Sad će HTC izgubit svoju čar.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Budući da je 2015. godina još relativno daleko, ne zna se točno da li će nasljednik Xperia Z3 modela – Xperia Z4 biti ta koja će imati novo metalno kućište ili će tu čast imati neki od kasnijih modela koje će Sony predstaviti tijekom 2015. godine.
Znajući Sony, stignu oni još izbacit Z4 tam za Božić pa onda recimo Z5 na proljeće u metalnom kućištu
Sony je i službeno prešao na ritam od 6 mjeseci u izbacivanju novih top modela: "Speaking to Japanese K-Tai.Impress Sony Mobile's Creative Director, Director of Product Planning and UX General Manager, Yoshiro Kurozumi, addresses the early rise to the throne by the Xperia Z2 and why he thinks a half a year upgrade cycle is a better fit for this industry.
According to him, in order to maintain the flagship status of the product, you must upgrade it faster to keep it competitive. He went on to confirm that the Xperia Z2 will likely be Sony's flagship for only the first half of 2014."
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z2_will_be_flagship_for_half_the_year-news-7942.php
Kao vlasnik jedne od Xperia, mogu samo raći da u pitanju nije kvaliteta kučišta nego kvaliteta softvera. Na tome trebaju raditi.
Sony je i službeno prešao na ritam od 6 mjeseci u izbacivanju novih top modela: "Speaking to Japanese K-Tai.Impress Sony Mobile's Creative Director, Director of Product Planning and UX General Manager, Yoshiro Kurozumi, addresses the early rise to the throne by the Xperia Z2 and why he thinks a half a year upgrade cycle is a better fit for this industry.
According to him, in order to maintain the flagship status of the product, you must upgrade it faster to keep it competitive. He went on to confirm that the Xperia Z2 will likely be Sony's flagship for only the first half of 2014."
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z2_will_be_flagship_for_half_the_year-news-7942.php
Kao vlasnik jedne od Xperia, mogu samo raći da u pitanju nije kvaliteta kučišta nego kvaliteta softvera. Na tome trebaju raditi.
Meni se čini da i nemaju tako loš softver samo sto kaskaju sa updateovima za googleom. Kao i ostali. Flagshipovi su svi tu negdje po kvaliteti. Mogu se razllikovati jedino po dizajnu, materijalima, ekranu, bateriji. Softver ionako može svatko promijeniti. Od kozmetike sa drugim launcherom do drugog rom-a.
Meni se čini da i nemaju tako loš softver samo sto kaskaju sa updateovima za googleom. Kao i ostali. Flagshipovi su svi tu negdje po kvaliteti. Mogu se razllikovati jedino po dizajnu, materijalima, ekranu, bateriji. Softver ionako može svatko promijeniti. Od kozmetike sa drugim launcherom do drugog rom-a.
Čini ti se ili znaš pouzdano? Već godinu i nešto imam jedan model Xperia (nebitno je koji) i softver je prilično loš. To nije moje izolirano mišljenje nego mišljenje drugih korisnika isto modela, a koncentracija nezadovoljstva se nalazi na Sonyjevom službenom forumu. Svrati malo i na Web pod nazivom Xperia blog, pa pogledaj koliko novih firmwarea izlazi konstantno. Moj model se nalazi na kraju razdoblja podrške, pa ćemo svi mi koji imamo taj model uskoro ostati bez nadogradnji, a problemi nisu riješeni.
Drugi ROM? Trenutno je u razvoju CM11 ali daleko je to još od stabilne verzije, tako da prava alternativa ne postoji, postoje tek pokušaji. Zašto nisam kupio neki super duper ultra popularni Samsung ili iphone? Nisam imao novaca za njih.
Tako da kučištu ništa ne fali, ali softveru bogme fali. I sad to poveži s činjenicom da će najjači modeli izlaziti svakih 6 mjeseci, pa sam zaključi kakve će kvalitete biti, promatrano sa svih aspekata.
Čini ti se ili znaš pouzdano? Već godinu i nešto imam jedan model Xperia (nebitno je koji) i softver je prilično loš.
imam XZ već godinu i pol i nemam nikakve zamjerke na softver.sve još uvijek radi glatko i stabilno. jedini problem je sa google servisima koji nekad nenormalno srču bateriju, ali to je guglov za*eb.
nikad drugi rom nisam stavljao, samo launchere. ali i sonyev stock launcher radi odlično jer za razliku od recimo samsungovog nije nakrcan glupostima.