Psu coil whine

poruka: 4
|
čitano: 1.571
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Psu coil whine
Imam jednu situaciju sa napajanjem. Vec dva dana u sobi cujem coil whine I nikako da otkrijem izvor zvuka. Prvo sam mislio da je router, struja, sijalica pred pregaranje ili nesto trece. Kad sam vidio da nista nije, slucajno primaknem uho kucistu I uvidim da napojna pisti, ali skroz tiho I samo onda kad je pc ugasen. Dok ga upalim prestane pistanje. Pistanje prestane I kad pritisnem power switch na nulu. Sta bi moglo biti sa napajanjem, I da li je coil whine normalan za napajanje kao kod grafickih kartica?
Hejjjjj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Psu coil whine

Kako i napajanja imaju zavojnice, onda je jasno da se coil whine može javiti i kod napajanja. Pitaš što bi moglo biti sa napajanjem - pa ništa, samo što neka zavojnica zavija. Ak te baš toliko smeta, zamijeni napajanje drugim.

11 godina
Interesantno mi je da recimo kad iskljuci mobitel iz pc-a kad se puni pocne pistiti, a dok opteretim napojnu sa bilo cim pa cak i s mobitelom kad se puni ne pisti.
Hejjjjj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

A i nije to baš neš interesantno.  Meni recimo jeftini kineski punjač za mobitel mobitel puni u tišini, a kad napuni mobitel, onda počne zujati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice