UŽIVO: Stiže iPhone 5!

poruka: 1.554
|
čitano: 186.307
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Stiže iPhone 5!".
16 godina
Re: UŽIVO: Stiže iPhone 5!
Šef kaže...
Opet je Apple poharao konkurenciju. Mislim da cu ga nabavit iz Amerike sto prije, dugo mi je cekat dok dođe kod nas

i ja bi isto tako nekako, jer kod nas je tek krajem godine.

pokusat cu sredit nesto.

15 godina
neaktivan
dustY kaže...

Mogli su barem ikone promjenit...

Zasto?

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
Opet je Apple poharao konkurenciju. Mislim da cu ga nabavit iz Amerike sto prije, dugo mi je cekat dok dođe kod nas

1. nadam se da se šališ

2. LTE ti neće raditi

15 godina
neaktivan

Apsolutno im je sve procurilo o novom iPhone-u . :)  U svakom slučaju dobar proizvod koji nije razočarao, no nije niti izazvao "Wau efekt" kao što je bilo slučaj kod prijašnjih modela. 

2012. tj. 2013. je vjerovatno prva godina u kojoj će svi relevanti proizvođači imat jednako dobre mobitele - Samsung / Apple / HTC / Sony / Nokia. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
17 godina
neaktivan

So obzirom da sam preskočio 4 i 4s vjerojatno ću ga uzeti ako ga budem mogao dobiti za neku pristojnu svotu kao što je bilo 3gs. Nema revolucionarnih ali ima dobrodošlih poboljšanja. Iskreno ne znam kaj su uopće mogli izmisliti da bi bilo wow. Neću ulati u rasprave koje je uređaj bolji Samsung , Nokia ili Apple jer msilim da je to stvar ukusa i neka svatko koristi ono ka mu paše.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Leglo kaže...

Apsolutno im je sve procurilo o novom iPhone-u . :)  U svakom slučaju dobar proizvod koji nije razočarao, no nije niti izazvao "Wau efekt" kao što je bilo slučaj kod prijašnjih modela. 

2012. tj. 2013. je vjerovatno prva godina u kojoj će svi relevanti proizvođači imat jednako dobre mobitele - Samsung / Apple / HTC / Sony / Nokia. 

U 2013 iPhone 5 će biti daleko ispod konkurencije. ARM A-15 ako već nije uskoro će biti u masivnoj produkciji. Nokia ima nove ekrane, kamere i OS. Nova Android generacija flegšipova će skoknuti na A15, 2GB RAMa i novi Android koji se očekuje s novim Nexusom za koji mjesec. Ostali će se sigurno pokazati s tom tehnologijom na MWC-u.

Što se tiče Androida Samsung ima napokon nepentile HD ekrane (Galaxy Note II), LG ima nove ISP ekrane te bolju tehnologiju baterije, Sony ima nove kamere itd.

Jedino je Apple zapeo u 2011/2012.

13 godina
Leglo kaže...

A dosad je imala bolje.. Sta ces apple pocea ucit

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
15 godina
neaktivan
http://hr.wikipedia.org/wiki/Parkour#
Moj PC  
6 0 hvala 5
16 godina

evo ako niste impresionirani novim iphonom, mislim da bi trebali bit sa novim ipodima.

ipod nano- 2.5" multitouch ekran, 5.4mm debljina, home button, fm radio, BT,lightning konektor

ipod touch- 4" retina ista kao na iphonu 5, a5 dual core, lightning konektor, 5mp kamera sa bljeskalicom, 6,1mm debljina i 88g tezina, panorama slikanje.

po meni je ovo revolucija na tim proizvodima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

greska

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 20:30 (Kelam).
13 godina
neaktivan

prokleo ih taj ogavni omjer stranica. 3gs, 4, 4gs... i ostajem na 4gs dok se ne pojavi zaokruženo rješenje s omjerom stranica za mobitel a ne za filmove (wtf filmovi na mobitelu). jedan razočarani ljubitelj applea....

iskreno se nadam da ipad neće krenuti u tom smjeru iako bih volio vidjeti veći ekran radi čitanja tehničke literature. 

čeka se iphone 6... ostale platforme sumnjam da će do tada biti zaokružene jer su otvorene i fragmentirane (33 godine pa mi je bitno da stvar radi a ne da kompajliram pozadinu i imam widgete za stvari za koje mi je priroda podarila oči). :(

1 0 hvala 0
17 godina

vidim da se komentiraju crni rubovi zbog nove rezolucije, evo objavljeno je da ce developeri samo trebati napraviti mali updajte u svojim aplikacijama da rijese stvar....

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

i opet 64gb .... argh, zakaj ne 128 :(

glupavi cloudi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 20:36 (papucica).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

za tatine i mamine sinove koji žive sa dubljim džepom.... hop jedna plaća i eto novog I-P-H-O-N-E-A .. naslikavanja uz obavezno da se vidi apple logo i da imam iphone.... kategorija humor-- PRESERAVANJE {#} 

Moj PC  
14 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uistinu sam očekivao nešto više od novog iPhonea, ali ostadoh razočaran. Mislim, nije loše, ali nije baš ni da me vuče da razmislim o njemu. Kad se sjetim npr. Lumie 920 ovo mi izgleda....kako bih rekao.....neinspirativno. Nadao sam se da će Apple iznenaditi nečim neočekivanim, čisto da još malo natjera konkurenciju na dodatni trud.

Ako ništa novi iPodi izgledaju zanimljivo, pogotovo Nano (5.4mm debljina). Nano je genijalno tanak.
When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
15 godina

Jako mi se zasad sviđaju iPodovi, nano doduše nešto više nego touch.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kad ce izac ios6 za iphone 4s i ostale iphone
lnova65

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

POBOLJSANJA:

7.6 mm debljina(najtanji na svijetu)

Aha, skoro .. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4101&idPhone2=4910

In the end there will be only ( c )haoss ...
17 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

za tatine i mamine sinove koji žive sa dubljim džepom.... hop jedna plaća i eto novog I-P-H-O-N-E-A .. naslikavanja uz obavezno da se vidi apple logo i da imam iphone.... kategorija humor-- PRESERAVANJE {#} 

A Galaxy S3 je za one sa plitkim džepom.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
16 godina

evo i novih slusalica, po meni bezveze izgledaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hahaha, ima LTE. Sad kad ih Samsung opljačka. 

{#}

Ugl, novi iPhone 5 je totalni flop i ja čekam Lumiu 920, 

11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ovakav iphone 5 je razlog zasto je apple toliko navalio na samsung diljem svita sa tuzbama, posebno u americi

cini mi se da bi ovdje mogla najvise nokia profitirati cemu se iskreno nadam!!

vlastoručni potpis

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Loše... ne vidim previše pohvala od fnaboya.... SGS3 je trenutno naj bolji.

Arian RIčko
17 godina
protjeran

Ponosni vlasnik iPhonea 4, jedva sam cekao ovo da vidim taj novi iPhone da ga kupim, jer mi ugovor izlazi sada pa mogu povoljno dobiti.
I nakon svega viđenog jednostavno mogu reći da je Nokia Lumia 920 najbolji smartphone trenutno, i njega cu kupiti.
iPhone je podbacio po meni, dizajn fail a ovo ostalo mi je sve bolje na Lumiji. Tako da mogu reći, NOKIA welcome back. ;)
I moje misljenje je da Steve nebi dopustio ovakav iPhone..a sada ko zna.. ko voli nek izvoli.

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

zasto svi mislite da ce nokia nesto postici i nekim cudom prestic samsung i apple? pa i wp7 je super pa evo nemoze pratit konkurente nikako. a wp8 ce isto bit nerazvijena platforma s malo aplikacija, market na wp-u je totalno bezveze.

Moj PC  
1 11 hvala 0
17 godina
Dkc kaže...

U 2013 iPhone 5 će biti daleko ispod konkurencije. ARM A-15 ako već nije uskoro će biti u masivnoj produkciji.

Zar A6 nije A15?

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina
neaktivan

Srićom, nema bežično punjenje. Koja bi to revolucija bila.

Nokia Lumia 920 rocks.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tehnološki događaj godine... pff... ma sad da ne nekažem kaj...

Everybody seems to think I'm lazy, I don't mind, I think they're crazy, Running everywhere at such a speed, Till they find, there's no need.
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Leglo kaže...
mar123 kaže...

POBOLJSANJA:

7.6 mm debljina(najtanji na svijetu)

Aha, skoro .. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4101&idPhone2=4910

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_p1s-4409.php Not today, my fellow, not today... {#}

http://hr.wikipedia.org/wiki/Parkour#
16 godina
Lol, pa to je iPhone 4SS.
Nis posebno.
Nikakva revolucija.

Dosta jadna rezolucija u odnosu na 720x1280 na flagship mobovima.
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice