Uživo na Bug Onlineu: Apple predstavlja nove uređa

poruka: 104
|
čitano: 16.577
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uživo na Bug Onlineu: Apple predstavlja nove uređa".
17 godina
neaktivan

Wow, Frogger.

Vrhunac modernosti, inovativnosti i originalnosti.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Uživo na Bug Onlineu: Apple predstavlja nove u
ATJLučko kaže...

Gospodo, čemu toliki jal i bol u vašem pisanju?! 

Možda zato što to nije ovako lukrativno učinio Samsung, LG, SONY ili čak netko iz NEXUS tima????

Sonyevo predstavljanje Z5 serije u Berlinu je bilo puno ukusnije i profesionalnije.... Samo je taj event moj zemljak Petric ignorirao, pa smo mi Androidaši bili prisiljeni čitati "24 sata" :-/ Dok su mali nezavisni portali izvještavali iz minute u minutu o novom 4k ekranu, na Bugu je to objavljeno kao usputni članak nakon par dana?!

15 godina

De si Time Kuče

Potpis!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Predviđam redove po ulicama za roza zlatni model ajfona 6s.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 21:02 (overhaul).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

HTC predstavi M9 koji izgleda malo drugačije od M8 i odmah je popljuvan. 

Apple predstavi iPhone 6S koji je identičan starom iPhoneu i svi svršavaju 

hobi:moj-android.net

11 2 hvala 0
15 godina
Luciano kaže...
ATJLučko kaže...

Možda zato što to nije ovako lukrativno učinio Samsung, LG, SONY ili čak netko iz NEXUS tima????

Sonyevo predstavljanje Z5 serije u Berlinu je bilo puno ukusnije i profesionalnije.... Samo je taj event moj zemljak Petric ignorirao, pa smo mi Androidaši bili prisiljeni čitati "24 sata" :-/ Dok su mali nezavisni portali izvještavali iz minute u minutu o novom 4k ekranu, na Bugu je to objavljeno kao usputni članak nakon par dana?!

http://time.com/3967880/smartphone-sales-june/ Mozda zato jer prethodni model nije relevantan? 

13 godina
neaktivan

"Na scenu stupa One Republic. Kako se vaš autor drži black metala, a ovi dečki nemaju takvih stremljenja, o kome se točno radi i zašto su bitni Appleu - morat ćete istražiti sami!"

Eto. I ja sam očekivao Gorgoroth, Nokturnal Mortum ili barem Keep of Kalessin ili Cradle of Filth, i ostao kratkih rukava. Suosjećam.

4 0 hvala 0
15 godina
Luciano kaže...
ATJLučko kaže...

a očito je Z5 nebitan ljudima, osim malom broju koji ga kupe, rezultati prodaje i zarade govore sve,  

al da su luđaci koji praktično izbace "isti" mobitel koji će ekipa uglavnom kupiti, mora im se skinuti kapa, stvarno su genijalci, treba to znati godinama raditi, koliko god te kopiraju ti si par koplja ispred u svemu

16 godina
neaktivan

Zaključak eventa:

* pobojšanja Watcha i WatchOS 2 - meni ne zanimljivo, ajmo dalje

* iPad Pro - napokon da je i na svjetlo došao taj veći iPad kojeg godinama najavljuju, sve je super na njemu i u njemu. Dodatci su čak i OK cijenjeni (moje mišljenje)

* iPad Mini - nothing special

* novi iPhoneovi - sve je bilo leakano, tako da me nije izneneadilo

Sve u svemu, dobar event... Da se ima para uzeo bih iPad Pro starcima kao tablet i još naravno tipkovnicu pa da mogu surfati do mile volje :)

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
freddie kaže...

http://time.com/3967880/smartphone-sales-june/ Mozda zato jer prethodni model nije relevantan? 

Potpuno nebitno, ne kužiš bit novinarstva... Činjenica je da je Sony predstavio prvi 4k ekran na mobitelu, i ako su vijest o tome prenjeli i SSS portali (SSS = Sise, Severina, Soraja) tipa 24 sata, onda je nejasno kako vijest o nekom renderu budućeh iPhone7 može biti vijest za Bug, a prvi 4k ekran ne?!

14 godina
Luciano kaže...
freddie kaže...

Potpuno nebitno, ne kužiš bit novinarstva... Činjenica je da je Sony predstavio prvi 4k ekran na mobitelu, i ako su vijest o tome prenjeli i SSS portali (SSS = Sise, Severina, Soraja) tipa 24 sata, onda je nejasno kako vijest o nekom renderu budućeh iPhone7 može biti vijest za Bug, a prvi 4k ekran ne?!

vidim 5 godina si na forumu a opet ne razumijes filozofiju kako funkcionira bug.hr

sve se to ne biksa dok apple ne predstavi, znaci kad iphone bude imao 4k ekran, e onda cemo tek pricati

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
17 godina
protjeran
midzan21 kaže...

Zaključak eventa:

* pobojšanja Watcha i WatchOS 2 - meni ne zanimljivo, ajmo dalje

* iPad Pro - napokon da je i na svjetlo došao taj veći iPad kojeg godinama najavljuju, sve je super na njemu i u njemu. Dodatci su čak i OK cijenjeni (moje mišljenje)

* iPad Mini - nothing special

* novi iPhoneovi - sve je bilo leakano, tako da me nije izneneadilo

Sve u svemu, dobar event... Da se ima para uzeo bih iPad Pro starcima kao tablet i još naravno tipkovnicu pa da mogu surfati do mile volje :)

Odličan event.
Jedino mi žao sto iPhone ne dolazi sa 2GB RAM, bazni model od 32/64Gb i veća/bolja baterija.
Inače, nadam se da cu uzeti ovaj iPhone..

Indestructible kaže...

vidim 5 godina si na forumu a opet ne razumijes filozofiju kako funkcionira bug.hr

sve se to ne biksa dok apple ne predstavi, znaci kad iphone bude imao 4k ekran, e onda cemo tek pricati

Apple im donosi puno vise preglede, svađe i komentara a time i zaradu od reklama.. pa ocito imaju vise interese.. a vjerojatno su i osobno fanovi apple..

Long Live Freedom
10 godina
protjeran
Indestructible kaže...
Luciano kaže...
freddie kaže...

Nije istina, malo su se azurirali ove godine sto se tice Apple eventa to je sve. Prosle godine, su jedva jednu vijest prokljuvili o eventu. Puno je to pisanja za istu placu. Bug je prevenstveno casopis jer se tu lova zaradjuju, a portal je tu usputno.

Sto se tice eventa nista posebno. Iphone i dalje ima 1Gb Rama i istu rezoluciju, nema Ipada 3. Ipad Pro je zanimljiv ali treba vidit kako sjedi u ruci.

16 godina

Jedino što je meni suludo je 16GB početni model iPhonea 6S. 2015. godina je, 16GB popuniš čim ga pogledaš, definitivno premalo za uređaj od 600USD. 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Definitivno cu nabaviti iPad Pro, zajedno s olovcicom i mozda tipkovnicom. Cijena je negdje oko prosjecnog laptopa (5000 kn) a s ova dva dodatka nudi daleko vece mogucnosti. Bavim se hobisticki crtanjem, mislio sam si uzeti wacom manga, ali ovo je dosta prirodnije. Usto, 12.9 incha je apsolutno idealno za citanje stripova, za kojima sam lud. Multitasking na ios mi nije toliko potreban. Bas je doslo vrijeme za zamjeniti dobri stari iPad 3. Olovcica djeluje izvrsno, a ako netko zamjeri 500 kn cijenu, neka pogleda wacom cs 500, koja dodje 1000 kn. Druge olovcice nemaju te mogucnosti, niti takvu preciznost (u principu se radi o produzenom prstu). Sve u svemu, jako dobro uradjen posao!

ostaje vidjeti sto ce kazati konkurencija, posebice Samsung i poneki jaci kineski proizvodjaci, vec su najavili tablete velike rezolucije.

iphone i watch, nisam zainteresiran niti najmanje. Ne spadam u tu konzumersku kategoriju.

Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina

sumnjam da ce se samsung upustati u ovu kategoriju

sto se ovoga tiče, meni je surface bolji izbor

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
17 godina

Moroni vulgaris imaju Big Brother, IT moroni imaju Apple..... Programska zabava za svakog.

22 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad samo cekamo da se neko javi i kaze kako je Surface 3 Pro kopija iPad 3 Pro (koja koincidencija u imenu) tableta.

Yes, I work for Microsoft!
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

Dobro zboriš, budalasti ja očekujem nemoguće:-/ Sjećam se, tamo davne 199x u prvom broju BUG-a, danas pokojni Gordan Čep (RIP) piše članak o 3d animacijama i izgadi Amigu samo tako: "Ako vam se sviđaju trepetljike, kupite Amigu"... Kako sam tih godina većinu jinglova za TV postaje napravio uz pomoć Amige i LightWavea + VideoToaster, bio sam dobro upućen u problematiku, tako da je od tog prvog broja BUG kod mene izgubio kredibilitet :-/

Back to topic:
A gdje je amazing, incredible, wow 2Gb RAM u novom iPhone6s?!  Ili je to feature za iduću godinu?! Ništa, ostajem na starom iPhoneu6+ :-)

11 godina
protjeran
Indestructible kaže...

sumnjam da ce se samsung upustati u ovu kategoriju

sto se ovoga tiče, meni je surface bolji izbor

Da, Surface Pro dolazi s olovcicom, i ima pune Windows 10. Dimenzija ekrana je manja, ali ne pretjerano. Ostaje jedino preferencija iOS ili Windows. Iskreno govoreci na iOSu imas apsolutno gomilu aplikacija za crtanje, posebice od Adobe-a, koje rade direktno s Creative Cloud racunom, te je sinkronizacija s PC-om trenutacna (npr. skiciranje na iPadu - crtanje po napravljenoj skici u Adobe Illustratoru na PCu). Jos moram pronaci neki dobar "touch only" Comic Book Reader za Windowse. Isprobao razne, i nije to to. Vise su kao preglednici slika nego puno iskustvo citanja stripova. Dok na iPadu sam kupio i Comic Zeal i Chunky Reader, oba su fenomenalna i brza. Mozda kad se baza Windows aplikacija poveca, i Surface Pro ce postati dosta zanimljiviji, jer svakako ima velik potencijal.

17 godina
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Definitivno cu nabaviti iPad Pro, zajedno s olovcicom i mozda tipkovnicom. Cijena je negdje oko prosjecnog laptopa (5000 kn) a s ova dva dodatka nudi daleko vece mogucnosti. Bavim se hobisticki crtanjem, mislio sam si uzeti wacom manga, ali ovo je dosta prirodnije. Usto, 12.9 incha je apsolutno idealno za citanje stripova, za kojima sam lud. Multitasking na ios mi nije toliko potreban. Bas je doslo vrijeme za zamjeniti dobri stari iPad 3. Olovcica djeluje izvrsno, a ako netko zamjeri 500 kn cijenu, neka pogleda wacom cs 500, koja dodje 1000 kn. Druge olovcice nemaju te mogucnosti, niti takvu preciznost (u principu se radi o produzenom prstu). Sve u svemu, jako dobro uradjen posao!

ostaje vidjeti sto ce kazati konkurencija, posebice Samsung i poneki jaci kineski proizvodjaci, vec su najavili tablete velike rezolucije.

iphone i watch, nisam zainteresiran niti najmanje. Ne spadam u tu konzumersku kategoriju.

Nema šanse da bude "prirodnije" crtanje na ipadu u odnosu na wacom cintiq. Wacomova olovka netreba bateriju
i osjetljivost je 2048 nivoa. Apple mudro šuti o osjetljivosti pritiska. No ako baš moraš objektivizirati želju, hajd
super su ti razlozi, zajedno sa čitanjem novina (surfanjem) na netu za ciglih desetak tisuća kuna (u nas).
cijena nije "negdje oko  prosječnog laptopa" nego 799$ za najslabiji ipad pro, 169$za tipkovnicu i 99$ za olovku. U usa. 1069$.
Wacom CS 500 je wacom stylus i dođe (precijenjenih jer nije osjetljiva na pritisak i samo glumi prst) 20 dolara. neznam odakle ti 1000 kn?
Možda si mislio na Cintiq 13HD touch? http://www.wacom.com/en-us/products/pen-displays/cintiq-13-hd-touch
Enivej, to je profesionalna oprema, i ne služi surfanju i čitanju novina. Također im sada za vrat dahću kinezi sa 20+ inčnim modelima
koji koštaju poprilično manje. Npr. http://www.yiynova.eu/http://bosto-tablet.com/models/http://www.huiontablet.com/all-products/pen-tablet-monitor/https://turcomusa.com/drawing-tablets/touchscreen-tablets.html
A kad si spominjao "odgovor samsunga", pa samsung je odavno odgovorio. Samsung Galaxy Note Pro 12.2 Ima ga frend od lani. S olovkom koju nije morao doplatiti.
Tako da ispada da ipak Apple odgovara drugima, ali kao i obično (npr kod sata) publika otkriva "amazing" gadgete tek kad ih oni predstave.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
11 godina
protjeran
mfrankovic kaže...

Sad samo cekamo da se neko javi i kaze kako je Surface 3 Pro kopija iPad 3 Pro (koja koincidencija u imenu) tableta.

Molit cu lijepo, zna se tko je prvi napravio tablet, a da ne koristi kredu ili onu magnetnu prasinu 

17 godina
moderator
Luciano kaže...

Tekst o Xperia Z5 seriji je objavljen odmah nakon što mi je Sony osigurao slot od 45 minuta za isprobavanje telefona. Na predstavljanju imaš 5 minuta vremena, u uvjetima u kojima nema šanse da stekneš realan dojam o telefonima. Pa si ti izaberi hoćeš li čitati 24sata ili Bug, gdje je Xperia Z5 serija dobila najdetaljniji od svih tekstova iz Berlina i gdje je to najčitaniji text s IFA-e, preveden na nekoliko jezika unutar EISA grupacije... Tu je link: http://www.bug.hr/vijesti/isprobali-sony-xperiju-z5-premium-prvi-4k-mob/146203.aspx

drpetric
17 godina
drpetric kaže...
Luciano kaže...

Tekst o Xperia Z5 seriji je objavljen odmah nakon što mi je Sony osigurao slotTu je link: http://www.bug.hr/vijesti/isprobali-sony-xperiju-z5-premium-prvi-4k-mob/146203.aspx

E da ja se sjećam tog selfija na 4K rezi:) Neznam što je tim bug čitateljima buga, attention span im je 4 minute i 3 retka teksta. Ups i ja sam čitatelj.
Vrijeme da se odlogiram:)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 22:48 (overhaul).
10 godina
protjeran

"It's like we said on the iPad, if you see a stylus, they blew it."

Steve Jobs, Apple co-founder

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Da, Surface Pro dolazi s olovcicom, i ima pune Windows 10. Dimenzija ekrana je manja, ali ne pretjerano. Ostaje jedino preferencija iOS ili Windows. Iskreno govoreci na iOSu imas apsolutno gomilu aplikacija za crtanje, posebice od Adobe-a, koje rade direktno s Creative Cloud racunom, te je sinkronizacija s PC-om trenutacna (npr. skiciranje na iPadu - crtanje po napravljenoj skici u Adobe Illustratoru na PCu). Jos moram pronaci neki dobar "touch only" Comic Book Reader za Windowse. Isprobao razne, i nije to to. Vise su kao preglednici slika nego puno iskustvo citanja stripova. Dok na iPadu sam kupio i Comic Zeal i Chunky Reader, oba su fenomenalna i brza. Mozda kad se baza Windows aplikacija poveca, i Surface Pro ce postati dosta zanimljiviji, jer svakako ima velik potencijal.

Kada se baza Windows aplikacija poveća? Pa sve dosadasnje aplikacije ikad napisane za Windows Vistu i novije rade na Surface 3 Pro-u.

14 godina
Apple predstavio nove iPhoneove i svoj najveći tab

UZIMANJE fotografija??? na nekoliko mjesta autor korisiti ovaj zaista bizaran izraz. čemu to služi? želi ispasti "originalan"? ili "poseban"? - totalno promašeno - ispao je samo smiješan

0 0 hvala 0
15 godina

Heh...

Iako kontekst je drukčiji, ali eto malo šale nikad dosta.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ivo Robić kaže...

Pričaš gluhima. Vidiš da se sad tek "čeka odgovor konkurencije" na ovo revolucionarno amazingly inovativno čudo:)

17 godina
neaktivan
Ivo Robić kaže...

To je jos mila majka. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2403481,00.asp

"Apple chief executive Tim Cook said Tuesday that Apple would manufacture both MacBooks and iPads for some time to come, suggesting that the two products should not be brought together.

"You can converge a toaster and a refrigerator, but you know those things are not going to be probably be pleasing to the user," Cook told analysts during a Tuesday earnings call."

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice