Zanima me kakvo je ovo kućište ako ima ikakav komentar gigabyte aurora
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde ljudi
Ćini mi se da je ok ovako od oka :)
bitno mi je kakvo mu je hlađenje jer ce u njega ici i7 i nova hd 5870 x2
molim vas hitno je
Ja ga imam, tocnije njegovu noviju verziju. I prezadovoljan sam. Kuciste djeluje po kvaliteti i performansama kao da je skupo Coolermasterovo kuciste, mozda cak i Antecovo.
Odlicna kvaliteta izrade! Kompletno toolfree, nazalost nema motherboard tray. Dobijes cak i kutiju za alat koja stoji ispod harda, malu krpicu za brisanje, i dvije stranice, plexi i mesh.
Ja imam bas tu verziju koju si pokazao na slici.
Zadovoljan jesam, kvaliteta izrade je super, pleksi stranica, 3 venta - par zamjerki, ventilatori su oke, ali nisu bas nesto posebno (planiram ih zamijeniti), nemas filtere na ventovima (prašina i sto ide uz to).
Ostalo je zaista odlično.
Iako, kada sada gledam, ja bi isao na Antec TWELVE HUNDRED.
EDIT: Imam osjecaj da jednostavno nije dovoljno "prozračno".
Ova verzija koju ja imam nema problema sa prozracnoscu. Dapace, prostrano, prozracno i hladno. Al dobro, istina da bi drugi ventilatori bili bolji, sto ne znaci da su ovi losi.
Btw 1200 Antec je puno skuplji. Eventualno 900.
Ova verzija koju ja imam nema problema sa prozracnoscu. Dapace, prostrano, prozracno i hladno. Al dobro, istina da bi drugi ventilatori bili bolji, sto ne znaci da su ovi losi.
Btw 1200 Antec je puno skuplji. Eventualno 900.
Ma i nema, ja sam samo rekao da imam osjecaj da (za moj ukus) nije dovoljno prozračno. Prozračno je, bez daljnjega.
Drugi ventilatori bi zlata valjali. :)
Moje drugo kućište ce definitivno biti Antec-ovo.
znaci dovoljno prozracno za hd 5870x2
Ja unutra imam HD3870x2 - također dvoglavi vrag - i po meni da, dovoljno je prozračno :D
gledao sam novu i staru verziju ali mi nikako nije jasno zasto je aurora 570 jeftinija a novija i ljepsa
Zato sto je vise nema, nerijetko stari proizvodi umjesto da imaju ekstremno nisku cijenu, imaju zacudo, visoku.