Pozdrav
Treba mi procjena za par stvari
I7 3770K kupljen 8.5.2012 Portio.hr garancija 36mj
Skidan je ihs i mjenjena pasta ac5 i sa time sam dobio manje temp, neki dan sam ju promjenio sa Coollaboratory Liquid Pro i zalijepio sa loctite 5910 tako da se ne vidi skidanje ihs-a.
Proc je bio jednom pod ln2.
Garancije vjerojatno nema radi skidanja ihs-a.
G530 ima garanciju samo ju trebam naci. garancija 36mj. star oko 12mj.
Asus Maximus 5 gene kupljena 6.6.2012 garancija 24mj.
takodjer bila jednom pod ln2
Uz ploce moze ici i wifi kartica intel centrino ultimate-n 6300 mini PCIE nema garancije kupljena na e-bayu.
Asrock h77 PRO4/MVP kupljena 27.6.2012 links,garancija 24mj.
Sve navedeno ima full bundle.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I7 3770K s obzirom na sve, ja nebi dao više od 1500kn
G530 250kn
Asus Maximus 5 gene, 800kn
Asrock h77 PRO4/MVP, 450kn
I7 3770K s obzirom na sve, ja nebi dao više od 1500kn
G530 250kn
Asus Maximus 5 gene, 800kn
Asrock h77 PRO4/MVP, 450kn
moja greska na postu.....da vjerovatno da garancija više nije ostvariva
po kojoj računici si skinuo 1000kn za procesor koji je pod garancijom još 2 godine
Koliko sam ja shvatio, proc nema garanciju, a i bio je pod LN2. Ne mislim da je procjena dobra, samo nevidim ni puno potencijalnih kupaca...
Jel ima mozda jos koja procjena,ali plocu nebi dao ispod 1000kn?
zamjene me trenutno ne zanimaju,ako ce u prodaju ici ce krajem tjedna sa grafama 7950 i 7970 sapphirove.
Nije bitno sta je radio na procesoru.
Ako se NE MOZE vidjeti ikakvo otvaranje ili nesto slicno, dakle ima garnaciju.
Stavi jedan netaknut i ovaj jedan pored drugog i ako ne mozes nikako vidjet razliku nema problema. U servisu ionak ne skidaju IHSove ili slicno.
Stavi jedan netaknut i ovaj jedan pored drugog i ako ne mozes nikako vidjet razliku nema problema. U servisu ionak ne skidaju IHSove ili slicno.
Od njega je stvarno fer što je to napisao, ali proc je otvaran i to se vrlo vjerojatno ipak vidi,
druga stvar je što je bio overclockan i to pod ln2, znači guran do maksimuma i na većem naponu
po meni vrijedi dosta manje od novog i sa sigurnom garancijom, recimo 1700 kuna
Od njega je stvarno fer što je to napisao, ali proc je otvaran i to se vrlo vjerojatno ipak vidi,
druga stvar je što je bio overclockan i to pod ln2, znači guran do maksimuma i na većem naponu
po meni vrijedi dosta manje od novog i sa sigurnom garancijom, recimo 1700 kuna
Sve to stoji sta je otvaran,ali ovdje se proda hrpa mrcvarenog hardwera na zraku.
Ja bi prije kupio neku komponentu koja je hladjena ln2 nego na zraku sa slicnim naponima.
Uglavnom to je to,tako sam i mislio za cijene,jedino mbo ide za 1000kn
Do kraja tjedna cu znati jel ide na bubanj ili ne.