Windows 8 CP dostupan za skidanje zaključana tema

poruka: 854
|
čitano: 125.875
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 CP dostupan za skidanje".
17 godina
neaktivan
Re: Windows 8 CP dostupan za skidanje
4mal kaže...

eo i ja ga koristim kao primarni swe sljaka bez greske cak je pokrenuo par igri bez ADM CCC :D

ali sam istalirao ove AMD Catalyst Windows 8 Consumer Preview Driver (8.930.7 RC10 February 16) i sad

sve sljakaju :) 

za sada stabilan , brz ko metak hehe , za sada ostajem na njemu ;) 

to misliš na onaj neki driver od 18MB koji se skinuo updateom za ATI? Ili ima posebna verzija AMD Catalysta za W8 CP?

D.I. mag.inf.
13 godina
protjeran
Windows 8 CP dostupan za skidanje

evo meni se skida brzinom oko 460 Kb/s

Potpis trenutno nedostupan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
djigibao kaže...
Da li netko ima ideju koje drivere za graficku na HP 6715s?
Graficki chip je od ATI-a, na win 7 mi sam instalira.

Nazalost nema za moj laptop, ali ako nekom trebaju driveri za ATI WIN 8 evo stranice KLIK

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 9:40 (djigibao).
15 godina
neaktivan

Zašto je IE "ikona" siva a ne plava? i kad kliknem otvara se kao normalni ie a ne onaj u metro izdanju?

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Na pitanje da li Win8 ima media cetar, odgovor je IMA i cini mi se da je slican/isti kao u WIN7

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

Zbog jednog featura nikako nemogu prihvatiti taj Win8:

na win7 stisnem start i pocnem tipkat, dokle se ne pojavi app koji trazim, i tako ju startam

na win8 stisnem start, i novi metro start mi prekrije cijeli ekran, i tek onda mogu tipkat i odabrati app. Taj metro mi izleti i kao sam dobio samar! Smeta mi kada prekrije cijeli ekran.

Ima li neki bolji nacin rada, da mi metro sucelje ne izljece? Mislim da metro uopce nema smisla za rad na desktop PCu (barem ne jos 4-5 godina dokle sve bitne app ne predju u metro).

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Mozes stisnuti WIN tipku+F i onda te odmah baca na upisivanje APP.
14 godina
neaktivan

Mene zanima, da li itko zna kako se gase metro aplikacije u win8. Ja pokrenem npr. Windows Store i sada hoću izaći iz njega odem na start i onda sam na početnom ekranu i kada odem u gornji lijevi kut ekrana pokaže mi sve uključene aplikacije. I ako ih hoću ugasiti skroz moram ih gasiti u task manageru, a to me živcira. I još jedno pitanje, a to je: Kako se gasi metro?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja za sad zadovoljan viđenim....

Treba se naviknut na neke novine, meni ne smeta :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
B3Arf00t kaže...

Mene zanima, da li itko zna kako se gase metro aplikacije u win8. Ja pokrenem npr. Windows Store i sada hoću izaći iz njega odem na start i onda sam na početnom ekranu i kada odem u gornji lijevi kut ekrana pokaže mi sve uključene aplikacije. I ako ih hoću ugasiti skroz moram ih gasiti u task manageru, a to me živcira. I još jedno pitanje, a to je: Kako se gasi metro?

Alt + F4

Evo bug u odličnom IE10 (bez Metro sučelja),  na bug forumu ne prikazuje sidebar ako si u nekoj temi, kao da si na nekoj maloj rezi, a Metro sučelje ima problem sa bug reklamama.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Neće pa neće...

Odvojio sam 50GB sa terabajtnog diska za osmicu da si ne diram sedmicu koja radi već koju godinu OK. Skinuo sam ISO, ispeko ga, bootao, krene instalacija, odaberem ja taj komadićak diska, OK, jedan restart, upišem regiju i key, idemo dalje... I onda nakon kopiranja i raspakiravanja restart i sve stane. Ne smrzne se, ali nešto puno misli. Nakon, recimo, 5 minuta tamno plavog ekrana se pojavi kursor miša i onda opet ništa.

Znači, pola instalacije se dovrši OK i kad bi trebalo počet radit, ništa.

Nije instalirao niti neki boot loader, kad izvadim DVD boota mi sedmicu ko da ništa nije bilo.

Jel vrijedi još ona fora da bootabilna particija ne smije biti daleko od početka diska? Tj. je li problem što sam odvojio zadnjih 50GB na 1TB disku? :o

s.f. - s.n.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ninotocka kaže...

Neće pa neće...

Odvojio sam 50GB sa terabajtnog diska za osmicu da si ne diram sedmicu koja radi već koju godinu OK. Skinuo sam ISO, ispeko ga, bootao, krene instalacija, odaberem ja taj komadićak diska, OK, jedan restart, upišem regiju i key, idemo dalje... I onda nakon kopiranja i raspakiravanja restart i sve stane. Ne smrzne se, ali nešto puno misli. Nakon, recimo, 5 minuta tamno plavog ekrana se pojavi kursor miša i onda opet ništa.

Znači, pola instalacije se dovrši OK i kad bi trebalo počet radit, ništa.

Nije instalirao niti neki boot loader, kad izvadim DVD boota mi sedmicu ko da ništa nije bilo.

Jel vrijedi još ona fora da bootabilna particija ne smije biti daleko od početka diska? Tj. je li problem što sam odvojio zadnjih 50GB na 1TB disku? :o

Možda je u pitanju ono što je "supremecommander" napisao:

hint: za vlasnike "posudjenih verzija", izgleda da se instalacija pod 1. bas ne voli sa loaderom... {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Matozan kaže...

Možda je u pitanju ono što je "supremecommander" napisao:

hint: za vlasnike "posudjenih verzija", izgleda da se instalacija pod 1. bas ne voli sa loaderom... {#}

Da, previdio sam taj post u šumi :)

Ništa, izštek tog diska i uštek stare 200GB ATA barakude pa će da vidimo ko će se instalirat a ko ne :)

s.f. - s.n.
13 godina
protjeran

nikakve guzve nije bilo, skinuto zacas.

17 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

Zašto je IE "ikona" siva a ne plava? i kad kliknem otvara se kao normalni ie a ne onaj u metro izdanju?

vertikalna rezolucija treba biti 768 ili više, možda je to, provjeri...

13 godina
neaktivan
4mal kaže...

eo i ja ga koristim kao primarni swe sljaka bez greske cak je pokrenuo par igri bez ADM CCC :D

ali sam istalirao ove AMD Catalyst Windows 8 Consumer Preview Driver (8.930.7 RC10 February 16) i sad

sve sljakaju :) 

za sada stabilan , brz ko metak hehe , za sada ostajem na njemu ;) 

gdje se može nači ovaj AMD Catalyst Windows 8 Consumer Preview Driver ?

Ace
16 godina
neaktivan

Za one kojima nedostaje, evo kako mogu dodati Start Menu...

Nazalost, ova metoda   ne radi na Consumer Preview verziji- nadam se da ce ovo promjeniti s nekom od iducih verzija. :(

AMD Athlon 64 X2 7750+, XFX 4830, MB Gigabyte M57SLI-S4, 4*1 Gb DDR2
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 11:27 (Gamulj).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
B3Arf00t kaže...

ako misliš na gašenje/restartanje računala iz metroa onda se treba pozicionirati mišem u donji desni kut ekrana i pojavit će se s desna izbornik -> Settings -> Power -> Shut down/restart/sleep

to je po meni zamjena za power button u bivšem Start izborniku (win 7)

a što se tiče gašenja metro aplikacija, to ide ovako ako želiš izaći iz trenutnog appa sitisneš Esc (ili jednostavno pokreneš neki drugi app), u oba slučaja win 8 minimizira app kao i win phone, app ne koristi resurse već čeka kad je budeš ponovo trebao, spika ko i na smartphoneima

a ako je baš želiš ubiti onda trebaš task manager - opet isto kao i na smartphone OS-ovima

gratis hint: kad imaš više metro app-ova dignutih onda se zadrži mišem u gornjem lijevom kutu i pojavi ti se neka vrsta metro taskbar-a, kad si u metro aplikaciji pozicioniraj miš na vrh ekrana i skuži šaku, primi i možeš razmještat pokrenute app-ove

D.I. mag.inf.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 10:50 (zeko86).
16 godina
neaktivan
Gamulj kaže...

Za one kojima nedostaje, evo kako mogu dodati Start Menu...

Hmmmm meni nema RP Enabled

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

AMD Catalyst™ driver for the Windows® 8 Consumer Preview:

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Windows8ConsumerPreviewDrivers.aspx

D.I. mag.inf.
17 godina

Instalirao i zasada mi radi normalno no ono što mi se trenutno ne sviđa što za svaki file mp3, jpg itd moram postavljati default program. Jer makar sam u instalaciji stavio da želim da mi taj program bude glavni on nije dok ručno ne postavim za svaku vrstu file-a da mi otvori s njime.

Isprobao sam malo BF3 i igra mi se zasada orušila samo jednom. Malo sam mjerio FPS i čini mi se kao da sam u igri dobio par fpsa no eto.

Za instalaciju zvučne i grafičke nisam trebao restartirati komp, a potrošnja resurasa je ista kao na windows 7.

Metro su poboljašli malo no ja sam tu ostavio samo najbitnije a ostalo maknuo. Mogu reći da mi je metro desktop nepotreban.

Windowsi 8 mi trenutno zauzimaju 14.5 GB dok windows 7 16.2 GB što znači da su i po prostoru jednako zahtjevni.

Windows 8 mi je kao malo ispoliraniji Windows 7. U biti mislim da nema smisla prelaziti na Windows 8 onome tko je kupio Windows 7.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E to me je zanimalo, znači napravili su kao i kod smartphoneova. Hvala ti, a još me zanima samo da li znaš kako ugasiti metro sučelje, znači da mi je normalno kao i kod win7 kad se sustav podigne? {#}

16 godina
neaktivan

OK, sad sam napravia neku gestu i predobro djeluje, nekako san odvuka prozor lijevo, ugl, nisan skuzia kako ni koju funkciju obavlja, ali mi se sviđa ovaj settings sa strane

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
B3Arf00t kaže...

E to me je zanimalo, znači napravili su kao i kod smartphoneova. Hvala ti, a još me zanima samo da li znaš kako ugasiti metro sučelje, znači da mi je normalno kao i kod win7 kad se sustav podigne? {#}

e to još ne znam, nisam ni siguran dali je to moguće, jer poanta je da se prvo digne metro Start i onda iz njega pokrećeš svaki app(i metro i klasičnu desktop aplikaciju)

zbog toga se sustav  brže boota jer pokreće prvo metro, pa onda iz njega dižeš Desktop ako ga trebaš

povezano je to sve, tak da po meni bi tvoja želja bila mijenjanje cijelog tog novog koncepta - metro + fast boot

jedino ak će bit načina (možda već i ima al ne vjerujem) da se zada neki drugi app osim Start da se diže prilikom boota - pa onda staviš da odma diže Desktop app

treba to provjerit još

D.I. mag.inf.
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

OK, sad sam napravia neku gestu i predobro djeluje, nekako san odvuka prozor lijevo, ugl, nisan skuzia kako ni koju funkciju obavlja, ali mi se sviđa ovaj settings sa strane

zadržao si miš u donjem desnom uglu, i tada ti se pojavi novi toolbar - nešto tipa Menia za trenutni app (u ovom slučaju Desktop) kao i kad na smartphoneu stisneš Menu tipku pa dobiješ opcije za trenutni app, tipa postavke aplikacije i ostalo ...

D.I. mag.inf.
16 godina
neaktivan
zeko86 kaže...
Mitsuoka kaže...

zadržao si miš u donjem desnom uglu, i tada ti se pojavi novi toolbar - nešto tipa Menia za trenutni app (u ovom slučaju Desktop) kao i kad na smartphoneu stisneš Menu tipku pa dobiješ opcije za trenutni app, tipa postavke aplikacije i ostalo ...

ma krivo si me skuzija, ja san napravija livo nesto, tako da to tvoje ne pomaze, znan to. neman SS od toga jer se sve u sekundu dogodilo {#}

13 godina
neaktivan

Mislim ako tražite kako isključiti metro i vratiti stari start, što ste onda i instalirali osmicu? Mislim da je bar u redu par dana isprobavati , vidjeti kako "leži" pa onda hvaliti ili kuditi.

Hvala na postu za amd cp drivere, rješio i grafičku, sad mi sve radi. {#} Brzinom sam zasad prezadovoljan, a čini mi se po komentarima da nisam jedini.

Ace

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ma ovi iz ATI-ja su totalni kreteni, grafičke niže od HD serije 5 ne podržavaju win8, znači neko ko ima hd 4870 nema driver a neko ko ima jadnu 5450 ima driver za 8icu... dal zna ko hoće li bit driver i za seriju 4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
spartacus984 kaže...

Ma ovi iz ATI-ja su totalni kreteni, grafičke niže od HD serije 5 ne podržavaju win8, znači neko ko ima hd 4870 nema driver a neko ko ima jadnu 5450 ima driver za 8icu... dal zna ko hoće li bit driver i za seriju 4?

meni na 4890 sve ludilo radi i bez tog drivera

14 godina
neaktivan

Ne znam, ja sam instalirao Windows 8 u dual-boot sa Windows 7 i nisam nikakve drivere morao stavljati. I moja grafa je ASUS-ova. Sve mi radi super i sviđa mi se ta osmica :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice