dobar zvuk na računala... super tema, samo mene zanima koliko je moguće tak nešto umjesto za računalo upotrijebiti za gramofon?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zvuči na dobro...
Ne bih se bas slozio da je moguce imati "dobar zvuk" na plasticnjarama logitech,genius od 5.1 ili 2.1 zvucnika koji kostaju do 200-250 €. Bolje je za te pare uzeti slusalice tipa Sennheiser hd
Dobar može, vrhunski ne xD
Ne bih se bas slozio da je moguce imati "dobar zvuk" na plasticnjarama logitech,genius od 5.1 ili 2.1 zvucnika koji kostaju do 200-250 €. Bolje je za te pare uzeti slusalice tipa Sennheiser hd
Upravo je to poanta teme, koja se primarno bavi DAC-ovima, studijskim monitorima, hi-fi zvučnicima i pojačalima, kao neusporedivo boljom odabirom za dobiti kvalitetan zvuk iz PC-ja :) Opis PC zvučnika samo je jedan dio te teme, primarno namijenjen onima koji zaključe da za ove bolje pristupe nemaju volje ili para.
dobar zvuk na računala... super tema, samo mene zanima koliko je moguće tak nešto umjesto za računalo upotrijebiti za gramofon?
Dio teme primjenjiv je za slušanje gramofona - prvenstveno onaj koji se bavi hi-fi zvučnicima, pojačalima i stalcima Sve što je tamo opisano i preporučeno, odličan je odabir i za slušanje vinila!
ponovno mi "pretplatnici" zadnji na popisu za slanje
Dobar može, vrhunski ne xD
Kolega mislim da si u krivu. Može i vrhunski, ali on ovisi koliko ti je debeo novcanik. :)
Možeš komotno audiofilsku opremu polovnu uzeti i složiti da to radi vrhunski. Vrhunski dac - AudioNote Zero DAC npr, vrhunsko pojačalo - AudioNote Zero pretpojačalo i monoblokovi, i dobri zvučnici - non bas reflex - jer je za pretpostaviti da idu blizu zida - AudioNote An-K. Ovo je npr zezancija samo s Audio Note komponentama (koje inače rade beyond vrhunski). Platiš još dobre kablove i eto ti cifre od 3k €.
Ima se i zna se = Može se.
Moj post se odnosio na post iznad gdje se spominju geniusi i sl ;)

Kako mi znamo da si ti ekspert za zvuk ?!
Što ako si u nečemu pogriješio pa kupim šit.
Tko će mi vratiti pare ?
Što ako si u nečemu pogriješio pa kupim šit.
Tko će mi vratiti pare ?
Jamčim imenom i ugledom da je apsolutno svaka navedena preporuka na svoj način odlična
Onda dobro.
Onda dobro.
Kakav si ti naivac...
Dobro da nisi pristao na odgovor tipa "nemam žutog u ušima pa dobro čujem".
Jel tak i ženama svašta vjeruješ?
Baš ću kupit pa pogledat malo kakav je tekst, sjećam se da su na zadnjem bili prilično loši zvučnici. Sad je nešto bolja situacija.
Pohvale za trud Davore, malo ljudi se hvata recenziranja zvučnika.

Prije četiri mjeseca kupio dvije stvari koje BUG preporučuje u ovom broju (f**k yea) onkyo A9010 i wharfedale diamond 220 ;)
Z5500 se ne proizvode već šest godina, Z906 su im samo sjena, a Creative Labs je negdje zaglibio i trenutno su slabo dobavljivi na našem tržištu. Čudno mi je zašto na testu nije bilo Creative T20 modela, on je raspoloživ.
Prije četiri mjeseca kupio dvije stvari koje BUG preporučuje u ovom broju (f**k yea) onkyo A9010 i wharfedale diamond 220 ;)
Dobri zvučnici, sviđa mi se njihov zvuk.

Dobri zvučnici, sviđa mi se njihov zvuk.
i još sve to upareno s Rega RP1 performance pack gramofonom...sad još samo nabavit kablove da s PC-a pustim zvuk na njih.
Pozdrav, prepostavljam da vaša revije nije na prodaju u Sloveniji, a zintrigirao me vaš članak o vrhunskome zvuku na računalu.
Vaš je članak spomenuo jedan čitatelj u reviji Monitor.
Možete li mi poslati spomenuti članak ili reviju?
Hvala, pozdrav, Milan