zahvaljujem

0 0 hvala 0
17 godina
Pacooo kaže...

Pozdrav ljudi , dali ima kakvih novosti vezano za knock code upadate ,imam zadnju verziju kit kat 802b ,vidim da dosta ljudi je vec updejtalo na f...

Ili dali se može ručno instalirati preko lg pc suita ili postoji koji rugi način.

Zahvaljujem

Pročitaj zadnjih 10-15 postova ove teme {#}

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Hvala,upravo prolistao, ima jedan fajil za skinuti,sta moram s njime...iskreno nerazumijem se kako to napraviti ukoliko je netko voljan mi pojasniti bio bi mu zahvalan,znaci ono sta mi je bitno je taj knock code.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ajde molim vas tko je na tele2 mrezi neka provjeri u postavkama od baterije koliko mu trosi Android OS i jel zna biti ono "ostani budan" povecano ?

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Meni ti je 19 h na bateriji a android os drugi na listi sa 14 posto a keep awake za android os je 9 h
juka
11 godina
neaktivan

Bok ekipa, trebam pomoć.

Kupio sam LG G2 prije tjedan dana, instalirao gore 4.4.2 i uglavnom se gore nalaze instalirane social network aplikacije i chat programi.

Uglavnom, problem koji imam je povremeno trzanje ekrana dok skrolam i paljenje/switchanje aplikacija ima povremeno neki lag.

Inače, mob je kupljen u VIP-u i imao je neke one njihove bloatware aplikacije, al sam to maknuo.

Neke servise od lg-a sam ugasio za koje smatram da su nepotrebni (lifesquare, slide aside, vutalk), no nije riješilo problem.

Napravio sam erase, složio ponovo no ista stvar. S obzirom da mi je to prvi android mob i da sam nub, imate neko rješenje koje ne uključuje instalaciju custom romova?

Edit: gašenje NFC, location services i sl. isto ne pomaže. Aplikacija Wakelock detector pokazuje Google Play services kao servis koji najviše ždere cpu. Mob sam rutao prema uputama na prvoj strani ove teme.

Tnx

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 10:00 (R4ck0).
14 godina
neaktivan
R4ck0 kaže...

Bok ekipa, trebam pomoć.

Kupio sam LG G2 prije tjedan dana, instalirao gore 4.4.2 i uglavnom se gore nalaze instalirane social network aplikacije i chat programi.

Uglavnom, problem koji imam je povremeno trzanje ekrana dok skrolam i paljenje/switchanje aplikacija ima povremeno neki lag.

Inače, mob je kupljen u VIP-u i imao je neke one njihove bloatware aplikacije, al sam to maknuo.

Neke servise od lg-a sam ugasio za koje smatram da su nepotrebni (lifesquare, slide aside, vutalk), no nije riješilo problem.

Napravio sam erase, složio ponovo no ista stvar. S obzirom da mi je to prvi android mob i da sam nub, imate neko rješenje koje ne uključuje instalaciju custom romova?

Edit: gašenje NFC, location services i sl. isto ne pomaže. Aplikacija Wakelock detector pokazuje Google Play services kao servis koji najviše ždere cpu. Mob sam rutao prema uputama na prvoj strani ove teme.

Tnx

Koliko mi se čini, na prvoj stranici su linkovi za ioroot10 koji je za rootanje JB, za KK ti treba ioroot25, i pročitaj kaj kažu ovdje vezano za lag...

11 godina
neaktivan
Iwa1001 kaže...
R4ck0 kaže...

Bok ekipa, trebam pomoć.

Tnx

Koliko mi se čini, na prvoj stranici su linkovi za ioroot10 koji je za rootanje JB, za KK ti treba ioroot25, i pročitaj kaj kažu ovdje vezano za lag...

Hvala, rootao sam sa ioroot25 (vidio da je netko vec ovdje to pitao). Ovo rjesenje sam nasao al nisam probavao. Netko od vas mozda probao? Probao sam i sa Trickster MOD promjenit CPU governor iz ondemand u interactive kak je neko preslozio, al mi se reboota odmah mob i nece prihvatit promjenu settingsa.

Edit: jel itko od vas ima isti problem?

Tnx

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 12:27 (R4ck0).
14 godina
LG G2 tema

pozdrav ekipa, evo jos jednog zasad sretnog vlasnika G2-a :)

znam da se pricalo da se moze dobit đabe onaj lg quick window ak se posalju podaci na neki mail, pa ako netko zna na koji se mail šalje, bio bih zahvalan.

i što točno od detalja trebam priložit uz mail.

zahvaljujem :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Spike1983 kaže...

znam da se pricalo da se moze dobit đabe onaj lg quick window ak se posalju podaci na neki mail, pa ako netko zna na koji se mail šalje, bio bih zahvalan.

Prošla je ta "akcija".

14 godina
mind_challenge kaže...
Spike1983 kaže...

Prošla je ta "akcija".

e jbg :)

a niš, tnx za info ;)

17 godina
neaktivan

Ili mi se ne pojavljuje onaj prozor s Koreom već se pokrene samo Update Tool i kaže da imam zadnju verziju, ili na drugi način kad radim počne flešat i zaglavi na 49% (probao sva rješenja).

13 godina
LG G2 tema

G3 Keyboard - Flashable zip - (LG G2 - 4.4.2 ---- ide i na AOSP)

Sutra sastavim installer i za one koji nemaju custom recovery ALI imaju rootan uredjaj.

ja

4 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
photonFUEL kaže...

U čem je problem na W8?

Kad su mobiteli u pitanju, a pogotovo rootanje, flashanje iz windowsa, bježi od Osmice glavom bez obzira! Sedmica je najbolja za to.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
13 godina
neaktivan
Danyel kaže...
lllnuclearlll kaže...
photonFUEL kaže...

U čem je problem na W8?

Kad su mobiteli u pitanju, a pogotovo rootanje, flashanje iz windowsa, bježi od Osmice glavom bez obzira! Sedmica je najbolja za to.

Ja s osmicom sve radim i dosad nikad greske. A stvarno sam svega isprobao hh

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
odjavljen
Osmici mi treba 10god da prepozna mob, a ionako metro sucelje ne volim, to mi je vise za tablete i taj djir

Win7 ftw
*Sony Xperia Z1 Compact*
17 godina
MARKOZD15 kaže...
Osmici mi treba 10god da prepozna mob, a ionako metro sucelje ne volim, to mi je vise za tablete i taj djir

Win7 ftw

Meni još uvijek ne ide u glavu da nakon skoro 2 godine od izlaska Windowsa8 ljudi još uvijek misle da taj OS primarno koristi metro sučelje... W8 veze nema s metro sučeljem, ja nisam pokrenuo sve skupa 2 metro aplikacije otkad ga koristim. Sve je isto kao i na W7 i sve se koristi na skoro identičan način osim Start izbornika na kojeg se navikneš u roku 2 dana, a do nekih stvari je čak i brže doći na taj način... Uglavnom offtopic je pa neću dalje {#}

17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Meni su Windowsi 8.1 sasvim dobri i iako ima nekih poteškoća s njima i LG alatima, kod mene to očito nije slučaj. Prvo sam mislio da je do njih. Ja ne mogu flešati noviji stock kdz na stariji stock. Znači v20d na v20b. Ima više razloga i načina kako riješiti probleme koje imam (da ih ne navodim) ali toliko ipak ne želim kopati po mobitelu. Čekat ću službenu nadogradnju. Mobitel mi je iz tele2 (Hungary open) i za njega još nije pušten v20d.

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Pa ne mislim primarno, jednostavno WP8 je za tablete i touchscreen racunala, sedmica je puno bolja sto se tice podrske za drivere, a sto se tice WP8 meni je on bzvz, jedino sto je dobro u vezi njega je task manager
*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Je li ima nekon nacina da se rijesi stutteringa prilikom listanja aplikacija u meniju i ostalih stvari, jer uvijek se osjeti. Kitkat je na mobitelu, zadnja dostupna verzija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

G3 Keyboard - Flashable zip - (LG G2 - 4.4.2 ---- ide i na AOSP)

Sutra sastavim installer i za one koji nemaju custom recovery ALI imaju rootan uredjaj.

Hoćeš uspjeti napraviti za nas koji imamo root ?

I koji ti ROM koristiš, koliko dobiješ sati prosječno SOT ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 14:43 (Marko5552).
13 godina
LG G2 tema

Hocu, evo uploada se(kad zavrsim edit uploadalo se vec :P ).

Evo trenutno se vratio na bruce rom(CF koji VEC ima g3 keyboard mi se urusio(stavio sam drugi home launcher pa..)), na bruce romu radi odlicno.

Preporucujem da imas jos jedan keyboard (google keyboard ili drugi), kasnije ga mozes obrisati.

LINK    LG G3 keyboard za vecinu kitkat baziranih uredjaja - treba se imati root

Md5 : 03fad102808a252cb9bd0778599969a4

ja

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
Danyel kaže...
lllnuclearlll kaže...
photonFUEL kaže...

U čem je problem na W8?

Ja s osmicom sve radim i dosad nikad greske. A stvarno sam svega isprobao hh

Jesi li pokušao raditi preko adb-a, ne preko skripti već direktno flashati mobitel preko Osmice? Ja jesam, i to popriličan broj mobitela. Loše detektira, neki diveri uopće ne funkcioniraju. Ali zato vrhunski SVE radi u Sedmici. Zato koristim dual-boot.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice