LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.073.449
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: LG G2 tema
lllnuclearlll kaže...

Jel ima tko ovaj problem s G2? Kupio bi uređaj pa pitam. Našao sam na njuškalu TELE2, nedavno kupljen, nekorišten sa svim folijama prek ekrana i oko uređaja za 2700kn, otvoren na sve mreže.

Po ovom u videu čini mi se ili kao softverski bug ili kao mana u masovnoj proizvodnji jer je čovjek izmjenio 4 komada i niti jedan nije bio ispravan. Jako puno ljudi dolje u komentarima ima isti problem.

Također jel sve ispravno po prelasku na KitKat?

Nemam tih problema, i moram priznati po prvi put čujem za to, a bio na hrpi foruma i nigdje se nije tak nekaj spominjalo...

15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ja isto prvi puta čujem za taj problem ni ja ni frend koji ga ima nemamo takvih problema.

Inače mobitelom sam prezadovoljan sve preporuke svima.

0 0 hvala 1
17 godina
LG G2 tema

Nikak da se odlučim između njega i S4. Danas već mogu po G2...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Nikak da se odlučim između njega i S4. Danas već mogu po G2...

Ja sam sa S4 prešao na G2, G2 je klasu iznad S4 zbog toga što ima Snapdragon 800, kamera je tu negdje ali je kod G2 malo bolja zbog toga što ima OIS pa slike gotovo uvijek ispadnu dobre,LG ima veći ekran u gotovo istom kučištu kao S4 i još mi se pogotovo sviđaju tipke iza.

13 godina
LG G2 tema

Izmedju s4 i g2 ima tek smisla razmisljati na 4.4.2 nadogradnji. Tj s4 radi ko smece na verzijama prije 4.4.2 dok g2 radi ko bebica.

Ali opet, g2...brzina(snaga), lakse sucelje, baterija..i moje osobno misljenje je - ljepsi uredjaj.

ja

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

čeka me doma lg g2, ali ne znam da li staviti kit kat? jesu pofiksani bugovi, bluetooth drain i slično?

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

BT drain je imginaran. Pise da ima cak i kad je ugasen. Kod mene sve ko.

svakako kk > jb.

ja

0 0 hvala 0
14 godina

Sa Vodafonovom verzijom 20a, koju sam stavio na "silu" sam imao cuclanje baterije (očito nije bila za njega), ali sa 20b verzijom radi mali ko veliki....

13 godina
LG G2 tema

Jesi nakon flasha isao an factory? To je uvijek dobra stvar :)

20b zaista radi bolje iako neki kazu da je samo za drugu regiju..ipak je tu malo vise

ja

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Dali je kod nas dosao sluzbeni KK ?

Edit - sry vidim da ima .

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 17:18 (Alien 22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bender_007 kaže...

Jesi nakon flasha isao an factory? To je uvijek dobra stvar :)

20b zaista radi bolje iako neki kazu da je samo za drugu regiju..ipak je tu malo vise

Nisam ni za 20a, ni za 20b (ista procedura), ali b verzija radi kak treba (EUR open verziju imam), tak da - me happy.....

17 godina
LG G2 tema

Tko je službeni serviser za LG u HR?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iwa1001 kaže...

Sa Vodafonovom verzijom 20a, koju sam stavio na "silu" sam imao cuclanje baterije (očito nije bila za njega), ali sa 20b verzijom radi mali ko veliki....

Ja sam prvo stavio Vodafone 20a, pa 20b preko LGMobileTool-a, na 20b sam imao problema sa zvukom u slušalicama, nisam napravio factory reset, ali sam se vratio na 20a od Vodafona + fact.reset i radi sve bolje nego 20b, nikakvih problema sa baterijom, dapače duže traje. Inače imam LGD802 A6HUWH 6HU/HUNGARY_OPEN_16G verziju, za koju je D80220B službeni firmware.

14 godina
LG G2 tema

Ja sam preko lg pc suita instalirao 20b verziju, tmobile mreža. Imam problema sa zvukom kad ukljucim slušalice i bluetooth baterry drain. Kako najednostanvije da vratim na 4.2 stock?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Taj bluetooth battery drain je zanemariv i bolja je baterija sveukupno na 20b.To sa slušalicama,bože pa dali vi ikad stavite slušalice  u uši a da ništa nebi sviralo ili razgovarali na njih i uostalom to traje 10sec od ukopčavanja{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 14:57 (galinjo24).
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel nosio iko rootani G2 sa custom ROM-om na servis?

Jel se priznaje garancija ako je npr. mobitel rootan sa instaliranim CM-om (mislim ako kvar nastane na hardveru a ne zbog prckanja po softveru i flesanja drugog ROM-a)?

0 0 hvala 1
13 godina
LG G2 tema

Nemoj probavati. Nazovi ih i pitaj.

Vec sam prije 2 mjeseca pitao:

Ovlašteni servisi u HR su: www.agramservis.hr (LG telefoni prodani preko: VIP, Tele2, slobodna prodaja; smješten u Zagrebu na Žitnjaku), www.mesc.hr (LG telefoni prodani preko: T-Mobile, slobodna prodaja; smješten u Zagrebu na Heizlovoj), www.mrservis.hr (LG telefoni prodani preko: Msan, Slobodna prodaja; Smješten u Splitu na Mejašima).

ja

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Sutra idem po G2, uzet s njuškala.

Što provjeriti na mobitelu sve prilikom kupovine? Neke specifične stvari možda za G2?

I zanima me samo kakva kartica ide u njega. Ja imam normalni SIM star 10tak godina. Jel to odgovara ili karticu treba skratiti?

Jel postoji furtola normalna ona kožna za tak velike uređaje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 15:15 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Koristio sam do sad Mahdi rom, jeste možda isprobali koji bolji custom rom?

Trenutno se dvoumim da li probati Nameless rom ili CM11.  Također ako je netko isprobavao zadnje CM nightlye kakvi su nasprem M4 verzije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Sutra idem po G2, uzet s njuškala.

Što provjeriti na mobitelu sve prilikom kupovine? Neke specifične stvari možda za G2?

I zanima me samo kakva kartica ide u njega. Ja imam normalni SIM star 10tak godina. Jel to odgovara ili karticu treba skratiti?

Jel postoji furtola normalna ona kožna za tak velike uređaje?

U uređaj ide micro SIM kartica, tako da ćeš trebat ili srezat karticu ili zamijenit kod operatera.

Do sad kod nas nisam naletio na tak veliku futrolu, naručio sam ju sa ebaya ali kvaliteta je očaj živi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 17:05 (user3468).
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ok ljudi, imam veliku dvojbu pred narudžbu Spigen oklopa za LG G2.

Ne znam da li da naručim ovaj Korejski $24.99 + $1.50 Standard Int'l Shipping........ili

ovaj Američki $17.99 (28% tj. $7.00 sniženje) + $12.75 USPS First Class Mail Intl...

Za prvog piše da se proizvodi u Koreji i da je ovlašten od Spigena iz Koreje.........s druge strane za ovog drugog piše da je officialna Spigen prodavaonica (designed in Irvine, California, Made in Korea) i valjda traje neko sniženje ali će me ispasti malo skuplje jer je pošiljka skuplja...

Ovo pitam jer me strah da ne naletim na kakvu kopiju :(

pomagajte....hvala ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 19:03 (mack83).

0 0 hvala 0
17 godina
user3468 kaže...

U uređaj ide micro SIM kartica, tako da ćeš trebat ili srezat karticu ili zamijenit kod operatera.

Do sad kod nas nisam naletio na tak veliku futrolu, naručio sam ju sa ebaya ali kvaliteta je očaj živi.

A jel mogu gurnut običan SIM u njega i isprobat uređaj bez da zatvorim SIM poklopac? Dakle da kartica viri van? Pitam jer ne znam do kud trebam srezat karticu, a trebam isprobat uređaj.

13 godina
odjavljen
lllnuclearlll kaže...
user3468 kaže...

A jel mogu gurnut običan SIM u njega i isprobat uređaj bez da zatvorim SIM poklopac? Dakle da kartica viri van? Pitam jer ne znam do kud trebam srezat karticu, a trebam isprobat uređaj.

Nemoze - kartica se reze sa sve 4 strane pa nemoze ni malo unutra.

17 godina
LG G2 tema

Našao upute i mjere na youtubeu pa ću ju srezat :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mack83 kaže...

Ne znam da li da naručim ovaj Korejski $24.99 + $1.50 Standard Int'l Shipping........ili

ovaj Američki $17.99 (28% tj. $7.00 sniženje) + $12.75 USPS First Class Mail Intl...

Za prvog piše da se proizvodi u Koreji i da je ovlašten od Spigena iz Koreje.........s druge strane za ovog drugog piše da je officialna Spigen prodavaonica (designed in Irvine, California, Made in Korea) i valjda traje neko sniženje ali će me ispasti malo skuplje jer je pošiljka skuplja...

pomagajte....hvala ;)

Ja sam uzeo ovog za 26.49$ "Korejskog" i još jedan lik ovdje na forumu, došlo je i meni i njemu sigurno, čak 1 dan prije :)

14 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Našao upute i mjere na youtubeu pa ću ju srezat :D

nemas potrebe za tim. odi kod operatera i reci mu da zelis da ti izreze karticu, a ne da ti daje novu. imaju neku piz*ariju i s kojom ti tvoju izreze ia 1 sekundu. samo stisne i to je to! a nemas bojazni da ti se osteti kartica + sve sto je na njoj ostaje. ne moras nikakav transfer kontakata radit i te gluposti!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
14 godina
LG G2 tema

bolje da uzme kod operatera novu micro sim karticu, tako da ovu staru ostavi nekad kasnije moze zatrebati

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FCA00000 kaže...
mack83 kaže...

pomagajte....hvala ;)

Ja sam uzeo ovog za 26.49$ "Korejskog" i još jedan lik ovdje na forumu, došlo je i meni i njemu sigurno, čak 1 dan prije :)

Ok ali kakav je tj. jel orginal? Kakva je izrada, kvalitet...nažalost u prodaji je i dosta kopija... :/

15 godina
neaktivan

Nije orginal, ali je original. Dobiš i Spigen Product Code koji možeš verificirati na njihovoj službenoj stranici te se uvjeriti da je proizvod zaista njihov. Ja sam uzeo onu Dodger Blue, a što da ti govorim o izradi kad je vrhunska :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice