Zalman Z11+

poruka: 10
|
čitano: 1.205
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Zalman Z11+

Pozdrav,

Kupio sam Z11+ kučište za dosta dobru cijenu, nov, no bez gornjeg led ventilatora.

Molim E-bay preporuku za gornji Led ventilator. Pristaju 120mm i 140mm ventilatory.

Hvala.

youtube.com/summercroatia http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Zalman Z11+

Bolje da si uzeo novi Z3+ iz ducana, em je bolji airflow sistem u njemu, em prima vece grafe.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Re: Zalman Z11+

Z3+ 380kn, ovaj me došao 415kn, potpuno nov, sa još neskinutim folijama s kučišta. 5 ventilatora. Meni se čini bolja kupnja, ali opet tko sam ja.

9 godina
protjeran
Zalman Z11+

Imao sam Z11+, preplaceno smece nista vise, Z3 je dosta bolji, em moze duge grafe, u Z11 nemres grafu prek 30cm i to je teski knap za ugurat, znaci uglavnom grafe sa 3 venta ne stanu u njega, naprijed mozes samo jedan vent za upuh, u z3 mozes dva. Ima jos ponekih sitnica di je Z3 bolji, al to nije toliko bitno, bitno je to da za 330kn kosta novi u ducanu, a Z11 plus prek 550kn.

I ta cijena od 400kn sta si ga platio je katastrofa, ja sam svoga prodao za 250kn, a bilo ih je i po 300kn.

EDIT:

I Z11 plus ima 3 venta od 120mm i 2 od 80mm na bocnim stranicama koji apsolutno nista ne pomazu jer zrak skoro uopce ni ne pomicu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2016 21:05 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Lucidius kaže...

Imao sam Z11+, preplaceno smece nista vise, Z3 je dosta bolji, em moze duge grafe, u Z11 nemres grafu prek 30cm i to je teski knap za ugurat, znaci uglavnom grafe sa 3 venta ne stanu u njega, naprijed mozes samo jedan vent za upuh, u z3 mozes dva. Ima jos ponekih sitnica di je Z3 bolji, al to nije toliko bitno, bitno je to da za 330kn kosta novi u ducanu, a Z11 plus prek 550kn.

I ta cijena od 400kn sta si ga platio je katastrofa, ja sam svoga prodao za 250kn, a bilo ih je i po 300kn.

EDIT:

I Z11 plus ima 3 venta od 120mm i 2 od 80mm na bocnim stranicama koji apsolutno nista ne pomazu jer zrak skoro uopce ni ne pomicu.

Kažem ti da je nov. Polovni ni za 250kn nebi kupio

9 godina
protjeran
Zalman Z11+

Nema veze i da si ga u ducanu kupio za 400kn, opet si popusio. Taj Z11 je mamac za mlađu populaciju uglavnom zbog tog specificnog izgleda, inace je kuciste kako sam i napisao obicna glupost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Lucidius kaže...

Nema veze i da si ga u ducanu kupio za 400kn, opet si popusio. Taj Z11 je mamac za mlađu populaciju uglavnom zbog tog specificnog izgleda, inace je kuciste kako sam i napisao obicna glupost.

Odlično je kučište.

edit. Daj mi odgovori gori na pitanje brate briga me koje je bolje

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2016 21:47 (Neznalica121212).
13 godina
protjeran
Zalman Z11+

sad ce on tebi reci da nije i da ima boljih...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Neznalica121212 kaže...
Lucidius kaže...

Odlično je kučište.

edit. Daj mi odgovori gori na pitanje brate briga me koje je bolje

Ja tam gore nebi ni stavljao vent, a ak bas inzistiras onda si uzmi Arctic F14 pwm pst

EDIT:

Ako mora biti LED onda uzmi neki koji ti se sviđa, ionak ti za ispuh netrebaju neznam kakvi ventovi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2016 23:38 (Lucidius).
16 godina
Lucidius kaže...

...

Svašta ti pričaš.

Imam Z11+ i imam grafu s 3 venta (imao sam i CF sa još jednom takvom par dana radi testiranja) i još je bilo prostora. Za upuh služe i manja 2 venta u bočnim stranicama.

Frend ima Z5+ već duže vrijeme (kupio ga je na moj nagovor jer mu nije moglo izaći Z11+). Sinu mog drugog prijatelja sam sastavljao PC sa Z3+ kućištem i pošto sam mu spajao sve komponente ponešto znam i o tom kućištu. Razlika u cijeni je djelomično opravdana kod Z11+. Detalji poput izbočenog pleksi prozora i prozirnih gornjih dijelova kao i izbočine na stranicama te neki drugi detalji su teži za proizvesti i to je jedan od razloga što je to kućište skuplje.

Ja sam osobno sebi birao Z11+ zbog izgleda i nije mi bilo žao dati više novaca ali o ukusima se ne raspravlja pa o tome nećemo puno. Netko voli jednostavnost, ja ne. Volim takav dizajn i to mi je bio glavni razlog kupnje. Da ponovno kupujem, kupio bih isto. Imam ga već više od 2 godine. Jedina zamjerka mi je preuski prostor za smještaj kablova između prostora za matičnu i bočne stranice. Ali volim onaj wow kod prijatelja koji prvi puta dođu kod mene i vide to kućište (i da, prijatelji mi imaju izm. 30 i 50 godina).

Z3+ je kućište dobrog odnosa cijene i kvalitete. Kao i Z5+.

EDIT:

@Lucidius,

isprike na mojoj pogrešci. U pravu si u vezi dužine grafičke. Preporučuje se grafička do 29 cm (ako ima konektore s gornje strane). Moja Gigabyte R9 280X Windforce s 3 venta je 28,5 cm pa sam zato bez problema mogao i 2 staviti u kućište. Sad vidim da npr. PowerColor RX 480 Red Devil s 3 venta ima dužinu 31,5 cm pa nema šanse da stane u Z11+.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2016 14:53 (Micek).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice