@Dr.Vicko kad bih uzimao, uzimao bih samo polovnu, nema šanse novu. Jel bi išla 2080 recimo?
Ja nemam nekog iskustva u sastavljanju vise kartica u jedan mining "rig" ali mislim da 2080ti i 2080 mogu ici skupa jer sam vidjao rigove sa kombinacijama rx 580 i 470 i sl.
Ja imam dvije Vege 56 ali u zasebnim racunarima, ne ulaze mi se sada u risere i u neku bolju napojnu koja bi to tjerala sve fino (ova G3 bi mogla tjerat dvije kartice fino ali fali mi drugo napojno kablo sa dva 8 pin konektora).
Glavno pitanje je vrijeme povrata novca. Ako ces npr za tu rabljenu 2080 dati sada npr 750 Eura (nagadjam cijenu) i sa njom mjesecno zaradjivati 100 Eura na miningu (opet nagadjam) onda ti treba min 7 mjeseci samo da vratis ulozeno u karticu. Pod uslovom da ta rabljena kartica bude radila uredno jer olako se moze desiti da nema garanciju i da crkne.
Da je ova zarada na miningu, a kartice imaju neku normalnu dobavljivost i cijene, tipa da se ova 3000 serija moze kupiti po nekim najavljenim cijenama onda bi o bilo opravdano i doduse tada bi svi kupovali graficke i kopali