Virus u mornarici

poruka: 13
|
čitano: 2.920
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Virus u mornarici".
16 godina
neaktivan
Virus u mornarici

Sve dok neko ne napravi virus koji ce dotaknut i naoruzanje ....

A i u podmornice planiraju uvesti windowse ... :)  

...kako ide onaj slogan ?   "Bit ce pakleno" Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
Virus u mornarici

lol a tek kad uvedu xp pa to će fakat bit treći svjetski rat

fuck yeah ako nema riješenja nema ni problema

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virus u mornarici

eto šta se dešava kad ne koristite dobre antivirusne..cccSmijehNevinašce

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 21:36 (fanspeed).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virus u mornarici

Ma nek daju linux i problem riješen

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virus u mornarici

lol...Kud ovo ide...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virus u mornarici

Al će ovih bit svugdje, još će krenut bombardirat hrvatsku a da nemaju pojma

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virus u mornarici

I tako, u doba kvalitetnih programa, jednu je mornaricu inficirao računalni virus... Tako će počinjati bajke poslije 2500. godine. Još malo i bit će virusa za kontroliranje naoružanja, a onda će biti veselo.NevinašceSmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
Virus u mornarici

Ha ha bit ce veselo kada uniste pola europe, a nemoćni su, valjda među tim zemljama nece biti Hrvatska.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virus u mornarici

Ne želim se zamisliti u koži onoga tko je napravio ovaj virus kada ga otkriju. Brrrrrrr....Šutim

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Virus u mornarici

Pa dobro, koliko vise sranja treba s Windowsima da ljudi pocnu malo traziti druga rjesenja? Ok, ovdje se radi o sustavima za zabavu posade na brodovima i manje vise oni mahom znaju korisititi Windowse ali sve je to skupa preblizu oruzju i nesigurno da bi se osjecali opusteno. Nadam se da su bili pametni pa su i fizicki odvojili druge sustave od mrezne infrastrukture na kojoj su im racunala za posadu. Pa koliko puta ljude treba naguziti da uzmu nekaj drugo? Zali se familija, zale se prijatelji da im svako malo "ne rade Windowsi" (i naravno svi traze nekoga da im to "sredi") i dalje isto. Da bar poslusaju savjet pa da bar ne rade kao admin user ali ne. Pa dobro, reko daj uzmite nesto drugo onda kaj vam svako malo nece razvaliti neki virus/crv/trojan i uspori sve do neupotrebljivosti ili skroz ne razvali. Ali ne! Na poslu isto, stalno horror price MS ekipe sistemaca i developera. Pa im ne radi, pa skupo, pa opet bude sporo, pa IE stalno downloada sve na kaj naidje, pa oni to iskljuce pa neki trojan ili adware im to opet ukljuci i itd. Pa dobro, pitam ih jesu pogledali neko drugo rjesenje? Ne, nisu, naravno. Pitam ih koliko puta ih treba jos naguziti pa da malo potraze neko drugo rjesenje pa ili sute ili psuju po ostalim OSima. Ne kuzim. Ak radi super, drz se toga, ak ne radi - mijenjaj. Ne kuzim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 19:08 (Igor101).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Virus u mornarici
BORG kaže...

Ha ha bit ce veselo kada uniste pola europe, a nemoćni su, valjda među tim zemljama nece biti Hrvatska.

Pa naravno... rekao si pola europe... kako nismo europa :D  sve OK.

Totalno debilno, onesposobit takav brod običnim virusom. Obično mainstream primjena tehnike u vojsci kasni dok se sve ne provjeri 100%, ali kad jednom počnu implementirat stvari u 99% slučajeva nešto zaj**u...
Znam da je jednostavnije držat cijeli brod umrežen, ali je*emu ne treba fejsbukere, pogon i naoružanje držat na istoj mreži :)

Koji put se stvarno pitam kako uz toliko kretena u vojsci nismo izumrli još krajem 50-ih...
17 godina
neaktivan
Virus u mornarici

Neko će se igrat potapanja brodova s tim!Smijeh

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Virus u mornarici
BORN kaže...

Neko će se igrat potapanja brodova s tim!Smijeh

E da mi je to vidjet kak se milijunska oprema unistava, dok netko prek compa upravlja tim brodovima i igra se s nekim "potapanja brodova RL"
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice