S obzirom na rudaranje, koliko se može dobiti za navedenu karticu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svakim danom sve manje posto je minera sve vise a zarada sve manja inace samo nebo je granica!
lp
Za koliko bi je prodao ? Garancija ? Mozda sam zainteresiran
Za koliko bi je prodao ? Garancija ? Mozda sam zainteresiran
Nzm stvarno, iša sam vidjeti koliko se može dobiti sada kada je rudarenje popularno, još se mislim o prodaji. Garancija ide od 27.09.2016, 3 godine, ADM. Ti koliko misliš da vrijedi posalji mi na PM pa ćemo vidjeti, dogovoriti ćemo se

Zafrkavaš ili?
Zafrkavaš ili?
Nije to zafrkancija, grafa nema niti za lijek, čak i u EU.
Rudarenje je "unosan bisnis", tako da sam siguran da bi i za tu cijenu našla kupca.
Za mene je to suludo, ali stvari tako stoje.....
Stavi na njuškalo 2600kn i otišla bu brzo. Za koju stoticu manje ode u roku desetak minuta . Ja svoju rx 470 i to najjeftiniju tada u ponudi za 1500 kn, staru pol godine zamjenio za gtx 1060 6 gb i to odličan model star mjesec dana, u roku deset minuta i to 1/1
Kako ti sada sljaka freesync?
Isplativije od rudarenja je bilo kupit 100 RX kartica po 250e komad i sad ih prodat ko od šale 350e komad
Nikak ali ide fast sync sasvim OK. Imao sam u planu 99% igranja prebaciti na 49" TV i baš radim na tome, a tam i tak nemam freesynca.
Trebaš si i neki CPU uzeti.
Nikak ali ide fast sync sasvim OK. Imao sam u planu 99% igranja prebaciti na 49" TV i baš radim na tome, a tam i tak nemam freesynca.
imas koji battlefield?
imas koji battlefield?
jel želiš da taj cpu izdahe ili što, pa battlefield bi ga priklao ko beba zvečku
zanima me, ja na ultri s tom grafom imam avg od 160-220fps-a(bf4mp)!
imas koji battlefield?
Ne, nije to za mene.
pa skini besplatan je za probati...toliko baljezgas o tom procesoru sad i o grafi a kad treba malo zapeti onda žvaka...
Trebaš si i neki CPU uzeti.
Nijem mi to probelm kad poželim ili mi zatreba. G4560 je kupljen kao prijlazno razdoblje a u stvari radi tak dobro u snigle player gaming da trenutno ni ne gledam dalje. Bit će i7 po njuškalu, stignem.
zanima me, ja na ultri s tom grafom imam avg od 160-220fps-a(bf4mp)!
Daj iskljuci 2 jezgre i 2 threada i stavi na 3.5ghz pa javi