SAmo je pitanje jel moze izdrzat SLI 2 gtx275?
Raja
Raja
Vjerojatno može. Otvorio sam sličnu temu gdje sam pitao o CF 4870 na VX550 i došli smo do zaključka da može
Raja
Bez problema...
Fala
Corsair rules!!!!
ka sto su i kolege potvrdile nemas beda
baz problema ce ti podrzati
Jeli se više isplati uzet TX 850W ili HX 620, jer su sličnih cijena?
Jel se može s 850 do 3way sli
Jeli se više isplati uzet TX 850W ili HX 620, jer su sličnih cijena?
Jel se može s 850 do 3way sli
http://www.corsair.com/products/hx/default.aspx - pogledaj pod Resources.
GTX 275 zahtijeva dva 6-pinska konektora za napajanje. Dvije graficke traze 4, a napajanje ti moze dat najvise 2.
Kao sto si u nekoj drugoj temi naveo da bi htio uzet dvije GTS250, u tom slucaju ce ici bez beda, jer one zahtijevaju samo jedan 6-pinski konektor.
Ako oces GTX275 onda uzmi TX850, ili pak HX750 (kad dodje, a brzo ce). A mozes i neku modularnu alternativu ako ti je toliko stalo do toga.
http://www.corsair.com/products/hx/default.aspx - pogledaj pod Resources.
GTX 275 zahtijeva dva 6-pinska konektora za napajanje. Dvije graficke traze 4, a napajanje ti moze dat najvise 2.
Kao sto si u nekoj drugoj temi naveo da bi htio uzet dvije GTS250, u tom slucaju ce ici bez beda, jer one zahtijevaju samo jedan 6-pinski konektor.
Ako oces GTX275 onda uzmi TX850, ili pak HX750 (kad dodje, a brzo ce). A mozes i neku modularnu alternativu ako ti je toliko stalo do toga.
naravno da može
čak štoviše, dobiju se adapteri sa večinom grafulja
nije sve u nazivnoj snazi, HX serija je top serija corsaira jedino joj cijena nešto veća zato što je modularno, ali bez beda tera sli i cf
Raja
Da, nije sve u nazivnoj snazi. Susjed ima HX520 otkada je izasao, a stabilnost mu je ista kao i u Chifteca 750W, samo sto je Corsair osjetno tisi.
Evo linka koji bi mogao pomoc:
hvala
također koristim HX 620W
zakon je
tišina....
ma obožavam ga
preporuka!
a kako bi mogao HX450 držati grafičku GTX260??znam da je može napajati,ali jesu u redu svi ostali kabeli i priključci itd.??za GTX260 treba 2xPCI-E 6 pin koje ovo napajanje ima
navodno treba napajanje isporučivati 36 ampera za čitavu konfiguraciju,a ovaj HX450 isporučiva nekih 33 ampera,jel dovoljno??
a kako bi mogao HX450 držati grafičku GTX260??znam da je može napajati,ali jesu u redu svi ostali kabeli i priključci itd.??za GTX260 treba 2xPCI-E 6 pin koje ovo napajanje ima
navodno treba napajanje isporučivati 36 ampera za čitavu konfiguraciju,a ovaj HX450 isporučiva nekih 33 ampera,jel dovoljno??
moze jedno pitanje ..
ja sam uz asus engtx-275 dobio samo jedan 6-pin kabel za napajanje a ona ima dva utora.. sta to znaci :) moram li kupit jos jedan kabel?
moze jedno pitanje ..
ja sam uz asus engtx-275 dobio samo jedan 6-pin kabel za napajanje a ona ima dva utora.. sta to znaci :) moram li kupit jos jedan kabel?
možeš i ukrast :P
uglavnom moraš imat oba kabela u grafi
Kada sklopku koja se nalazi na napajanju isključim i ponovno upalim ona kao da spara. Začuje se zvuk sličan pucanju žarulje. Da li to znači ta mi napajanje ne vrijedi?
Raja
Svašta ću još pročitati...
Recimo da mu CPU sa memorijom pod prime95 troši MAX 180W, RAM nešto sitno, HDD 7-9W po disku,
optika jedno 1-12W (dok prži 12W max), i svaka 275GTX nekih 125W u furmarku...
To napajanje je i previše za tu kofu.
Jedan VX550W je dovoljno dobar...
CWT je savršen sklop, tu nema pogovora...
Naravno postoje i drugi brandovi od CWT-a, primjerice LC-Power itd...
Raja
You're wrong! SLI ne troši kao dvije grafe nego otprilike kao jedna i pol, a HX620 je dovoljno jako. Čak i da nije imaš 5 godina jamstva, pa ga nije problem prodati ili zamijeniti za jače ukoliko netko poželi svoj TX950 zamijeniti modularcem.