iOS 10 u prvih 24 sata preuzet na 14,5% iOS uređaj

poruka: 22
|
čitano: 2.261
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iOS 10 u prvih 24 sata preuzet na 14,5% iOS uređaj".
17 godina

Bug trola na najjace LOL

0 1 hvala 0
13 godina

Mene zanima kamo nestaju stariji iPhonei koji ne podržavaju zadnji iOS? Nije moguće da svi prestanu raditi te da ih zato ima tako malo na listama. Kolika je uopće službena podrška Apple za stare uređaje, do 4 godine ili kraće? Kod Androida bi to trebalo biti 2 godine i to je samo na papiru. Naravno kasnije ima XDA, ali trenutno bi se fokusirao samo na službenu podrsku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

"Imam utor za SD karticu, he he"

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

S obzirom na broj novih mogućnosti se ionako trebao zvati iOS 9.4 pa ne vidim što bi ga spriječilo da odmah bude na 100 % uređaja.

Moj PC  
3 3 hvala 0
10 godina
neaktivan

To se zove podrška. A ne da valjda dvije godine nakon izlaska marshmallow ima dva tri posto vise nego iPhone u 24 sata.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: iOS 10 u prvih 24 sata preuzet na 14,5% iOS ur
Mirko935 kaže...

S obzirom na broj novih mogućnosti se ionako trebao zvati iOS 9.4 pa ne vidim što bi ga spriječilo da odmah bude na 100 % uređaja.

to se slažem. al onda ne bi pratio google koji izdaje novo slatko valjda svakih 6 mjeseci, meni su i dalje svi jednako nakićeni i bezvezni, ali sad je takav postao i iOS. Puste opcije koje ne služe skoro pa ničemu korisnom. Filmići koji se sami slažu iz photosa su mi vrhunac ... al eno izmamilo mi osmijeh na lice cure, pa valjda ima smisla ne? 

15 godina
neaktivan
grzzi kaže...

to se slažem. al onda ne bi pratio google koji izdaje novo slatko valjda svakih 6 mjeseci, meni su i dalje svi jednako nakićeni i bezvezni, ali sad je takav postao i iOS. Puste opcije koje ne služe skoro pa ničemu korisnom. Filmići koji se sami slažu iz photosa su mi vrhunac ... al eno izmamilo mi osmijeh na lice cure, pa valjda ima smisla ne? 

Android isto izlazi svakih godinu dana koliko ja znam. I u pravilu donese baš nešto novo, ovo sve neki pomaci unazad ili u mjestu.

Pa šta nije bilo prije da se slažu filmići? Eto ja slažem filmiće na Photos na Androidu odavno (tj. jednom probao, ali pravit ćemo se da je smislena funkcija). Nije valjda nakon emoji replacementa još jedna funkcija koju je Apple ukrao iz Androida.

12 godina
neaktivan

Izišao android n, a ni 20% android uređaja nema marshmallow, meanwhile ios 10 za dva dana će biti na 50%  U nekoj drugoj temi kolega spominje kako je kupio mobitel u 3 mjesecu i tek mu prije koji tjedan došao marshmallow, telfon star 6 mjeseci dolazi sa prastarim lolipopom i povrh toga neće ni dobiti android n 

Customization my ass, pravi razlog zašto android ovce jesu android ovce je taj što stvarno vole da ih tretiraju kao da su, poput njihovih uređaja, smeće 

4 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Izišao android n, a ni 20% android uređaja nema marshmallow, meanwhile ios 10 za dva dana će biti na 50%  U nekoj drugoj temi kolega spominje kako je kupio mobitel u 3 mjesecu i tek mu prije koji tjedan došao marshmallow, telfon star 6 mjeseci dolazi sa prastarim lolipopom i povrh toga neće ni dobiti android n 

Customization my ass, pravi razlog zašto android ovce jesu android ovce je taj što stvarno vole da ih tretiraju kao da su, poput njihovih uređaja, smeće 

Svaku večer prije spavanja stisnem "Check for update" i onda zaspim u suzama jer još nema Nougata, a uopće mi ne radi telefon zbog užasnog prastarog Marshmallowa.

Zamisli si samo kako bi tebi bilo da nisi dobio iOS 10 i njegovih 2 nove funkcije, novi lockscreen gdje moraš kliknuti home button i text>emoji replacement u jednoj jedinoj aplikaciji. To su takve iskonske promjene u životu mladih iOvaca da ja ne znam kako još nisu počela stizati priopćenja o broju suicida ovih koje su pogodili preopterećeni Apple serveri.

EDIT: btw, vidim i u iPhone 6s temi da su ljudi oduševljeni. Lift to wake se svako malo pali kad ne treba, animacije trzaju... Super, isplatilo se za te emojije da ga je*eš. Tako su oduševljeni ljudi da se vraćaju na iOS 9

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 17:38 (Mirko935).
12 godina
neaktivan

Mislio sam da sam na ignoru, otvararam šampanjac 

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Mislio sam da sam na ignoru, otvararam šampanjac 

Ma jesi, ali dosadno mi, a ne da mi se ići prati suđe pa rekoh da vidim kakvu budalaštinu si danas smislio. Jesi pročitao edit? Koji je tvoj komentar? To treba tako, ha? Vidio sam i ja da su malo više trzave animacije na šestici nego su bile na iOS 9, ali nisam htio spominjati da ne budem pljuvač.

16 godina
neaktivan
Mirko je *triggered* na svaku vijest o iPhonu. Okej, znamo, Android ti je bolji.
15 godina
neaktivan
CroFan kaže...
Mirko je *triggered* na svaku vijest o iPhonu. Okej, znamo, Android ti je bolji.

Jesam ja u ovoj temi možda prvi spomenuo Android?

16 godina
neaktivan

To je nebitno, ima te u svakoj iPhone temi.

Uostalom, ovo je dosta djetinjast odgovor. Nisam ja prvi, on je. Jel bi se bacio s mosta i da se drugi bace?

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 18:02 (CroFan).
15 godina
neaktivan
CroFan kaže...

To je nebitno, ima te u svakoj iPhone temi.

Uostalom, ovo je dosta djetinjast odgovor. Nisam ja prvi, on je. Jel bi se bacio s mosta i da se drugi bace?

Neki zločesti stričeki su mi rekli da je to zašto što sam siromašni klinac koji si ne može priuštiti iPhone.

Vjerojatno ne bih, ali ako je nešto zabavno kao svađa s Appleovcama, naravno da ću iskoristiti svaku priliku. Uostalom, još uvijek čekam da mi dođe do glave da se suđe neće samo oprati.

16 godina
neaktivan
Nije ovo napad ili prozivanje, nego iskustvo na forumu mi je bolje kad mogu pročitati nešto relevantno a ne pojedince koji na silu žele komentirati u svakoj temi, ili ponavljati svoju ideologiju.
15 godina
neaktivan
CroFan kaže...
Nije ovo napad ili prozivanje, nego iskustvo na forumu mi je bolje kad mogu pročitati nešto relevantno a ne pojedince koji na silu žele komentirati u svakoj temi, ili ponavljati svoju ideologiju.

Savjetujem da stisneš onaj iksić kraj mog avatara. Dobro dođe za likove koji ti smetaju.

Doduše, ne shvaćam što si mislio pročitati u temi o postotku iPhonea koji imaju zadnji update osim nešto vezano za taj update, no dobro.

14 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
grzzi kaže...

Android isto izlazi svakih godinu dana koliko ja znam. I u pravilu donese baš nešto novo, ovo sve neki pomaci unazad ili u mjestu.

Pa šta nije bilo prije da se slažu filmići? Eto ja slažem filmiće na Photos na Androidu odavno (tj. jednom probao, ali pravit ćemo se da je smislena funkcija). Nije valjda nakon emoji replacementa još jedna funkcija koju je Apple ukrao iz Androida.

ovi se prave sami, sa captions i svašta ... ala fb ... uglavnom pizdarije al dječicu veseli. Inače ima dosta novina i poboljšanja, ali još nisam naišao na išta što bi mi bilo korisno. 

sad sam skužio da si ti kupio telefon sa plastičnom zaštitom kamere ... i to ti nije nedostatak? manjak 3.5 porta mi je daleko manji minus :D

15 godina
neaktivan
grzzi kaže...

ovi se prave sami, sa captions i svašta ... ala fb ... uglavnom pizdarije al dječicu veseli. Inače ima dosta novina i poboljšanja, ali još nisam naišao na išta što bi mi bilo korisno. 

sad sam skužio da si ti kupio telefon sa plastičnom zaštitom kamere ... i to ti nije nedostatak? manjak 3.5 porta mi je daleko manji minus :D

Pa i ovi se prave sami s muzikicom i to. Ali nebitno, glup feature koji bi trebao biti u dodatnim aplikacijama za one koji vole takve stvari umjesto da mi bloataju osnovne preglednike slika.

Da, jer je kupnja novog tog komadića plastike (ili cijelog stražnjeg covera za 29.99 USD) jednog dana možda ako se ogrebe dovoljno da utječe na performanse jednako strašna kao trajni manjak porta koji nikad nećeš imati na mobitelu osim ako kupišThis brilliant iPhone 7 case [that] brings back the headphone jack.

Uostalom, rekoh već negdje da mi je kamera među najmanje bitnim karakteristikama mobitela. Plus što je u rupi, imam ionako case pa je u još dubljoj rupi, a nikad u zadnjih 5 godina nisam stavio mobitel u džep ni s jednom drugom stvari pa ne vjerujem da će se uspjeti oštetiti.

No istina, minus je. Debili, jbg.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 11:25 (Mirko935).
14 godina
neaktivan

ima masa mobitela koji su kriminalno loše složeni, a koji su na glasu kao wow ... nexus 6 je ko trabant, note 7 ima ekran koji izgrebeš noktom praktički ... iP je mobitel koji nije u svemu najbolji ali je kao paket u svemu dobar i vrhunski ... zato se tako i prodaje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 13:46 (grzzi).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
grzzi kaže...

ima masa mobitela koji su kriminalno loše složeni, a koji su na glasu kao wow ... nexus 6 je ko trabant, note 7 ima ekran koji izgrebeš noktom praktički ... iP je mobitel koji nije u svemu najbolji ali je kao paket u svemu dobar i vrhunski ... zato se tako i prodaje.

Nije.

Kad si toliko zapeo za grebanje... Šta kažeš na Jet Black iPhone? Čovjek kaže obrisao ga triput od košulju od otisaka i već se pojavila ogrebotina. Da ne spominjemo šta mu jedna kovanica napravi.

14 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
grzzi kaže...

Nije.

Kad si toliko zapeo za grebanje... Šta kažeš na Jet Black iPhone? Čovjek kaže obrisao ga triput od košulju od otisaka i već se pojavila ogrebotina. Da ne spominjemo šta mu jedna kovanica napravi.

mislim da kad netko kupuje sjajno ulašteni crni plastični ( ala iPGs3 ) ili aluminijski telefon zna što može očekivati, mikroogrebotine u najboljm slučaju i packe. apple to fino i upozorava.

sa druge strane aluminij na ostalim iPhonima je miljama od nekih konkurentskih ... i od prvih iP6 koji je imao težu aferu sa savijanjem iako je u stvarnosti to bilo relativno rijetko. Nexus 6 može saviti dijete od 5 godina.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 16:56 (grzzi).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice