ZAMP: Mi nismo krivi...

poruka: 83
|
čitano: 19.211
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ZAMP: Mi nismo krivi...".
15 godina
Re: ZAMP: Mi nismo krivi...
AA-d00d kaže...

BUG bi trebao uvesti emoticon u kojem smajlić s*re sa strane po nečemu.

ZAMP<ubaci taj emoticon>.

Ne se*e, al prdi...

ZAMP{#emotions_dlg.}

Pingu ;)
13 godina
neaktivan

Nisam niti mislio išta djeliti sa muzičarima. Neka krepaju od gladi. Nisam mislio dijeliti niti ZAMP-u. To ne bi bilo profesionalno. Mi ćemo kao pravi profesionalci prvo donirati predsjedničku kampanju, a ono što ostane dijeliti između profesionalaca. Dakle 51% meni (ipak je ideja moja), a za preostalih 49% se profesionalno razračunajte sami među sobom. To meni izgleda naj-profesionalnije....

15 godina

Mislim da su ovim zadnjim pasusom sve rekli. Jeli to oni imaju planove za nekakav svoj škart-tunes?

16 godina
neaktivan

što volim ove teme...još ćemo i bug fora srušit.

dajte Bugovci liepo pitajte apple za odgovor....i ja ne vjerujem da zampaši ne bi zampnuli još koji kunić da mogu....

treba ih pitati da li bi naplatili applu išta za itunese? garant će reći da ne bi ništa naplatili (hell yeah).

kolko znam, apple prema match slušanosti sam plaća glazbenike...što će im ZAMP onda?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 21:03 (diablo2211).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ZAMP ulažu napore da zajedno s ostalim glazbenim udrugama u zemlji, pokrenu sveobuhvatan glazbeni servis i tako građanima omoguće kvalitetnu legalnu glazbenu ponudu.

Ovo je najbolji dio izrečene gramzljivosti i zapečačivanja pokušaja stvaranja monopola, gdje ostali glazbeni servisi ne smiju postojati.

Veseli i zdravi bili :-)

7 0 hvala 0
14 godina
Da ali vjerovatno nemou ništa bez odbrenja zampa
robimarko@gmail.com
15 godina
erar kaže...

ZAMP ulažu napore da zajedno s ostalim glazbenim udrugama u zemlji, pokrenu sveobuhvatan glazbeni servis i tako građanima omoguće kvalitetnu legalnu glazbenu ponudu.

Ovo je najbolji dio izrečene gramzljivosti i zapečačivanja pokušaja stvaranja monopola, gdje ostali glazbeni servisi ne smiju postojati.

Veseli i zdravi bili :-)

Bila je u jednom Otvorenom ili slicnoj emisiji ta tema pa je jedan tip pitao zasto kod nas ne postoje usluge tipa itunes i netflix. Ne sjecam se tocno odgovora ali je bilo nesto diplomatski prevarantski smuljano. Paolo Sfeci je odgovarao. Jos je dodao kako je to tezak posao ali da zele to napraviti jer je svjestan da ljudi zele imati online pristup djelima hrvatskih izvodjaca. Suprotstavljena strana mu se nasmijala u lice i rekla da ne zele ljudi hrvatske izvodjace nego svjetske. Sfeci vise nije znao sta reci.
Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 21:33 (Ezio).
16 godina
Hihi barem mu ne znaju prezime.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan

ok, evo odma idem poslusati najnovi album ive josipovica,kako bi se smirio.

mi u HR samo njega i slusamo, i po zampu, on je najizvodjeniji autor, tako da nema razloga da mi se smijete, jer ocito nisam jedini koji ga slusa

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

BUGovci, 'ajd probajte dobiti drugu stranu price i nekakvu sluzbenu izjavu Apple-a koji je razlog sto njihova usluga nije jos uvijek dostupna u HR.

Zivo me zanim sto oni mogu reci.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
16 godina
Tonči kaže...

Neki zločesti ljudi su to nazivali mafijaškom organizacijom koja kroz nasilni namet reketari građane, pa čak i optuživali samog predsjednika republike da pere ogroman novac kroz firme prijatelja i ZAMP. Strašno je to i uvredljivo, makar i pomisliti. Lijepo je da su demantirali i potrudili se.

-naravno. Pogotovo kad u kontekst stavimo Marinu, ne onu, nego ovu, pravnicu, koja naravno da zna sve finese i pravne dijalekte, ... osim kad joj te formulacije ne idu u prilog.

-Petrića na kolac. (onom drugom tapšanje po ramenu i preporuka, ne talasaj).

diablo2211 kaže...

..

kolko znam, apple prema match slušanosti sam plaća glazbenike...što će im ZAMP onda?

? pa kakav bi svijet bio bez ZAMPa?

-.. i jedan btwovski, kakav bi svijet bio bez vrsnog glazbenika, dirigenta, za čija djela se mladi otimaju dok starice dobijaju valunge na koncertima. Naravno maestro prezidente el magnifico and tiruliru orchestra. Kakav svijet bi bio bez Empiriona, bez prijatelja, bez osjećaja za glazbu i pravdu. I to sve u jednoj osobi koja postaje tzv. sveto trojstvo. ... kakav bi bio svijet (?) - možda pošteniji?

Ezio kaže...
... Sfeci vise nije znao sta reci.

-znao je, ali za razliku od ostalih medio-kreta (da prostiš, Keruma), on barem zna kad šutjeti. I to nešto govori. (medio = multimedijalni kreteni, inače mediokreti).

-ZAMP! yupi.{#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 22:29 (ihush).
15 godina
http://www.zamp.hr/about/izvjesca.htm Izgleda da u zampu nisu samo vrhunski umjetnici i pravnici vec i velicanstveni matematicari. U 99% slucajeva prihodi i rashodi po projektima su u lipu jednaki.
Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 22:39 (Ezio).
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
Ezio kaže...
http://www.zamp.hr/about/izvjesca.htm Izgleda da u zampu nisu samo vrhunski umjetnici i pravnici vec i velicanstveni matematicari. U 99% slucajeva prihodi i rashodi po projektima su u lipu jednaki.

Ma to oni malo zaokruže, kojih stotisuća kuna manje, više.

very enraged dude.
16 godina
Ili se predsjedniku Lijepe Naše nije svidjelo što nema njegov album na iTunesu
14 godina
raky_b kaže...

ok, evo odma idem poslusati najnovi album ive josipovica,kako bi se smirio.

mi u HR samo njega i slusamo, i po zampu, on je najizvodjeniji autor, tako da nema razloga da mi se smijete, jer ocito nisam jedini koji ga slusa

Pa to i je problem... Djela Ive Josipovića bi bila toliko popularna na možebitnim hrvatskim iTunesima da čak ni Apple-ovi serveri to ne bi izdržali...

Radi se čisto o brizi za zdravlje interneta kao takvog...

17 godina

ZBLJUV

Sorry pročitah njihov demantij.....

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 23:08 (Azr43l).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Kuni kaže...

Da sam zloban rekao bih našla krpa zakrpu i kako mi je drago što se BUG morao javno ispričat ZAMP-u nakon BUG-ovih križarskih ratova protiv pirata i za zatitu autorskih prava. Ali nisam. {#}

A ti baš ništa ne kužiš, ha stari? Ovdje nije riječ o veličanju piratstva, nego o propitivanju kvazi zakona koji te sprječavaju u mogućnosti da glazbu kupuješ legalno, kao i ostatak svijeta, samo po povoljnijim cijenama od onih koje su si gospoda u ZAMP-u zamislila.

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
Kuni kaže...

Da sam zloban rekao bih našla krpa zakrpu i kako mi je drago što će se BUG morati javno ispričati ZAMP-u nakon BUG-ovih križarskih ratova protiv pirata i za zaštitu autorskih prava svuda i svagdje. Ali nisam. {#}

Ma da, bila je ta prepirka ovdje na Bugu gdje je i Drago aktivno sudjelovao i onda oni (Drago, Bugovci) jesu branili autorska djela, odnosno naknadu za autore, ali nitko nije branio naknadu za autore preko prodaje praznih CD-a, USB stickova, hard diskova, memorijskih kartica, fotoaparata, mp3 playera, itd.. Nitko nije lud da to brani.

Jer to nije obrana autorskih prava, to je kazna za nepočinjeno djelo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čitajući ove dvije strane postova nakratko mi se vrati vjera da tu još nečega ima...u Hrvatskoj naravno. Javno prozivajući kvazi estradnjake, kriminalnu organizaciju i nešeg druga precjednika vidim da još uvijek postoje ljudi koji se ne mire sa situacijom u kojoj se nalazimo. Čak se, prije nekoliko mjeseci, omraženi mi Pupavac pokušao umiješati u pitanje ZAMP-a kod sukoba na relaciji precjednik-pupavac te je potonji vrlo brzo ušutio dokazujući koliku moć i snagu ima ova kriminalna organizacija s drugom na čelu.

Također, čestitam Bug-u na prešutnom odobravanju i slaganju sa svojim vjernim čitateljima (ne brisanjem naših postova u komentarima što nije uvijek bio slučaj)!

I poslijednje: nadam se da će netko iz precjednikova ureda ovo proćitati i prenjeti mu jer kad revolucija počne jesti svoju djecu netko bi se mogao sjetiti i njega. (Slučaj Sanader)

Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cognitor kaže...

Nisam niti mislio išta djeliti sa muzičarima. Neka krepaju od gladi. Nisam mislio dijeliti niti ZAMP-u. To ne bi bilo profesionalno. Mi ćemo kao pravi profesionalci prvo donirati predsjedničku kampanju, a ono što ostane dijeliti između profesionalaca. Dakle 51% meni (ipak je ideja moja), a za preostalih 49% se profesionalno razračunajte sami među sobom. To meni izgleda naj-profesionalnije....

Ti nisi pravi prijatelj zampa! Njima treba dati sve! Za predsjednicku kampanju se slazem u potpunosti.

17 godina
neaktivan
diablo2211 kaže...

Mišljenja sam kako je to zapravo i sukus kompletne priče. A isključuje B.

17 godina

Od kada sam od dotične patentne udruge za glazbeno smeće ZAMP proglašen lopovom, poserem se o njihovom mišljenju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Isprika zampu (ako je bude) bi trebala ići pod naslovom: "Đuro oprosti što si me tukao"

td svima
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 5:33 ((s)izgoreo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
E a šta će SRANJP kad (ako?) uđemo u EU? Pa niko više ništ neće kupovat u Hrvatskoj kad imamo preis.de i slicne servise koji salju u Rvacku sve i svašta?

Kome će onda zaračunavat proviziju na HDD I USB?
15 godina
neaktivan
Naravno da ZAMP nije ništa kriv! U ovoj državi svi peru ruke od odgovornosti! Trebalo bi vas tužiti jer ste zahvaljujući nametu na medije unaprijed nas osudili da smo pirati!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZAMP plaća autore djela, a ne izvođače. Jelena Rozga naprimjer od ZAMP-a dobije kitu, a Tonči Huljić pitu.
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
16 godina
Kuni kaže...

Da sam zloban rekao bih našla krpa zakrpu i kako mi je drago što će se BUG morati javno ispričati ZAMP-u nakon BUG-ovih križarskih ratova protiv pirata i za zaštitu autorskih prava svuda i svagdje. Ali nisam. {#}

(s)izgoreo kaže...

Isprika zampu (ako je bude) bi trebala ići pod naslovom: "Đuro oprosti što si me tukao"

-sizgo ipak (ako)..

?? {#} od kud vam 'informacija' da se itko ikomu mora ispričati bez sudske presude? ZAMPirion valjda zna, Marina također mora znati (ili dati ostavku), kako djeluje prvavna država. Medijskim pritiskom ili sudskim-pravnim postupkom? Ako pak oni nisu sigurni, .... pa činimi se da su u pravu.

Interesantna je ta Marina, prvnica, vjerojatno ne najgora u klasi (jer nije lako doći do te fotelje, smjestiti guzu), pa iz 'objave' ili 'proglasa' do iduće izjave, kao da nikad nije citirala ni jedan zakon, formulaciju.. kao piljarica s placa, podsjetnik, ona je glasnogovornik, pravnik/ca. Možda je i njena diploma neka od photoshopastih studija. Ali, istim takvim riječnikom se znaju služiti klasični reketari, kostolomci... i ostali 'sportski' djelatnici. Jezik zastrašivanja. Obično se koristi kad si jači, ne kad si u PRAVU (pravo, pravne norme i kolokvijalno u pravu).

-Sorry Đuro. {#} Dobro se netko sjetio Pupovčeve tišine, pa ako postane kad... Dok PetriĆ-a možda pronađu u zagrljaju s onom dadiljom-sestrom od princeze...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

2 0 hvala 0
15 godina
The Man kaže...
ZAMP plaća autore djela, a ne izvođače. Jelena Rozga naprimjer od ZAMP-a dobije kitu, a Tonči Huljić pitu.

Pa nije ni zamp gay
Potpis!
16 godina
Ezio kaže...
The Man kaže...

Pa nije ni zamp gay

To je upitno

17 godina

ne da mi se čitati ove laži iz ZAMPA i njihove PR službe. nakupina lijenih i nesposobnih ljudi kojima mi plaćamo ugodan život. kojim likovima oni daju status i plaćaju doprinose pa to je da se ubiješ.

s druge strane lažu i za iTunes, jer su isto tako krivi što Google ne može pokrenuti YouTube sa HR domenom - ubijaju ih nekim idiotskim pravilima. I da, možda će pokušati lagati kako i to nije istina, ali sorry, imam na mailu iz Google-a u Dublinu to napismeno tako da...

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice