Zakrivljeno staklo za ekrane osjetljive na dodir

poruka: 19
|
čitano: 3.096
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zakrivljeno staklo za ekrane osjetljive na dodir".
16 godina
protjeran

kome pak treba zakrivljeni ekran ,ajde da se da savit po zelji ,ali fiksno zakrivljen.... neznam meni je to bezveze malo

no ako Apple to prvi napravi bit ce najveci hit :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 15:22 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
9 1 hvala 0
16 godina
protjeran

Nisam uopšte znao da ovaj nano ima ekran osjetljiv na dodir.

Zakrivljeno staklo, da li je važno to što je staklo zakrivljeno ukoliko ekran nije?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zakrivljenim staklom se dobiva uređaj koji je ugodnije koristiti i držati u ruci.

1 6 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Zakrivljeno staklo za ekrane osjetljive na dod
Sinatra kaže...

Zakrivljenim staklom se dobiva uređaj koji je ugodnije koristiti i držati u ruci.

Kako ste vi samo to zamislili?

Ako je ekran konkavan, kvari se vidljivost, a ukoliko je konveksan kvari se ergonomija. I u jednom i drugom slučaju, mobitel nije u obliku pravilne četverostrane prizme dakle -nije prilagođen prenošenju (makar muškarcima).

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina

ne vidim baš neku prednost zakrivljenog ekrana osim što ga se može ljuljati na stolu ako je konveksan ili se može natočiti voda ako je konkavan.

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Nisam uopšte znao da ovaj nano ima ekran osjetljiv na dodir.

Zakrivljeno staklo, da li je važno to što je staklo zakrivljeno ukoliko ekran nije?

koliko ja znam ovaj nano nema ts al ima zakrivljeno staklo :D

16 godina
protjeran
Sinatra kaže...

nije valjda da te zuljaju ruke nakon tolko drzanja mobitela (mozda je od neceg drugog {#} )

17 godina

Nekada davno televizori i monitori imali zaobljen ekran (staklo), mnogo godina poslije tezilo se ravnom ekranu dok se to napokon nije desilo. Danas oce opet zakrivit. Staro se vraca u modu :)

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 15:56 (Darko).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
to je zato što da imaju razlog za veču cijenu...
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
deus-ex resolution kaže...

ne nego neznaju vise kaj bi izmislili

16 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

A toliko stvari...

Ja bi sad krenuo u pravljenje kompaktnih mobitela, ove grdosije su smiješne. Potreban je manji ekran i fizička tipkovnica.

16 godina
protjeran
Mentalist kaže...

A toliko stvari...

Ja bi sad krenuo u pravljenje kompaktnih mobitela, ove grdosije su smiješne. Potreban je manji ekran i fizička tipkovnica.

ah vratit ce se tome i prezentirat kao revoluciju za par godina bez brige

16 godina
Nani ima ts
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan

Ovo je toliko stara vijest...

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

0 0 hvala 0
16 godina

Neće apple biti prvi (iako će oni reći da su prvi), nexus s ima zakrivljeni ekran.

16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Neće apple biti prvi (iako će oni reći da su prvi), nexus s ima zakrivljeni ekran.

Apple je 2008. izdao iPod sa zaobljenim staklom.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
16 godina
protjeran
Mentalist kaže...

A toliko stvari...

ah vratit ce se tome i prezentirat kao revoluciju za par godina bez brige

E pa ja sumnjam da ce vratiti tipkovnicu na mobitele. Tipke zauzimaju cijenjeno mjesto na mobitelu kojeg je uvijek premalo tako da vise nikad nazad.

Kao sto sada kad se sjetim commadore 64, racunalo integrirano u tipkovnicu. Smijesno. Sto ako pozelim drugaciju tipkovnicu?! Mogu se j... ovaj slikati...

14 godina

Iskreno, za onoliko koliko je ekran zakrivljen, fizički ili i mehanički, čini mi se da nije uopće niti bitno, želim reći, neću/te to niti osjetiti, a mogućnost gledanja u ekran, meni osobno niti 3D trenutno ne znači/koristi baš ništa. Možda jednog dana, za nekih 5 do 10 godina, kada i tehnologija savitljivih medija profunkcionira, a u slijedjećih godinu dvije, nula bodova!

Istina, gledao sam 3D sliku preko oćala, aktivnih i pasivnih (tako su bar bile editirane sa karticama kraj telaca), na televizoru na jednom top LG televizoru, jednom SONY i jednom Panasonoic-u, na LG-u je slika bila uredu, SONY i Panasonic tako tako, ali ništa da sam osjetio osjećaj "I must have this gadget"!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice