LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.073.987
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
LG G2 tema

Od kako je sluzbeno dosao KK na VIP nisam primjetio niti jedan problem tj neko brze praznjenje baterije i sl. (20a je u pitanju).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G2 tema

Vrijeme da ga stavim na zasluženo punjenje {#}.

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
Sima007 kaže...

Vrijeme da ga stavim na zasluženo punjenje {#}.

NHF,al koja je poanta imat takav mobitel i koristit ga za eventualno pokoji poziv i poruke, i možda pokoji put spojiti ga na net???

Koliko si ga koristio, govori činjenica da ti ekran nije ni između prva četri glavna potrošača, a phone idle  i cell standby jesu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 11:38 (mastermax).
16 godina
neaktivan
mastermax kaže...

NHF,al koja je poanta imat takav mobitel i koristit ga za eventualno pokoji poziv i poruke, i možda pokoji put spojiti ga na net???

Koliko si ga koristio, govori činjenica da ti ekran nije ni između prva četri glavna potrošača, a phone idle  i cell standby jesu...

Neki ljudi rade i nemaju vremena 24h na dan drljat samo po mobu, a meni je za moje korištenje i koliko mi treba preko tjedna, večinom za posao odličan rezultat, pogotovo što mi je prije njega S4 uz recimo istovjetno korištenje izdržao max 2 i pola dana.Od zadnjeg punjenja korišten cca 2h na razgovore, skoro 12h WiFi-a, preko 40h uključen 3G(dok sam van firme na terenu), sinkronizacija 2 maila, pročitano i odgovoreno na više od 50 mailova, korišten Viber za razgovor cca 30min, nešto Youtubea, Tapatalk, eto ukratko.

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Presudan je screen on time. Kod tebe on nije dostigao ni 4 sata. Niko ti ne govori kako da koristis svoj uredjaj, ali je cinjenica da pod takvim uslovima uopste nije nesto posebno sto ti je toliko bio na bateriji.

2 4 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da li neko zna sto se ovoliko ceka root za KK?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sima007 kaže...
mastermax kaže...

Neki ljudi rade i nemaju vremena 24h na dan drljat samo po mobu, a meni je za moje korištenje i koliko mi treba preko tjedna, večinom za posao odličan rezultat, pogotovo što mi je prije njega S4 uz recimo istovjetno korištenje izdržao max 2 i pola dana.Od zadnjeg punjenja korišten cca 2h na razgovore, skoro 12h WiFi-a, preko 40h uključen 3G(dok sam van firme na terenu), sinkronizacija 2 maila, pročitano i odgovoreno na više od 50 mailova, korišten Viber za razgovor cca 30min, nešto Youtubea, Tapatalk, eto ukratko.

Dakle koristio si ga gotovo ništa... 40h uključen 3G i 12h WIFI-a ne znače  ništa, jer je mob bio najčešće u stanju mirovanja(Cell i Phone Standby su ti gotovo na vrhu liste)... Ja radim 8h dnevno i svejedno mi mob ne izdrži više od 50h, ok imam puno više minutaže poziva(2h razgovora imam u 2 poziva), sms-a i spajanja na net,pa mi cell i phone standby budu na listi samo ujutro,dok mob miruje kroz noć...

Samo ti ocu reć da tih 150h+(6 dana+) možeš dobit na njemu, samo ako ti mob služi kao izložbeni primjerak, a ne kao sredstvo rada,ili komunikacije, za što mobitel ustvari i treba da služi... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.3.2014 0:35 (mastermax).
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Moze li mi neko postaviti link sa tutorijalom ili napisati kako najjednostavnije root-ati i unroot-ati LG G2, root mi treba da nesto uradim na mobitelu vezano za neku igricu i cim to zavrsim uradio bih unroot jer trenutno sam zadovoljan brzinom nigdje mi ne laga(kada dodje do lagova tada cu razmisliti o stavljanju custom rom-ovima), znaci zelio bih da se kasnije u slucaju da ga trebam nositi na servis ne moze otkriti da je bio root-an

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
eagle05 kaže...

Moze li mi neko postaviti link sa tutorijalom ili napisati kako najjednostavnije root-ati i unroot-ati LG G2, root mi treba da nesto uradim na mobitelu vezano za neku igricu i cim to zavrsim uradio bih unroot jer trenutno sam zadovoljan brzinom nigdje mi ne laga(kada dodje do lagova tada cu razmisliti o stavljanju custom rom-ovima), znaci zelio bih da se kasnije u slucaju da ga trebam nositi na servis ne moze otkriti da je bio root-an

Za root pročitaj 1. post ove teme.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da li je kod vas normalno da G2 ne moze naci lokaciju u zatvorenom prostoru, kad malo priblizim prozoru onda nađe, ili primjetio sam da kad ga rebootam da mi odma nađe lokaciju. Da li je to problem neki ili je normalno?

FW je od tele2 20b, upgrade preko LGMobile Toola, i prisutan hissing sound u slušalicama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.3.2014 12:29 (FCA00000).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo i ja uradio update na 4.4.2 prije 2 dana preko PC Suite (mob kupljen u bhtelecomu) i nisam primjetio nikakve poteškoće u radu, bluetooth ne troši bateriju niti sam primjetio da se baterija šta brže troši meni je potrošnja skoro ista kao i prije, zvučnici odlični nema nikakvog krčanja ni šumova, ma sve radi savršeno. Mob je dosta brži, fluidniji, nema nikakvog laga...{#}

Vidim da su neke kolege ovdje imali pojedinih problema nakon update-a pa da javim da je evo kod mene vec 2 dana sve ok. Ako bude kakvih problema, budem javio.

Pozdrav

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Vratio sam se na 20a nema problema ni sa zvukom ni sa lokacijom :)

Verzija D80220a LGD802 - A6D2BK & A6D2WH (16GB Vodafone Deutschland)

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Ponosan vlasnik G2 nekih 2 dana. Oduševljen sam mobom, imao sam samsunge do sada ali ovo je za klasu bolje. Od baterije do same fluidnosti. 

Also, na tmobile sam i ponudjen mi je 20b no vidim da ima problema s njim pa me znaima dali netko na tmobile instalirao 20b i prošao bez problema? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

da vas pitam za iskustva..jel znate neki dobar mob shop...jeftin ajmo rec..
naso sam ovo http://www.mobileshop.eu/mobile-phones/lg/g2-16gb-d802/ i recimo,sta bi ja jos trebao platiti uz ovu cijenu cca 2800kn?

hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

to ti se ne isplati..ja sam platio 2600kn novi uređaj preko njuškala.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Rašo kaže...

Ako je preko njuškala onda nije nov...

13 godina
odjavljen
Deawood kaže...
Rašo kaže...

{#}

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

možda nebi odmah sve platio?
netko pomoc? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Imam priliku uzrti G2 - recite mi kakva je sad situacija u vezi plavog zuba dali trosi bateriju i opcenito ima li kakvih felera u sw. Vidim da se lako roota ali to mi i nije prioritet jer ako ide dobro na stocku zasto se zamarat. I jos pitanje u vezi ekrana - dali je potreban protektor ? Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Deawood kaže...
Rašo kaže...

Hahhha ...reci da se šališ!

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 10:44 (zeko73).
13 godina
Alien 22 kaže...

Imam priliku uzrti G2 - recite mi kakva je sad situacija u vezi plavog zuba dali trosi bateriju i opcenito ima li kakvih felera u sw. Vidim da se lako roota ali to mi i nije prioritet jer ako ide dobro na stocku zasto se zamarat. I jos pitanje u vezi ekrana - dali je potreban protektor ? Hvala.

Ne koristim ga i koliko vidim ne trosi mi uopce.

Takodjer ne koristim n iscreen protector ali valjalo bi imati, pogledaj neki skuplji, deblji tako da se ne vidi da ga uopce ima. Ili si uzmi onaj quickwindow case(prestao sam ga nositi, ljepse mi izgleda bez njega mob).

ja
13 godina
odjavljen
zeko73 kaže...

Ne šalim se, neznam za tebe, ali ja znam što znaći oglasnik i nisam toliko naivan da kad ljudi pišu nešto u smislu "iPhone 5S vakumirani" ili nešto slično pa odmah "kupi kupi kupi".

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 15:57 (Deawood).
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

ahahaha... ajde ti nama sad lijepo objasni, sta znaci oglasnik?! {#}

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Deawood kaže...
zeko73 kaže...

Ne šalim se, neznam za tebe, ali ja znam što znaći oglasnik i nisam toliko naivan da kad ljudi pišu nešto u smislu "iPhone 5S vakumirani" ili nešto slično pa odmah "kupi kupi kupi".

A što onda tebi znači "iPhone 5S vakumirani"?

13 godina
odjavljen
Syke kaže...
Deawood kaže...
zeko73 kaže...

A što onda tebi znači "iPhone 5S vakumirani"?

Zapravo je to u 90% slučajeva mob koji je otvoren i onda zamotan u najobičniju foliju.

13 godina
LG G2 tema

:) nemojmo oftopicariti. Realno, nema sanse da bi uzeo mob (nesto skupo) na oglasniku a da se ne nadjemo na jednom mjestu i pogledam stvar. Isto tako kad nesto prodajem volim vise da kupac (moguci kupac) dodje i pogleda, da ne bude: "ti si meni ovo, ti si meni ono".

ja

3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ja sam uzeo uređaj koji je bio zapakiran,što zanči zapakiran?to znači da je imao original naljepnicu na kutiji koja nije bila trgana što znači da je novi.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ima li info kada ce developeri da izbaci root za KK?

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Imas root ali ne u smislu da ga one click instaliras.

Nego moras downgrade na 4.2.2 pa rootas itd pa samo install neki od 4.4.2 romova, takodjer i stock(flashable)

Odlicno radi. Jednom napravis i flashas do mile volje.

ja

0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Jel ima tko ovaj problem s G2? Kupio bi uređaj pa pitam. Našao sam na njuškalu TELE2, nedavno kupljen, nekorišten sa svim folijama prek ekrana i oko uređaja za 2700kn, otvoren na sve mreže.

Po ovom u videu čini mi se ili kao softverski bug ili kao mana u masovnoj proizvodnji jer je čovjek izmjenio 4 komada i niti jedan nije bio ispravan. Jako puno ljudi dolje u komentarima ima isti problem.

Također jel sve ispravno po prelasku na KitKat?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 10:17 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice